Poslední den přestupů (kon.)
koniec udalosti
Poslední den přestupového termínu

cz Pondelok 02.02.2015, 12:00Futbalové udalosti
     
    1:14
    PŘESTUP. Záložník Darren Fletcher se po dvaceti letech rozloučil s Manchesterem United. Skotský středopolař se na dva a půl roku upsal West Bromu, kde bude nosit své tradiční číslo 24.
    Čerstvý vítěz Asijského poháru Tim Cahill si vyzkouší fotbal v Číně!

     
    1:09
    PŘESTUP. Australský ofenzivní univerzál Tim Cahill se po rozvázání smlouvy s New Yorkem Red Bulls dohodl s čínským klubem Shanghai Shenhua, kde již dříve působili Didier Drogba či Nicolas Anelka.
     
    1:06
    PŘESTUP. Útočník Dame N'Doye se definitivně stal hráčem Hullu, který jej přivedl za tři miliony liber z moskevského Lokomotivu. Senegalský rodák podepsal na KC Stadium kontrakt na dva a půl roku s možností ročního prodloužení.
    K velmi překvapivé dohodě dospěl Manchester United a Bolton. Obranu Van Gaalova výběru vyztuží hráč, který se před šesti dny vrátil z hostování z Plymouthu, který hraje League Two.

     
    0:56
    HOSTOVÁNÍ. Manchester United získal na hostování jednadvacetiletého obránce druholigového Boltonu Andyho Kelletta. Opačným směrem se vydal Saidy Janko.
     
    0:41
    HOSTOVÁNÍ. Ofenzivní univerzál Manchesteru United Jesse Lingard se po podpisu nové smlouvy na Old Trafford vrací do Championship. Ve druhé nejvyšší anglické soutěži bude do konce ročníku působit v Derby County.
    Dele Alli poprvé v dresu Tottenhamu.

     
    0:19
    PŘESTUP. Tottenham uzavřel přestup osmnáctiletého záložníka Dele Alliho z MK Dons, který na White Hart Lane podepsal kontrakt do léta 2020. V klubu League One však stráví zbytek sezony 2014/15 v rámci půlročního hostování.
     
    0:18
    Přestup Carltona Colea, útočníka West Hamu, do West Bromwiche Albion definitivně ztroskotal. (Sky Sports)
    Southampton stihl před půlnocí dotáhnout trvalý přestup Ryana Bertranda z Chelsea.

     
    0:15
    PŘESTUP. Hostování krajního obránce Chelsea Ryana Bertranda, jenž působil od začátku ročníku v Southamptonu, se změnilo v trvalý přestup. Anglický zadák podepsal na St. Mary's smlouvu na čtyři a půl roku.
    Odchovanec argentinského River Plate Lucas Ocampos bude hostovat v Olympique Marseille.

     
    23:55
    SMLOUVA. Brazilský ofenzivní středopolař Philippe Coutinho podepsal v Liverpoolu nový kontrakt až do roku 2020. (The Telegraph)
     
    23:52
    HOSTOVÁNÍ. Dvacetiletý křídelník monackého AS Lucas Ocampos je hráčem Marseille. Talentovaný Argentinec se Olympique upsal do konce sezony na hostování s opcí. V případě zájmu za něj Marseille v létě zaplatí zhruba 14 milionů eur.
     
    23:40
    PŘESTUP. Jihokorejský středopolař Lee Chung-Yong se upsal Crystal Palace za blíže nespecifikovanou sumu. Opačným směrem do Boltonu šel Barry Bannan, v jeho případě se však jedná pouze o hostování. (Cpfc.co.uk)
    Aaron Lennon opustil White Hart Lane po deseti letech!

     
    23:39
    HOSTOVÁNÍ. Sedmadvacetiletý anglický křídelník Aaron Lennon je hráčem Evertonu. Do Goodison Parku putuje na půlroční hostování z Tottenhamu. (Evertonfc.com)
     
    23:34
    PŘESTUP. Crystal Palace potvrdilo návrat křídelníka Wilfrieda Zahy, jenž působil v Selhurst Parku z Manchesteru United od začátku letošní sezony. Dvaadvacetiletý Angličan podepsal v Londýně smlouvu na pět a půl roku. (Cpfc.co.uk)
     
    23:00
    V Itálii se právě uzavřelo zimní přestupové okno. V Anglii ještě hodinu poběží. Sledujte jej s námi a zapojte se na Twitteru do diskuze prostřednictvím hashtagu #onlajnprestupy!
     
