Ružomberok – Myjava 2:1 (kon.) | Dunajská Streda – Podbrezová 1:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Slovan Bratislava 0:2 (kon.)
koniec
FC ViOn Zlaté Moravce
0:2 (0:1)
ŠK Slovan Bratislava
Sobota 07.03.2015, 17:30 • FC ViOn Zlaté Moravce, a. s. • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Jarná časť Fortuna ligy vstupuje už do svojho druhého kola, v rámci ktorého nás čaká aj atraktívny duel v Zlatých Moravciach, kam pricestuje minuloročný majster Slovan Bratislava.
     
    FC ViOn Zlaté Moravce

    Prvý jarný zápas zavial ViOn na Žitný ostrov, kde ich čakal náročný zápas na horúcej pôde Dunajskej Stredy. Hostia ho však zvládli v rámci možností dobre, keďže už od prvej minúty zápasu hrali bez vylúčeného obrancu Patrika Pavlendu. Na gól domáceho Djuričiča z 57.minúty dokázal o desať minút odpovedať Peter Mazan a vystrelil tak cenný bod. Navyše, Pavlenda aj napriek červenej karte bude môcť nastúpiť aj v tomto zápase.

    V domácom zápase však budú proti Slovanu, ktorý sa stále nedostal z krízy cítiť určite motiváciu a veľkú šancu silného protivníka poraziť. To sa však ViOn-u podarilo naposledy 19.5.2013 v pomere 1-0, štyri ďalšie zápasy prehral.


    Posledných päť súťažných zápasov

    01.03.15 Dunajská Streda-ViOn 1:1
    03.12.14 Slovan-Zlaté Moravce 2:1
    29.11.14 Zlaté Moravce-Podbrezová 2:0
    21.11.14 Zlaté Moravce-Žilina 1:6
    12.11.14 Zlaté Moravce-Trenčín 1:3 (Slovnaft Cup)

    Najlepší strelci

    1. Charizopulos 4
    2. Pavelka 3
    3. Sabo 2
     
    ŠK Slovan Bratislava

    Slovan sa aj po zimnej prestavbe kádra stále hľadá. Hneď prvý zápas, od ktorého si "belasí" sľubovali celkom dosť zbabrali a na domácej pôde podľahli Žiline po góloch Čmelíka a Mihalíka 0-2. Chuť si čiastočne napravili v strede týždňa, kedy taktiež na domácom štadióne privítali v rámci osemfinále Slovnaft Cupu druholigovú Nitru. Výsledok 5-2 vyznel jednoznačne v prospech zverencov Jozefa Chovanca, priebeh, minimálne prvého polčasu, naopak. Do kabín sa v utorok išlo za stavu 0:1 pre hostí, Slovan skóre otočil až po zmene strán.

    Proti Zlatým Moravciam sa však Slovanu darí. Bude práve tento zápas pre "belasých" odrazovým mostíkom k lepším výsledkom?

    Posledných päť súťažných zápasov

    03.03.15 Slovan-Nitra 5:2
    27.02.15 Slovan-Žilina 0:2
    11.12.14 Neapol-Slovan 3:0
    03.12.14 Slovan-Zlaté Moravce 2:1
    30.11.14 Banská Bystrica-Slovan 0:1

    Najlepší strelci

    1. Soumah, Halenár 5
    2. Milinkovič 4
    3. Kolčák, Peltier 2
     
    Vzájomné zápasy

    Celková bilancia vzájomných zápas hovorí výrazne v prospech Slovana, ktorý ich vyhral osem, remízou sa skončili štyri a výhrou ViOn-u ďalšie štyri.

    Posledných päť

    Slovan vs. ViOn 2-1/2-0/2-0/2-0/0-1
     
    Slovan drží v roku 2015 jedno úplne bezvýznamné prvenstvo: Je jediným fortunaligovým mužstvom, ktoré v roku 2015 odohralo pred začiatkom tohoto kola dva súťažné zápasy.
     
    Úvodné zostavy:

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Pavlenda, Tipurić, Charizopulos, Pintér – Chren, Karaš, Orávik, Szöke (C), Juhar – Pavelka.
    Náhradníci: Novota – Cebara, Mazan, Mance, Mikinič, Ungar, Kirilins.

    ŠK Slovan Bratislava: Krnáč – Čikoš, Dobrotka (C), Saláta, Gorosito, Jablonský – Kubík, Simović, Štefánik, Peltier – Zreľák.
    Náhradníci: Perniš – Niňaj, Gašparovič, Mészáros, Ďuriš, Kotula, Lásik.

