Hellas Verona – Bergamo 1:0 (kon.) | Parma – Cesena 1:2 (kon.) | Sampdoria – Palermo 1:1 (kon.)
Juventus – Chievo 2:0 (kon.) | Inter – Turín 0:1 (kon.) | Fiorentina – AS Rím 1:1 (kon.)
koniec
Juventus Turín
2:0 (0:0)
Chievo Verona
Nedeľa 25.01.2015, 15:00Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Hodinu Chievo favoritovi strenutia odolávalo, no napkon aj tak podľahlo na nulu a inkasovalo dva góly. O všetko podstatné sa postaral Pogba, ktorý prvý gól spoza šestnástky dal presne k žrdi a potom po jeho strele dorazil do siete aj Lichtsteiner. Verončania sa dlho nevedeli dostať ani len k strele na bránu, no Schelotto v závere trafil žrď. Nič platné to však hosťom nebolo a preto sa lúčia po prehre o dva góly. Nateraz je to všetko, prajem príjemný zvyšok nedele. (16:54:24)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Meggiorini ešte prenikal na druhej strane, hľadal nahrávkou kolegu. Rýchly brejk však dopadol dobre pre domácich, ktorí loptu dokázali stlmiť a neprepustiť do šance.
     
    90+2
    Juventus ale je pri lopte a hoci sa nikam neponáhľa, má všetko pod kontrolou ap redsa hrozí pred bránou súpera.
     
    90+1
    Padoin ešte bojoval o penaltu po kontakte so Schelottom, rozhodca ale nepískal.
     
    90
    Arbiter ešte pridáva 3 minúty.
     
    89
    Morata skúsil zaujímavú strelu spoza obrancov, mieril však vyosko nad a ani to nebolo tečované. Dopredu tak môže ísť Chievo.
     
    88
    Potvrdila sa tak napokon najlepšia ofenzíva proti tej najhoršej. Tri body jednoznačne ostanú doma a zrejme aj bez inkasovania za chrbtom Buffona.
     
    87
    Veľká škoda pre hostí, Schelotto mal na nohu zníženie. Po priťuknutí Pellissierom mieril z uhla iba do žrde, potom sa mu lopta len nekontrolovane odrazila od nohy mimo.
     
    85
    Pereyra prepúšťa miesto Pepemu, je to posledné striedanie domácich.
     
    84
    Chievo sa o možnosť zaútočiť pripravilo samo, ofsajdu sa síce Pellissier vyhol, no loptu do šance kolegovi neposlal a preto nepresnosťou z toho nič nebolo.
     
    83
    Buffon si konečne siahol na loptu po strele súpera, v strede bráby mu len stačilo pohodlne čakať a Birsovu ranu zneškodniť. Aj sa tak stalo.
     
    82
    Druhým zásahom sa prakticky duel preniesol do rozhodnutej roviny a veľa sa toho už nemusí udiať. Jedine ak pred bránou Bizzarriho.
     
    81
    Chievo v tejto sezóne v zápasoch ešte nedalo viac ako 2 góly v jednom dueli, dnes si teda štatistiku takisto nevylepší.
     
    80
    Desať minút pred koncom všetko hovorí v prospech domácich, kúskovanie hry k tomu patrí a Zebrám sa už stačí nikam neponáhľať.
     
    79
    Dá sa povedať, že Turínčania sú už v pohode, predsa len, počas bezgólového stavu sa mohlo prihodiť hocičo a nebolo to ono.
     
    78
    Lichtsteiner podobne dorážal ako pred druhým gólom vyrazenú strelu Bizzarrim, tentoraz sa však pískal ofsajd a hra pokračovať nemohla.
     
    77
    Pellissier prišiel na trávnik, nahradil Paloschiho.
     
    76
    Naopak, Juventus je pri chuti a cíti šancu na oveľa viac ako dva zásahy. Morata viezol loptu do šance, obrana mu tentoraz znemožnila dostať do čistej príležitosti Teveza.

    Filip Kubaliak

    Góly: 61. Pogba, 73. Lichtsteiner

    Karty:   16. Vidal (JUV), 59. Marchisio (JUV) – 20. Zukanovic (CHV), 28. Frey (CHV), 45+4. Dainelli (CHV), 45+6. Schelotto (CHV)


    Juventus Turín: Buffon (K) – Cáceres, Evra (71. Padoin), Bonucci, Chiellini, Marchisio, Vidal (63. Lichtsteiner), Pereyra (85. Pepe), Pogba, Morata, Tevez.
    Náhradníci: Storari – Barzagli, Coman, Giovinco, Lichtsteiner, Llorente, Marrone, Ogbonna, Padoin, Pepe, Rubinho.

    Chievo Verona: Bizzarri – Frey (K) (42. Biraghi), Zukanovic, Gamberini, Dainelli, Hetemaj, Birsa, Cofie, Botta (64. Meggiorini), Schelotto, Paloschi (77. Pellissier).
    Náhradníci: Bardi – Bellomo, Biraghi, Christiansen, Lazarevič, Meggiorini, Pellissier, Radovanovič, Seculin.

    Rozhodca: Davide Massa