QPR – Arsenal 1:2 (kon.) | West Ham – Chelsea 0:1 (kon.) | Manchester City – Leicester 2:0 (kon.)
Newcastle – Manchester United 0:1 (kon.) | Stoke City – Everton 2:0 (kon.) | Tottenham – Swansea 3:2 (kon.)
Liverpool – Burnley 2:0 (kon.)
koniec
West Ham United
0:1 (0:1)
Chelsea FC
Streda 04.03.2015, 20:45 • Upton Park, London • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy

     
    Líder tabuľky si upevňuje prvé miesto, dnes v Upton Parku v rámci londánskeho derby zdolal West Ham tesne jediným gólom. Oň sa postaral v prvom polčase Hazard, no aj po zmene strán sa museli hostia strachovať o výsledok, neraz mali šťastie, alebo skvelého brankára na čiare. Veľa však pochytal aj Adrián, žrď trafil pre zmenu Ramires. Aj preto sme nakoneic teda videli len jeden gól, no i festival skvelých brankárskych zákrokov. Tri body majú The blues a s týmto konštatovaním sa s vami lúčim. Pekný večer. (22:42:21)
     
    90+7
    Koniec zápasu.
     
    90+7
    Drogba videl za taktické zdržiavanie žltú kartu.
     
    90+6
    Na ihrisku už nie je ani Hazard, nahradil ho Rémy.
     
    90+5
    Willian nedal poisťujúci gól vo vyloženej šanci! Ešte pred ním bol v skvelej pozícii aj Hazard, ale rozhodol sa ešte nahrávať. Brazílčan prekonal brankára, no na čiare odkopol obranca!
     
    90+4
    Diego Costa dnes dohral, podľa predstáv sa mu nedarilo. Na jeho miesto prišiel Drogba.
     
    90+3
    Opakované zábery ukázali, že Cahill rukou zahral a mohol sa pokutový kop pískať.
     
    90+3
    Nene v dobrej pozícii v šestnástke mieril zaujímavú strelu a trafil niekoho z kĺbka hráčov. Samozrejme, fanúšikovia i domáci hráči si pýtali penaltu, no rozhodca bol proti.
     
    90+2
    Ešte je teda dostatok času niečo s výsledkom urobiť, Kladivári by sa pomali mali nasťahovať pred bránu Chelsea a stupňovať tlak.
     
    90+1
    Rozhodca ešte nadstavuje 6 minút.
     
    90
    Ak by duel predsa dnes nevyhrala, bol by to problém. V boji o titul by sa Manchester City priblížil, pretože doma s Leicesterom to v závere zvláda v pomere 2:0.
     
    89
    Je to zápas, ktorý bolí a preto vystriedaní hráči môžu byť radi, ak končia. Rozhodne nebudú od zlosti a ukrivdenia rozkopávať fľaše. Chelsea stále bráni jednogólový náskok.
     
    88
    Kouyate v hre skončil, vymenil ho Nene.
     
    87
    Sakho mieril ďalšiu hlavičku smerom na bránu, ale potvrdil rolu smoliara. Zahodil šancu na vyrovnanie aj tentoraz, Courtois nemusel na nepresnosť reagovať.
     
    86
    Ivanovič možno trafil ruku svojou strelou v šestnástke súpera, no rozhodca nič také v prípade Collinsa nevidel a nepískal.
     
    85
    WHU musí vrhnúť všetky sily do útoku a na nič sa nevyhovárať. Po vybojovanom rohovom kope však odhlavičkoval preč Ivanovič a to je opäť voda na mlyn pre jeho klubové farby.
     
    84
    Opäť sme vo fáze, keď to pre domácich vpredu nie je úplne ono. Zaútočil preto po ľavej strane opäť Costa, no z uhla mieril dva metre mimo.

    Filip Kubaliak

    Góly: 23. Hazard

    Karty:   15. Kouyate (WHU), 42. Collins (WHU), 65. Nolan (WHU) – 17. Terry (CHE), 45+4. Hazard (CHE), 69. Fàbregas (CHE), 90+7. Drogba (CHE)


    West Ham United: Adrián – Jenkinson, Cresswell, Kouyaté, Tomkins, Reid (9. Collins), Noble, Downing, Enner Valencia, Nolan (K), Sakho.
    Náhradníci: Jääskeläinen – Song, Collins, Demel, Jarvis, O´Brien, Nenê (88. Nene).

    Chelsea FC: Courtois – Ivanović, Azpilicueta, Zouma, Cahill, Terry (K), Ramires, Fàbregas, Oscar (75. Willian), Hazard (90+6. Rémy), Diego Costa (90+4. Drogba).
    Náhradníci: Čech – Willian, Cuadrado, Loftus-Cheek, Drogba, Luís, Rémy.

    Rozhodca: Marriner – Ledger, Beswick