    22:41
    HOSTOVÁNÍ. Římské AS získalo argentinského zadáka Nicolu Spolliho z Catanie na hostování s opcí. Po sezoně jej bude moci koupit za 1,5 milionu eur. Italský klub prý navíc nadále usiluje o stopera Tottenhamu Younese Kaboula. (The Guardian)
     
    22:30
    HOSTOVÁNÍ. Křídelník Hullu Tom Ince odchází z KC Stadium do druholigového Derby County, jemuž se upsal do konce sezony v rámci hostování. (Dcfc.co.uk)
     
    22:10
    PŘESTUP. Před týdnem se z Bartonu, klubu osmé nejvyšší anglické soutěže, vydal na zkoušku do druholigového Brentfordu. Když pak devatenáctiletý Keshi Anderson před týdnem vstřelil v souboji výběrů do jednadvaceti let Crystal Palace během šesti minut hattrick, sáhl po něm právě celek Premier League. Brentford byl na nabídku Orlů ve výši 35 tisíc liber krátký. (The Guardian)
     
    21:40
    HOSTOVÁNÍ. Mohamed Salah bude hostovat v italské Fiorentině následujících 18 měsíců. Přesun egyptského křídelníka je součástí dohody o přestupu Juana Cuadrada opačným směrem. Fialky budou mít možnost Salaha odkoupit v roce 2016 po skončení hostování. (Sky Italia)
    Svatí získali po Eljeru Elíovi další akvizici na hosotvání.

     
    20:52
    HOSTOVÁNÍ. Ofenzivní záložník lisabonské Benfiky Filip Djuričič, jenž na podzim hostoval v německé Mohuči, se do konce ročníku 2014/15 upsal Southamptonu. (Slbenfica.pt)
     
    19:40
    PŘESTUP. Další velký transfer je definitivně potvrzen. A opět se týká Chelsea. Blues zpečetili zisk kolumbijského křídelníka Juana Cuadrada, který přestupuje na Stamford Bridge z italské Fiorentiny. (Chelseafc.com)
    André Schürrle podepsal ve Volkswagen Areně kontrakt do roku 2019. Vlci za jeho služby podle BBC zaplatili 22 milionů liber.
     
    18:30
    PŘESTUP. Jedna z přestupových bomb, na kterou jsme celý den čekali, před malou chvílí vybuchla. Německý Wolfsburg potvrdil příchod mistra světa z brazilského šampionátu Andrého Schürrleho. Záložník, jenž se do bundesligy vrací po dvou letech strávených v londýnské Chelsea. (Vfl-wolfsburg.de)
     
    18:15
    PŘESTUP. Crystal Palace získává velkou posilu, do týmu hrajícího Premier League přichází Wilfried Zaha, jehož hostování z Manchesteru United se tak mění v přestup. Zaha přišel do United v roce 2014, nedokázal se tam však výrazněji prosadit. S Crystal Palace podepsal smlouvu až do léta 2020. (Sky Sports)
     
    18:12
    PŘESTUP. Frank Lampard bude mít nového spoluhráče. Ne však v Manchesteru City, nýbrž v New Yorku City, který získal posilu do útoku. Tou je slovenský útočník Adam Němec, který hrál naposledy za Union Berlin. (nycfc.com)
     
    18:00
    PŘESTUP. Luton Town získal talentovaného útočníka Nathana Oduwu, který přestoupil z Tottenhamu. (BBC)
     
    17:58
    PŘESTUP. Mladý bek Manchesteru United, Marnick Vermijl, přestoupil za neuvedenou částku do Sheffieldu Wednesday. (Sky Sports)
     
    17:28
    PŘESTUP. Stoper Scott Harrison opouští Sunderland a přestupuje do Hartlepoolu, který hraje League Two. (BBC)
     
    17:05
    HOSTOVÁNÍ. K týmu Motherwellu se do konce sezóny přichází gólman anglické jedenadvacítky, George Long, jehož kmenovým klubem je Sheffield United. (BBC)
     
    16:55
    HOSTOVÁNÍ. Posilu získal i Leeds, na hostování do konce sezóny z Catanie přichází Edgar Cani. (BBC)
     
    16:50
    HOSTOVÁNÍ. Leyton Orient získal na hostování do 9. března brankáře Burnley, Alexe Cisaka. (BBC)
     
    15:59
    PRODLOUŽENÍ SMLOUVY. Pětatřicetiletý útočník Diego Forlán, který si ve své bohaté kariéře zahrál v Manchesteru United nebo v Atlétiku Madrid, prodloužil smlouvu s japonským týmem Cereza Osaka. Urugvajský střelec vstřelil letos v 26 zápasech 7 branek. (BBC)
     
    15:51
    PŘESTUP. Potvrzeno! Yakubu Ayiegbeni se upsal do konce sezony druholigovému Readingu! (Sky Sports)
     
    15:20
    HOSTOVÁNÍ. AS Řím získal z Cagliari na hostování Kolumbijce Victora Ibarba. Cena za hostování byla 1,8 miliónu liber, římský celek bude moci po sezóně uplatnit opci na trvalý přestup, který by vyšel na 9,5 miliónu liber. (BBC)
     
    15:16
    HOSTOVÁNÍ. 1.FC Kolín získal na hostování Brazilce Deyversona z portugalského CF Belenenses. (@Bundesliga_EN)
     
