Braga – Nacional 3:1 (kon.) | Setúbal – Penafiel 0:1 (kon.) | Moreirense – Benfica 1:3 (kon.)
koniec
Sporting Braga
3:1 (0:1)
CD Nacional
cz Sobota 21.02.2015, 18:00 • Estádio AXA, Braga • Primeira Liga
Predzápasové kurzy
    Salvador AGRA - 3:1
     
    59
    Braga právě vstřelila branku!
    Opravdu nemám slov! Braga první poločas nehrála vůbec dobře, teď ale po necelých 15 minutách druhého poločasu vede 3:1! Exekuce standardní situace se ujal SALVADOR AGRA, který to už lépe trefit nemohl!
    Rubén MICAEL - 2:1
     
    54
    Braga právě vstřelila branku!
    A domácí už vedou! Na levé straně odvedl výbornou práci Tiba, který ve vápně našel Zé Luise, ten střelou z první trefil pouze Silvu. K dorážce se ale dostal RUBÉN MICAEL, který posílá Bragu do vedení!
    Pedro SANTOS - 1:1
     
    50
    Braga právě vstřelila branku!
    No a domácí vyrovnávají! Rozehrávky volného přímého kopu se ujal PEDRO SANTOS, který odcentroval do vápna, tam míč nikdo nezasáhl, ten ovšem doskákal až do sítě!
    Tiago RODRIGUES - 0:1
     
    22
    Nacional právě vstřelil branku!
    No tak to byl fotbalová paráda! Nacinal se dostává do vedení! Ghazal vybojoval míč na hranici vápna a předal ho TIAGU RODRIGUESOVI, která nádhernou ranou dává na 0:1!

    Jan Havlovic

    Góly: 50. Santos, 54. Micael, 59. Agra – 22. Rodrigues

    Karty:   30. Ferreira (BRG), 52. Santos (BRG) – 2. Ghazal (NAC), 50. Abreu (NAC), 62. Fofana (NAC), 87. Matias (NAC)   57. Correia (BRG)


    Sporting Braga: Matheus – Djavan Ferreira (40. Agra), Pinto, Aderlan, Baiano – Tiba, Danilo – Silva, Micael (78. Éder), Santos – Zé Luis (85. Alan)
    Náhradníci: Agra, Alan, Eder, Kricjuk, Luiz, Martins, Sasso

    CD Nacional: Silva – Marcal, Zainadine Junior, Correai, Aurelio (61. Fofana) – Rodrigues, Ghazal, Aurelio – Matias, Joao (67. Tiquinho), Abreu (50. Wagner)
    Náhradníci: Wagner, Fofana, Freire, Sequeira, Sousa, Tiquinho, Willyan