Hellas Verona – Bergamo 1:0 (kon.) | Parma – Cesena 1:2 (kon.) | Sampdoria – Palermo 1:1 (kon.)
Juventus – Chievo 2:0 (kon.) | Inter – Turín 0:1 (kon.) | Fiorentina – AS Rím 1:1 (kon.)
koniec
ACF Fiorentina
1:1 (1:0)
AS Rím
Nedeľa 25.01.2015, 20:45 • Stadio Artemio Franchi (Florencia) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Rímske AS v lige po tretíkrát v rade zaváhalo a strata na turínsky Juventus sa tak čoraz väčšmi prehlbuje. Tri nerozhodné výsledky v rade znamenajú aktuálnu sedembodovú stratu na úradujúceho lídra i šampióna. Dnes o tom rozhodlo predovšetkým prvé dejstvo, kedy Fiorentina mierneho favorita jasne prehrávala. Po zmene strán sa obraz hry na okamih zmenil, no Rimanom to stačilo len na strelenie vyrovnávajúceho gólu. Juve si tak i pod Allegriho vedením zrejme ide po scudetto.

    Týmto konštatovaním sa s vami lúčim a želám vám úspešný štart do nového týždňa. Dobrú noc. (22:50:41)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Rimania mohli ešte raz zmeniť gólový stav, no Florenziho center z voľného kopu z ľavej strany bol odvrátený už na bližšej žrdi.
     
    90+1
    Niekoľkokrát provokujúci Juan Cuadrado sa v úvode trojminútového nadstavenia dočkal po zásahu lakťom žltej karty. Aj tento štatistický ukazovateľ už ponúka remízu.
     
    90
    Nenad Tomovič dnes hrá jeden zo svojich najlepších zápasov v kariére! Pri pravej postrannej čiare teraz vykúpal Josého Holebasa. Následne si loptu hodil do voľného priestoru, aby sa z pravej strany šestnástky pokúsil prestreliť Morgana De Sanctisa na bližšej žrdi. Srbský obranca mieril razantne, no gólman Rimanov dokázal zavrieť odkrytý priestor svojej bránky. Skúsený brankár vykopáva loptu nohou na rohový kop. Prípadná remíza bude dnešnému duelu dvoch polčasov svedčať.
     
    89
    Marcos Alonso zahral hlúpo a netakticky, no po jeho mynele na ľavej strane dokázal všetko vyžehliť dobre hrajúci stopér Rodríguez.
     
    88
    Opäť sa zopakovala situácia, kedy po faule rímskeho hráča dohrával Cuadrado súpera na zemi. Kolumbijský krídelník by si mal dať na to pozor.
     
    87
    Brazílčan Maicon sa skutočne dostáva na trávnik, no miesto mu neprepúšťa Florenzi, ale strelec vyrovnávajúceho gólu Adem Ljajič.
     
    86
    De Rossi zozadu naložil Pizzarovi, ktorý padol ako podťatý. Rimanom sa i z tohoto dôvodu povážlivo kráti čas na obrat.
     
    85
    Zrejme na jeho miesto sa na lavičke pripravuje brazílsky pravý obranca Maicon. Spolu s Ashleym Coleom najskúsenejší náhradík Rudiho Garciu.
     
    84
    Opäť však po ľavej strane naštartoval Cuadrado, ktorého až vďaka drobnému pridržaniu zbrzdil univerzál Alessandro Florenzi.
     
    83
    Juan Cudrado následne lapený v postavení mimo hru. Fialky sa znovu musia vrátiť na vlastnú polovicu. AS má desať minút na obrat.
     
    82
    Cuadrado je už zvyknutý na rolu boxovacieho vreca. Nedovoleným zákrokom ho teraz povalil Bosniak Miralem Pjanič.
     
    81
    Fialky po dlhšom čase opäť zrýchlili svoju kombináciu. Bola z toho krásna akcia, s katastrofálnym centrom Alonsa na konci.
     
    80
    Radja Nainggolan už s tretím či štvrtým zákrokom, po ktorom sa mohlo žltiť. Luca Banti však belgického reprezentanta ponecháva bez úhony.
     
    79
    Krátko po ňom schádza i kapitán hosťujúceho výberu a síce Francesco Totti, ktorý dnes nezarmútil svojho o dva roky staršieho bývalého spoluhráča z AS Vincenza Montellu. Rímskeho cisára nahrádza Destro.
     