    15:09
    HOSTOVÁNÍ: Talentovaný záložník Liverpoolu, Sheyi Ojo, který letos oslaví teprve osmnácté narozeniny, bude hostovat ve Wiganu Athletic. (@LaticsOfficial)
     
    15:03
    PŘESTUP: AC Milán dotáhl do úspěšného konce přestup Gabriela Paletty z Parmy. Devětadvacetiletý obránce podepsal na San Siru smlouvu do léta 2018. (@acmilan)
     
    14:28
    HOSTOVÁNÍ. Útočník AC Milán, Alessandro Matri, posílí turínský Juventus, kde bude hostovat do konce sezóny. (@juventusfc)
     
    14:25
    HOSTOVÁNÍ. Michael Tonge, záložník Leedsu, bude hostovat do konce sezóny v Millwallu. (Sky Sports)
     
    13:25
    HOSTOVÁNÍ. Záložník Montpellieru, Jean Deza, bude do konce sezóny hostovat v peruánském klubu Alianza Lima. (Sky Sports)
     
    13:20
    HOSTOVÁNÍ. Krajní záložník West Hamu, Blair Turgott, bude do konce sezóny hostovat v Coventry City. (BBC)
     
    13:12
    HOSTOVÁNÍ. Útočník Bristolu, Wes Burns, bude do konce sezóny hostovat v týmu Cheltenham Town. (Sky Sports)
     
    13:06
    HOSTOVÁNÍ. Potvrzeno, německý obránce Robert Huth bude hostovat v Leicesteru City do konce sezóny. Jde o dnešní první přesun v rámci Premier League. (BBC)
     
    12:50
    HOSTOVÁNÍ. Obránce Max Ehmer z Queens Park Rangers bude pokračovat ve svém hostování v Gillinghamu do konce sezony. (@QPRFC)
     
    12:42
    HOSTOVÁNÍ. Devatenáctiletý obránce Liverpoolu Lloyd Jones prodloužil své hostování v týmu Cheltenham Town, hrajícím anglickou League Two, do konce této sezony. (BBC)
     
    12:38
    PŘESTUP. Turínský Juventus potvrdil přestup útočníka Sebastiana Giovinca do zámořské MLS. Jen 164 centimetrů vysoký forvard bude od léta hrát za Toronto. (BBC)
     
    12:35
    PŘESTUP. Záložník Serey Die mění působiště! Reprezentant Pobřeží Slonoviny, který včera pomohl své zemi k postupu do semifinále Afrického poháru národů, se ze švýcarské Basileje stěhuje do Bundesligy. Oblékat bude dres VfB Stuttgart. (BBC) Tým Basileje opouští také Marcelo Diaz, který se upsal Hamburku. (Sky Sports)
     
    12:27
    HOSTOVÁNÍ. Newcastle se dohodl s Interem Milán na hostování Davideho Santona, který bude v milánském klubu působit do konce sezóny. (Sky Sports)
     
    12:13
    PŘESTUP. Luca Antonelli přestupuje z Janova do AC Milán, kde podepsal smlouvu do roku 2018 a bude nosit dres s číslem 31! (@acmilan)
     
    12:07
    PŘESTUP: Sheffield Wednesday dokončil přestup rumunského útočníka Sergiu Buse z CSKA Sofia. Částka nebyla zveřejněna. (Sky Sports)
     
    12:00
    Je pravé poledne a zimní Transfer Deadline Day se rozjíždí na plné obrátky. V odpoledních a večerních hodinách očekáváme dotáhnutí několika zajímavých přestupů. Živo je především v Anglii, kde je o poslední den fotbalových transferů tradičně velký zájem jak ze strany fanoušků, tak ze strany médií. Vaše dotazy a komentáře očekáváme na twitteru s hashtagem #onlajnprestupy. Zůstaňte s námi!
     
    11:29
    PŘESTUP. Dvaadvacetiletý Kenny Anderson přestupuje z holandského RKC Waalwijk do Skotska. Tam se syn skotského otce a holandské matky upsal Heart of Midlothian. (BBC)
     
    11:10
    HOSTOVÁNÍ. Ofenzivní záložník Sunderlandu, Charalampos Mavrias, bude do konce sezóny hostovat v Panathinaikosu. (BBC)
     
    11:08
    PRODLOUŽENÍ SMLOUVY. Harry Kane, kterému se letos v dresu Tottenhamu náramně daří, podepsal s klubem novou smlouvu, která bude trvat až do léta 2020. (tottenhamhotspur.com)
     
    10:29
    SPEKULACE. Kamery Sky Sports, které sledují celý Transfer Deadline Day v tréninkových centrech klubů Premier League, zachytily při příjezdu do Leicesteru stopera Stoke City Roberta Hutha. Zdá se, že hostování německého zadáka u letošnímu nováčka Premier League je hotové. (Sky Sports)

    Jiří Čihák

    Radek Šamša

    Jan Číhal