Japonsko – Uzbekistan 5:1 (kon.) | J. Kórea – N. Zéland 1:0 (kon.) | Švajčiarsko – USA 1:1 (kon.)
Rusko – Kazachstan 0:0 (kon.) | Švédsko – Irán 3:1 (kon.) | Ukrajina – Lotyšsko 1:1 (kon.)
Luxembursko – Turecko 1:2 (kon.) | Rakúsko – Bosna 1:1 (kon.) | Taliansko – Anglicko 1:1 (kon.)
Holandsko – Španielsko 2:0 (kon.) | Portugalsko – Kapverdy 0:2 (kon.)
koniec
Švajčiarsko
1:1 (0:1)
USA
cz Utorok 31.03.2015, 18:08 • Stadion Letzigrund (Zürich) • Medzinárodné zápasy
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    USA
    USA je momentálně ve fázi přípravy na červnový Concacaf Gold Cup. Minulou středu odehrál výběr Jürgena Klinsmanna přátelské utkání v Dánsku. Američané začali velmi dobře, již po devatenácti minutách se prosadil Jozy Altidore. Na jeho branku dokázal odpovědět Bendtner. Američané šli do vedení až ve druhém poločase zásluhou branky Aarona Jóhannssona z Alkmaaru. Dánsko ale skóre otočilo po fatálním zkratu USA v závěru. Niklas Bendtner vstřelil dvě branky, čímž dovršil hattrick. Dánové tak mohli slavit vítězství. Naopak americký výběr zažíval velké zklamání ze ztráty dobře rozehraného zápasu.

    Jürgen Klinsmann tak má důvod k zamyšlení. Těžkým oříškem bude složení obrany, která v zápase s Dány vůbec nefungovala. V útoku by měla nastoupit dvojice Altidore-Jóhannsson.
     
    ŠVÝCARSKO
    Švýcaři odehráli svůj kvalifikační duel již minulý pátek. V Luzernu přivítali Estonsko. Domácí potvrdili roli favorita a vyhráli 3:0. Skóre otevřel již v 17. minutě Fabian Schär. O deset minut později navýšil vedení Granit Xhaka. Deset minut před koncem vsítil třetí branku Haris Seferovic. Zajímavostí je, že na všechny branky Švýcarska nahrával hráč Interu Xhedran Shaqiri.

    Lze očekávat, že trenér domácího výberu Vladimir Petković promíchá sestavu a dá šanci hráčům, kteří nezasáhli do kvalifikačního utkání. Nicméně i tak by mělo být Švýcarsko v roli favorita tohoto utkání.
     
    Hezký úterní podvečer! Reprezentační týmy vyplňují pauzu nejenom kvalifkačními duely, ale také přátelskými zápasy. My se společně zaměříme na mezinárodní zápas mezi Švýcarskem a USA. Úvodní výkop je naplánován v 18:00 a u textového onlajnu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Úvodní sestavy:

    Švýcarsko: Bürki – Moubandje, von Bergen, Schär, Lichsteiner – Frei, Inler (C), Fernandes – Shaqiri – Mehmedi, Drnič
    Náhradníci: Behrami, Djourou, Embolo, Hitz, Kasami, Lustenberger, Rodriguez, Seferovic, Sommer, Stocker, Widmer, Xhaka

    USA: Rimando – Shea, Brooks, Orozco, Chandler – Willaims – Morales, Bradley, Bedoya – Altidore, Zardes
    Náhradníci: Alvarado, Garza, Green, Ibarra, Morris, Ream, Rubin, Yarbrough, Yedlin.
     
    Hráči již nastupují na trávník. Před úvodním výkopem ještě uslyšíme hymny obou zemí.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop měli k dispozici domácí fotbalisté. Míčje momentálně na jejich kopačkách. Na pravé straně kombinuje Lichsteiner s Fernandesem.
     
    2
    Švýcaři jsou stále u míče, ten je u Bürkiho, který rozehrává na obránce.
     
    2
    Kombinace Lichsteinera s Fernandesem na pravé straně nevyšla dle představ. K míči se dostal Morales, který se snažil vysunout Altidora. Přihrávka Američana ale přesná nebyla.
     