    78
    Zmeniť sa ho pokúsi Khouma Babacar, ktorý nejakú štvrťhodinu pred koncom hry nahrádza strelca otváracieho gólu Maria Gómeza.
     
    77
    Následná štandardka Fialiek ale pre De Sanctisa neznamenala nebezpečie. Pokračujem za nerozhodného stavu s dvoma gólmi.
     
    76
    Francesco Totti v kontroverzii s Cuadradom, ktorý sa tam po ňom na zemi ohnal. Luca Banti ale žiadnu kartu netasil, naopak píska nedovolený zákrok dôrazného cisára.
     
    75
    Nenad Tomovič ich odštartoval zaujímavým centrom na Gómeza, pred ktorým ale hasil grécky stopér Manolas. Iturbe na druhej strane zakončoval z dvadsiatich metrov vysoko nad.
     
    74
    Výborné tempo z prvej hodinky zápasu v ostatnej štvrťhodine trochu ustalo. Do konečného hvizdu zostáva posledných pätnásť minút.
     
    73
    Tatarusanu teraz rozohral trochu riskantne, ale veľmi sebavedomo. Loptu dokázal bez problémov spracovať Basanta.
     
    72
    Adem Ljajič sa teraz pekne preštrikoval stredom ihriska až k strele, ktorú ale posielal len nad bránku rumunského gólmana Fialiek.
     
    71
    Cuadradov pas nachádzal na hrote útoku Maria Gómeza, ktorý sa ale v tomto prípade nedokázal vyhnúť postaveniu mimo hru.
     
    70
    Ako druhý domáci náhradník sa na trávnik pozrie Marcos Alonso, ktorý na hracej ploche nahradí kapitána Fiorentiny Manuela Pasquala.
     
    69
    Borja Valero tentokrát po výbornej práci Kurtiča natiahol z dvadsiatich metrov k strele, ale tá stretla De Sanctisa v strede bránky.
     
    68
    Podstatne nebezpečnejšia bola domáca kontra na druhej strane. Po Joaqínovej finálke pálil Kurtič do padajúceho Yanga-Mbiwu, ktorý ale podľa všetkého rukou nehral.
     
    67
    Florenzi teraz atypickým volejom centroval do šestnástky, kde ale pred Nainggolanom operoval výborný Gonzalo Rodríguez.
     
    66
    Kurtič sa ale uviedol veľmi nepresnou prihrávkou do strany, kde sa nepohodol s Joaquínom. Vhadzovať bude Holebas.
     
    65
    Montella si od neho sľubuje predovšetkým vystuženie stredovej formácie a prínos väčšej stability do hry domáceho výberu.
     
    64
    Z dnešného príspevku Matiho Fernándeza to navyše bolo všetko. Lúči sa takouto nepodarenou strelou nad. Po vyše hodine hry ho nahrádza Jasmin Kurtič.
     
    63
    Joaquín sa na pravej strane krásnym bicyklom zbavil Holebasa, aby následne prihrával pod seba na Matiho Fernándeza. Ten napálil loptu len vysoko nad bránku.
     
    62
    Hodne nevýrazný je zatiaľ Pasqual, ktorý hral výborný prvý polčas. Snaží sa ale Cuadrado, ktorý teraz z dvadsiatich metrov otestoval pevnosť Manolasovej kostrče.
     
    61
    Tak ako hrali fialoví v prvej časti dobre, tak sa teraz absolútne nedokážu dostať do tempa. Vincenzo Montella by mal začať uvažovať nad prvými zmenami.
     
    59
    Zápas má za sebou pomaly hodinu hry. Čoraz aktívnejší Rimania si hlasno pýtajú obrat. Ak Fialky nezmenia svoj ustráchaný prejav, zrejme sa ho Garciova parta i dočká.
     
    57
    David Pizzaro na poliacej čiare podrazil nohy predierajúceho sa Radju Nainggolana a stáva sa tak prvým potrestaným hráčom Florencie v zápase.
     