    Rozhodca: Peter Kráľovič- Erik Weiss, Radoslav Bobko.
     
    Oba tímy nastupujú za potlesku domácich fanúšikov na hraciu plochu.
     
    Výkop budú mať hosťujúci hráči, ktorí majú v Zlatých Moravciach aj skupinku vlastných fanúšikov.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Slovan síce rozohrával, ale loptu ihneď stratil a teraz sa ju snaží napádaním domácim zobrať, to sa mu síce darí, ale len na malú chvíľku.
     
    2
    Karaš chcel loptu posunúť dopredu na Pavelku, lenže tá mu nesadla a našiel len Čikoša. Obranca Slovana však zle odkopol a Karaš dostal šancu na reparát, ani ten mu nevyšiel. Následne sa do rozohrávky Slovana postavil Szoke a bol faulovaný.
     
    3
    Center dopredu letí na Pavelku, ktorý ju sklepol, ale nie na svojich spoluhráčov. ViOn však ostáva pri lopte.
     
    3
    Nie však na dlho, keďže Dobrotka sa pokúsil o jej zisk a bol pri tom faulovaný.
     
    4
    Slovan sa snaží vhadzovaniami dostať po ľavom krídle dopredu, ale zatiaľ to cez stredovú čiaru nejde.
     
    5
    Simovič fauluje Pavelku, ktorý sa snažil spracovať vysoký nákop.
     
    6
    Centrovaná lopta však našla iba Gorosita. Ten síce odvrátil len k domácim hráčom, ale Juhar, ktorého mala nájsť dlhá prihrávka, stál v ofsajde.
     
    6
    Gorosito sa pokúsil nakopnúť loptu do krídla na Peltiera, ale toho pokryl Tipurič a lopta tak patrí ViOn-u.
     
    8
    Pavlenda posiela dlhú loptu do šestnástky hostí, ale pred Karašom zasiahol Jablonský a loptu berie. Dáva ju na Dobrotku, ktorý chcel prepustiť na strelu pre Štefánika, lenže ten bol pokrytý.
     
    9
    Karaš dostal celkom veľa priestoru pred šestnástkou Slovana a tak sa pokúsil o strelu, ale mieril veľmi nepresne.
     
    9
    Štefánik si narazil loptu s Peltierom a vnikol do šestnástky. Už to vyzeralo, že bude pred Kováčom zakončovať, ale na polsdnú chvíľu mu ju vypichol Pintér.
     
    10
    Slovan teraz zavaril domácim v ich vlastnej šestnástke, ale ViOn to všetko ustál. Najprv Zreľákov center zľava odvrátil Kováč len ku Štefánikovi, ktorý sa pokúsil o strelu z voleja, ale tá mu nesadla a Tipurič odkopol. Ďalším centrom sa však lopta vrátila, lenže Zreľák hlavičkoval mimo.
     
    11
    Zlaté Moravce sa snažia o kombináciu v strede poľa, ale tá sa im vôbec nedarí a všetko to končí faulom Karaša.
     
    11
    Po Dobrotkovom centri na Peltiera bude nasledovať prvý rohový kop zápasu, po zásahu hlavou Chrena.
     
    12
    Kubík však kopol loptu len na prvú žrď, kde bol pokrytý Gorosito. Slovan však loptu rýchlo vrátil naspäť a ďalší center Kubíka pred Zreľákom obrana domácich odvrátila na ďalší roh.
     
    13
    Kubík poslal loptu do stredu šestnástky, kde číhal Pavlenda a trochu dezorientovane odkopáva zbytočne ne ďalší roh.
     
    13
    Ten však presvišťal celou šestnástkou bez dotyku a ViOn sa pokúsil o protiútok, ktorý bol ale zastavený hráčmi Slovana už na polovici ihriska.
     
    15
    ViOn sa pokúša o kombináciu na ľavom krídle, ale Pavelka neprihral presne pred šestnástku na Juhara a tak dopredu ide Slovan, ale Pavlenda protiútok zastavil razantným odkopom.
     
    16
    Kubík hľadá centrom do šestnástky Zreľáka, ale ten bol na túto loptu prikrátky a tak končí u Kováča.
     
    16
    Na druhej strane sa však pri lopte a na hranici šestnástky ocitol Charizopulos, ktorý vypálil jedovku, ale len do miest, kde stál Krnáč a vyrazil jeho pokus preč.
     
