Tampa Bay – Dallas 5:4 (kon.) | Florida – NY Islanders 4:3 (1:0 po s.n.) | Columbus – Colorado 0:4 (kon.)
Nashville – Winnipeg 1:3 (kon.) | Arizona – Montreal 0:2 (kon.) | Washington – Buffalo 6:1 (kon.)
Toronto – St. Louis 1:6 (kon.) | LA Kings – Pittsburgh 0:1 (po pr.) | San Jose – Vancouver 2:3 (kon.)
Boston – Detroit 5:3 (kon.) | Carolina – Edmonton 7:4 (kon.) | NJ Devils – Philadelphia 5:2 (kon.)
Minnesota – Colorado 2:3 (kon.)
koniec
Boston Bruins
5:3 (2:1, 2:0, 1:2)
Detroit Red Wings
Nedeľa 08.03.2015, 17:30 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Marek ŽIDLICKÝ - 5:3
     
    46:02
    Detroit Red Wings dal gól!
    Hostia potrebovali na gól v početnej výhode len o sedem sekúnd viac ako pred chvíľou ich súper a to 20. Presnou strelou od modrej čiary sa prezentoval český bek MAREK ŽIDLICKÝ, ktorý znižuje na rozdiel dvoch gólov a pripisuje si svoj šiesty gól v tomto ročníku. Židlický len nedávno prestúpil do Detroitu z New Jersey Devils a vo štvrtom zápase za Red Wings strieľa už svoj druhý gól za tento tím! Asistencie: Tomáš Tatar, Pavel Dacjuk.
    Loui ERIKSSON - 5:2
     
    44:03
    Boston dal gól!
    Len 13 sekúnd početnej výhody potrebovali hráči Bostonu Bruins na to, aby sa vrátili do trojgólového vedenia. Bergeronovu strelu spoza pravého kruhu dorážal za Howardov chrbát švédsky útočník LOUI ERIKSSON, ktorí si tak pripisuje na svoje konto už šestnásty presný zásah v sezóne. Asistencie: Patrice Bergeron, Ryan Spooner.
    Luke GLENDENING - 4:2
     
    41:24
    Detroit Red Wings dal gól!
    V úvode treťej časti sa hosťom podarilo prekonať Svedberga v domácej bráne a znížiť stav stretnutia na 2:4 z ich pohľadu. Autorom gólu je krídelník LUKE GLENDENING, ktorý vsietil svoj ôsmy gól v tomto ročníku. Asistencia: Pavel Dacjuk.
    Daniel PAILLE - 4:1
     
    38:39
    Boston dal gól!
    Domáci vyhrali buly po Gustavssonovej pravici a po Talbotovej prihrávke spoza brány sa presnou strelou pomedzi betóny hosťujúceho gólmana presadzuje DANIEL PAILLE, ktorý sa tak môže tešiť z trojgólového vedenia svojho tímu a zároveň zo svojho druhého presného zásahu v tomto stretnutí. Asistencie: Max Talbot, Gregory Campbell.
    Daniel PAILLE - 3:1
     
    31:44
    Boston dal gól!
    To, čo domácim nevyšlo v úvode tohto oslabenia, to sa im podarilo teraz na jeho konci! Druhýkrát v dnešnom zápase sa Bruins presadzujú v početnej nevýhode, tentokrát hosťujúci gólman kapituluje po samostatnom úniku a následnej strele DANIELA PAILLEA, ktorý mieril presne pomedzi Gustavssonove betóny a vsieťuje tak svoj štvrtý gól v tejto sezóne. Bez asistencie.
    David PASTRŇÁK - 2:1
     
    09:12
    Boston dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia potom, čo presilovú hru svojím ôsmym presným zásahom v sezóne využíva český útočník DAVID PASTRŇÁK, ktorý si vymenil puk s Lucicom a následne z ľavého kruhu prestrelil gólmana hostí. Asistencie: Milan Lucic, Reilly Smith.
    Gustav NYQUIST - 1:1
     
    07:01
    Detroit Red Wings dal gól!
    GUSTAV NYQUIST si pripisuje gól s poradovým číslom 22 v tejto sezóne, potom čo strelou z medzikružia vyrovnáva na 1:1. Asistencia: Kyle Quincey.
    Brad MARCHAND - 1:0
     
    04:15
    Boston dal gól!
    Domáci krídelník BRAD MARCHAND sa po chybnej rozohrávke Red Wings dostal do brejku a blafákom si vychutnal gólmana hostí, ktorého prekonal a svojím dvadsiatym druhým presným zásahom v sezóne otvoril skóre dnešného duelu. Bez asistencie.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 5. Marchand, 10. Pastrňák (Lucic, Smith), 32. Paille, 39. Paille (Talbot, Campbell), 45. Eriksson (Bergeron, Spooner) – 8. Nyquist (Quincey), 42. Glendening (Dacjuk), 47. Židlický (Tatar, Dacjuk)


    Boston Bruins: Svedberg (Rask) – Chára, Hamilton, Krug, McQuaid, Seidenberg, Bartkowski – Marchand, Bergeron, Smith – Lucic, Spooner, Pastrňák – Kelly, Soderberg, Eriksson – Paille, Campbell, Talbot
    Detroit Red Wings: Gustavsson (Howard) – Ericsson, Kronwall, DeKeyser, Quincey, Smith, Židlický – Glendening, Dacjuk, Tatar – Abdelkader, Zetterberg, Cole – Nyquist, Sheahan, Pulkkinen – Miller, Andersson, Weiss

    Rozhodca: Kimmerly, Kozari – Heyer, Novak