    57
    Polčasová prestávka a predovšetký dohovor od Rudiho Garciu ale hosťom sakramentsky prospel a Rimania čoraz viacej dominujú. Po necelej hodine už mohli dokonca viesť! Výborne hrajúci Francesco Totti na pravej strane znovu zapojil do hry rýchlonohého Iturbeho. Ten sa z krídelného priestoru dostal až pred gólmana Cipriana Tatarusana, no skraja malého vápna ho nedokázal prehodiť. Lopta ho trafila do ramena. Dobré a včasné vybehnutie rumunského gólmana drží Fialky v nerozhodnej situácii.
     
    56
    Rozlet hostí teraz mierne zbrzdilo zranenie Adema Ljajiča. Strelec onoho vyrovnávajúceho gólu by ale narozdiel od Strootmana mal pokračovať.
     
    55
    Vlčica dominovala úvodnej desaťminútovke druhého polčasu, kedy sa jej podarilo i vyrovnať. Ako bude táto zaujímavá bitka pokračovať?
     
    54
    Fiorentina zatiaľ nedokáže reagovať na nerozhodný stav. Fialky sa bojazlivo sťahujú pred vlastnú šestnástku, čo je vodou na rímsky mlyn.
     
    53
    Rimania vyrovnávajúcim gólom razom ožili. Deklaroval to i Francesco Totti, ktorý z dvadsiatich metrov vyprášil rukavice domáceho gólmana.
     
    51
    Adem Ljajič pri gólovej oslave preukázal rešpekt domácim prizanivcom. Do hlavného mesta Talianska totiž prišiel práve z Florencie.
     
    49
    AS Rím dal gól!
    Ani som však nestihol vychváliť nesmierne organizovanú hru Fialiek a razom sa Rimanom podarilo vyrovnať! Francesco Totti lahodným pasom z polovice ihriska naštartoval na pravej strane Juana Iturbeho. Ten sa pretlačil cez hrozne brániaceho Basantu, aby následne prihrával pod seba na ADEMA LJAJIČA. Srbský krídelník sa v okolí pokutového bodu zorientoval na výbornú a umiestnenou koncovkou do pravého dolného rohu vyrovnal na momentálnych 1:1. Ciprian Tatarusanu zostal bez šance, na Stadio Artemio Franchi začíname odznova!
    - 1:1
     
    48
    Fiorentina sa aj na začiatku druhej časti zdá byť nesmierne koncentrovaná na dnešné stretnutie. AS sa bude musieť prekonať.
     
    47
    Po Basantovej ruke mali hostia k dispozícii priamy voľný kop, ktorý pristál až u Nainggolana, ktorý však nezachytil loptu na hracej ploche a Valerovo nastrelenie tak prišlo už neskoro.
     
    46
    V druhom polčase budeme podľa všetkého pokračovať v nezmenených zostavách. Výkop obstarali hosťujúci hráči, ktorí musia doťahovať.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Fialky podali v úvodnej časti takticky dokonalý a zároveň výživný futbal. Rudi García i minútu po konečnom hvizde zostáva sedieť na lavičke, kde plní svoj notes s poznámkami. Ten rozhodne obsahuje i situáciu z devätnástej minúty, kedy Kostas Manolas neuzavrel ofsajdovú pascu a pripustil tak gólový teč Maria Gómeza. V ďalšom priebehu sme videli ešte niekoľko šancí, predovšetkým na strane domácich. Rimania budú musieť v druhej časti zmeniť svoju hru...
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    V rámci úvodného dejstva ho bude zapĺňať ešte počas dvoch nadstavených minút, ktoré pridáva rozhodcovská štvorica vedená Lucom Bantim.
     
    45
    Radja Nainggolan tentokrát s nepresným prenesením hry na ľavú stranu. Rudi García statočne plní svoj notes s poznámkami.
     
    44
    Holebasov center z pravej strany odvracal dobre postavený Tomovič k Ljajičovi, ktorého následná strela ale mierila iba do stredu bránky.
     
    43
    Rimania sa i tejto štandardnej situácii dokázali ubrániť. Stále však prehrávajú a v ofenzíve nedokážu ponúknuť nič, čo by stálo za zmienku.
     
    42
    Joaquín naštartoval po pravej strane až k nepríjemnému centru do šestnástky. Ešte pred Morganom De Sanctisom odvracal na roh Mbiwa.
     
    41
    Prihrávkou na gólmana Tatarusanuho sa to domácemu výberu i darí. Minútky postupne ubúdajú, čochvíľa tu máme polčasovú pauzu.
     
