Poslední den přestupů (kon.)
koniec udalosti
Poslední den přestupového termínu

cz Pondelok 02.02.2015, 12:00Futbalové udalosti
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:00.
     
    0:01
    Vítejte u posledního dne zimního přestupního termínu, chcete-li Transfer Deadline Day, který pro vás sever Onlajny.com bude po celý dnešní den podrobně sledovat. V předních evropských fotbalových soutěžích se rozběhla druhá polovina sezony a do bojů o trofeje, evropské poháry nebo záchranu mají kluby dnes, v první únorové pondělí, poslední možnost doplnit své hráčské kádry o nové akvizice.
     
    0:06
    Z nejuznávanějších evropských soutěží starého kontinentu se obchodovat nemůže pouze ve Španělsku, tam se totiž zimní přestupové období uzavřelo již 30. ledna. Ve všech ostatních prestižních soutěžích mohou kluby obchodovat ještě během dneška. V Německu do 18 hodin, v Anglii, Francii a Holandsku do půlnoci. Italové uzavřou přestupy o hodinu dříve ve 23 hodin středoevropského času. Fotbalový byznys v České republice pak může pokračovat až do 21. února. Tedy do víkendu, kdy se opět naplno roztočí kolotoč soubojů v jarní části tuzemské Synot ligy.
     
    0:15
    Lednové přestupní okno bývá zpravidla klidnější než to letní, i přesto se každoročně narodí hned několik zajímavých transferů. Letos se o největší vzruch postaral Manchester City spolu s madridskými giganty Realem a Atlétikem. Citizens přetáhli ze Swansea útočníka Wilfrieda Bonyho. Někdejší hráč pražské Sparty nebo holandského Vitesse je zatím nejdražší zimní akvizicí měsíce ledna, téměř bezednou kasu klubu z Etihad Stadium vyšel na 28 milionů liber. Velký návrat do mateřského Atlétika Madrid zažil Fernando Torres, z milánského AC zde hostuje do konce sezony a ve svých úvodních zápasech ve staronovém působišti se již stihl trefit do sítě Barcelony i Realu. Právě Real pak před několika dny přivedl zázračné norské dítě – teprve šestnáctiletého Martina Ødegaarda ze Strømsgodsetu. Kromě toho tým Carla Ancelottiho posílil ještě Lucas Silva z brazilského Cruzeira. Aktivní na přestupovém trhu je zatím také Inter Milán. Po nevydařené úvodní části sezony mají Manciniho mužstvu pomoci na přední umístění zvučné posily – mistr světa Lukas Podolski, jenž na San Siru hostuje z Arsenalu, a především švýcarský reprezentant Xherdan Shaqiri, který do Interu přestoupil z Bayernu Mnichov!
     
    0:20
    Do našeho onlajnu z posledního dne přestupového šílenství se můžete zapojit i vy! Prostřednictvím hashtagu #onlajnprestupy můžete dění okolo Tranfer Deadline Day a našeho onlajnu komentovat na twitteru. Hlavní část přenosu začne ve 12 hodin, ale ty nejzajímavější spekulace a zajímavosti ze světa fotbalových přestupů vám bude server Onlajny.com přinášet už od rána!
     
    8:10
    SPEKULACE. Bek Newcastlu, Davide Santon, by mohl změnit působiště, o jeho služby má údajně zájem Inter Milán. Italský obránce přišel k Magpies v roce 2011, nedokázal se ale trvale prosadit do základní sestavy. (Sky Sports)
     
    8:15
    SPEKULACE. Manažer Southamptonu, Ronald Koeman se vyjádřil, že by jeho tým měl dnes přivést alespoň jednu posilu. Mluví se zejména o záložníkovi Feyenoordu, Tonnym Vilhenovi a také o záložníkovi Benfiky, Filipu Duricicovi, který by mohl do momentálně čtvrtého mužstva Premier League přijít na hostování. (Sky Sports)
     
    8:20
    SPEKULACE. Vypadá to, že do Manchesteru United dnes žádná posila nepřijde, naopak by pár hráčů mohlo kádr Louise van Gaala opustit. Hovoří se o Darrenu Fletcherovi (West Ham), Andersonovi (návrat do Brazílie), nebo Wilfriedu Zahovi, jehož hostování v Crystal Palace by se mohlo změnit na trvalý přestup. (Sky Sports)
     
    8:25
    SPEKULACE. Předpokládá se, že Chelsea dnes stihne dotáhnout přestup Juana Cuadrada z Fiorentiny do úspěšného konce. Jeho přestup už je v podstatě hotov, čeká se na dořešení přestupu Mohameda Salaha, který by měl posílit právě Fiorentinu. Oba hráči podstoupí své zdravotní prohlídky v Londýně. (Sky Sports)
     
    8:27
    SPEKULACE. O útočníka Liverpoolu, Rickieho Lamberta, mají údajně zájem Hull City a West Bromwich Albion. Ještě ale nebyla učiněna žádná oficiální nabídka. (Sky Sports)
     
    8:30
    SPEKULACE. Newcastle United by dnes rád získal talentovaného záložníka Dele Alliho, který v dubnu oslaví 19. narozeniny. Alli momentálně působí v týmu MK Dons. (Sky Sports)
     
    8:50
    SPEKULACE. Vypadá to, že by dnes mohlo být poměrně rušno v týmu Garryho Monka, Swansea City. Swansea by dnes mohla získat levého beka a možná i záložníka. Mluví se o příchodu Martina Olssona z Norwiche, ale také o odchodu Bafetimbiho Gomise. (Sky Sports)
    SPEKULACE. Adnan Januzaj z Manchesteru United by mohl jít hostovat do Evertonu, naopak Manchester United by mohl posílit stoper Borussie Dortmund, Mats Hummels.

    Tréninkové centrum Manchesteru City se probouzí k poslednímu přestupovému dnu. City mají na svědomí zatím nejdražší lednový přestup, když za 28 miliónů liber přivedli Wilfrieda Bonyho. Získají nějakou posilu i dnes?

