CSKA Moskva – Soči 3:0 (kon.) | D. Moskva – Jaroslavľ 3:1 (kon.) | Helsinki – Dinamo Minsk 2:3 (po pr.)
Petrohrad – Novgorod 6:3 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
6:3 (3:1, 3:0, 0:2)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
Piatok 27.02.2015, 17:30 • Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:35
    Na druhej strane sa ocitol v šanci Jimmie Ericsson, ale sám pred bránou nedokázal nasmeroval svoj pokus medzi tri žrde hosťujúcej brány.
     
    50:57
    Domáci tréner reaguje na vzniknutú situáciu oddychovým časom.
    Jarkko IMMONEN - 6:3
     
    50:57
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia znižujú náskok súpera na rozdiel troch gólov. Z pravej strany sa od odrazenému puku dostal JARKKO IMMONEN a strelou do vrchných partii brány znižuje stav stretnutia na 6:3.
     
    48:48
    SKA Petrohrad bude hrať ďalšiu presilovku. Za hrubosť dostáva dvojminútový trest Alexei Potapov.
     
    48:23
    Šancu vidíme aj na druhej strane. V útočnom pásme dobre zakombinovala dvojica Budasov Kablukov, ale druhý menovaný nakoniec nedokázal navýšiť náskok domáceho tímu.
    Wojtek WOLSKI - 6:2
     
    45:46
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia sa predsa len ešte presadzujú. Druhý gól Novgorodu strieľa s veľkou dávkou šťastia poľský hokejista WOJTEK WOLSKI. Asistencie: Alexander Makarov a Jarkko Immonen.
    Jevgenij DADONOV - 6:1
     
    39:43
    Petrohrad dal gól!
    Petrohrad vracia hosťom požičané a taktiež skóruje na konci tretiny. Sedemnásť sekúnd pred koncom si puk po prihrávke EVGENYHO DADONOVA nešťastne vrazil puk do vlastnej brány obranca Aroym Alyayev.
     
    38:42
    Po menšie potyčke následne putujú na trestnú lavicu za hrubosť Wojtek Wolski, a takisto aj domáci Dmitry Yudin.
     
    38:42
    Hostia mohli znížiť. Po pravej strane sa predral do zakončenia Wojtek Wolski, s jeho strelou mal domáci brankár problémy, ale nakoniec ho na dvakrát dokázal schovať vo svojej lapačke.
    Jimmie ERICSSON - 5:1
     
    33:06
    Petrohrad dal gól!
    Domáci využívajú ďalšiu presilovú hru a zrejme rozhodujú dnešné stretnutie. Od modrej čiary nahodil puk na bránu Chudinov, pred bránou sa výborne zorientoval JIMMIE ERICSSON a pohotovým tečom zvyšuje náskok SKA už na 5:1. Asistencie: Maxim Chudinov a Patrick Thoresen.
     
    31:28
    Hostia dlho v pätici nehrali. Na trestnú lavicu putuje za nedovolené bránenie Vladimir Malevich.
     
    29:10
    Petrohrad bude hrať presilovú hru. Vylúčeným hráčom je Dimtry Kazionov.
     
    28:11
    Po následnej šarvátke sa bude vylučovať na oboch stranách. Tresty za hrubosť dostávajú domáci Kuteikin a hosťujúci hráč Veli-Matti Savinainen.
     
    28:11
    Veľký závar pred domácom bránou. V závere presilovej hry pálil Woslki, jeho strelu sa snažil doraziť do siete Immonen, ale nakoniec sa hosťom nepodarilo skorigovať stav zápasu.
     
    26:15
    Topredo bude hrať presilovú hru a opäť sa tak môže vrátiť do zápasu. Vylúčeným hráčom je domáci Yury Alexandrov.
    Roman ČERVENKA - 4:1
     
    23:24
    Petrohrad dal gól!
    Domáci tím si berie svoj trojgólový náskok späť. Presilovú hru využíva tvrdou strelou z medzi kruhov český útočník ROMAN ČERVENKA. Asistencia : Tony Martensson.
     
    22:00
    Po dvoch minútach hry vidíme v druhej tretine vylúčenie. Vylúčeným hráčom je Denis Kazionov.
    Jarkko IMMONEN - 3:1
     
    19:23
    Torpédo Novgorod dal gól!
    Hostia predsa len dramatizujú dnešné stretnutie gólom do šatne. V čase keď do návratu Tikhonova zostávalo už len 10 sekúnd sa po fínskej spolupráci presadil JARKKO IMMONEN. Asistencie: Sakari Salminen.
     
    17:33
    Presilovú hru si zahrajú aj hokejisti Novgorodu. Za nebezpečnú hru vysokou hokejkou putuje na trestnú lavicu Viktor Tikhonov.
     
    10:26
    Tréner hostí si vyžiadal oddychový čas. Dokonca vidíme aj striedanie brankárov. Nešťastného Biryukova nahradil v bráne Ivan Kasutin.
    Ilja KABLUKOV - 3:0
     
    10:26
    Petrohrad dal gól!
    Domáci dnes predvádzajú skvelý výkon a už v prvej tretine sa dostávajú do luxusného náskoku. Tretí gól domácich strieľa ILYA KABLUKOV. Asistencie: Anton Burdasov.
     
    9:25
    Po tom ako sa na ľad vrátil vylúčený Alyayev mohol Petrohrad vieš už 3:0, ale Kovalchukova strela skončila iba na brvne brány Novgorodu.
     
    7:22
    Petrohrad bude hrať opäť presilovú hru. Po faule na Shipachyova putuje na trestnú lavicu Artyom Alyayev.
    Tony MARTENSSON - 2:0
     
    5:19
    Petrohrad dal gól!
    Domáci nakoniec využívajú presilovu hru. Na konci vylúčenia Kazionova sa presadil švédsky útočník TONY MARTENSSON a zvyšuje náskok Petrohradu už na 2:0. Asistencia : Patrick Thoresen.
     
    3:20
    V zápase uvidíme aj prvé vylúčenie. Dvojminútový trest dostáva Dmitry Kazionov.
    Vadim SHIPACHOV - 1:0
     
    1:09
    Petrohrad dal gól!
    Domáci vstupujú do zápasu vo veľkom štýle. Po prihrávke Kuteikina strieľa úvodný gól zápasu už v druhej minúte VADIM SHIPACHYOV. Asistencie: Andrei Kuteikin a Evgeny Dadonov.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 2. Shipachov (Kuteikin, Dadonov), 6. Martensson (Thoresen), 11. Kablukov (Burdasov), 24. Červenka (Martensson), 34. Ericsson (Chudinov, Thoresen), 40. Dadonov – 20. Immonen (Salminen), 46. Wolski (Makarov., Immonen), 51. Immonen


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ezhov) – Rukavishnikov, Kalinin, Kuteikin, Alexandrov, Belov, Chudinov, Yudin, Yermakov – Červenka, Ericsson, Kovalchuk (C)- Dadanov, Shipachyov (A), Ketov – Tikhonov, Martensson, Thoresen (A) – Khokhryakov, Kablukov, Burdasov.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Biryukov (Kasutin) – Hietanen, Pepelyaev, Arkhipov, Bernatsky (A), Alyayev, Malevich, Makarov, Potapov – Wolski, Salminen, Immonen – Galuzin (C), Filatov, Krasnoslobodtsev – Stolyarov, Denis Kazionov, Dmitry Kazionov – Dvurechenskij (A). Mozer, Savinainen.