    3
    Moubandje se pokoušel hlavičkou dostat míč k Mehmedimu, toho si ale pohlídal Chandler.
     
    4
    V kombinaci Švýcarů je od prvních minut hodně nepřesností. Tu poslední předvedl Fernandes na pravé straně, když poslal nepřesnou přihrávku na Drniče.
     
    5
    Domácí pojali začátek utkání opravdu ležérně. Jejich kombinace je hodně pomalá a snaha dostat míč vpřed minimální. Američané ale nejsou nikterak výrazně aktivní v napadání, což domácím kombinaci usnadňuje.
     
    6
    O prvních průnik se pokusil středem hřiště Shaqiri, který si udržel za zády Williamsa. Přihrávku na Mehmediho ale nenačasoval dobře, Orozco míč dokázal zachytit.
     
    7
    Shea našel pěknou křížnou přihrávkou Altidora, ten se však ocitl v obležení dvou protihráčů. Míč udržel a předal na levou stranu na Moralese, ten byl však nedovoleně atakován Lichsteinerem.
     
    8
    Shaqiri si dokázal výborně zpracovat míč od von Bergena. Následně ho ale poslal k zemi Chandler. Rozhodčí samozřejmě faul odpískal.
     
    9
    V první vážně příležitosti se ocitl Drnič, který těžil z dobré práce Moubandjeho. Drnič ale udělal kličku navíc, Orozco k němu stihl přistoupit a střelu zablokoval. V ofsajdu se následně ocitl Moubadje.
     
    10
    Američané se pokoušeli něco vymyslet ve středu pole. Domácí ale velmi dobře napadali, konkrétně Frei, kterému se podařilo míč získat a poslal jej ke stoperům.
     
    12
    Z pravé strany se pokoušel odcentrovat Zardes, který dostal přihrávku od Chandlera. Velmi rychle u něj ale byl von Bergen, který dostal míč do autu.
     
    13
    Brooks se rozhodl o dlouhý nákop na Zardese. Míči však dal příliš velkou razanci, a ten dolétl až k Bürkimu.
     
    14
    Američané podnikli rychlý protiútoku, který vedl po pravé straně Bedoya. Záložník Nantes si všiml ve vápně volného Zardese a poslal na něj centr. Americký útočník ale nedokázal zkoordinovat pohyb a střela mu vůbec nesedla!
    Nepovedený volej Zardese
     
    16
    Po chybě Švýcarů na pravé straně postupovali Američané do dalšího protiútoku. Ten vedl Bradley, který měl na výběr, zda přihrát na Altidoreho, či na Zardese. Udělal asi to nejhorší, co mohl a raději vzal akci na sebe. Schär ho ale dostal do strany a následně ho o míč obral.
     
    17
    Po nepřesném výkopu Rimanda se dostal k míči Shaqiri, který si míč zpracoval, otočil se a vystřelil. Jeho rána z dobrých 25 metrů letěla vysoko nad branku.
     
    18
    Fabian Schär se pokoušel vysunout na pravou stranu Drniče, ten ale svůj náběh nenačasoval ideálně a míč na hrací ploše nedostihl.
     
    19
    Švýcaři mají opět míč na svých kopačkách. Jejich kombinace ale opět není nikterak super-rychlá. Míč tak stále zůstává u obránců.
     
    20
    K dlouhému nákopu se odhodlal von Bergen, který poslal míč za obranu na Mehmediho. Ten míč dostihl, nicméně se s ním vrátil Orozco a domácí útočník se ke střele nedostal.
     
    21
    Lichsteiner vhazoval míč do hry a hledal Fernandese, před ním ale dokázal odehrát míč Shea.
     
    22
    Amerického obránce jsem viděli v akci znovu, tentokrát v souboji s Shaqirim. Shea si počínal v souboji s záložníkem Interu nedovoleně a Švýcaři mají k dispozici první standardní situaci v zápase.
     
    23
    Xhedran Shaqiri se ujal exekuce standardní situace, centr se mu ale nepovedl. Přízemní míč odkopl na přední tyči Bradley.
     
    25
    Švýcaři zahrávali další standardní situaci, té se ujal Inler, který rozehrál akci na krátko k Lichsteinerovi. Jeho centr ale dokázala americká obrana odvrátit. Za vápnem se k míči dostal Schär, který zkusil štěstí. Jeho rána ale mířila hodně mimo.
     