     
    9:15
    SPEKULACE. Útočník West Hamu, Carlton Cole, by dnes mohl přestoupit do West Bromwich Albion. Na Hawthorns by v případě přestupu pravděpodobně podepsal smlouvu do léta 2016. (Sky Sports)
     
    9:30
    SPEKULACE. Vypadá to, že přestup Roberta Hutha ze Stoke do Leicesteru City už je téměř vyřešen. Naopak do Stoke by mohl zamířit Emmanuel Adebayor z Tottenhamu. (Sky Sports)
     
    9:35
    SPEKULACE. Tottenham by se dnes mohl pokusit získat ofenzivního záložníka Kevina Mirallase z Evertonu, Roberto Martínez se ale své opory, které končí smlouva příští léto, nebude chtít vzdát. (BBC)
     
    9:38
    SPEKULACE. André Schürrle by dnes mohl změnit působiště, o služby záložníka Chelsea má zájem německý Wolfsburg, přestup by se ale musel stihnout do 18:00 SEČ, kdy končí přestupové okno v Německu. (BBC)
     
    9:46
    SPEKULACE. Londýnské Crystal Palace dnes údajně potvrdí příchod Wilfrieda Zahy na trvalý přestup. Dvaadvacetiletý křídelník nyní v Selhurst Parku hostuje z Manchesteru United, kam právě z Palace odešel v roce 2013. (Daily Mail)
     
    9:54
    SPEKULACE. Obránce skotského Celtiku Glasgow, Virgil van Dijk, potvrdil, že změnu působiště v tomto přestupovém období nechystá. O třiadvacetiletého Nizozemce se zajímaly především kluby z Premier League – Arsenal, Southampton a Sunderland. „Je příjemné, když je o vás zájem a kluby vás sledují. Já jsem ale v Celtiku šťastný, je to úžasný klub.“ (Sky Sports)
    Podle Davida Ornsteina z BBC Aston Villa žádné nákupy do konce přestupního termínu nechystá. Přes včerejší výprask 0:5 na Emirates Stadium a desetihodinový gólový půst se „Villans“ spokojí pouze s Carlesem Gilem a Scottem Sinclairem, kteří do klubu přišli

    Celkové utracené sumy závěrečných dnů lednových přestupních termínů za poslední čtyři roky. Částky jsou uvedeny v miliónech liber.

     
    10:15
    SPEKULACE. Kromě Newcastlu projevil zájem o záložníka MK Dons, Dele Alliho, i Tottenham. Londýnský celek by talentovaného fotbalistu rád nechal v MK Dons na hostování do konce sezóny. (Sky Sports)
     
    10:22
    SPEKULACE. Inter Milán je blízko podpisu italského beka Davideho Santona. Santon by měl jít do Interu na hostování, italský klub by ale měl mít opci na případný přestup. Obránce, který už v Interu působil, hrál od roku 2011 v Newcastlu United, i díky zraněním se ale nedokázal protlačit do základní sestavy. Sám obránce potvrdil hostování na svém facebookovém profilu. (BBC)
     
    10:29
    SPEKULACE. Kamery Sky Sports, které sledují celý Transfer Deadline Day v tréninkových centrech klubů Premier League, zachytily při příjezdu do Leicesteru stopera Stoke City Roberta Hutha. Zdá se, že hostování německého zadáka u letošnímu nováčka Premier League je hotové. (Sky Sports)
     
    10:30
    SPEKULACE. West Ham údajně nabídnul 7 miliónů liber za útočníka Swansea, Bafetimbiho Gomise. (Sky Sports)
    Záložník Swansea, Jonjo Shelvey se vyjádřil, že chce zůstat v současném týmu a poprat se o místo v sestavě.

     
    10:38
    SPEKULACE: Wigan údajnědokončil přestup záložníka Leedsu, Rodolpha Austina. Leeds však tuto informaci popřel. (Sky Sports)
     
    10:40
    SPEKULACE. Juan Mata se vyjádřil na svém blogu ohledně odchodu záložníka Andersona do Brazílie: „Chtěl bych popřát hodně štěstí svému příteli Andersonovi, který se vrací do rodné Brazílie. Všechno nejlepší, kamaráde!“ Anderson pravděpodobně posílí Internacional.
     
    10:47
    SPEKULACE. Z Premier League do Championship se s největší pravděpodobností bude stěhovat Tom Ince. Hull City by měl třiadvacetiletého záložníka uvolnit na půlroční hostování do Derby County. (Sky Sports)
     
    10:47
    SPEKULACE. Southampton je blízko podpisu Filipa Djuricice z Benfiky Lisabon. Ofenzivní záložník by měl jít do týmu Ronalda Koemana na hostování. (Sky Sports)
    Otec a agent André Schürrleho jsou údajně ve Wolfsburgu, kde řeší poslední detaily jeho přestupu z Chelsea.

     
    11:02
    SPEKULACE. Nabídka West Hamu za Bafetimbiho Gomise byla zástupci West Bromwiche odmítnuta a vypadá to, že další nabídka na francouzského útočníka již nepřijde. (Sky Sports)
     
    11:05
    SPEKULACE. Leicester City má zájem o Aarona Lennona. Sedmadvacetiletý záložník Tottenhamu je dnes často spojován s odchodem z klubu. (Sky Sports)
     
    11:08
    PRODLOUŽENÍ SMLOUVY. Harry Kane, kterému se letos v dresu Tottenhamu náramně daří, podepsal s klubem novou smlouvu, která bude trvat až do léta 2020. (tottenhamhotspur.com)
     
    11:10
    HOSTOVÁNÍ. Ofenzivní záložník Sunderlandu, Charalampos Mavrias, bude do konce sezóny hostovat v Panathinaikosu. (BBC)
     
    11:21
    SPEKULACE. Velice blízko přesunu do AC Milán je obránce Parmy Gabriel Paletta. Na San Siru v těchto chvílích podstupuje zdravotní prohlídku. (@acmilan)
     
    11:25
    SPEKULACE. Arsenal se údajně dohodl na podmínkách přestupu Morgana Schneiderlina ze Southamptonu. Francouzský záložník by měl Wengerův výběr posílit v létě za 15 milionů liber. (Independent)
     
    11:29
    PŘESTUP. Dvaadvacetiletý Kenny Anderson přestupuje z holandského RKC Waalwijk do Skotska. Tam se syn skotského otce a holandské matky upsal Heart of Midlothian. (BBC)
     
    11:34
    SPEKULACE. Svůj tým by před půlnocí rád posílil manažer QPR Harry Redknapp. The Hoops se naposledy dotazovali na dostupnost hráče druholigového Blackburnu Joshe Morrise.
     
    11:40
    SPEKULACE. Zatím první českou stopu v dnešním Transfer Deadline Day je přestup Nicolase Šumského! Jedenadvacetiletý záložník, jenž naposledy hrál na Slovensku v klubu Dukla Bánská Bystrica, si vyzkouší angažmá ve Skotsku, kde se upíše klubu Hamilton Accies. (BBC)
     
    11:44
    SPEKULACE. O nejlepšího střelce nováčka Premier League z Burnley Dannyho Ingse měl v posledních dnech velký zájem Liverpool. Anglický reprezentant do 21 let ovšem do konce sezony zůstane na Turf Moor. (BBC)
     
    11:49
    SPEKULACE. Burnley prý zaslalo West Bromu nabídku ve výši 3 milionů liber. Clarets by totiž do svého týmu rádi získali záložníka Grahama Dorranse. O jeho skužby údajně projevil zájem i nejmenovaný tým z druhé nejvyšší anglické soutěže – The Championship. (Sky Sports)
     
    11:54
    SPEKULACE. Návrat do Anglie možná zažije útočník Yakubu Aiyegbeni. Zájem o bývalého hráče Evertonu, Middlesbrough nebo Portsmouthu totiž projevil druholigový Reading. Dvaatřicetiletý Nigerijec je nyní hráčem katarského Al Rayyan. (Daily Telegraph)
    BBC informuje, že André Schürrle dohodl osobní podmínky svého přestupu do Wolfsburgu a je už je krůček od podpisu smlouvy.

