QPR – Arsenal 1:2 (kon.) | West Ham – Chelsea 0:1 (kon.) | Manchester City – Leicester 2:0 (kon.)
Newcastle – Manchester United 0:1 (kon.) | Stoke City – Everton 2:0 (kon.) | Tottenham – Swansea 3:2 (kon.)
Liverpool – Burnley 2:0 (kon.)
koniec
Newcastle United
0:1 (0:0)
Manchester United
Streda 04.03.2015, 20:45 • St James' Park, Newcastle upon Tyne, Anglicko • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Dnešné stretnutie sleduje 49801 divákov!
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 4 minúty!
     
    90
    Obrovská šanca Newcastlu! Sissoko našiel krásnym centrom v pokutovom území spoluhráča Cisseho, ktorý sa dostal k hlavičke. Umiestnil ju presne k pravej tyči hosťujúcej brány, lenže fantasticky zakročil hosťujúci brankár De Gea, ktorý zachránil svoje mužstvo od pohromy! Tak toto je infarktový záver stretnutia!
    YOUNG - 0:1
     
    89
    Manchester United dal gól!
    Tak predsa sa to hosťom podarilo, keď strieľajú zrejme víťazný gól v 89.minúte! Rooney sa predral cez pravú stranu dopredu, keď využil slabú chvíľku domácich stopérov. Tí poslali malú domov brankárovi Krulovi, ktorý odkopával loptu, no trafil iba ASHLEYHO YOUNGA. Ten si znovu loptu spracoval, ako už predtým v zápase, no tentoraz sa nemýlil a trafil odkrytú časť domácej brány a napol sieť! Červení diabli sa dostávajú do jednogólového vedenia.
     
    89
    Striedanie v tíme Manchestru United: ihrisko opúšťa Rojo, jeho miesto zaujíma Carrick.
     
    84
    Valencia (Manchester United) poslal k zemi Gouffrana, ktorý nie je na hracej ploche veľmi dlho. Žltá karta.
     
    82
    Striedanie v tíme Manchestru United: ihrisko opúšťa Fellaini, jeho miesto zaujíma Mata.
     
    81
    Striedanie v tíme Newcastlu United: ihrisko opúšťa Ameobi, jeho miesto zaujíma Gouffran.
     
    74
    Šanca Manchestru United! Young našiel jemným centrom v pokutovom území spoluhráča Rooneyho, ktorého hlavička smerovala presne k ľavej tyčke, lenže znova zasiahol výborný brankár Krul!
     
    70
    Obrovská šanca Newcastlu! Toto bola veľmi veľká šanca na otvorenie skóre. Herrera bol čisto o loptu pripravený a Perez sa spolu s Cissem rútili na osemoteného Evansa. Ako sa dalo predpokladať, Perez prihral Cissemu, pred ktorým sa ocitol už iba De Gea, lenže namieril tesne vedľa pravej tyče hosťujúcej brány! Zlyhanie v najnevhodnejšej chvíli!
     
    69
    Tempo a kvalita hry sa začína zvyšovať. Na pravej strane zastavil Gutierrez (Newcastle) hosťujúceho mladíka Januzaja za cenu žltej karty. Obecenstvo je nespokojné, no nič už nezmôžu.
     
    68
    Domáci Gutierrez sa vrátil na futbalové trávniky po rakovine, ktorú prekonal! Diváci tlieskajú v stoji, pretože prekonanie tejto nebezpečnej choroby si zaslúži veľké uznanie.
     
    66
    Striedanie v tíme Newcastlu United: ihrisko opúšťa Taylor, jeho miesto zaujíma Gutierrez.
     
    61
    Striedanie v tíme Newcastlu United: ihrisko opúšťa Riviére, jeho miesto zaujíma Perez.
     
    60
    Rojo (Manchester United) nedovolene zastavil Obertana na ľavej strane a zaslúžene videl žltú kartu.
     
    59
    Striedanie v tíme Manchestru United: ihrisko opúšťa Di Mária, jeho miesto zaujíma Januzaj.
     
    56
    Obrovská šanca Manchestru United! Dá sa toto vôbec aj zahodiť? Fellaini dostal výbornú prihrávku za obranu hostí. Spracoval si loptu na prsia a vystrelil na domácu bránu. Brankár Krul jeho pokus vyrazil iba k úplne voľného Youngovi, ktorý bol mierne z uhla. Anglický hráč sa prekvapivo neodhodlal k strele z prvej do odkrytej časti brány, ale loptu si zasekol a až potom vystrelil. Domáci gólman Krul fantasticky vybehol proti nemu a výborný zákrokom opäť zasiahol! Diváci sú vo vytržení, pretože hostia teraz zahodili nemožné. Young mohol hostí poslať do vedenia, ležne zaváhal v najnevhodnejšej chvíli.
     