    17
    Pavelka si spracoval loptu na hranici šestnástky chrbtom k bráne aj ku Gorositovi a po súboji s argentínskym stopérom padá, faul sa však aj napriek nevôli domácich tribún nepíska. Slovan sa tak rýchlo vydáva dopredu, ale Kubík sa ocitá v ofsajde.
     
    18
    Kováč sa pokúsil o nákop dopredu na Pavelku, ktorého aj našiel, ale ten predĺžil loptu len k obrancom Slovana. Čikoš sa vydal dopredu a pekne hľadal Zreľáka v šestnástke, ale toho pokryl Tipurič.
     
    19
    Po centri Orávika do šestnástky hostí odkopol Čikoš loptu na prvý rohový kop Zlatých Moraviec v tomto zápase.
     
    19
    Lopta z rohového kopu nebezpečne padala na päťku, ale tam ju nik v červenom nezasiahol a tak sa Slovan môže vydať dopredu, kde sa aj do šance dostal Peltier, ale ten si pred tým pomohol faulom na jedného zo stopérov ViOn-u.
     
    21
    Po Kováčovom dlhom nákope si spracoval loptu Pavelka a dokázal si ju pokryť pred Simovičom, ktorý ho dokonca fauluje asi 25 metrov od brány Krnáča.
     
    21
    Juhar sa pokúsil o strelu aj z tejto vzdialenosti, ale trafil len do jednočlenného múru. ViOn však ostal pri lopte a Orávik dokázal nebezpečne odcentrovať, trafil však len Simoviča, od ktorého sa lopta odráža ku Krnáčovi.
     
    22
    Kubík sa so spoluhráčmi vydal do protiútoku, ale zobral to na seba a vyslal strelu, ktorá minula bránu o veľmi veľa decimetrov.
     
    23
    Orávik sa začína dostávať do zápasu a opäť sa predral k centru. Nenašiel však Pavelku, ale iba Krnáča. Brankár Slovana síce založil protiútok, ale Pavlenda loptu na polovici získal, ViOn ju však aj tak rýchlo stratil.
     
    24
    Szoke si teraz vyšliapol na Simoviča v strede poľa a kapitán domácich si bude musieť čo to od hlavného rozhodcu Královiča vypočuť.
     
    25
    Centrovaná lopta do šestnástky ViOn-u našiel Salátu, ktorý loptu predĺžil na Zreľáka, ale žiadne nebezpečenstvo z toho nevyplynulo. Domáci sa pokúsili o rýchly protiútok, ale Peltier zastavil Orávika nedovolene a na kartu, ktorú však hlavný rozhodca nevyťahuje.
     
    26
    ViOn sa dostal k dvom autom na ľavom krídle. Nebezpečnejší bol ten druhý, ktorý našiel Pavelku v šestnástke, ale ten medzi modrými dresmi neuspel. Loptu však vrátil dozadu a nákop hráčov ViOn-u opäť na svojho jediného útočníka končí faulom od hráča Zlatých Moraviec.
     
    27
    Zreľák dostal loptu dopredu, ale pomohol si faulom. ViOn sa však tiež pri lopte dlho nezdržal, keďže po nákope dopredu mu uteká za čiaru.
     
    28
    Slovan nákopom dopredu loptu stratil, ale Kubík aspoň zdržal domácich na vlastnej polovici, keď odkopol loptu Pavlendovi na aut. Ten však aut hodil veľmi zle, Peltier centruje ale iba ku Kováčovi.
     
    29
    Kováč však našiel výkopom len Dobrotku, ktorý loptu vyhral pre Peltiera a ten bol zhruba 20 metrov od brány faulovaný Pintérom.
     
    31
    Rozohrávka priameho kopu sa dlho naťahovala, ale ani tak nič nepriniesla. Po Peltierovom posunutí nacentroval Štefánik za všetkých hráčov v šestnástke a lopta ušla za čiaru.
     
    32
    Simovič si pripisuje ďalší faul, keď takticky zastavil akciu ViOn-u ešte v strede poľa. Centrovaná lopta dopredu ale nebola presná a patrí už hosťom.
     
    33
    Tí sa pomaly posúvajú dopredu, ale pred šestnástkovou narazili na čerený val, ktorý sa bez lopty vzduchom nebude dať prejsť. Saláta to pochopil rovnako a hľadá vpredu Zreľáka, ktorý ale lakťom zasiahol Chrena.
     