     
    12:00
    Je pravé poledne a zimní Transfer Deadline Day se rozjíždí na plné obrátky. V odpoledních a večerních hodinách očekáváme dotáhnutí několika zajímavých přestupů. Živo je především v Anglii, kde je o poslední den fotbalových transferů tradičně velký zájem jak ze strany fanoušků, tak ze strany médií. Vaše dotazy a komentáře očekáváme na twitteru s hashtagem #onlajnprestupy. Zůstaňte s námi!
     
    12:07
    PŘESTUP: Sheffield Wednesday dokončil přestup rumunského útočníka Sergiu Buse z CSKA Sofia. Částka nebyla zveřejněna. (Sky Sports)
     
    12:13
    PŘESTUP. Luca Antonelli přestupuje z Janova do AC Milán, kde podepsal smlouvu do roku 2018 a bude nosit dres s číslem 31! (@acmilan)
     
    12:15
    SPEKULACE. Yakubu Aiyegbeni, kterého chce získat Reading, je údajně v Anglii kde řeší poslední detaily přestupu. (Sky Sports)
     
    12:27
    HOSTOVÁNÍ. Newcastle se dohodl s Interem Milán na hostování Davideho Santona, který bude v milánském klubu působit do konce sezóny. (Sky Sports)
     
    12:30
    SPEKULACE. West Brom by mohl zasáhnout do situace okolo Darrena Fletchera. Vypadá to, že přestup jeho přestup do West Hamu se nakonec neuskuteční a tak by mohli záložníka Manchesteru United získat do svého týmu právě Baggies. (BBC)
     
    12:35
    PŘESTUP. Záložník Serey Die mění působiště! Reprezentant Pobřeží Slonoviny, který včera pomohl své zemi k postupu do semifinále Afrického poháru národů, se ze švýcarské Basileje stěhuje do Bundesligy. Oblékat bude dres VfB Stuttgart. (BBC) Tým Basileje opouští také Marcelo Diaz, který se upsal Hamburku. (Sky Sports)
     
    12:38
    PŘESTUP. Turínský Juventus potvrdil přestup útočníka Sebastiana Giovinca do zámořské MLS. Jen 164 centimetrů vysoký forvard bude od léta hrát za Toronto. (BBC)
     
    12:42
    HOSTOVÁNÍ. Devatenáctiletý obránce Liverpoolu Lloyd Jones prodloužil své hostování v týmu Cheltenham Town, hrajícím anglickou League Two, do konce této sezony. (BBC)
     
    12:48
    SPEKULACE. Zprávy točící se okolo útočníka Burnley Dannyho Ingse pokračují. Dvaadvacetiletý střelec by sice měl sezonu dohrát na Turf Moor, nejnovější spekulace jej však spojují s Realem Sociedad, kam by měl autor sedmi ligových tref v této sezoně zamířit v létě. Reportérovi Sky Sports nicméně zástupci anglického klubu řekli, že o žádných jednáních mezi hráčem a španělským klubem neví. (Sky Sports)
     
    12:50
    HOSTOVÁNÍ. Obránce Max Ehmer z Queens Park Rangers bude pokračovat ve svém hostování v Gillinghamu do konce sezony. (@QPRFC)
     
    13:05
    SPEKULACE. Stále nebyl potvrzen přestupu Juana Cuadrada do londýnské Chelsea. Vypadá to, že se čeká na dokončení přestupu André Schürrleho do Wolfsburgu, kde schází dořešit už jen pár formalit. (BBC)
     
    13:06
    HOSTOVÁNÍ. Potvrzeno, německý obránce Robert Huth bude hostovat v Leicesteru City do konce sezóny. Jde o dnešní první přesun v rámci Premier League. (BBC)
     
    13:12
    HOSTOVÁNÍ. Útočník Bristolu, Wes Burns, bude do konce sezóny hostovat v týmu Cheltenham Town. (Sky Sports)
    Robert Huth s dresem Leicesteru City, kde bude hostovat do konce sezóny.

     
    13:20
    HOSTOVÁNÍ. Krajní záložník West Hamu, Blair Turgott, bude do konce sezóny hostovat v Coventry City. (BBC)
     
    13:22
    Dieter Hecking, trenér Wolfsburgu, potvrdil, že André Schürrle nebude Wolfsburgu k dispozici pro zítřejší zápas s Frankfurtem, přestože by se jeho přestup do momentálně druhého mužstva Bundesligy měl stihnout. (BBC)
     
    13:25
    HOSTOVÁNÍ. Záložník Montpellieru, Jean Deza, bude do konce sezóny hostovat v peruánském klubu Alianza Lima. (Sky Sports)
     
    13:30
    SPEKULACE. Crystal Palace stále jedná s Manchesterem United o trvalém přestupu ofenzivního záložníka Wilfrieda Zahy, podle Sky Sports vypadá přestup nadějně. (Sky Sports)
     
    13:33
    SPEKULACE. AS Řím má údajně zájem o hostování obránce Tottenhamu, Younese Kaboula. Italský tým by francouzského fotbalistu rád získal s opcí na případný přestup. (Sky Sports)
     
    13:38
    SPEKULACE. Brankář anglické reprezentace do 21 let George Long se bude ze svého současného působiště, Sheffieldu United, stěhovat na hostování do skotského Motherwellu. (Sky Sports)
     
    13:41
    SPEKULACE. O rychlonohého křídelníka Tottenhamu Aarona Lennona již projevily zájem Leicester City a Hull City. Nově se o zisk sedmadvacetiletého Angličana pokusí i Stoke City. Oba kluby chtějí hráče na hostování. (Sky Sports)
     
    13:46
    SPEKULACE. West Brom nechce pustit záložníka Grahama Dorranse do týmu Burnley, konkurenta v boji o záchranu. Dohodu o přestupu by tak raději vyjednal s druholigovým Norwichem, který má o skotského záložníka také zájem. (Sky Sports)
    Přes údajný zájem Evertonu zůstane Belgičan Adnan Januzaj v Manchesteru United i v druhé polovině sezony. Stejný osud možná čeká i Darrena Fletchera, jehož přesun do West Hamu zkolaboval a je pravděpodobné, že Skot dnes bude normálně trénovat s United.

