Poslední den přestupů (kon.)
koniec udalosti
Poslední den přestupového termínu

cz Pondelok 02.02.2015, 12:00Futbalové udalosti
    S Matějem Vydrou a Danielem Pudilem bude Filip Twardzik třetím Čechem v druhé nejvyšší anglické soutěži!

     
    0:49
    PŘESTUP. Jednadvacetiletý český středopolař Filip Twardzik se po šesti letech strávených v glasgowském Celtiku stěhuje. Do léta roku 2017 bude hrát druhou anglickou ligu v Boltonu.
     
    22:43
    PŘESTUP. Baník Ostrava získal do svých řad třiadvacetiletého Patrika Mišáka z AS Trenčín. Mladý záložník již v Česku dříve působil, když oblékal dres střížkovských Bohemians, v Ostravě nyní podepsal smlouvu do roku 2018. (fcb.cz)
    Hamilton nabídl Nicolasi Šumskému jednoletou smlouvu.

     
    19:36
    PŘESTUP. Není to sice úplně horká novinka, ale... Jednadvacetiletý český záložník Nicolas Šumský, jenž dříve působil v Monaku, Cannes, River Plate, Argentinos Juniors, Gorici, Parmě, Bohemians 1905 a naposledy v Dukle Banské Bystrici se dnes upsal pátému celku skotské nejvyšší soutěže Hamiltonu. (Sky Sports)
     
    15:30
    HOSTOVÁNÍ. Svoje řady posiluje i pražská Sparta. Na Letnou přichází osmnáctiletý obránce Juraj Chvátal. Slovenský obránce či záložník přichází ze Senice na roční hostování s následnou opcí na přestup. (synotliga.cz)
     
    14:15
    SPEKULACE. Bolton by do svého týmu rád přivedl českého záložníka, Filipa Twardzika, který momentálně působí v Celtiku Glasgow. (@SportsPeteO)
     
    11:40
    SPEKULACE. Zatím první českou stopu v dnešním Transfer Deadline Day je přestup Nicolase Šumského! Jedenadvacetiletý záložník, jenž naposledy hrál na Slovensku v klubu Dukla Bánská Bystrica, si vyzkouší angažmá ve Skotsku, kde se upíše klubu Hamilton Accies. (BBC)

    Jiří Čihák

    Radek Šamša

    Jan Číhal