    26
    Na útočnou polovinu se podívali i Američané. Bedoya centroval z pravé strany, míč ale odvrátil von bergen. Za vápnem si míč zpracoval Shaqiri, kterého následně fauloval Williams.
     
    27
    Další velká šance USA! Williams poslal nádherný pas do vápna na Bedoyu, který skvěle načasoval přihrávku na "desítku" pro Bradleyho, ten se opřel do míče, ale branku Bürkiho přestřelil!
    Bradley z jasné pozice přestřelil
     
    28
    Domácí kaptián Inler si neodpustil dohrání Brookse a může být rád, že nedostal žlutou kartu. Američané samozřejmě protestují.
     
    29
    Fabian Frei vyslal do úniku Moubandjeho, na toho byl však míč příliš dlouhý. Ani rychlé nohy obránce Toulouse míč nedostihly.
     
    30
    Máme za sebou první půlhodinku. Hra nám zatím nenabídla příliš fotbalové krásy. Oba týmy jsou hodně zatažené. Největší šanci měl Američan Braldey, který přestřelil z jasné příležitosti.
     
    32
    Altidore doslova "vykoupal" ve středu pole Fernandese a poslal míč na levou stranu pro Sheu. Americký obránce poslal míč do vápna, kde zaváhal von Bergen a k hlavičce se dostal Bedoya. Ten však mířil pouze do středu branky, kde byl připraven Bürki!
    Bedoya hlavičkoval pouze do rukavic Bürkiho
     
    33
    Americký protiútoku vedl Bradley, který hledal dlouhým míčem Altidora. Centr se mu ale vůbec nepovedl a míč skončil v rukavicích Bürkiho.
     
    34
    Bedoya se ocitl s míčem před vápnem. Skvěle načasoval přihrávku na nabíhajícího Bradleyho, ten však zaváhal při zpracování a dal šanci Moubandjemu, který míč ve skluzu odehrál na roh.
     
    35
    Bradley se ujal rozehrávky rohového kopu. Těžko říct, zda-li hledal na zadní tyči Altidora, nebo to zkoušel naprímo. Nicméně míč skončil nad branku Bürkiho.
     
    36
    Američané v dnešním zápase sázejí na rychlé protiútoku. Do jednoho takového se dostali před malou chvilkou. Bradley našel na pravé straně Zardese, který hledal ve vápně centrem Altidora. K míči se ale dostal Schär, který jej odhlavičkoval pryč.
     
    37
    Na druhé straně dostal míč do vápna Drnič, se střelou ale váhal a během chvíle se u něj vyrojila trojice hráčů. Drničovo rána nakonec zablokoval Orozco na roh.
     
    38
    Rohový kop v podání Inlera nebyl příliš povedený. Míč mířil na zadní tyč k maličkému Shaqirimu, který opravdu vyhlášený hlavičkář není.
     
    39
    Američané zaspali na levé straně a k náběhu do vápna se dostal Shaqiri, který skvěle načasoval přihrávku před branku na Mehmediho. Tomu však zakončení vůbec nevyšlo a nedokázal dostat míč do poloprázdné branky!
    Mehmedi nedokázal dostat míč do sítě
     
    40
    Američané opět převzali iniciativu a dostávají se do kombinace na polovině svého soupeře.
     
    41
    Američané teď byli donuceni k stáhnutí na svou polovinu, vzhledem k dobrému napadání Švýcarů. Momentálně je míč u Orozca, který se ale k nějakému nákopu vpřed nechystá.
     
    42
    Hosté ale míč na polovině hřiště ztratili a ke kombinaci na útočné polovině se dostávají Švýcaři. Jejich postup ale zastavil faul Fernandese ve středu pole.
     