     
    14:10
    SPEKULACE. Mohamed Salah úspěšně prošel zdravotní prohlídkou v Londýně před svým hostováním ve Fiorentině. (Sky Sports)
     
    14:15
    SPEKULACE. Bolton by do svého týmu rád přivedl českého záložníka, Filipa Twardzika, který momentálně působí v Celtiku Glasgow. (@SportsPeteO)
     
    14:25
    HOSTOVÁNÍ. Michael Tonge, záložník Leedsu, bude hostovat do konce sezóny v Millwallu. (Sky Sports)
     
    14:28
    HOSTOVÁNÍ. Útočník AC Milán, Alessandro Matri, posílí turínský Juventus, kde bude hostovat do konce sezóny. (@juventusfc)
     
    14:34
    SPEKULACE. Manažer Hullu City Steve Bruce by do svého týmu rád získal útočníka Lokomotivu Moskva Dame N´Doyeho. Devětadvacetiletý Senegalec si udělal jméno v sezoně 2010/11, kdy svému tehdejšímu zaměstnavateli, dánské Kodani, pomohl k postupu do osmifinále Ligy mistrů. (BBC)
     
    14:40
    SPEKULACE. Podle nejnovějších informací je Tottenham favoritem na zisk mladíka Dele Alliho z MK Dons. Dohoda by mohla přijít ještě dnes, osmnáctiletý záložník by však sezonu dohrál na hostování v jeho současném působišti v League One. (Sky Sports)
     
    14:45
    SPEKULACE. Čtvrtý celek Premier League, Southampton, chtěl před dnešním uzavřením přestupového okna přivést alespoň jednu posilu. Jeden z cílů Ronalda Koemana, Tony Vilhenna z Feyenoordu, však k svatým dle zdrojů Sky Sports nezamíří. Tým ze St. Marry´s se tak v odpoledních a večerních hodinách pokusí získat Filipa Đuričiće z Benfiky Lisabon. Mělo by jít o hostování. (Sky Sports)
     
    14:53
    SPEKULACE. Londýnský West Ham chce zřejmě před uzavřením přestupů získat útočníka. Poté, co byla odmítnuta sedmimilionová nabídka za Bafétimbiho Gomise ze Swansea, se kladiváři pokusí získat na hostování Emmanuela Adebayora z Tottenhamu. (BBC)
     
    14:57
    SPEKULACE. Jak jsme již informovali, Yakubu Aiyegbeni má namířeno do Readignu. Na Madejski Stadium už podstupuje zdravotní prohlídku. (BBC)
     
    15:00
    SPEKULACE. Záložník zamíří z West Bromu do Norwiche. Kanárci nabídli za služby skotského fotbalisty o milion víc, než konkurent v boji o záchranu Burnley. Hráč je nyní na cestě do Norwiche, kde s novým klubem dohodne podmínky přestupu a podstoupí zdravotní prohlídku. (Sky Sports).
    Yakubu Aiyegbeni s dresem Readingu, Yakubu úspěšně prošel lékařskou prohlídkou a s anglickým týmem by měl v nejbližších hodinách podepsat smlouvu.

     
    15:03
    PŘESTUP: AC Milán dotáhl do úspěšného konce přestup Gabriela Paletty z Parmy. Devětadvacetiletý obránce podepsal na San Siru smlouvu do léta 2018. (@acmilan)
    Nová posila AC Milán, Gabriel Paletta.

     
    15:07
    SPEKULACE. Brighton by rád získal na hostování krajního záložníka QPR, Shauna Wright-Phillipse. (Sky Sports)
     
    15:09
    HOSTOVÁNÍ: Talentovaný záložník Liverpoolu, Sheyi Ojo, který letos oslaví teprve osmnácté narozeniny, bude hostovat ve Wiganu Athletic. (@LaticsOfficial)
    Sheyi Ojo s dresem Wiganu, kde bude hostovat.

    Dnes se objevilo několik zpráv o přestupu záložníka Leedsu, Rudyho Austina, do Wiganu. Leeds ale ve svém oficiálním vyjádření celý přestup popřel.

     
    15:16
    HOSTOVÁNÍ. 1.FC Kolín získal na hostování Brazilce Deyversona z portugalského CF Belenenses. (@Bundesliga_EN)
     
    15:20
    HOSTOVÁNÍ. AS Řím získal z Cagliari na hostování Kolumbijce Victora Ibarba. Cena za hostování byla 1,8 miliónu liber, římský celek bude moci po sezóně uplatnit opci na trvalý přestup, který by vyšel na 9,5 miliónu liber. (BBC)
     
    15:27
    SPEKULACE. St. Mirren přijmul nabídku Aberdeenu za záložníka Kennyho McLeana. (Sky Sports)
     
    15:30
    HOSTOVÁNÍ. Svoje řady posiluje i pražská Sparta. Na Letnou přichází osmnáctiletý obránce Juraj Chvátal. Slovenský obránce či záložník přichází ze Senice na roční hostování s následnou opcí na přestup. (synotliga.cz)
     
    15:33
    SPEKULACE. Severolondýnský Tottenham by před uzavřením přestupového okna mohl přijít o Etienna Capoueho. O šestadvacetiletého záložníka, kterého do klubu přivedl ještě manažer André Villas-Boas, se zajímají kluby v Anglii i v zahraničí. Situaci prý sleduje například West Brom (Sky Sports)
     
    15:39
    SPEKULACE. Kromě útočníka se West Ham porozhlíží také po středním obránci. V hledáčku Sama Allardyce jsou Younes Kaboul z Tottenhamu a Sylvain Distin z Evertonu. (Sky Sports)
     
    15:44
    SPEKULACE. Klidný zbytek dne budou zřejmě mít fanoušci Sunderlandu. Podle nejnovějších zpráv se vedení týmu ze Stadium of Light žádnou posilu přivést nechystá. (Sky Sports)
     
    15:49
    SPEKULACE. Opravdu aktivní je dnes West Brom. Podle reportéra Sky Sports mají Baggies necelých devět hodin před uzavřením přestupového okna v hledáčku tři hlavní posily: Carltona Colea z West Hamu, Neila Taylora ze Swansea a nevzdávají se ani možnosti získat Darrena Flatchera z Manchesteru United. (Sky Sports)
     
    15:51
    PŘESTUP. Potvrzeno! Yakubu Ayiegbeni se upsal do konce sezony druholigovému Readingu! (Sky Sports)
     
    15:54
    SPEKULACE. Micah Richards, který v současné době hostuje z Manchesteru City v italské Fiorentině, by se mohl stát další posilou Interu Milán. Šestadvacetiletý zadák by se na San Siru opět potkal s trenérem Robertem Mancinim, který ho vedl již u Citizens. (BBC)
     
    15:59
    PRODLOUŽENÍ SMLOUVY. Pětatřicetiletý útočník Diego Forlán, který si ve své bohaté kariéře zahrál v Manchesteru United nebo v Atlétiku Madrid, prodloužil smlouvu s japonským týmem Cereza Osaka. Urugvajský střelec vstřelil letos v 26 zápasech 7 branek. (BBC)
     
    16:02
    SPEKULACE. André Schürrle ve Wolfsburgu úspěšně prošel zdravotní prohlídkou a odsouhlasil smlouvu, oba kluby ale stále jednají nad přestupovou částkou. Do konce přestupního termínu v Německu zbývá méně než dvě hodiny. (BBC)
     
    16:25
    SPEKULACE. Blízko nové posile je i Cardiff City, jeho dres bude oblékat Eoin Doyle, který by měl přestoupit z Chesterfieldu. Cardiff za nejlepšího střelce League One zaplatí okolo 750 tisíc liber. (Sky Sports)
    Nová posila AS Řím, Victor Ibarbo, byla oficiálně představena.

