Ottawa – Toronto 4:3 (kon.) | Pittsburgh – Chicago 2:3 (0:2 po s.n.) | Winnipeg – Columbus 4:0 (kon.)
Colorado – Boston 3:2 (1:0 po s.n.) | Anaheim – Calgary 6:3 (kon.) | San Jose – LA Kings 4:2 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
Columbus Blue Jackets
cz Štvrtok 22.01.2015, 03:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Chris THORBURN - 4:0
     
    34:09
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Lowry v přečíslení dva na jednoho vystřelil. McElhinney vyrazil puk jen před sebe, kde byl CHRIS THORBURN, který poslal kotouč do odkryté branky. Pěkný akce domácího týmu znamená čtvrtou branku. Bez asistence.
    Jay HARRISON - 3:0
     
    24:45
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Devátá střela a třetí gól. JAY HARRISON zakončil akci, kterou začali Trouba a Peluso. Domácí vedou o tři branky. Potvrzují tak roli tabulkového favorita. Asistence: Jacob Trouba, Anthony Peluso.
    Evander KANE - 2:0
     
    06:06
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to je nešťastný začátek zápasu pro gólmana Bobrovského, druhá střela na něj mířila a znovu skončila za jeho zády. EVANDER KANE mířil přesně střelou z horní hranice kruhu, když přijal přihrávku od Scheifeleho do druhé vlny. Asistence: Mark Scheifele.
    Blake WHEELER - 1:0
     
    01:08
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hostující obrana přišla o kotouč, čehož využili domácí domácí k rychlé akci. BLAKE WHEELER vystřelil z předbrankového prostoru bekhendem, dostal přesnou přihrávku od Ladda. Jeho rána možná překvapila brankáře, který inkasuje z první střely. Asistence: Andrew Ladd, Bryan Little.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 2. Wheeler (Ladd, Little), 7. Kane (Scheifele), 25. Harrison (Trouba, Peluso), 35. Thorburn


    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Byfuglien, Chiarot, Bogosian, Enstrom, Harrison, Trouba – Wheeler, Little, Ladd – Frolík, Scheifele, Kane – Halischuk, Lowry, Thorburn – Peluso, Slater, Galiardi
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Savard, Johnson, Wisniewski, Connauton, Prout, Tjutin – Anderson, Dubinsky, Hartnell . Morin, Johansen, Foligno – Atkinson, Wennberg, Calvert – Skelle, Letestu, Tropp

    Rozhodca: Jackson, Hebert – March, Shenchyk

    Diváci: 15 016