    43
    Po odpískání vyslal ránu právě Fernandes, ta skončila na tyči.
     
    44
    Před vápnem dohrál Inler Moralese a pro Američany je to skvělá příležitosti, jak vstřelit gól "do šatny"!
     
    45
    Američané právě vstřelili branku!
    A je to 0:1! Američané si za svůj dosavadní výkon branku zasloužili! K rozehrávce standardní situace se postavil obránce BREK SHEA, který trefil míč parádně a nedal Bürkimu šanci!
    Brek SHEA - 0:1
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas je nenabídl nikterak záživnou fotbalovou podívanou. Oba týmy se po většinu času držely na svých polovinách. Nicméně i tak jsme viděli pár pěkných fotbalových akcí. Ve 27. minutě mohlo jít USA do vedení, kdy pálil z malého vápna Bradley, branku ale přestřelil. Na druhé straně byl ve vyložené šanci Mehmedi, tomu se ale zakončení nepovedlo. A tak v závěru udeřili Američané. Inler fauloval Moralese před vápněm. K rozehrávce standardky se postavil Brek Shea, který trefil přesně a poslal hosty do vedení!

    Druhý poločas začne na Stadion Letzigrund přibližně v 19:10.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Jürgen Klinsmann se rozhodl vyslat do druhého poločasu náhradního gólmana. Yarbrough tak nastupuje místo Rimanda.
     
    46
    Střídání v týmu Švýcarsko: ze hřiště odchází Mehmedi, přichází Stocker.
    Střídání v týmu Švýcarsko: ze hřiště odchází Lichsteiner, přichází Widmer.
     
    48
    Američané se pokoušeli dostat do vápna přes pravou stranu, tam byl však pozorný Fabian Schär. Obránce Basileje odkopl míč do autu.
     
    49
    Hráč Basileje Breel Embolo se rozcivčuje za postranní čárou. Můžeme očekávat, že během následujích minut naskočí do hry.
     
    50
    Z pravé strany přilétl centr od Chandlera. Ve vápně míč odhlavičkoval do vzduchu von Bergen. Bürki zaváhal a pro míč šel pozdě, mezitím se k míči dostal Zardes, který nasměroval svou hlavičku těsně vedle branky!
    Hlavička Zardese zamířila těsně mimo
     
    51
    Na levé straně se odhodlal k dlouhému nákopu Moubandje, který hledal Mehmediho. Na toho byl však míč příliš dlouhý.
     
    52
    Velmi rychlou akci předvedli Američané na pravé straně, kdy dvojice Altidore-Bedoya vykombinovala míč pro Chandlera, který poslal jedovatý centr do vápna. Bürki jej vyboxoval k Bradleymu, ten se střelou váhal a Schär ho o míč obral.
    Bradley se střelou váhal a Schär h o míč připravil
     
    54
    Na druhé straně se Švýcaři dostali také do vápna. Stocker měl ale proti sobě Sheu, přes kterého se ke střele nedostal. Míč se ale putoval na levou strnauk Moubandjemu a akce domácích pokračuje.
     
    55
    Na pravé straně se dostal k míči Shaqiri, který si to namířil do vápna. Měl proti sobě Sheu, a tak míč zasekl a našel před vápnem Freie, který namířil svou střelu nad branku!
     
    56
    Do hry se na místo Drniče dostává mladá švýcarská naděje Breel Embolo!
     
    58
    Von Bergen dokázal dostat míč mezi hráči na Embola, tomu ale nesedlo zpracování a o míč přišel. Dobrým napadáním ho ale vybojoval Fernandes zpět na kopačky Švýcarů.
     
    59
    Američané se pokoušeli uklidnit hru kombinaci na své polovině. Proti byl však Shea, který se pokoušel najít dlouhým pasem Altidora. Míč byl ale na útočníka Toronta příliš dlouhý.
     
    60
    Nový muž na hřišti Silvan Widmer poslal centr z pravé strany do vápna. V tomto prostoru zaváhal Brooks, který ve vzduchu míč netrefil, ten se snesl na kopačku Shaqiriho, který to ale nečekal a míč mu uskočil.
     
    61
    Hráč Basileje Fabian Schär si počínal nedovoleně v souboji s Altidorem na levé straně. Zajímavá standradní situace pro hosty!
     
    62
    Rozehrávky standardní situace se ujal Bradley, který rozehrává většinu standardek amerického týmu. Jeho centr našel ve vápně hlavu Altidora, ten však stál zády k brance a hlavička se mu nevydařila.
     
    63
    Schär se dostal jako poslední hráč s míčem pod tlak, neboť poblíž se nacházel Altidore, tak raději zvolil zpětnou přihrávku k brankáři Bürkimu.
     
