Chodov – Vítkovice 2:4 (kon.)
koniec
FAT PIPE Florbal Chodov
2:4 (1:2, 0:1, 1:1)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Nedeľa 05.04.2015, 16:00 • SH Jižní Město • Play- off Extraligy žen CZ
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto zápasu s konstatováním výhry Vítkovic vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního dne, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen florbalového) Onlajnu, na počtenou! (18:02:08)
     
    Nejlepší hráčky utkání:

    TJ JM FAT PIPE Chodov – Zuzana Tučková (0+0)
    1. SC Vítkovice Oxdog – Hana Sládečková (3+1)
     
    Střely na bránu ve třetí třetině: Chodov – 8, Vítkovice 3.

    Střely na bránu celkem: Chodov – 21, Vítkovice – 19.
     
    Závěrečná siréna ohlásila konec dnešního čtvrtého zápasu semifinálové série mezi Chodovem a Vítkovicemi. Ve třetí třetině se především přiostřilo při osobních soubojích, ale hlavně domácí hráčky začaly ohrožovat bránu soupeřek jako tomu bylo ve včerejším zápase. Přeci jen ale byly prvními skórujícími v závěrečné dvacetiminutovce Vítkovičanky. To se přesně "do černého" trefila potřetí v zápase Sládečková, která zařídila svému týmu tříbrankové vedené a navíc zkompletovala hattrick. Už to vypadalo, že Chodovanky dnes vstřeli pouze jednu branku, proti ale byla v 58. minutě Anet Jarolímová, která dorazila úspěšně za záda Ranochové střelu Urbánkové. Více už ale domácí hráčky nestihly i přes poslední půl minutu ve hře bez brankářky.

    Vítkovice tedy srovnaly sérii zpět na nerozhodný stav, aktuální stav série – 2:2.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Domácí hráčky se pokoušejí o hru bez brankářky!
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta dnešního zápasu.
     
    58:26
    Provázková čelila osamocenému úniku v podání Halfarové. Domácí brankářka však zachovala klidnou hlavu a s kličkou soupeřky si dokázala poradit, míček vyrazila mimo ohrožení brány.
     
    57:02
    Chodov právě vstřelil branku!
    Necelé tři minuty před koncem zápasu se domácí hráčky nadechují k malému zdramatizování zápasu. Ranochová si pohlídala střelu Urbánkové, poté se k dorážce dostala ANET JAROLÍMOVÁ, která už brankářku Vítkovic překonat dokázala. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    55:33
    Chodov hraje v plném počtu.
     
    54:35
    Minuta z přesilové hry Vítkovic je tu tam. Navíc Paulovičová byla v souboji s Enenkelovou úspěšnější a domácí hráčky se tak na malou chvíli dostávají k držení míčku.
     
    53:33
    Tentokrát už se ale vylučuje. Další souboj u mantinelu už nebyl v dovolené míře. Nikola Kuchařová (CHD) směřuje na trestnou lavici, kde si odsedí dvě minuty za nedovolené vrážení.
     
    52:40
    Šupáková se po osobním souboji za bránou podívala mimo hrací plochu.
     
    51:54
    Ranochová byla včas u své levé tyče, Jarolímová ji tak nemohla překonat střelou na bližší tyč.
     
    51:11
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nedáš, dostaneš. Asi tak by se dala popsat situace při čtvrté brance Vítkovic. HANA SLÁDEČKOVÁ vystřelila celkem dvakrát na bránu Chodova, první střelu ještě zblokovala Paulovičová. Druhá už ale prolétla směrem do brány, míček se ještě otřel o tyč, aby následně zapadl do sítě domácích. Sládečková tak přeci jen zkompletovává hattrick. Bez asistence.
     
    50:39
    Paulovičová zkoušela střelu z půlící čáry, ta doputovala pouze do těla Tučkové, která střelu zblokovala.
     
    48:57
    Hráčky s přibývajícím časem začínají hrát agresivněji a agresivněji.
     
    Dnešní utkání sleduje 162 diváků.
     
    46:23
    Laitinenová po osobním souboji s Tučkovou skončila za mantinelem, na vlastní střídačce.
     
    45:37
    K Jarolímové se po přihrávce od Urbánkové dostal míček, na prvně zmiňovanou zívala zcela osamocená brána, jenže útočnice domácího celku nastřelila pouze tyč!

    Josef Cestr

    Góly a asistencie: 5. Vojáčková (Křížová), 58. Jarolímová (Urbánková) – 5. Sládečková, 19. Ratajová (Sládečková), 21. Sládečková (Šupáková), 52. Sládečková


    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Klabanová) – Jarolímová, Tučková, Matušková, Dvořáková, Lacková, Klímová, Křížová, Urbánková, Tožičková, Plášková, Kuchařová, Řepková, Vojáčková, Paulovičová, Beránková, Hofmanová, Bachmaierová
    Trenér: Michaela Marešová

    1. SC TEMPISH Vítkovice: Ranochová (Kubíčková) – Šponiarová, Šupáková, Šrotová, Halfarová, Hašová, Ferenčíková, Niemcová, Klapitová, Mandátová, Pastušková, Sládečková, Enenkelová, Léblová, Kociánová, Ratajová, Vobořilová, Paloncyová, Laitinenová
    Trenér: Jiří Velecký
    Asistent trenéra: Dušan Dudešek

    Rozhodca: Zdeněk Cholek, Jana Matulíková

    Diváci: 162