    34
    Kováčov nákop opäť našiel len obrancov Slovana a ten tak môže ísť dopredu, Peltier bol navyše na polovici faulovaný. Dobrotka si ale loptu posunul veľmi ďaleko od miesto faulu, čo sa nepáči domácim fanúšikom, ale hlavne rozhodcovi zápasu. Jeho rozohrávka napokon končí faulom hosťujúcich hráčov na Chrena.
     
    35
    Szoke získal loptu v strede poľa a našiel voľného Juhara asi 20 metrov od brány Krnáča. Síce mohol zakombinovať s Pavelkom a získať tak šancu dostať sa do šestnástky, nezvolil túto možnosť, ale vystrelil a loptu mu skĺzla po kopačke, takže strela presná nebola.
     
    36
    Pavelka fauluje vo vzduchu Gorosita, opäť proti vôli domácich fanúšikov. Tým sa však teraz veľmi páčil Peltierov center, ktorý dopadol katastrofálne a našiel iba Kováča.
     
    37
    Už to vyzeralo, že Pavelka akciu na šestnástke pokazil, ale dokázal loptu ešte posunúť doprava na Charizopulosa, ktorý sa ocitol sám pred Krnáčom, lenže ten mu jeho strelu z tesnej vzdialenosti vyráža. Veľká škoda pre domácich, toto bol 100% šanca.
     
    39
    Peltier prihral na Zreľáka, ktorý si robil priestor na šestnástke súpera k strele, ale vrátil prihrávku na reprezentanta Trinidadu a Tobaga, ktorý ale nastrelil len Juhara. Slovan ale pri lopte ostal, lenže Kubík pokazil akciu strelou nad bránu, aj keď mal v šestnástke dobre postavených spoluhráčov.
     
    40
    Dobrotka nakopol loptu dopredu, ale pred Peltierom zaúradoval Chren. Vysokú loptu však poslal aj on a takisto ju stratil. Slovan sa tak pokúša kombinovať na ľavom krídle, kde ale prišla len strela Štefánika do brániaceho hráča.
     
    41
    Žltú kartu dostáva Karol Pavelka (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    42
    Jablonský posiela dlhý center do šestnástky, kde loptu vrátil z bránkovej čiary naspäť do ohňa Simovič, ale aj keď našiel Salátu, ten loptu hlavou poslal len vedľa brány.
     
    43
    Chren zvládol ťažký súboj na ľavom krídle proti presile protihráčov a prihral na Szokeho, ktorý ale prenesením hry nenašiel Orávika, ale iba Jablonského.
     
    43
    Sériu ťažkých súbojov v strede poľa prerušil Szoke presnou prihrávkou dopredu.
     
    44
    Slovan dal gól!


    Pintér robí obrovskú chybu v strede poľa, stráca loptu! Zobral mu ju Kubík a v situácií tri na dvoch prihral doľava na LESTERA PELTIERA, ktorý si počkal, kým Kováč vybehne vyššie z brány a presnou strelou otvára skóre.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V Zlatých Moravciach sme počas prvých 45 minút videli len jeden gól, ktorý strelil Lester Peltier v úplnom závere po veľkej chybe Pintéra v strede poľa. Na tento futbal sa dá pozerať a aj preto ostaňte s nami a vychutnajte si aj druhý polčas, ktorý začne približne o 18:30.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Karaš prihral k pravej postrannej čiare Pavlendovi, ktorý si ale jednoduchú prihrávku nedokázal spracovať.
     
    47
    Hostia po aute nakopli loptu na Zreľáka, ale ten ju nespracoval a zmocnil sa jej Kováč. Jeho výkop našiel Charizopulosa, ktorý je faulovaný.
     
    48
    ViOn síce centrom zo štandartky bránu Krnáča neohrozili,a le ostali nasťahovaní pred šestnástkou Slovana, šancu si však nevypracovali nijakú.
     
    48
    Vidíme niekoľko tvrdých zákrokov v strede poľa. Domáci fanúšikovia chcú aby hlavný rozhodca zapískal faul na Charizopulosa, ale píska sa až nedovolený zákrok od Pavlendu.
     
    49
    Slovan však pri lopte dlho neostal a Szoke poslal veľmi pekný pas na ľavé krídlo, kde si loptu Orávik spracoval, dostal sa okolo Čikoša, ale vystrelil veľmi nepresne.
     