    64
    Shaqiri měl u rohového praporku proti sobě Moralese. Na amerického hráče zkoušel své "tanečky", které předvádí fanouškům na San Siru. Morales si ale počínal velmi zkušeně a míč Xhedranovi sebral.
     
    66
    Shaqiri se na pravé straně ocitl v obležení tří protihráčů, a tak výborně přenesl hru na levou stranuk Moubandjemu, který hledal dlouhým míčem Stockera. Na útočníka z Basileje byl ale míč příliš dlouhý.
     
    67
    Velkou parádičku si teď dovolil Widmer na Bradleyho, ten mu však na oplátku podrazil nohy a může být rád, že neuviděl žlutou kartu.
     
    68
    Jozy Altidore u postranní čáry fauloval Moubandjeho a vidí žlutou kartu!
    Faul Jozyho Altidora za který viděl žlutou kartu
     
    68
    Po faulu ale neunesl frustraci ze žluté karty a poslal nějaká hanlivá slova směrem k rozhodčímu, který mu vzápětí uděluje druhou žlutou kartu! Altidore tedy oslabuje tým USA, který bude hrát necelých 23 minut o deseti!
     
    70
    Švýcaři ihned přebrali iniciativu a dostávají se na útočnou polovinu.
     
    71
    Shaqiri vybojoval na pravé straně rohové kop. Ten i sám rozehrál a centrem našel za vápnem volného Fernandese, který vypálil. Jeho ránu ale na roh srazil Brooks.
     
    71
    I další rohový kop rozehrál Shaqiri, jeho další centr ale hostující obrana dokázala odvrátit. U postranní čáry je již připraven Seferovič a bude se střídat.
     
    72
    Domácí kouč Petrovic vyslal jasný signál. Poslal do útoku Harise Seferoviče, na místo nevýrazného Fernandese. Seferovič se ještě stihl pozdravit se svým spoluhráčem z Frankfurtu Chandlerem a může jít na to!
     
    74
    Teď nám Embolo předvedl, proč ho považují za největší talent ve Švýcarsku! Nejdříve si obhodil Sheu a následně obehrál i Bradleyho. Následně odcentroval na malé vápno, tam ale zahrál míč Brook na rohový kop!
     
    75
    Rohový kop rozehrál Shaqiri nakrátko s Embolem, kterýmu míč vrátil a záložník Interu poslal do vápna zajímavý centr na zadní tyč. Tam si naběhl volný Kasami, který z vyložené příležitosti hlavičkoval nad!
    Kasamiho hlavička mířila nad
     
    76
    Střídání v týmu USA: ze hřiště odchází Chandler, přichází Yedlin.
     
    77
    Dobrou kombinaci na útočné polovině zastavil faul Embola, který si počínal nedovoleně v souboji s Sheou.
     
    78
    Z pravé strany poslal centr Widmer, který se pokoušel patičkou trefil Embolo, to se mu ale nepovedlo a Brook zahrál míč na rohový kop.
     
    79
    Rohový kop Shaqiriho vyboxoval Yarbrough na další roh!
     
    80
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    I následný rohový kop rozehrál Shaqiri. Jeho centr mířil na malé vápno, od těla Moralese se míč odrazil k VALENTINU STOCKEROVI, který dorazil míč za záda Yabrougha!
    Valnetin STOCKER - 1:1
     
    81
    Valentin Stocker se dostával do další příležitosti. Tentokrát ale jeho postup zastavil velmi razantně Brooks. Švýcarsko má k dispozici zajímavou standardku.
     
    82
    K rozehrávce standardní situace se staví dvojice Shaqiri – Xhaka.
     
    83
    K rozehrávce standardní situace se nakonec dostal Shaqiri, který nevystřelil špatně. Jeho pokus mířil těsně mimo. Yarbrough ale věděl, že míč jde vedle a ani nezasahoval.
     
    84
    Švýcaři teď mačkají svého soupeře. K další střele se dostal po výborné práci Shaqiriho Stocker, který pálil pár metrů za vápnem. Jeho střela z voleje mířila nad branku Yarbrougha.
     
    85
    Na útočnou polovinu se po delší době dostali také Američané, jejich útok táhl Yadlin. O míč ho ale obral Widmer a hostující hráč následně fauloval.
     