    40
    Od potvrdenia polčasového vedenia ju delí ešte päť minút. Fialky teraz potrebujú upokojiť svoju príliš ofenzívnu hru.
     
    38
    Netradičný strelec Nenad Tomovič mohol teraz navýšiť jednogólový náskok zverencov Vincenza Montellu! Borja Valero dostal na ľavom okraji veľkého vápna spätnú prihrávku od výborne hrajúceho Manuela Pasquala. Španielsky playmaker následne posadil ľahunký center na hlavu srbského obrancu. Tomovič najskôr trafil chrbát Yanga-Mbiwu, aby následne z otočky napálil odrazenú loptu tesne mimo pravej žrde Morgana De Sanctisa. Ten sa po jeho strele zo siedmich metrov len obzeral. Fiorentina hrá výborné stretnutie!
     
    37
    Luca Banti medzitým udeľuje posledné napomínanie Radjovi Nainggolanovi, ktorý už v dvoch prípadoch žiadal o kartový trest.
     
    36
    Rimania v posledných minútkach predsa len zvýšili obrátky a dostali tak Florenciu pod tlak. Desať minút pred koncom prvej časti ale domáci stále vedú.
     
    35
    Krátko po striedaní sa do lopty oprel Radja Nainggolan, ktorého bomba z dvadsiatich metrov letela mimo ľavej žrde.
     
    34
    Tak toto je nepríjemné, Kevin Strootman musí nútene odstúpiť pre problémy s kolenom. Verme, že sa jedná len o preventívne striedanie. Nahrádza ho Miralem Pjanič.
     
    32
    Konečne si niečo vypracovali i Rimania, ktorí sa hneď na dvakrát mohli presadiť po štandardnej situácii. Rohový kop z pravej strany v oboch prípadoch rozohrával Adem Ljajič. Jeho prvý center našiel na bližšej žrdi Nainggolana, ktorý hlavičkoval presne pod brvno. Rumunský gólman Ciprian Tatarusanu ale stačil zakročiť, keď loptu efektne vytlačil nad hornú konštrukciu svojej bránky. Po opakovanom Ljajičovom rohu sa k lopte dostal skúsený De Rossi, ktorý hlavičkoval tesne mimo pravej žrde domácej svätyne. Rimania konečne zamestnali rumunského brankára.
     
    31
    Menej už ale určite teší pohľad na Kevina Strootmana, ktorý zostáva ležať na trávniku a problém bude zrejme v jeho nešťastnom kolene, pre ktoré vynechal rok futbalu.
     
    30
    Na jeho konci bol nepodarený center od Iturbeho. Cenou útechy bude Garciovych zverencov rohový kop z pravej strany.
     
    29
    Montellovi zverenci si to ťukli nakrátko, no ich zámer výborne prečítal Kevin Strootman. Holandský stredopoliar už zakladá rýchly brejk AS.
     
    28
    No a Rimania pokračujú v nervóznom prejave. De Rossi nepríjemne zostrelil unikajúceho Cuadrada, Fialky budú rozohrávať priamy kop.
     
    27
    Príliš sa mu to ale zatiaľ nedarí. Krátko po Mbiwovi mohol vidieť kartičku i Nainggolan, ktorý zostrelil aktívneho Joaquína.
     
    25
    Aj druhý kartový trest patrí hosťujúcim hráčom. Na ľavej strane hral nedovolene Mapou Yanga-Mbiwa. Banti sa snaží nastoliť poriadok.
     
    24
    Fialky sa krátko po úvodnom presnom zásahu mohli ujať hneď dvojgólového vedenia! Po Holebasovom faule za žltú nasledoval priamy kop z pravej strany. Pasqualov center priletel k Mariovi Gómezovi, ktorý trafil dobre postaveného Strootmana. Zrazením skončila i Joaquínova dorážka, až sa guľatého nezmyslu zmocnil José María Basanta, ktorý zo siedmich metrov takmer poslal Florenciu do dvojgólového vedenia. Jeho pokusu chýbalo azda pol metra. Lopta sa tiahla mimo pravej žrde De Sanctisovej svätyne.
     
    23
    Rímskym hosťom začínajú tiecť nervy. José Holebas teraz zasiahol lakťom uvoľňujúceho sa Joaquína a Banti po prvýkrát siahol do kapsy.
     
