Liberec – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Kladno – Olomouc 5:2 (kon.) | HC Plzeň – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Vítkovice – Třinec 3:4 (po pr.) | Chomutov – Slavia 2:4 (kon.) | Pardubice – Sparta Praha 4:1 (kon.)
Č. Budějovice – HC Litvínov 3:2 (po pr.)
koniec
HC Dynamo Pardubice
4:1 (2:0, 2:0, 0:1)
HC Sparta Praha
cz Štvrtok 22.01.2015, 18:00 • Tipsport arena Pardubice. • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    41:36
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané využívají přesilovou hru pět na tři, Vacek poslal kotouč na modoru čáru na MAREKA BŘEZINU, kterému se už tentokrát střelou příklepem podařilo překonat Vejmelku. Asistence: Jaroslav Vacek a Jan Havel.
     
    30:38
    Pardubice právě vstřelily branku!
    RADEK VELINSKÝ využil skrumáže před bránou Sparty, bekhendovým pokusem poslal puk na bránu a ten se dostal až za záda hostujícího brankáře. Bez asistence.
     
    22:23
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hlaváček se sice dorážkou nedokázal prosadit, ale následně nahrál zpoza branky na KARLA NEDBALA, který pohotově vypálil z první ke vzdálenější tyčce, Langer nic neviděl a pustil kotouč za svá záda. Asistence: Martin Hlaváček.
     
    09:26
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východočeši se prosazují v oslabení, když Kysela poslal přesný pas na ADAMA RUŽIČKU, jenž přesnou trefou pod horní tyčku branky skóruje. Asistence: Jiří Kysela.
     
    00:20
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí hokejisté vyhráli úvodní vhazování a ihned poté se vydali do útoku, Chvojka poslal kotouč před bránu na DENISE KUSÉHO, kterou svou kličkou vyzrál na Langera a první střelou otevřel stav utkání. Asistence: Radovan Chvojka.

    Adam Joska

    Góly a asistencie: 1. Kusý (Chvojka), 10. Ružička (Kysela), 23. Nedbal (Hlaváček), 31. Velinský – 42. Březina (Vacek, Havel)


    HC Dynamo Pardubice: Vejmelka (Husár) – Petira, Franc, Horyna, Bažant, Adam, Nedbal – Ružička, Chvojka (C), Havrda, Velinský, Barkóci, Kusý, Hlaváček, Pipek, Kysela.
    HC Sparta Praha: Langer (Slyusarchuk) – Kalina, Vacek, Knobloch, Kadeřávek, Bláha, Březina – Augustin, Arnošt, Litera, Jandus, Svoboda, Havel, Klindera, Pulkrab, Schwamberger, Lojka, Brejcha

    Rozhodca: Úlehla – Kis, Lučan