     
    16:45
    SPEKULACE. Hodně se toho dnes napsalo i o případném přestupu útočníka Liverpoolu, Rickieho Lamberta. O hráče měla zájem Aston Villa, Hull City, nebo Crystal Palace, útočník by však podle všeho měl zůstat na Anfield Road. (BBC)
     
    16:50
    HOSTOVÁNÍ. Leyton Orient získal na hostování do 9. března brankáře Burnley, Alexe Cisaka. (BBC)
     
    16:55
    HOSTOVÁNÍ. Posilu získal i Leeds, na hostování do konce sezóny z Catanie přichází Edgar Cani. (BBC)
     
    16:57
    SPEKULACE. West Bromwich se dohodl s Katarským týmem Al-Gharafa na přestupu Browna Ideyeho. Přestup už je jen otázkou osobních podmínek. (Sky Sports)
     
    17:05
    HOSTOVÁNÍ. K týmu Motherwellu se do konce sezóny přichází gólman anglické jedenadvacítky, George Long, jehož kmenovým klubem je Sheffield United. (BBC)
     
    17:15
    Už jen 45 minut má Wolfsburg na dořešení přestupu André Schürrleho, protože v Německu končí přestupové okno už v 18:00 SEČ. Pokud by se tento přestup nestihl dokončit, velmi pravděpodobně by ztroskotal i příchod Juana Cuadrada do Chelsea.
     
    17:22
    SPEKULACE. Sunderland by chtěl do svého týmu získat amerického obránce Stoke, Geoffa Camerona. Tomu ale zbývá ještě 18 měsíců smlouvy a tak to vypadá, že by klub mohl změnit spíše v létě. (BBC)
     
    17:28
    PŘESTUP. Stoper Scott Harrison opouští Sunderland a přestupuje do Hartlepoolu, který hraje League Two. (BBC)
     
    17:32
    SPEKULACE. Cetlic nabízí 1,6 miliónu liber za záložníka Dundee United, Stuarta Armstronga. (Sky Sports)
     
    17:53
    SPEKULACE. Olympique Marseille by měl dnes na hostování získat argentinského záložníka Lucase Ocampose, který momentálně působí v Monaku. (BBC)
     
    17:58
    PŘESTUP. Mladý bek Manchesteru United, Marnick Vermijl, přestoupil za neuvedenou částku do Sheffieldu Wednesday. (Sky Sports)
     
    18:00
    PŘESTUP. Luton Town získal talentovaného útočníka Nathana Oduwu, který přestoupil z Tottenhamu. (BBC)
     
    18:01
    18. hodina je pryč a stále nemáme žádné zprávy o přestupu André Schürrleho. Uvidíme tedy, jestli Wolfsburg stihnul přestup včas.
     
    18:07
    SPEKULACE. Záložník Realu Madrid, Sami Khedira, údajně jednal s několika anglickými kluby, ty ale nebyly schopny vyhovět jeho platovým požadavkům. (Sky Sports)
     
    18:12
    PŘESTUP. Frank Lampard bude mít nového spoluhráče. Ne však v Manchesteru City, nýbrž v New Yorku City, který získal posilu do útoku. Tou je slovenský útočník Adam Němec, který hrál naposledy za Union Berlin. (nycfc.com)
     
    18:15
    PŘESTUP. Crystal Palace získává velkou posilu, do týmu hrajícího Premier League přichází Wilfried Zaha, jehož hostování z Manchesteru United se tak mění v přestup. Zaha přišel do United v roce 2014, nedokázal se tam však výrazněji prosadit. S Crystal Palace podepsal smlouvu až do léta 2020. (Sky Sports)
     
    18:24
    SPEKULACE. Pětatřicetiletý ofenzivní univerzál Tim Cahill, který minulý týden pomohl Austrálii k prvenství na Asijském poháru, skončil v New Yorku Red Bulls. Bývalý hráč Evertonu a Millwallu se tak stal volným hráčem a je okamžitě spojován s návratem do Anglie. (Sky Sports)
    Tim Cahill skončil ve Spojených státech na základě vzájemné dohody s klubem.

     
    18:30
    PŘESTUP. Jedna z přestupových bomb, na kterou jsme celý den čekali, před malou chvílí vybuchla. Německý Wolfsburg potvrdil příchod mistra světa z brazilského šampionátu Andrého Schürrleho. Záložník, jenž se do bundesligy vrací po dvou letech strávených v londýnské Chelsea. (Vfl-wolfsburg.de)
    André Schürrle podepsal ve Volkswagen Areně kontrakt do roku 2019. Vlci za jeho služby podle BBC zaplatili 22 milionů liber.
     
    18:37
    SPEKULACE. Arsenal už pravděpodobně nikoho nezíská, přestože v závěrečných dnech předchozích přestupových oken byl velmi aktivní. Manažer klubu Arsene Wenger byl od rána spolu se svým asistentem Stevem Bouldem v tréninkovém komplexu v Colney, před hodinou jej ovšem opustil. Podle přítomných reportérů je prý spokojený se současným kádrem, ale stát se může cokoli. (Sky Sports)
     
    18:45
    SPEKULACE. Ofenzivní středopolař portugalské Benfiky Lisabon Filip Duričič, který strávil podzimní část sezony v německé Mohuči, má skutečně namířeno do Southamptonu. Svatí by měli transfer dokončit v průběru dnešního večera. (Sky Sports)
    Společnost Casino Floor nemohla naplánovat představení nové „posily“ lépe. Její tváří se stal obránce QPR Rio Ferdinand.

