Chodov – Vítkovice 2:4 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
2:4 (1:2, 0:1, 1:1)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Nedeľa 05.04.2015, 16:00 • SH Jižní Město • Play- off Extraligy žen CZ
     
    57:02
    Chodov právě vstřelil branku!
    Necelé tři minuty před koncem zápasu se domácí hráčky nadechují k malému zdramatizování zápasu. Ranochová si pohlídala střelu Urbánkové, poté se k dorážce dostala ANET JAROLÍMOVÁ, která už brankářku Vítkovic překonat dokázala. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    51:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nedáš, dostaneš. Asi tak by se dala popsat situace při čtvrté brance Vítkovic. HANA SLÁDEČKOVÁ vystřelila celkem dvakrát na bránu Chodova, první střelu ještě zblokovala Paulovičová. Druhá už ale prolétla směrem do brány, míček se ještě otřel o tyč, aby následně zapadl do sítě domácích. Sládečková tak přeci jen zkompletovává hattrick. Bez asistence.
     
    20:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Rychlý protiútok hostí zakončovala HANA SLÁDEČKOVÁ střelou do pravého horního rohu. Provázková nedokázala na její střelu dosáhnout a síť její brány se tak rozvlnila. Asistence: Ivana Šupáková.
     
    18:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po předchozím skvělém zákroku si vybrala tentokráte Provázková slabší chvíli. Střela DENISY RATAJOVÉ z půlící čáry ji propadla překvapivě do sítě. Asistence: Hana Sládečková.
     
    04:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Na vývoj situace zareagovaly hráčky Vítkovic velmi rychle. Na malém brankovišti se objevila HANA SLÁDEČKOVÁ, která jako první dokázala zasáhnout míček, který následně skončil za zády domácí brankářky. Chodovanky se tak mohly radovat z vedení pouze dvaadvacet sekund. Bez asistence.
     
    04:28
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácím hráčkám z Chodova vyšel přechod do protiútoku. Křižná přihrávka z hole Křížové našla osamocenou JANU VOJÁČKOVOU, která v tváří tvář Ranochové byla úspěšná. Asistence: Eliška Křížová.

    Josef Cestr

    Góly a asistencie: 5. Vojáčková (Křížová), 58. Jarolímová (Urbánková) – 5. Sládečková, 19. Ratajová (Sládečková), 21. Sládečková (Šupáková), 52. Sládečková


    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Klabanová) – Jarolímová, Tučková, Matušková, Dvořáková, Lacková, Klímová, Křížová, Urbánková, Tožičková, Plášková, Kuchařová, Řepková, Vojáčková, Paulovičová, Beránková, Hofmanová, Bachmaierová
    Trenér: Michaela Marešová

    1. SC TEMPISH Vítkovice: Ranochová (Kubíčková) – Šponiarová, Šupáková, Šrotová, Halfarová, Hašová, Ferenčíková, Niemcová, Klapitová, Mandátová, Pastušková, Sládečková, Enenkelová, Léblová, Kociánová, Ratajová, Vobořilová, Paloncyová, Laitinenová
    Trenér: Jiří Velecký
    Asistent trenéra: Dušan Dudešek

    Rozhodca: Zdeněk Cholek, Jana Matulíková

    Diváci: 162