Barys – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Kazaň – Metallurg Magnitogorsk 3:0 (kon.) | Čerepovec – Riga 3:4 (kon.)
Jaroslavľ – Jugra Chanty-Mansijsk 5:2 (kon.) | CSKA Moskva – Petrohrad 1:3 (kon.) | D. Moskva – Nižnekamsk 2:0 (kon.)
Helsinki – Novgorod 3:2 (kon.) | Viťaz – Čeljabinsk 4:2 (kon.) | Záhreb – Dinamo Minsk 4:2 (kon.)
HC Slovan – A. Mytišči 4:5 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
4:5 (1:2, 1:0, 2:3)
Atlant Mytišči
Štvrtok 22.01.2015, 19:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:27
    Atlant Mytišči dál gól!
    Sersen nahadzoval puk do pásma, na modrej ho zachytil bek hostí, posunul na druhú modrú a sám na Baroša korčuľoval NIKITA SOŠNIKOV, ktorý z pravej strany puk zasekol do konštrukcie Barošovej bránky. Asistencia: Anton Babčuk.
     
    51:41
    Atlant Mytišči dál gól!
    Opoveď hostí nenechala na seba dlho čakať, Korobov uvoľnil prihrávkou NIKITU SOŠNIKOVA a ten pohotovo vyrovnal. Asistencia: Dmitrij Korobov.
     
    51:34
    Slovan Bratislava dal gól!
    Z medzikružia po prihrávke Hudáčka vystrelil Barker, Engren puk vyrazil na ľavú stranu a rovno na palicu MATTA MURLEYHO, ktorý puk poslal do siete. Asistencie: Cam Barker a Libor Hudáček.
     
    43:58
    Atlant Mytišči dál gól!
    Leščenko zadovkou našiel pred bránkou ALEXANDRA JUNKOVA, ktorý puk poslal do siete Baroša. Asistencia: Vjačeslav Leščenko.
     
    43:30
    Slovan Bratislava dal gól!
    Kozák vystrelil od pravého kruhu, Engren puk zrazil pred seba, lyšiacky si ho podal na hokejku LADISLAV NAGY, ktorý si vychutnal Engrena a puk zavesil do prázdnej bránky. Asistencia: Lukáš Kozák.
     
    36:52
    Slovan Bratislava dal gól!
    Tak to teraz vyšlo, akcia ako z hokejovej učebnice, Ladislav Nagy potiahol po pravej strane puk, zbavil sa obrancu a pred bránkoviskom ho poslal popred Engrena na druhú stranu voľnému LIBOROVI HUDÁČKOVI, ktorý sa už nemohol pomýliť. Asistencie: Ladislav Nagy a Michal Sersen.
     
    18:49
    Slovan Bratislava dal gól!
    LADISLAV NAGY dostal puk za pravý kruh, nakorčuľoval s ním na kruh a strelou zápästím zmeral Engrenovi teplotu. Asistencie: Michal Sersen a Matt Murley.
     
    06:49
    Atlant Mytišči dál gól!
    Potapov zaviezol puk do pásma, otočil sa a poslal ho dozadu za ľavý kruh na hokejku SERGEJA ŠMEĽOVA, ktorý prestrelil Janusa v bránke. Asistencia: Maxim Potapov.
     
    05:17
    Atlant Mytišči dál gól!
    Z rohu klziska nakorčuľoval s pukom pred bránkovisko ANDREJ TARATUCHIN a podvihol to Janusovi pod brvno. Domáca obrana bola práve v bufete. Asistencia: Albert Jarullin.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 19. Nagy (Sersen, Murley), 37. Hudáček (Nagy, Sersen), 44. Nagy (Kozák), 52. Murley (Barker, Hudáček) – 6. Taratuchin (Jarullin), 7. Šmeľov (Potapov), 44. Junkov (Leščenko), 52. Sošnikov (Korobov), 57. Sošnikov (Babčuk)


    HC Slovan Bratislava: Janus (7. Baroš) – Starosta, Sersen (C), Barker, Štajnoch, Kozák, Brejčák, Mihálik, Rehák – Nagy (A), Murley, Hudáček – Jeglič, Tičar, Netík – White,Surový (A), Kudrna – Lunter, Šťastný Ölvecký
    Atlant Mytišči: Engren (Artemev) – Gilroy, Korobov (A), Sorokin, Novopašin, Ťuľapkin (C), Jarullin, Jekimovs, Babčuk – Šmeľov, Potapov, Sošnikov – Chlopotov, Bodrov, Černov – Levicky, Taratuchin (A), Kozlov – Junkov, Voronin, Leščenko

    Rozhodca: Vasiliev, Kadyrov – Parfionov, Sysujev

    Diváci: 7.574