A. Mytišči – Dinamo Minsk 4:3 (kon.)
koniec
Atlant Mytišči
4:3 (1:1, 1:2, 2:0)
HC Dinamo Minsk
Sobota 14.02.2015, 15:00 • Arena Mytišči - Ice Palace Mytišči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu koniec stretnutia. Aj napriek tomu, že posledná minúta bola pre Atlant Mytišči poriadne náročna, doviedol domáci celkom tento duel do veľmi dôležitého víťazstva 4:3. Gólov sme sa dočkali aj v poslednej tretine, ale len na strane domácich. V 47. minúte vyrovnal Tyulyapkin a v o dve minúty neskôr pridal víťazný gól Taratukhin. Minks po tomto góle nedokázal vymyslieť nič a preto domáce mužstvo dnes vyhráva zaslúžene.

    To je odo mňa na dnes všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem vám príjemný zvyšok víkendu. Lúči sa s vami Milan Vrábeľ. Dovidenia! (17:14:02)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:48
    Dvanásť sekúnd pred koncom dostal prihrávku do perfektnej príležitosti Meleshko. On zoči voči brankárovi míňa!
     
    59:30
    Taylor opustil bránu. Stane sa ešte niečo?
     
    59:10
    Máme posledné sekundy zápas. Atlant Mytišči kontroluje dôležité víťazstvo.
     
    58:44
    Minsk sa snaží usadiť v útočnom pásme, aby mohol ich brankár opustiť svoje miesto. Namiesto toho sa však hostia dopustili postavenia mimo hry.
     
    58:00
    Máme posledné dve minúty tohto stretnutia. Brankár Taylor zatiaľ bránu neopustil a Atlant išiel opäť do kontry.
     
    56:30
    Hráči hostí sú ku konci tretiny poriadne nepresný. Vďaka tomu sme videli už dve rýchle kontry, ktoré neboli až tak ďaleko od poisťujúceho gólu.
     
    55:24
    Máme necelých päť minút pred koncom a zatiaľ nevidieť nejakú väčšiu snahu bieloruského mužstva o vyrovnanie. Práve naopak. V útoku sú hráči Mytišča.
     
    54:51
    Dinamu Minsk sa konečne podarilo získať útočné pásmo. Pred bránkov Engrena však hráči hostí nič prevratného nevymysleli.
     
    53:28
    Prekvapivo sa hrá v tejto tretine až príliš čisto. Videli sme v nej len jedno vylúčenie.
     
    52:17
    Stačilo povedať a hneď sme sa dočkali niekoľkých striel. Minsk ohrozil Engrena dvakrát za sebou a následne strielal aj Szczechura na druhej strane.
     
    51:38
    Dopredu sa preštrikovával Taratukhin, ktorý však bol odzbrojený. Momentálne nám mužstvá na ihrisku neponúkajú veľmi svižný hokej.
     
    50:53
    Atlant Mytišči hru upokojil. Má puk na hokejkách a získava cenné minúty.
     
    49:10
    Hra nám však už pokračuje ďalej a dnes sa môžeme dočkať ešte naozaj všetkého. V útoku sa teraz usadili hostia. Samozrejme sa pokúšajú čo najskôr vyrovnať.
     
    48:21
    Po rýchlych dvoch góloch za sebou si tréner hostí vypýtal oddychový čas.
    Andrei TARATUKHIN - 4:3
     
    48:21
    Atlant Mytišči dál gól!


    Tak toto je neskutočné. Vreco s gólmi sa nám zrejme opäť roztrhlo. Po prihrávke od Chernova si ANDREI TARATUKHIN šikovne obišiel brániaceho Drozda a nikým nekrytý skóroval. Asistencie: Chernov, Leshchenko.
     
    47:27
    Uvidíme, že čo nám privedie vyrovnávajúci gól. Rozhodne sa môžme tešiť na riadnu drámu.

    Milan Vrábeľ

    Góly a asistencie: 4. Chernov (Potapov, Shmelyov), 33. Chernov (Shmelyov, Potapov), 47. Tyulyapkin, 49. Taratukhin (Chernov, Leshchenko) – 8. Linglet (Ellison, Szczechura), 31. Kulakov (Krajicek, Stepanov), 34. Linglet


    Atlant Mytišči: Engren (Krasikov) – Korobov, Golroy; Potapov, Soshnikov, Shmelyov – Novopashin, Babchuk; Bodrov, Levitsky, Yashin – Tyulyapkin, Yarullin; Kozlov, Taratikhin, Chernov – Sorokin; Khlopotov, Voronin, Yunkov, Leshchenko.
    HC Dinamo Minsk: Taylor (Milchakov) – Krajicek, Goroshko; Linglet, Ellison, Szczechura – Shinkevich, Bailen; Kulakov, Meleshko, Materukhin – Lisovets, Švarny; Demkov, Pavlovich, Kitarov – Kaznadei; Drozd, Stepanov, Razvadovsky.

    Rozhodca: Dejev, Ščenjov – Maitak, Šichanov.

    Diváci: 6 500