     
    18:53
    SPEKULACE. Birminghamská Aston Villa chce zažehnat střeleckou krizi, která trvá už od 20. prosince, útočníkem Rickiem Lambertem. Reds už sice během ledna zamítli nabídky na Lambertovo hostování, jenže klub z Villa Parku za služby anglického reprezentanta údajně nabízí pět milionů liber. (The Telegraph)
     
    19:10
    SPEKULACE. Křídelník madridského Atlétika Arda Turan, který byl spojován s odchodem ze Španělska, opustí stadion Vicenteho Calderóna až v létě. Alespoň to tvrdí jeho agent. (El Mundo Deportivo)
     
    19:16
    SPEKULACE. Sedmatřicetiletý stoper Evertonu Sylvain Distin, jemuž v létě v Goodison Parku vyprší kontrakt, by mohl odejít do West Hamu. Toffees se naopak dotazovali londýnského klubu na dostupnost Winstona Reida, který by tak nahradil Distina v Liverpoolu. (Sky Sports)
     
    19:25
    SPEKULACE. Argentinský křídelník monackého AS Lucas Ocampos úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku v Marseille a měl by se stát jeho posilou. (The Guardian)
     
    19:36
    PŘESTUP. Není to sice úplně horká novinka, ale... Jednadvacetiletý český záložník Nicolas Šumský, jenž dříve působil v Monaku, Cannes, River Plate, Argentinos Juniors, Gorici, Parmě, Bohemians 1905 a naposledy v Dukle Banské Bystrici se dnes upsal pátému celku skotské nejvyšší soutěže Hamiltonu. (Sky Sports)
    Hamilton nabídl Nicolasi Šumskému jednoletou smlouvu.

     
    19:40
    PŘESTUP. Další velký transfer je definitivně potvrzen. A opět se týká Chelsea. Blues zpečetili zisk kolumbijského křídelníka Juana Cuadrada, který přestupuje na Stamford Bridge z italské Fiorentiny. (Chelseafc.com)
    Podle informací BBC zaplatila Chelsea za služby Juana Cuadrada, jenž v Londýně podepsal smlouvu na čtyři a půl roku, 23,3 milionu liber.

     
    Juan Cuadrado po přestupu do Chelsea: „Jsem velmi šťastný a vděčný za šanci, kterou jsem dostal. Přicházím do velkoklubu a upřímně – přestoupit do Chelsea je něco jako splněný sen. Těší mě, že manažer José Mourinho věří v mé kvality.“ (Chelseafc.com)
     
    Anglické kluby v lednovém přestupovém období po dokončení Cuardadova přesunu utratily sumu přesahující 100 milionů liber. (Sky Sports)
     
    19:55
    HOSTOVÁNÍ. Bývalý středopolař Arsenalu či Borussie Dortmund Thomas Eisfeld se vrací do rodného Německa. Zbytek sezony 2014/15 stráví v druholigové Bochumi, kam odchází hostovat z Fulhamu. (Vfl-bochum.de)
     
    Zatímco BBC vypočítalo přestupovou částku Juana Cuadrada na 23,3 milionu liber, Sky Sports hovoří o sumě 26,1 milionu liber, kterou měli Blues Fiorentině za jeho služby zaplatit. I cena Andrého Schürrleho, jenž odešel z Chelsea do Wolfsburgu, byla podle Sky Sports vyšší, a to 24,1 milionu liber.
    Působiště dnes změnil také někdejší záložník Barcelony a Arsenalu Alexander Hleb, který v Turecku mění Konyaspor za Genclerbirligi.

     
    20:20
    SPEKULACE. Stoke, Hull a další anglické celky projevily zájem o křídelníka Tottenhamu Aarona Lennona, který letos dostává šanci jen sporadicky. Druhý jmenovaný klub jej však nezíská, jak potvrdilo vedení reportérům Sky Sports. (Sky Sports)
     
    20:25
    SPEKULACE. Manažer Hullu Steve Bruce je podle dostupných informací s dosavadním vývojem přestupového okna velmi nespokojený. Kromě Lennona totiž na KC Stadium pravděpodobně nezavítá ani útočník Lokomitu Moskva Dame N'Doye, o jehož transferu jednal Bruce o víkendu v Paříži.
     
    20:38
    SPEKULACE. Dalším zájemcem o záložníka Spurs Aarona Lennona je Everton. Na White Hart Lane má naopak namířeno osmnáctiletý anglický středopolař třetiligového MK Dons Dele Alli, jenž v Londýně před podepsáním pětiletého kontraktu právě podstupuje zdravotní prohlídku. (Sky Sports)
     
    20:52
    HOSTOVÁNÍ. Ofenzivní záložník lisabonské Benfiky Filip Djuričič, jenž na podzim hostoval v německé Mohuči, se do konce ročníku 2014/15 upsal Southamptonu. (Slbenfica.pt)
    Svatí získali po Eljeru Elíovi další akvizici na hosotvání.

     
    20:57
    SPEKULACE. Někdejší středopolař Tottenhamu a řady dalších anglických celků Jermaine Jenas, který spolupracuje s televizní s britskými televizními stanicemi, údajně obdržel zprávu, v níž Aaron Lennon potvrzuje svůj odchod do Evertonu. (The Guardian)
     
    21:05
    SPEKULACE. Southampton podle reportéra Sky Sports pracuje ještě na jednom přestupu. Jméno hráče, kterého chce manažer Ronald Koeman přivést natrvalo, ovšem zatím není známo. (Sky Sports)
     
    21:13
    SPEKULACE. Jméno Darrena Fletchera z Manchesteru United bylo dnes spojováno především s West Bromem. Právě na The Hawthorns nyní třicetiletý Skot míří, aby zde podstoupil zdravotní prohlídku. (BBC)
     
    21:19
    SPEKULACE. Kromě zmiňovaného Darrena Fletchera se Manchester United chystá na exodus dalších hráčů. Oficiální potvrzení přestupu Wilfrieda Zahy do staronového působiště, londýnského Crystal Palace, je otázkou následujících minut. Do brazilské Internacionalu pak míří středopolař Anderson, avšak zprávy o možném hostování brankáře Anderse Lindegaarda jsou prý nepravdivé. (Sky Sports)
     
    21:22
    SPEKULACE. Aaron Lennon prý odmítl nabídku Stoke City, aby mohl kývnout na tu od Toffees. Sedmadvacetiletý křídelník tedy s největší pravděpodobností posílí do konce sezony tým Roberta Martineze. (Sky Sports)
     
    21:24
    SPEKULACE. V tréninkovém centru West Bromu se nachází Carlton Cole, který by před půlnocí měl zkompletovat svůj přestup z West Hamu (Sky Sports)
     
    21:30
    SPEKULACE. Aston Villa si na závěr přestupového období vyhlédla posilu do útoku. Má jí být Rickie Lambert, jemuž by se případný přesun k týmu Villans zamlouval. Bude tedy pravděpodobně záležet na rozhodnutí vedení Liverpoolu. (BBC)
     
    21:34
    SPEKULACE. Stále v nedohlednu je dohoda Hullu City s Damem N´Doyem z Lokomotivu Moskva. Manažer Tigers Steve Bruce je kvůli dotáhnutí transferu v Paříži, ale jednání jsou komplikovaná. Hullu navíc nezbývá příliš mnoho času. (Sky Sports)
     
