Česko – Washington Pride 4:1 (kon.)
koniec
Česko
4:1 (1:1, 0:0, 3:0)
Washington Pride
cz Sobota 14.02.2015, 15:00 • Zimní stadion Slaný • Reprezentácia žien
Partner:
     
    58:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ale teď už to našim hokejistkám vyšlo. Na vlastní polovině dostala od Kosinové kotouč ANNA ZÍKOVÁ, která zkusila štěstí a vyšlo to! Neomylně trefila prázdnou klec, dneska se tak raduje ze své druhé branky a už se může těšit na rozhovor – 4:1! Asistence: Karolína Kosinová.
     
    48:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla nádhera. Nechat si rozjet TEREZU VANIŠOVOU je od soupeře vždycky chyba, teď se k tomu navíc přidaly i trochu zbytečně ustupující obránkyně Washingtonu a nemohlo to dopadnout jinak. Naší blonďaté dračici nechaly dostatek prostoru, aby z mezkruží poslala ideální švihovku do horního koutu americké klece – 3:1! Asistence: Veronika Bucifalová, Aneta Lédlová.
     
    45:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme tady zasloužený český obrat! Stejně tak byl tenhle gól zasloužený i pro ANNU ZÍKOVOU. Nejdřív na poslední chvíli napravila vlastní zaváhání a překazila americký protiútok, vzápětí se k ní vrátil puk na modrou. Když neuspěla z první střely a ani dorážející Jůzková si nepřišla na své, Zíková si sjela až do mezikruží, odkud s velkou porcí štěstí přetavila náš tlak ve vedoucí branku – 2:1! Asistence: Adéla Jůzková.
     
    18:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Podobný recept vyzkoušely naše hráčky podruhé a teď už je z toho vyrovnání! Od modré vypálila Anna Zíková a brankářka puk jen vyrazila před sebe, kde prokázala střelecký instinkt DOMINIKA FOREJTOVÁ. Bleskurychle dorazila puk do odkryté branky a jedeme od nuly – 1:1! Asistence: Anna Zíková, Dominika Vopravilová.
     
    08:41
    Washington Pride právě vstřelil branku!
    Aktivnější Američanky se v deváté minutě ujímají vedení. Mezi kruhy vznikla nepřehledná situace, v níž české hokejistky nedokázaly kotouč vyškrábnout. To se naopak povedlo ZOEY PELLOWITZOVÉ, která následně zvolila střelu na druhou tyč a Zechovská se zakrytým výhledem poprvé kapituluje – 0:1. Bez asistence.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 19. Forejtová (Zíková, Vopravilová), 46. Zíková (Jůzková), 49. Vanišová (Bucifalová, Lédlová), 59. Zíková (Kosinová) – 9. Pellowitzová


    Česko: Zechovská (Jandová) – Zíková, Holá, Zedníková, Černá, Kosinová, Jančová, Bartošová – Vanišová, Bucifalová, Lédlová – Pátková, Forejtová, Topolská – Kaplanová "C", Jůzková, Hymlárová – Vopravilová. Trenér: Jiří Vozák.
    Washington Pride: Nasrová (Meloniová) – Pellowitzová, Kobernicková, Renbergová, Parentová, Hudsonová, Buckleyová, Solomonová "C", McNeallyová, Petteyová, Erbeová, Pekinsová, Cholishová, McLaughlinová, Fisherová, Cave-Hawkinsová, Farrandová, Shermanová, McDowellová. Trenér: Kush Sighu.

    Rozhodca: Růžičková – Dopitová, Novotná.