Poslední den přestupů (kon.)
koniec udalosti
Poslední den přestupového termínu

cz Pondelok 02.02.2015, 12:00Futbalové udalosti
     
    1:15
    Nebyl to nejhektičtější, ani nejzajímavější závěrečný den přestupového termínu. Pro některé funkcionáře, hráče a novináře ovšem velmi náročný. Po více než sedmnácti hodinách online textové reportáže se s vámi loučíme i my. Děkujeme za přízeň, pozornost i dotazy, které jste nám prostřednictvím hashtagu #onlajnprestupy posílali na Twitteru. Dobrou noc a mějte úspěšný úterní den! (01:17:08)
     
    1:14
    PŘESTUP. Záložník Darren Fletcher se po dvaceti letech rozloučil s Manchesterem United. Skotský středopolař se na dva a půl roku upsal West Bromu, kde bude nosit své tradiční číslo 24.
    Čerstvý vítěz Asijského poháru Tim Cahill si vyzkouší fotbal v Číně!

     
    1:09
    PŘESTUP. Australský ofenzivní univerzál Tim Cahill se po rozvázání smlouvy s New Yorkem Red Bulls dohodl s čínským klubem Shanghai Shenhua, kde již dříve působili Didier Drogba či Nicolas Anelka.
     
    1:06
    PŘESTUP. Útočník Dame N'Doye se definitivně stal hráčem Hullu, který jej přivedl za tři miliony liber z moskevského Lokomotivu. Senegalský rodák podepsal na KC Stadium kontrakt na dva a půl roku s možností ročního prodloužení.
    K velmi překvapivé dohodě dospěl Manchester United a Bolton. Obranu Van Gaalova výběru vyztuží hráč, který se před šesti dny vrátil z hostování z Plymouthu, který hraje League Two.

     
    0:56
    HOSTOVÁNÍ. Manchester United získal na hostování jednadvacetiletého obránce druholigového Boltonu Andyho Kelletta. Opačným směrem se vydal Saidy Janko.
    S Matějem Vydrou a Danielem Pudilem bude Filip Twardzik třetím Čechem v druhé nejvyšší anglické soutěži!

     
    0:49
    PŘESTUP. Jednadvacetiletý český středopolař Filip Twardzik se po šesti letech strávených v glasgowském Celtiku stěhuje. Do léta roku 2017 bude hrát druhou anglickou ligu v Boltonu.
     
    0:45
    SPEKULACE. Do West Bromu po útočníkovi Carltonu Coleovi nepřestoupí ani levý bek či záložník Norwiche Martin Olsson, který údajně úspěšně absolvoval zdravotní prohlídku, ale nedohodl se s Baggies na podmínkách kontraktu. (Fotbollskanalen.se)
     
    0:41
    HOSTOVÁNÍ. Ofenzivní univerzál Manchesteru United Jesse Lingard se po podpisu nové smlouvy na Old Trafford vrací do Championship. Ve druhé nejvyšší anglické soutěži bude do konce ročníku působit v Derby County.
    HOSTOVÁNÍ. Hned pět hráčů dnes získal na hostování z Newcastlu skotský Glasgow Rangers!

    Dele Alli poprvé v dresu Tottenhamu.

     
    0:19
    PŘESTUP. Tottenham uzavřel přestup osmnáctiletého záložníka Dele Alliho z MK Dons, který na White Hart Lane podepsal kontrakt do léta 2020. V klubu League One však stráví zbytek sezony 2014/15 v rámci půlročního hostování.
     
    0:18
    Přestup Carltona Colea, útočníka West Hamu, do West Bromwiche Albion definitivně ztroskotal. (Sky Sports)
    Southampton stihl před půlnocí dotáhnout trvalý přestup Ryana Bertranda z Chelsea.

     
    0:15
    PŘESTUP. Hostování krajního obránce Chelsea Ryana Bertranda, jenž působil od začátku ročníku v Southamptonu, se změnilo v trvalý přestup. Anglický zadák podepsal na St. Mary's smlouvu na čtyři a půl roku.
     
    0:13
    SPEKULACE. West Brom má blíže nespecifikované potíže s dotažením přestupu útočníka Carltona Colea z West Hamu. Naopak středopolař Manchesteru United Darren Fletcher by se měl každou chvíli oficiálně stát posilou Baggies.
     
    Anglické celky můžou dokončovat transfery až do druhé hodiny ranní středoevropského času. Vedení Premier League však musí o jejich záměrech vědět do půlnoci, která už je minulostí.

    Jiří Čihák

    Radek Šamša

    Jan Číhal