    21:40
    HOSTOVÁNÍ. Mohamed Salah bude hostovat v italské Fiorentině následujících 18 měsíců. Přesun egyptského křídelníka je součástí dohody o přestupu Juana Cuadrada opačným směrem. Fialky budou mít možnost Salaha odkoupit v roce 2016 po skončení hostování. (Sky Italia)
     
    21:49
    SPEKULACE. Fanoušci kladivářů a karamelek, tedy West Hamu a Evertonu, nadále sledují situaci okolo stopera Sylvaina Distina. Tomu končí v Goodison Parku smlouva na konci sezony. (Sky Sports)
     
    21:54
    SPEKULACE. Posilu hledá na poslední chvíli také Burnley. Nejnovějším terčem manažera Seana Dyche by měl být Henri Lansbury z Nottinghamu. Druholigový celek si však odchovance Arsenalu velmi považuje a nerado by o něj dnes přišlo. (BBC)
     
    21:57
    SPEKULACE. Aktivita Baggies na přestupovém trhu neupadá, ba naopak. Po Carltonu Coleovi, Darrenu Fletcherovi se ve spojitosti s West Bromem objevuje nové jméno – Martin Olsson z Norwiche. Opačným směrem dnes již putoval Graham Dorrans, jehož oficiální představení coby hráče kanárků přijde během následujících dvou hodin. (Sky Sports)
     
    22:10
    PŘESTUP. Před týdnem se z Bartonu, klubu osmé nejvyšší anglické soutěže, vydal na zkoušku do druholigového Brentfordu. Když pak devatenáctiletý Keshi Anderson před týdnem vstřelil v souboji výběrů do jednadvaceti let Crystal Palace během šesti minut hattrick, sáhl po něm právě celek Premier League. Brentford byl na nabídku Orlů ve výši 35 tisíc liber krátký. (The Guardian)
    Útočník Liverpoolu Rickie Lambert motá hlavu všem novinářům. Jedni tvrdí, že Liverpool přijal nabídku Aston Villy, ale anglický reprezentant chce setrvat na Anfield Road, druzí zase, že se transfer stále může konat.

     
    22:23
    SPEKULACE. Zástupci Reds potvrdili reportérům Sky Sports, že Rickie Lambert definitivně zůstává v Liverpoolu. (Sky Sports)
     
    22:25
    SPEKULACE. Tradičně aktivní Queens Park Rangers dnes zatím spí. Pravděpodobně však nezůstane na Loftus Road na kameni kámen. Forvard Mauro Zárate se má v případě odchodu Carltonea Colea vrátit z hostování do West Hamu, opačným směrem by však mohl putovat křídelník Matt Jarvis. (Sky Sports)
     
    22:30
    HOSTOVÁNÍ. Křídelník Hullu Tom Ince odchází z KC Stadium do druholigového Derby County, jemuž se upsal do konce sezony v rámci hostování. (Dcfc.co.uk)
     
    22:33
    SPEKULACE. Již zmiňovaným hráčem, kterého chce Southampton podepsat natrvalo, je obránce Ryan Bertrand, který v týmu Ronalda Koemana hostuje od léta z Chelsea. (Sky Sports)
     
    22:35
    SPEKULACE. Středopolař Darren Fletcher, jenž včera oslavil své jednatřicáté narozeniny, je na cestě do tréninkového centra West Bromwiche, kam má během dnešního večera přestoupit z Manchesteru United. (Sky Sports)
    Dopoledne Spurs prodloužili smlouvu s nejlepším střelcem týmu Harry Kanem. Nyní oznamují rozvázání kontraktu s Benoitem Assou-Ekottem, který pod manažerem Pochettinem neodehrál v Premier League ani minutu.

     
    22:41
    HOSTOVÁNÍ. Římské AS získalo argentinského zadáka Nicolu Spolliho z Catanie na hostování s opcí. Po sezoně jej bude moci koupit za 1,5 milionu eur. Italský klub prý navíc nadále usiluje o stopera Tottenhamu Younese Kaboula. (The Guardian)
     
    22:43
    PŘESTUP. Baník Ostrava získal do svých řad třiadvacetiletého Patrika Mišáka z AS Trenčín. Mladý záložník již v Česku dříve působil, když oblékal dres střížkovských Bohemians, v Ostravě nyní podepsal smlouvu do roku 2018. (fcb.cz)
     
    22:47
    SPEKULACE. West Ham si brousí zuby na defenzivního univerzála belgického Genku Karu Mbodje, který reprezentuje Senegal. (The Guardian)
     
    22:53
    SPEKULACE. Jaký by to byl Transfer Deadline Day, kdyby se před kamerou neobjevili Jim White, reportér Sky Sports, a Harry Redknapp, kouč Queens Park Rangers? Druhý jmenovaný nevylučuje příchod záložníka Matta Jarvise z West Hamu, kam se z hostování na Loftus Road vrací Mauro Zárate. (Sky Sports)
    Juan Cuadrado je ze svého přestupu na Stamford Bridge nadšený.

     
    22:55
    SPEKULACE. Do QPR měl údajně zamířit také Emmanuel Adebayor, útočník Tottenhamu, jenž se však odmítl stěhovat. (Sky Sports)
     
    22:56
    SPEKULACE. Osmnáctiletý záložník třetiligového MK Dons Dele Alli prý úspěšně absolvoval zdravotní testy v Tottenhamu, který by měl již brzy oficiálně potvrdit jeho zisk. (Sky Sports)
    Mohamed Salah se upsal Fiorentině na 18měsíční hostování s opcí na případný přestup.

     
    22:58
    SPEKULACE. Tožský střelec Emmanuel Adebayor možná přece jen změní působiště. O jeho angažování usiluje kromě Queens Park Rangers další londýnský klub West Ham, jehož vedení momentálně jedná s předsedou Tottenhamu Danielem Levym. (Sky Sports)
     
    23:00
    V Itálii se právě uzavřelo zimní přestupové okno. V Anglii ještě hodinu poběží. Sledujte jej s námi a zapojte se na Twitteru do diskuze prostřednictvím hashtagu #onlajnprestupy!
     
    V Itálii se během závěrečných hodin lednového transferového okna udála řada zajímavých transferů. Římské AS již včera koupilo útočníka Seydoua Doumbiu z moskevského CSKA za sumu přesahující 14 milionů liber. Dnes k němu přibyl další útočník Víctor Ibarbo, jenž bude v Římě hostovat z Cagliari. AS si vypůjčilo také obránce Nicolu Spolliho z Catanie.
     