    87
    Švýcaři tlačí! Jejich kombinace ale zatím na útočné polovině k ničemu nevedla. Domácí fanoušci ale mocně podporují své borce ke vstřelení vedoucí branky!
     
    88
    Akci Švýcarů ale zastavuje hlavní rozhodčí, který odpískal nebezpečnou hru v podání Fabiana Schära. U postranní čáry je již připravena dvojice Američanů a Jürgen Klinsmann bude opět střídat.
     
    89
    Na posledních pár minut se na hřiště podívá dvojice Morris – Rema. Ze hřiště odchází Zardes a Morales.
     
    90
    U rohového praporku odebral míč Kasamimu velmi ostrým zákrokem Brooks. Účty vyrovnal Shaqiri, který oplatil Američanovi stejnou mincí. Jeho zákrok byl ale odpískán jako nedovolený.
     
    90
    Nastavují se tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90+1
    Shea se teď střetl ve vzdušném souboji s Kasamim u postranní čáry. Domácí borec skončil na zemi a oba hráči si následně vše vyříkali z úst do úst.
     
    90+2
    Domácí se ještě pokoušeli něco vymyslet na pravé straně. Kasami vysunul Shaqiriho, který odcentroval do vápna na Seferoviče. Na útočníka Frankfurtu byl ale míč příliš dlouhý a Yedlin jej ochotně nechal doběhnout do zámezí.
     
    90+3
    Míč je na polovině Švýcarů, utkání se již dohrává. Za malý moment rozhodčí foukne do píšťalky.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Dnešní přátelské utkání je u konce! Švýcarsko v domácím prostředí remízovalo s USA 1:1!

    První poločas je nenabídl nikterak záživnou fotbalovou podívanou. Oba týmy se po většinu času držely na svých polovinách. Nicméně i tak jsme viděli pár pěkných fotbalových akcí. Ve 27. minutě mohlo jít USA do vedení, kdy pálil z malého vápna Bradley, branku ale přestřelil. Na druhé straně byl ve vyložené šanci Mehmedi, tomu se ale zakončení nepovedlo. A tak v závěru udeřili Američané. Inler fauloval Moralese před vápněm. K rozehrávce standardky se postavil Brek Shea, který trefil přesně a poslal hosty do vedení.

    Druhý poločas odstartovaly dvě velké šance Američanů. Ani jedna však nebyla využita. Utkání poznamenala situace v 68. minutě. Jozy Altidore fauloval Moubandjeho a viděl žlutou kartu. Po zákroku si ale neodpustil nějaké to slůvko k hlavnímu arbitrovi a uvidíěl červenou kartu! Oslabení Američané se stáhli a museli čelit útokům Švýcarů. V 75. minutě se ještě neprosadil Kasami, který hlavičkoval z malého vápna nad. O pět minut později se již domácí prosadili! Ve vápně se nejlépe zorientoval Valentin Stocker, který dal na konečných 1:1!

    STATISTIKY ZÁPASU
    Držení míče – 55% – 45%
    Střely na branku – 4 – 2
    Střely mimo – 7 – 4
    Rohové kopy – 7 – 1
    Zásahy brankářů – 1 – 3

    To je z mé strany vše a u dalšího (nejen) fotbalového přenosu se těším brzy nashledanou! (20:08:35)

    Jan Havlovic

    Góly: 80. Stocker – 45. Shea

    Karty:   68. Altidore (USA)   68. Altidore (USA)


    Švajčiarsko: Bürki – Moubandje, von Bergen, Schär, Lichsteiner (46. Widmer) – Frei, Inler (46. Kasami) (C), Fernandes – Shaqiri – Mehmedi (46. Stocker), Drnič (56. Embolo)
    Náhradníci: Behrami, Djourou, Embolo, Hitz, Kasami, Lustenberger, Rodriguez, Seferovic, Sommer, Stocker, Widmer, Xhaka

    USA: Rimando (46. Yarbrough) – Shea, Brooks, Orozco, Chandler (76. Yedlin) – Willaims – Morales, Bradley, Bedoya – Altidore, Zardes
    Náhradníci: Alvarado, Garza, Green, Ibarra, Morris, Ream, Rubin, Yarbrough, Yedlin