Philadelphia – Tampa Bay 7:3 (kon.) | Washington – Colorado 2:1 (kon.) | LA Kings – Toronto 2:0 (kon.)
koniec
Philadelphia Flyers
7:3 (2:1, 5:1, 0:1)
Tampa Bay Lightning
cz Utorok 13.01.2015, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.
     
    TAMPA BAY LIGHTNING

    Tohle je mužstvo, které prozatím táhne čelo Východní konference. Tampa Bay už minulou sezónu prožívala kvalitní průběh základní části, jenže časné vyřazení v play-off bylo důvodem k nespokojenosti. Modrobílí však hodlají letos na jaře neduhy napravit. Zatím vše napovídá tomu, že by se do vyřazovacích bojů měli dostat bez problémů, jejich herní styl přesně vyhovuje požadavkům ligové úrovně. Alespoň zatím. Výsledky mluví za vše, Bolts všechny předchozí tři duely ovládli, naposledy jejich tažení odnesl klub Buffalo Sabres. Uspějí Lightning také ve Philadelphii?
     
    PHILADELPHIA FLYERS

    Philadelphia je čtvrtým nejhorším klubem Východní konference, přesto se organizace z Pensylvánie nechce vzdávat. Zbývá ještě odehrát polovina základní části, takže rozhodně není radno házet flintu do žita. Aktuálně mají Flyers na kontě devětatřicet bodů, tím pádem ztrácejí tři body na o dvě místa lepší příčku, kde se vyhřívají Ottawa Senators. Z předchozích tří případů ale Flyers dvakrát zvítězili, stalo se tak proti celkům Washingtonu a právě ottawských Senátorů. Úplně poslední vřavu s Boston Bruins však nezvládli. Teď je na Letcích, jestli dokáží najít cestu tabulkou vzhůru.
     
    Předchozí vzájemné utkání

    Mančafty se spolu naposledy utkaly v prosinci minulého kalendářního roku, tenkrát ve Philadelphii zvítězili Tampa Bay Lightning 3:1.
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Voráček (PHI) (16 + 34)
    Ondřej Palát (TBL) (9 + 23)
    Andrej Šustr (TBL) (0 + 5)
    Radko Gudas (TBL) (2 + 3)
     
    Vítejte u dnešního utkání National Hockey League, ve kterém na sebe narazí celky, jež se poměrně dobře znají. Utkají se totiž dva kluby Východní konference, konkrétně Tampa Bay Lightning a Philadelphia Flyers.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    Úvodní vhazování zápasu vyhrál domácí celek, který se bezprostředně po buly zkusil přesunout před Nabokova.
     
    00:52
    První útočná formace Philadelphie ale prozatím neuspěla, nikdo totiž nenašel přesnou přihrávkou uvolněného Clauda Girouxe.
     
    01:34
    Už ale hraje také druhá strana, Killorn jen těsně minul spoluhráčovu hokejku, jež si najížděla na pravou stranu brankoviště.
     
    02:13
    Opět pokus o dlouhou rozehrávku v podání Tampa Bay Lightning, ale na větší přesnosti si pro dnešek ještě musíme počkat.
     
    02:56
    VandeVelde zavezl kus černé gumy za svatyni bělomodrých, tam o něj ale přišel. Nakonec z technických důvodů hra rozhodčím přerušena.
     
    03:58
    Obrana Bolts zatím pozorná, Flyers se snaží nenápadně využít nějaké chybičky, ale ta nepřichází. Dnes to bude asi hodně o čekání ze začátku.
     
    04:37
    Jakb Voráček měl na pravé straně útočného pásma docela dost místa, ale nikdo dále nevystihl jeho nápad návštěvy Nabokova. Hrají hosté.
     
    05:25
    Viktor Hedman měl kotouč za brankou, pak jej přesunul na Johnsona, jenž se vytočil až před branku a nadělal pořádné starosti Robu Zeppovi. První větší možnost.
     
    05:46
    Voráčkova dobrá nahrávka na volného Schultze, který si nakonec sjel s pukem až před bránu. Ale jeho zakončení v hodně nepřesném podání.
     
    06:12
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ukázkové střídání v útočném pásmu, které předvedla domácí družina. Nejdříve se Flyers poctivě usadili v útočné třetině a párkrát si poslali kus černé gumy z hokejky na hokejku, aby pak mohli zakončovat s daleko větším klidem a sebevědomím. Střelu z dálky na sebe nepochybně vzal Luke Schenn, jehož méně tvrdý pokus proletěl z hranice útočné třetiny Letců až za záda Nabokova, tečoval jej CHRIS VANDEVELDE. Máme tu brzy úvodní zásah. Asistence: Luke Schenn, Claude Giroux.
     