    50
    Pavelka predĺžil loptu za seba a takmer našiel pred Krnáčom Juhara, brankár Slovana ale stihol odkopnúť. Avšak, len ku hráčom hostí, Pavlendov nákop naspäť dopredu ale našiel Pavelku v ofsajde.
     
    52
    Pintér chcel nájsť nákopom Pavelku, ale prihral Karašovi, ktorý je faulovaný asi 30 metrov od brány Simovičom.
     
    52
    Juhar sa pokúsil o center na Pintéra, ktorý číhal za trojicou hráčov v modrom, ale lopta sa od trávnika odrazila nepresne.
     
    53
    Výkop Krnáča získali domáci a okamžite bol faulovaný Juhar. Nákop na Pavelku bol dobrý, ale vysoký útočník loptu nemal na koho sklepnúť. Po súboji s ním ostáva ležať na zemi Saláta, vyzerá to však, že bude v poriadku.
     
    54
    Pavlenda si počkal na krídle na Peltierov pohyb a vypichol mu loptu na aut. Slovan však ostal v ofenzíve a prišlo tak zakončenie Zreľáka, ktorý si dostal do šestnástky, ale vystrelil vedľa.
     
    55
    Kubík sa s Pavlendom trochu pohašterili, pretože si v súboji obaja pomáhali rukami, nejaké väčšie emócie však nevzplanuli. Píska sa ale faul hráča hostí. Po nákope dopredu vyhral hlavičku Dobrotka, lenže našiel len Orávika, ktorý strieľa z hranici šestnástky, Čikoš mu strelu zablokoval a Krnáč ju bez problémov chytil.
     
    57
    Charizopulos sa dostal k centru, ale v šestnástke nečíhal žiadny hráč v červenom drese, ViOn aj tak pri lopte ostal. Po kombinácií v strede poľa medzi Szokem a Karašom prichádza ďalší center, pred Pavelkom chytá Krnáč.
     
    58
    Pavlenda nezachytil pohyb Kubíka, ktorý mu po krídle ušiel a pravý bek domácich ho nepríjemne posiela na zem, zaobíde sa to ale bez karty.
     
    58
    Center Štefánika odvrátila domáca obrana mimo šestnástky, Slovan ale ostáva v jej okolí, nedokáže sa však dostať do zakončenia.
     
    60
    Dobrotka posunul loptu do šestnástky na Jablonského, ale ten narazil na Pintéra a tak sa celá akcia skončila.
     
    60
    Slovan ale neustáva v nápore a ďalší center ide od Dobrotku, ktorý ale spoluhráča nenašiel. Loptu odkopol Karaš a Čikoš ju vrátil len do náručia Kováča.
     
    61
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Martin Juhar, prichádza Peter Mazan.
     
    61
    Saláta ostáva po súboji v strede poľa na zemi. Faulujúcim hráčom bol Pavelka, ktorý je dnes trochu premotivovaný a už má žltú kartu, bude si musieť dávať pozor na ďalšie súboje a takisto diskusie s rozhodcom, ktorých je pomerne dosť.
     
    62
    Karaš prihral na krídlo Orávikovi, ktorého zastavil nedovolene a na žltú kartu sklzom Peltier.
     
    63
    Mazan sa pokúsil poslať center na zadnú žrď, ale ten bol privysoký a nik z hráčov na hracej ploche ho nezasiahol.
     
    64
    Peltier hľadal po zemi na šestnástke postaveného Zreľáka, ktorý si ale proti presile hráčov v červenom ani nepípol.
     
    65
    Následne situáciu nezvládol Dobrotka, ktorému trochu praskli nervy, keďže sa cez neho dostal Pavlenda a kapitán hostí ho stiahol na zem. Emócie tak vzplanuli aj medzi ďalšími hráčmi, ale všetko sa zaobíde bez kariet.
     
    66
    Kubík sa dokázal dostať po ľavom krídle až na hranicu šestnástky, odkiaľ posiela center na Peltiera, ale ten nedokázal jeho prihrávku zakončiť a ani spracovať. Zachytil ju však Simovič, ale ani teraz nebezpečenstvo nehrozí.
     
    67
    Dobrotka sa opäť dopúšťa faulu a keďže ani na domácich tribúnach nie je obľúbený, strieda ho za piskotu domácich fanúšikov Richard Lásik.
     