    Na Apeninský poloostrov zamířil také křídelník Mohamed Salah z londýnské Chelsea, a to konkrétně do Fiorentiny. Opačným směrem putoval Juan Cuadrado, a to za částku pohybující se kolem 24 milionů liber. Obránce Felipe dal Belo se dohodl s Parmou na ukončení kontraktu, do Interu Milán se vrací bek Davide Santon z Newcastlu.
    Spolumajitel a předseda West Hamu David Gold má po odhalení zpráv ohledně možného hostování Emmanuela Adebayora v Upton Parku pro fanoušky kladivářů jasný vzkaz: „Nechoďte spát.“

     
    23:31
    SPEKULACE. Hull se nakonec po dlouhých jednáních údajně dohodl na příchodu útočníka Lokomotivu Moskva Dame N'Doyeho. (Sky Sports)
     
    23:34
    PŘESTUP. Crystal Palace potvrdilo návrat křídelníka Wilfrieda Zahy, jenž působil v Selhurst Parku z Manchesteru United od začátku letošní sezony. Dvaadvacetiletý Angličan podepsal v Londýně smlouvu na pět a půl roku. (Cpfc.co.uk)
     
    23:37
    Matt Jarvis, záložník West Hamu, do Queens Park Rangers nepůjde. Klub totiž nemůže během jedné sezony získat dva hráče z totožného týmu na hostování. Na Loftus Road už strávil podzimní část ročníku Mauro Zárate. (Sky Sports)
     
    23:39
    HOSTOVÁNÍ. Sedmadvacetiletý anglický křídelník Aaron Lennon je hráčem Evertonu. Do Goodison Parku putuje na půlroční hostování z Tottenhamu. (Evertonfc.com)
    Aaron Lennon opustil White Hart Lane po deseti letech!

     
    23:40
    PŘESTUP. Jihokorejský středopolař Lee Chung-Yong se upsal Crystal Palace za blíže nespecifikovanou sumu. Opačným směrem do Boltonu šel Barry Bannan, v jeho případě se však jedná pouze o hostování. (Cpfc.co.uk)
    Podle Jack Sullivana, který působí ve vedení West Hamu, se dnes kladiváři pokoušeli o zisk osmi hráčů! Všechny možné transfery ovšem ztroskotaly v posledních dvou hodinách včetně nabídky za Emmanuela Adebayora, kterou zablokoval předseda Spurs Levy.

     
    23:52
    HOSTOVÁNÍ. Dvacetiletý křídelník monackého AS Lucas Ocampos je hráčem Marseille. Talentovaný Argentinec se Olympique upsal do konce sezony na hostování s opcí. V případě zájmu za něj Marseille v létě zaplatí zhruba 14 milionů eur.
     
    23:55
    SMLOUVA. Brazilský ofenzivní středopolař Philippe Coutinho podepsal v Liverpoolu nový kontrakt až do roku 2020. (The Telegraph)
    Odchovanec argentinského River Plate Lucas Ocampos bude hostovat v Olympique Marseille.

     
    Anglické celky můžou dokončovat transfery až do druhé hodiny ranní středoevropského času. Vedení Premier League však musí o jejich záměrech vědět do půlnoci, která už je minulostí.
     
    0:13
    SPEKULACE. West Brom má blíže nespecifikované potíže s dotažením přestupu útočníka Carltona Colea z West Hamu. Naopak středopolař Manchesteru United Darren Fletcher by se měl každou chvíli oficiálně stát posilou Baggies.
     
    0:15
    PŘESTUP. Hostování krajního obránce Chelsea Ryana Bertranda, jenž působil od začátku ročníku v Southamptonu, se změnilo v trvalý přestup. Anglický zadák podepsal na St. Mary's smlouvu na čtyři a půl roku.
    Southampton stihl před půlnocí dotáhnout trvalý přestup Ryana Bertranda z Chelsea.

     
    0:18
    Přestup Carltona Colea, útočníka West Hamu, do West Bromwiche Albion definitivně ztroskotal. (Sky Sports)
     
    0:19
    PŘESTUP. Tottenham uzavřel přestup osmnáctiletého záložníka Dele Alliho z MK Dons, který na White Hart Lane podepsal kontrakt do léta 2020. V klubu League One však stráví zbytek sezony 2014/15 v rámci půlročního hostování.
    Dele Alli poprvé v dresu Tottenhamu.

    HOSTOVÁNÍ. Hned pět hráčů dnes získal na hostování z Newcastlu skotský Glasgow Rangers!

     
    0:41
    HOSTOVÁNÍ. Ofenzivní univerzál Manchesteru United Jesse Lingard se po podpisu nové smlouvy na Old Trafford vrací do Championship. Ve druhé nejvyšší anglické soutěži bude do konce ročníku působit v Derby County.
     
    0:45
    SPEKULACE. Do West Bromu po útočníkovi Carltonu Coleovi nepřestoupí ani levý bek či záložník Norwiche Martin Olsson, který údajně úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku, ale nedohodl se s Baggies na podmínkách kontraktu. (Fotbollskanalen.se)
     
    0:49
    PŘESTUP. Jednadvacetiletý český středopolař Filip Twardzik se po šesti letech strávených v glasgowském Celtiku stěhuje. Do léta roku 2017 bude hrát druhou anglickou ligu v Boltonu.
    S Matějem Vydrou a Danielem Pudilem bude Filip Twardzik třetím Čechem v druhé nejvyšší anglické soutěži!

     
    0:56
    HOSTOVÁNÍ. Manchester United získal na hostování jednadvacetiletého obránce druholigového Boltonu Andyho Kelletta. Opačným směrem se vydal Saidy Janko.
    K velmi překvapivé dohodě dospěl Manchester United a Bolton. Obranu Van Gaalova výběru vyztuží hráč, který se před šesti dny vrátil z hostování z Plymouthu, který hraje League Two.

     
    1:06
    PŘESTUP. Útočník Dame N'Doye se definitivně stal hráčem Hullu, který jej přivedl za tři miliony liber z moskevského Lokomotivu. Senegalský rodák podepsal na KC Stadium kontrakt na dva a půl roku s možností ročního prodloužení.
     
    1:09
    PŘESTUP. Australský ofenzivní univerzál Tim Cahill se po rozvázání smlouvy s New Yorkem Red Bulls dohodl s čínským klubem Shanghai Shenhua, kde již dříve působili Didier Drogba či Nicolas Anelka.
    Čerstvý vítěz Asijského poháru Tim Cahill si vyzkouší fotbal v Číně!

     
    1:14
    PŘESTUP. Záložník Darren Fletcher se po dvaceti letech rozloučil s Manchesterem United. Skotský středopolař se na dva a půl roku upsal West Bromu, kde bude nosit své tradiční číslo 24.
     
    1:15
    Nebyl to nejhektičtější, ani nejzajímavější závěrečný den přestupového termínu. Pro některé funkcionáře, hráče a novináře ovšem velmi náročný. Po více než sedmnácti hodinách online textové reportáže se s vámi loučíme i my. Děkujeme za přízeň, pozornost i dotazy, které jste nám prostřednictvím hashtagu #onlajnprestupy posílali na Twitteru. Dobrou noc a mějte úspěšný úterní den! (01:17:08)

    Jiří Čihák

    Radek Šamša

    Jan Číhal