CSKA Moskva – Soči 3:0 (kon.) | D. Moskva – Jaroslavľ 3:1 (kon.) | Helsinki – Dinamo Minsk 2:3 (po pr.)
Petrohrad – Novgorod 6:3 (kon.)
koniec
Dynamo Moskva
3:1 (0:1, 2:0, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavľ
Piatok 27.02.2015, 17:30 • Lužniki Palace of Sports • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:23
    Kolesnik na striedačke, hostia siahli po power-play!
     
    50:00
    Sojin (DMS) však dáva súperovi šancu, odsedí si 2 minúty – vrazenie na mantinel.
     
    49:00
    Dnešné stretnutie sleduje priamo v Lužniki Palace of Sports 6662 platiacich divákov.
    GOROVIKOV - 3:1
     
    48:43
    Dinamo Moskva dalo gól!
    A domáci zrejme predčasne rozhodujú dnešné stretnutie. Tretí gól do siete Kolesnika pridáva strelou z pravého kruhu priamo do šibenice KONSTANTIN GOROVIKOV. Asistencie: Mat Robinson, Denis Mosaljov
     
    44:19
    A pozície sa vymenia. Na trestnú usadne tentokrát hráč hostí, dve minúty za podrazenie odpyká Kartajev (JAR).
     
    42:03
    Cvetkov (DMS) si previnil nedovoleným bránením a svojim spoluhráčom teraz vôbec nepomáha.
     
    38:42
    Bryjukvin mohol pridať svoj druhý gól v stretnutí, osamotenému pred Kolesnikom mu ale pukl preskočil hokejku a domáci útočník tak nedokázal zakončiť.
     
    31:56
    Averin (JAR) si teraz pomohol držaním a na 2 minúty oslabí svoj tím.
     
    30:01
    Thörnberg sa mohol stať hrdinom dnešného zápasu! Svoj druhý gól po tom, čo z ideálnej pozície nedokázal trafiť bránku, ale nepridal.
    BRYJUKVIN - 2:1
     
    23:54
    Dinamo Moskva dalo gól!
    A pozrime sa na to, domáci rýchlo otáčajú stav stretnutia vo svoj prospech a dostávajú sa do vedenia! VLADIMIR BRYJUKVIN teraz poriadne šokoval priaznivcov Lokomotivu, ktorí smutne sedia na sedadlách. Asistencie: Kaspars Daugavins.
    MOSALJOV - 1:1
     
    23:22
    Dinamo Moskva dalo gól!
    A máme tu vyrovnávajúci gól! Jeho autorom je DENIS MOSALJOV. Asistencie: Bez asitencií.
     
    14:50
    Tak teraz vidíme krásny hokej. Domáci s rozohrávkou počkali na ten správny moment, a síce na čas, keď si Novák nakorčuľoval medzi kruhy, odkiaľ osamotený pálil na Kolesnika. Ten za svoj chrbát nepustí ani tento puk.
     
    14:15
    Na druhej strane poriadne šťastie Kolesnika! Bombu z hokejky súpera ešte dokázal gólman hostí sklepnúť betónmi, medzi ktorými sa mu ale puk prešmykol a zastavil na konštrukcii bránky!
     
    13:04
    A dlho to veru netrvalo. Galimov (DMS) a Višnevskij (JAR) sa teraz zahrali na dvoch kohútov a za hrubosť si odpykajú zhodné, dvojminútové tresty.
     
    12:20
    A mohlo byť veselo! Jeden z hostí si na seba naviazal dvoch obrancov a vyslal do brejku Holosa, ktorý strelou príklepom Lazušina prekonať nedokázal!
     
    11:02
    To sa však mohlo zmeniť. Po strele od modrej čiary teraz nastal pred Kolesnikom boj o puk, ktorý mal gólman hostí ukrytý pod svojou korčuľou. Jeden z jeho spoluhráčov ho napokon pred dotieravým Robinsonom dokázal upratať pod betóny svojho brankára.
     
    05:22
    Ale pozrime sa na to, to bol zrejme opäť Robinson, ktorý sa dostal k puku a vypálil spoza obrancu od modrej čiary, našťastie pre hostí len tesne minul priestor troch žrdí.
    THORNBERG - 0:1
     
    01:06
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    A pozrime sa na to! Lokomotiv ide rýchlo do vedenia po tom, čo MARTIN THORNBERG dorazil puk po strele Loktjonova za chrbát Lazušina. Asistencie: Andrei Loktionov

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 24. Mosaljov, 24. Bryjukvin (Daugavins), 49. Gorovikov (Robinson, Mosaljov) – 2. Thörnberg (Loktjonov)


    Dynamo Moskva: Lazušin (Šaryčenkov) – Robinson, D. Višnevskij, Jalasvaara, Solovjov, Osipov, Mironov, Novák – Tereščenko, Kokarev, Mosaljov – Cvetkov, Volkov, Karsums – Gorovikov, Daugavins, Bryjukvin – Glazačev, Sojin, Sopin – Majorov
    Lokomotiv Jaroslavľ: Kolesnik (Sanford) – Kronwall, Jakovlev, Holos, Vasiljev, Ljubuškin, Gorochov, Gavrikov, V. Višnevskij – Plotnikov, Novotný, Averin – Kontiola, Loktjonov, Thörnberg – Platt, Apalkov, Kapustin – Konkov, Galimov, Kartajev

    Rozhodca: Ronn, Naumov – Goljak, Dedjulja