    21
    Rovnaký grécky stopér teraz v šestnástke zozadu zložil Pasqualeho, ale zdalo sa, že prvú hral loptu. Banti rozpažil.
     
    19
    Florencia dala gól!
    MARIO GÓMEZ ukázal svoju extratriedu v pozičnej orientácii v šestnástke a ambiciózna Fiorentina sa po dvadsiatich minútach ujíma vedenia! Rimanom sa ešte podarilo odvrátiť center z krídelného priestoru. Lopta sa ale následne dostala na kopačku Davida Pizzara, ktorý napriahol z dvadsiatich metrov. Jeho prudká, prízemná bomba našla na hranici siedmich metrov Maria Gómeza, ktorý ľahkým tečom presne do protipohybu brankára nedal De Sanctisovi najmenšiu šancu na zákrok. Gómez sa šikovne vyhol postaveniu mimo hry, keď ofsajdovú pascu neuzavrel Kostas Manolas.
    GOMEZ - 1:0
     
    18
    Juan Cuadrado na ľavej strane vybojoval pre svoje mužstvo priamy voľný kop. Rozohrával ho tentokrát Pasqual, ktorého center ale odvrátil De Rossi.
     
    17
    Rohový kop sme mohli vidieť i na druhej strane, kde sa k zakončeniu dokonca dostal Nainggolan, no loptu napálil len do stredu bránky.
     
    16
    Štvrťhodinka hry je už za nami, na prvú gólovú príležitosť zatiaľ len márne čakáme. Najväčšmi zaujala Rodríguezova návratka pred prázdnu bránku, kde hasil De Rossi.
     
    15
    Ten smeroval od pravej rohovej zástavky poza bránkovú čiaru a od bránky tak bude môcť rozohrávať Morgan De Sanctis.
     
    14
    Po Gómezovej aktivite v šestnástke Rimanov tu bol Fernándezov roh. Čilan centroval na vzdialenejšiu žrď, kde vracal loptu do ohňa Rodríguez. Pred bránkou však nanešťastie pre Fialky objavil iba De Rossiho, ktorý upratal loptu na rohový kop.
     
    13
    Hostia sa teraz dvakrát po sebe nepresadili na ľavej strane. Strootman najskôr centroval do outu, Holebasa zablokoval Tomovič.
     
    12
    Fiorentina je síce aktívnejšia na lopte, no do náznakov sa dostávajú skorej hosťujúci hráči. Rovnako tomu bolo i pri nepresnom pokuse Nainggolana.
     
    11
    Úvodná desaťminútovka ponúkla prevažne šachovú partiu s cieľom nespraviť chybu. Viacej sa to zatiaľ darí Rimanom, ktorí pôsobia suverénnejšie.
     
    10
    Napriek tomu sa túto akciu hosťom podarilo zakončiť, keď z hranice veľkého vápna pálil Francesco Totti. Nestarnúci kapitán AS ale mieril mimo.
     
    9
    Nenad Tomovič teraz prepadol na pravej strane ihriska, no Kevin Strootman sa namiesto brejku rozhodol uprednostniť postupnú rozohrávku.
     
    8
    Adem Ljajič na opačnej strane hracej plochy nebol pustený do šance, keď po Strootmanovej prihrávke vybiehal z postavenia mimo hru.
     
    7
    Fialky pokračujú v aktívnom úvode, Rimania sa na začiatku zápasu opäť trápia. V posledných týždňoch to nie je výnimočný javom.
     
    6
    Pasqualov výborný center z ľavej strany prinútil k zákroku Morgana De Sanctisa, ktorý dokázal loptu lapiť do svojho náručia. Gómez mu následne vykopol loptu za cenu nedovoleného zákroku.
     
    5
    K strele následne po prvýkrát natiahol Juan Cuadrado, ktorého prízemný pokus letel asi dva metre mimo pravej žrde Morgana De Sanctisa.
     
    4
    Fiorentina je v úvode zápasu aktívnejšia. Z pravej stany teraz centroval Joaquín, no pred Mariom Gómezom odvracal Yanga-Mbiwa.
     
    3
    Ten dnes netradične nastupuje na pozícii pravého obrancu. V tomto ročníku sme ho ale zvykli vídať predovšetkým na krídle či dokonca na hrote útoku!
     