    06:58
    Callahan chce ukázat, že jeho tým má zaky dnes chuť útočit, ale zatím není před brankou tak často jako mužstvo v oranžových trikotech.
    Chris VANDEVELDE - 1:0
     
    07:36
    Aktivnější Flyers nepolevují, za každou cenu se snaží puk posílat po mantinelech a rychle rozehrávat z muže na muže, aby hosté neměli ani na chvilku čas k oddechu.
     
    08:08
    Ke všemu domácí výborně hrají na vhazování, takže jejich situace v útočném pásmu je ještě o poznání lepší, když často drží puky na hokejkách.
     
    08:48
    Signalizované zakázané uvolnění nakonec nepískáno, jeden z obránců Flyers puk u svého brankáře stihl. Tampa se přesunuje do pásma.
     
    09:09
    První vyloučení zápasu, Bleskové si zahrají přesilovou hru. Domácí Del Zotto (PHI) odchází na trestnou lavici, protože se podle rozhodčího provinil podražením.
     
    09:29
    Rob Zepp po první hostující střele v početní výhodě zasahuje s klidem, zařizuje zároveń další buly.
     
    09:58
    Teď už navíc Philadelphia vyhazuje černou pryž přes všechny čáry až ke svatyni Nabokova, take má dokonce čas i na vystřídání.
     
    10:26
    Tampa právě vstřelila branku!
    Brzy máme výsledek na kostce v aréně vyrovnaný. Bolts zužitkovali hned první nabídnutou přesilovou hru utkání a mohou se také radovat ještě v první třetině. Pěknou přihrávku obdržel z pravého kruhu od spoluhráče přímo na hokejku snajpr STEVEN STAMKOS, jeho hbitá střela už jen rozvlnila síťku za brankářem Robem Zeppem. Asistence: Tyler Johnson, Anton Stralman.
    Steven STAMKOS - 1:1
     
    12:02
    Jakub Voráček znovu aktivní na hranici útočného pásma, ale byl tam z hráčů Flyers sám, to byla škoda pro domácí barvy.
     
    12:45
    Najednou je to Tampa Bay, kdo působí na ledové ploše daleko aktivně a má daleko větší možnosti zaknčovat.
     
    13:32
    Čas plyna rychle, dá se říci, že hrajeme v první třetině skoro bez přerušení. Postupně se hra převážila na hokejky Tampy, Ondřej Palát málem úspěšně vystřelil.
     
    14:15
    Vincent Lecavalier a jeho nepřesná příhra před bránu hostů, tam ale nikdo nečekal na přihrávku zkušeného útočníka.
     
    15:03
    Wayne Simmonds poctivě bojoval o puk u mantinelu s Callahanem, nakonec souboj vyhrál druhý zmiňovaný. A hned z toho byla šance pro Blesky..
     
    15:31
    Ještě uvidíme v první třetině jednu komerční přestávku. Po jejím konci budeme pokračovat.
     
    15:43
    Jakub Voráček už si slibně najížděl před branku, jenže ještě před zakončením byl domácím odpískán ofsajd. Vhazování ve středním pásmu.
     
    15:56
    Tohle je navíc zakázané uvolnění, tedy další přestupek proti pravidlům ledního hokeje v podání Philadelphia Flyers.
     
    16:15
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jeden rychlý protiútok a domácí z toho těží gólové ovoce. Jak jednoduché může být dát gól, alespoň to teď tak vypadalo. Nádherná nabídka před branku, na pravou stranu, byla poslána R. J. UMBEGEROVI, který zvedl puk nádherně do bekhdendu a nedal Nabokovovi vůbec šanci, aby se pokusil o úspěšný zákrok. Pohledná branka pro oko hokejového fanouška. Asistence: Matt Read, Braydon Coburn.
    R. J. UMBERGER - 2:1
     
    17:46
    Už ale zase na druhé straně dělá starosti oranžovým trikotům Tampa, tu možná předchozí momenty trošku zaskočily.
     
    18:20
    Hosté už byli na ledě přílíš dlouho, a tak jen odevzdali kotouč na hokejky Philadelphie a zamířili vystřídat.
     
    18:53
    Hra přerušna před svatyní Roba Zeppa, tam se bude kotouč za malou chvíli také vhazovat.
     
    19:06
    Už se rozběhla poslední minuta první třetiny, hned v jejím úvodu Lightning odesílají kotouš na zakázané uvolnění.
     
    19:22
    Readův pokus zastavuje Jenvgenij Nabokov v rozkleku, vhazování po jeho levé ruce se bude zanedlouho opakovat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetinu utkání ve Philadelphii máme za sebou. Nabídla dostatečnou úroveň zábavy, ke všemu dohromady tři branky. Takový počin zatím stačí domácímu mančaftu na vedení 2:1, počkejme si na další vývoj ve skóre v následujících čtyřicet minutách hry.
     