    69
    Žltú kartu dostáva Tomáš Jablonský (ŠK Slovan Bratislava).
     
    70
    Orávik poslal veľmi dobrý center do šestnástky, ktorý našiel Tipuriča, ale prišiel aj faul ViOn-u, ktorý celú šancu znehodnotil.
     
    70
    A faulom sa previnil aj Zreľák, ktorý vo vzduchu nedovolene zasiahol Szokeho.
     
    71
    Zreľák dobehol loptu na krídle a poslal ju do šestnástky na Peltiera, lenže pred ním zakročil Pintér a loptu mu vypichol.
     
    71
    Kubík sa po prieniku zľava postaral, že Slovan bude mať k dispozícií rohový kop. Ten však dopadol veľmi zle.
     
    72
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Karol Pavelka, prichádza Armando Mance.
     
    73
    Dnešné stretnutie sleduje 2126 divákov.
     
    76
    Slovan si vypracoval dve brejkové príležitosti, ale nik nechcel na seba zobrať strelu a aj preto žiadna neprišla.
     
    77
    Chren dostal na krídle prihrávku od Karaša a poslal pekný center na Manceho, ktorý sa ale tiesnený nedostal k poriadnej hlavičke.
     
    78
    Lásik si chcel obhodiť Orávika, lenže ten si loptu telom zakryl a záložník Slovana ho fauloval.
     
    79
    Orávikov center však našiel len Gorosita, ktorý s pomocou Zreľáka dostal loptu preč.
     
    79
    Neuveriteľná šanca Peltiera zostala nevyužitá! Kubíkov center pred útočníkom Slovana najprv chytil Kováča, ale loptu mu vypadla na nohu Peltiera, ktorý sa ocitol sám pred úplne prázdnou bránou, no Kováč do strely stihol vložiť nohu a loptu vyraziť.
     
    80
    Žltú kartu dostáva Armando Mance (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    81
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Lester Peltier, prichádza Karol Mészáros.
     
    83
    Kováčov odkop zachytil Simovič, od ktorého ide lopta k Gorositovi, ale ten poslal totálne nepresnú prihrávku na Čikoša.
     
    84
    Pavlenda chcel loptu prihrať do stredu na Mazana, ten ju však prepustil za seba, kde stál len pokrytý Mance.
     
    85
    Kubík sa stal exekútorom štandartky Slovana, poslal center na malé vápno ViOn-u, ale tam v trochu krkolomnej pozícií pre Kováča loptu získal Pintér.
     
    86
    Zlatým Moravciam však nevyšiel protiútok, keďže centrovaná lopta mala nájsť Manceho, ale ten bol pokrytý.
     
    87
    Slovan dal gól!


    Vysoká lopta prepadla cez Pintéra a ADAM ZREĹÁK sa dostal do situácie sám pred Kováčom, ktorému to šupol pomedzi nohy a pravdepodobne rozhoduje zápas.
     
    88
    Priaznivci domácich už opúšťajú štadión, zatiaľ čo si útočným faulom pomohol Mazan.
     
    89
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Samuel Štefánik, prichádza Filip Ďuriš.
     
    90+1
    Nastavujú sa 2 minúty.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Slovan potvrdil, že proti Zlatým Moravciam sa mu darí a po dvoch chybách stopéra Pintéra strelili góly Peltier so Zreľákom.

    Hlasy trénerov z tlačovej konferencie Vám dnes z technických dôvodov neprinesieme. (19:29:31)

    Matej Kubove


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 44. Peltier (Kubík), 87. Zreľák

    Karty:   41. Pavelka (ZMO), 80. Mance (ZMO) – 62. Peltier (SBA), 69. Jablonský (SBA)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Pavlenda, Tipurić, Charizopulos, Pintér – Chren, Karaš, Orávik, Szöke (C), Juhar (61. Mazan) – Pavelka (72. Mance).
    Náhradníci: Novota – Cebara, Mazan, Mance, Mikinič, Ungar, Kirilins.

    ŠK Slovan Bratislava: Krnáč – Čikoš, Dobrotka (C) (67. Lásik), Saláta, Gorosito, Jablonský – Kubík, Simović, Štefánik (89. Ďuriš), Peltier (81. Mészáros) – Zreľák.
    Náhradníci: Perniš – Niňaj, Gašparovič, Mészáros, Ďuriš, Kotula, Lásik.

    Rozhodca: Peter Kráľovič- Erik Weiss, Radoslav Bobko