    2
    Kapitán Violy Pasqual na ľavej strane kombinoval s Borjom Valerom, no prihrávku prvého menovaného dokázal včasným vybehnutím zachytiť Florenzi.
     
    1
    Domáci vo fialovom ako prví uviedli loptu do pohybu. Rimania v dnes bielom prevedení budú v prvom polčase útočiť zľava-doprava.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    ACF Florencia: Tatarusanu – Tomovič, G. Rodríguez, Basanta – Joaquín, M. Fernández, D. Pizarro, B. Valero, M. Pasqual (C) – Cuadrado, M. Gómez
    Náhradníci: Lezzerini, Rosati – Richards, J. Vargas, Kurtič, Diamanti, M. Alonso, K. Babacar, Hegazi, Iličič
    Manažér: Vincenzo Montella (ITA)

    AS Rím: M. De Sanctis – Florenzi, Manolas, Yanga-Mbiwa, Holebas – Nainggolan, De Rossi, Strootman – Ljajič, Totti (C), Iturbe
    Náhradníci: Skorupski – A. Cole, Borriello, Maicon, Pjanič, Destro, Astori, Paredes, Ucan, Somma, Verde, Calabresi
    Manažér: Rudi García (FRA)

    Rozhodca: Luca Banti – R. Faverani, M. Passeri – A. Costanzo.
     
    Vitajte vo Florencii, kde by nás mal čakať azda najatraktívnejší súboj dvadsiateho kola talianskej Serie A.

    Tabuľkové postavenie:

    6. Fiorentina: 8 – 6 – 5; skóre 27:18; body 30
    2. AS Roma: 12 – 5 – 2; skóre 32:14; body 41

    Forma:

    Fiorentina: V – R – P – V – V – V
    AS Roma: V – R – V – R – R – V

    Fialky z Florencie sa momentálne nachádzajú na šiestej priečke ligovej tabuľky, odkiaľ i naďalej vyzerajú postup do budúcoročnej edície Ligy majstrov. Viola sa stále snaží zmazať trojbodové manko na Hamšíkov Neapol. Pri pohľade na momentálnu formu fialových sa to nezdá ako nereálna misia.
    Fiorentina v posledných ôsmich dueloch stratila len sedem bodov za jednu prehru a dve remízy. Montellovi zverenci prekvapujúco tratili v zápasoch proti Empoli (1:1) alebo Parme (0:1). V desiatom domácom stretnutí sa dnes budú pokúšať len o štvrté víťazstvo.

    Rimania sa v obrátenom garde budú snažiť o šieste víťazstvo v desiatom zápase na pôde súpera. Naposledy ho prepásli v Palerme, kde prehrávali už v druhej minúte. Proti rozbehnutému nováčikovia napokon stačili Destrovým gólom len vyrovnať. Pre AS to bol druhý nerozhodný výsledok v Serii A v rade.
    Rímksa vlčica i kvôli tomu pustila v posledných ôsmich zápasoch o bod viacej, než dnešný hostiteľ duelu. Garciovi zverenci sa natrápili i v Coppa Italia, kde vyradili Empoli až po predĺžení. Fiorentina by dnes mohla pokojne zaskočiť talianskeho vicemajstra.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Erik Farkaš

    Góly: 19. M. Gómez – 49. Ljajič

    Karty:   57. D. Pizzaro (FIO), 90+1. Cuadrado (FIO) – 23. Holebas (ASR), 25. Yanga-Mbiwa (ASR)


    ACF Fiorentina: Tatarusanu – Tomovič, G. Rodríguez, Basanta – Joaquín, M. Fernández, D. Pizarro, B. Valero, M. Pasqual (C) – Cuadrado, M. Gómez
    Náhradníci: Lezzerini, Rosati – Richards, J. Vargas, Kurtič, Diamanti, M. Alonso, K. Babacar, Hegazi, Iličič
    Manažér: Vincenzo Montella (ITA)

    AS Rím: M. De Sanctis – Florenzi, Manolas, Yanga-Mbiwa, Holebas – Nainggolan, De Rossi, Strootman – Ljajič, Totti (C), Iturbe
    Náhradníci: Skorupski – A. Cole, Borriello, Maicon, Pjanič, Destro, Astori, Paredes, Ucan, Somma, Verde, Calabresi
    Manažér: Rudi García (FRA)

    Rozhodca: Luca Banti – R. Faverani, M. Passeri – A. Costanzo