Košice – Piešťany 7:0 (kon.) | Nitra – Martin 5:0 (kon.)
koniec
HC Košice
7:0 (2:0, 2:0, 3:0)
ŠHK 37 Piešťany
Nedeľa 08.03.2015, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga play-off
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Štatistiky po zápase:
    Góly: 7:0
    Vylúčení na dve min.:2:8
    Presilovky: 3:0
    Oslabenia: 0:0
    Strely: 46:19
    Úspešnosť brankárov: 100%:84.7% (20:37:10)
     
    Hlasy po zápase:

    Peter Oremus, tréner Košíc:
    "Z našej strany to bol veľmi dobrý prístup k zápasu. Chlapci predviedli veľmi dobrú osobnú a hernú disciplínu. Víťazstvo náš teší, ale uvedomujeme si, že na postup je potrebné získať ešte jedno."

    Leo Gudas, tréner Piešťan: "Zápas rozhodli naše oslabenia v prvej a druhej tretine. Boli sme tam nedisciplinovaní a Košice to využili. Celé sa to zlomilo v polovici stretnutia a súper nás za to potrestal."
     
    Košičania zvíťazili a získavajú postupový mečbal!
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:12
    Domáci hokejisti zápas už iba dohrávajú a užívajú si skvelú atmosféru. V Steel aréne je už o všetkom rozhodnuté.
     
    58:06
    Do konca tretej tretiny ostávajú už iba necelé dve minúty. Puk majú pod kontrolou Košičania a žiadne ohrozenie Hyláka nepripúšťajú.
     
    57:08
    Košičania sa dostali do obrovskej príležitosti! Obrane hostí unikol mladík Bondra, ale jeho zakončenie pomedzi betóny Rybár šikovne prečítal.
     
    56:39
    Piešťanci sa v závere pokúšajú aspoň o čestný zásah, ale bez úspechu. Všetky ich strely letia iba mimo bránky Košíc.
     
    55:01
    Hra je prerušená a nasledovať bude komerčná prestávka. V Steel aréne je už o všetkom rozhodnuté a po nej sa bude duel už iba dohrávať.
    Zápas sleduje v Steel aréne 5064 divákov!


     
    54:25
    Domáci Lapšanský iba nechápavo krúti hlavou. Zakončoval z podobnej pozície ako pred chvíľou Hrnka, ale puk príliš podvihol a dostal ho až nad bránku.
     
    53:01
    Hostia v plnom počte.
     
    52:46
    Obrovská príležitosť Košíc! Sojčík pred bránkou presunul puk k druhej žrdi na Hrnku, ale ten z prvej v rýchlosti mieril iba tesne vedľa troch žrdí.
     
    52:04
    Pred bránku sa opäť natlačil mladý reprezentant Jánošík, ale puk tentokrát na hokejku nedostal a Piešťany sa aspoň na moment oslobodia.
     
    51:23
    Košičania sa ihneď usadili v pásme. Krížnou prihrávkou na Spilara to skúsil Jenčík, ale druhý menovaný sa pošmykol a zakončiť nedokázal.
     
    51:01
    Piešťany sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie Dušan Pašek.
     
    49:56
    Hostia v plnom počte.
    Adam JÁNOŠÍK - 7:0
     
    49:56
    Košice dali gól!

    Košičania rozoberajú svojho súpera na drobné súčiastky. Prudkú ranu poslal spred modrej čiary Štrbák a jeho pokus pred bránkou úspešne tečoval ADAM JÁNOŠÍK. Asistencie: Martin Štrbák a Richard Jenčík.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 13. Chovan (Bicek, Sojčík), 18. Štrbák (Spilar), 24. Bartoš (Jenčík), 39. Bicek (Chovan), 41. Bartoš (Spilar, Štrbák), 43. Bartoš (Jenčík, Spilar), 50. Jánošík (Štrbák, Jenčík)


    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Štrbák, Černák, Philipp, Jánošík, Macejko, Cebák, Šeda – Jenčík, Bartoš, Spilar – Sojčík, Hrnka, Kutálek – Bicek, Chovan, Lapšanský – Bartánus, Suja, Bondra, Hinďoš
    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek (41. Rybár) – Leppänen, Brňák, Škadra, Šedivý, Kotaška, Rais, Bučka, Leško – Haring, Peško, Petráš – Holovič, Pašek, Stupka – Klempa, Mišura, Konečný – Hudec, Vaculín, Románek

    Rozhodca: D. Konc, Kubuš – Gajan, Smrek

    Diváci: 5064