    50
    Obrovská šanca Newcastlu! Bol tam center do pokutového územia, k hlavičke sa dostal Coloccini. Následne sa k lopte dostal Riviére, ktorý sa ocitol zoči-voči brankárovi De Geovi. Gólman hostí predviedol po Riviéreho strele fantastický reflexívny zákrok, keď nepustil loptu za svoj chrbát! Španiel teraz podržal svoje mužstvo a ďakovať mu musia všetci hráči. Nasledovať bude rohový kop.
     
    49
    Nebezpečná strela hostí! Stopér Rojo sa odhodlal k strele zo strednej vzdialenosti a jeho pokus skončil tesne vedľa domácej brány! Tak toto bolo veru veľmi tesné. Keby lopta letela o pár centimetrov nižšie, zrejme by boli diváci v St. James' Parku svedkami úvodného presného zápasu.
     
    45+1
    Veľká šanca Newcastlu! Riviére dostal výbornú prihrávku za obranu hostí, nakoniec sa aj dostal k strele, lenže skvele zasiahol brankár De Gea, ktorý vyrazil tento strelecký pokus!
     
    45+1
    Nadstavený čas v 1.polčase je 1 minúta!
     
    45
    Obrovská šanca Manchestru United! Fellaini bol nájdený jemným centrom v pokutovom území hostí, nakoniec využil svoju výšku a dostal sa k hlavičke. Poslal ju do protipohybu domáceho brankára, lenže Krul výborným zákrokom loptu vyrazil! Fantastický zákrok!
     
    31
    Šanca Manchestru United! Stopér domácich Coloccini urobil obrovskú chybu, keď stratil loptu vo vlastnom pokutovom území. Di Mária následne našiel Rooneyho, ktorý si ju predkopol ďaleko od nôh, no a výborne vybehol brankár Krul, ktorý ju včas chytil.
     
    27
    Obrovská šanca Manchestru United! Di Mária našiel tesne za pokutovým územím Younga, ktorý loptu do vápna len posunul spoluhráčovi Rooneymu. Ten si ju spracoval na prsia, položil na zem a pozrel sa, kde je brankár Krul. Domáci gólman sa však už hádzal po jeho nohy a Anglický útočník následne vystrelil. Jeho pokus však skončil tesne vedľa pravej tyče! Veľká šanca hostí, ktorá nebola premenená môže ovplyvniť ďalší priebeh zápasu.
     
    3
    Pološanca Manchestru United! Tak toto sa určite dalo lepšie urobiť. Herrera výborne vybojoval loptu na polovici ihriska, následne ju posunul kapitánovi Rooneymu. Ten poslal prihrávku do behu na Di Máriu, ktorý si veľmi dobre nabiehal, lenže Argentínčan zmeškal správny okamih na strelu, či prihrávku a dobrých sklzom ho o loptu pripravil stopér Coloccini.

    Marek Farkaš

    Góly: 89. Young

    Karty:   60. Rojo (NEW), 69. Gutierrez (NEW) – 84. Valencia (MAN)


    Newcastle United: Krul – Janmaat, Williamson, Coloccini, Taylor – Obertan, Abeid, Sissoko, Ameobi (81.Gouffran) – Cisse, Riviére (61.Perez)
    Náhradníci: Anita, Armstrong, Gouffran, Gutierrez, Perez, Šatka, Woodman
    Manažér: John Carver

    Manchester United: De Gea – Valencia, Smalling, Evans, Rojo (89.Carrick) – Herrera, Blind – Di Maria (61.Januzaj), Fellaini (82.Mata), Young – Rooney
    Náhradníci: Lindegaard, Jones, McNair, Carrick, Mata, Januzaj, Falcao
    Manažér: Louis van Gaal

    Rozhodca: Anthony Taylor – Stephen Child, Peter Kirkup

    Diváci: 49801