    Střely na branku v první třetině

    Philadelphia Flyers: 10

    Tampa Bay Lightning: 5
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:09
    Hned po buly nepřesnost na hostující straně, kotouč vyletěl daleko na tribuny.
     
    20:33
    Wayne Simmond ztratil kotouč ve střední třetině, takže do útoku pokračovat nemohl. Nepovedlo se dostat touš před Nabokova ani jiným v oranžovém.
     
    21:03
    Jakub Voráček se sám točil s pukem před bránu, byl navíc hákovaný. Jeho tým si zahraje přesilovku, dvě minuty za hákování inkasuje Carle (TBL).
     
    21:24
    Tampa hned v úvodu oslabení posílá puk přes všechny čáry a zatím se brání s naprostým klidem na hokejkách.
     
    21:45
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Dnes poprvé vidíme vedení některého z týmů o dvě branky. A jestli Tampa Bay v první třetině zužitkovala hned první přesilovku, podobný počin vykonávají na startu druhé periody také domácí muži. JAKUB VORÁČEK výborně vypálil z pravé strany a znovu ukázal, jak si během aktuálně hrané sezóny věří. Kotouč se zastavil až v síti, Nabokov neměl moc šancí na zachycení takové pumelice. Asistence: Mark Streit, Claude Giroux.
    Jakub VORÁČEK - 3:1
     
    22:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Netrvalo dlouho a náskok mančaftu z Pensylvánie činí již čtyři branky. Tento gól jde trošku na svědomí gólmana Tampa Bay Lightning, jelikož měl mezeru ve výstroji, kterou přesnou, ale zároveň nečekanou střelou trefil k radosti domácího publika PIERRE-EDOUARD BELLEMARE. Možná ani on sám nečekal, že z takové pozice dopraví kotouč za brankovou čáru. Asistence: Chris VandeVelde, Michael Del Zotto.
    Pierre-Edouard BELLEMARE - 4:1
     
    23:32
    Tampa se nevzdává, poprvé ve druhé třetině navštívila na delší časový úsek útočné pásmo a alespoň z dálky zkusila zakončit.
     
    24:08
    Garrison udělal chybu na útočné modré čáře, toho hned využíval Wayne Simmonds, jenž zase založil rychlý protiútok Philadelphie.
     
    25:20
    Flyers nemají kam spěchat, v pohodě rozehrávají puk z vlastní obrany a čekají na chybičky, které bude soupeř ve středním pásmu tropit.
     
    26:05
    Claude Giroux a jeho dobrá střela, která přišla možná trošku překvapivě už za modrou čarou. Ale tentokráte Ben Bishop pozorný.
     
    26:49
    Uvidíme komerční přestávku, ale zároveň také vyloučení. Čtyři minuty za vysokou hůl dostává znovu vyloučený Matthew Carle (TBL).
     
    26:49
    Hosté po čtvrté inkasované brance vystřídali brankáře, do klece šel Ben Bishop.
     
    27:02
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tady se nám začíná tvořit pořádný rozdíl ve výsledku jednoho a druhého týmu. Druhá přesilovka Philadelphie nejen ve druhé třetině, ale také v zápase. Také ted ji Letci využívají ve svůj prospěch, navíc vyloučený hráč Blesků ještě zůstane v boxu. Pěkným zakončením se u páté branky Flyers prezentoval MARK STREIT, který mířil naprosto přesně mezi Bishopovu výstroj. Asistence: Brayden Schenn, Wayne Simmonds.
    Mark STREIT - 5:1
     
    27:54
    Ještě další nepříjemnosti pro tým Tampy Bay. Znovu vyloučení za vysokou hokejku v obličeji jednoho z domácích, teď šel pykat Johnson (TBL).
     
    28:37
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Studená sprcha pro hostující celek jakoby ani nebrala konců. Zase přesilovka a zase gól pro mužstvo v oranžových dresech, pro Philadelphii zatím dnešní večer vypadá jako pořádně vydařený, protože Flyers spadne do sítě vše, na co pomyslí. BRAYDEN SCHENN trefil přesně místo, které bylo ještě z branky Tampy volné, i když její většinu měl Bishop pokrytou. Už o pět gólů vedou domácí. Asistence: Mark Streit, Jakub Voráček.
    Brayden SCHENN - 6:1
     
    30:06
    Před další komerční přestávkou už hosté v plném počtu, mají ale co dohánět. Vhazovat se bude před brankářem Robez Zeppem.
     
    30:23
    Tampa se po brankovém šoku poprvé ocitá stabilněji v útočném pásmu, ale její šance zatím nejsou tak zřetelné. Boyle pálil pouze z dálky.
     
    31:01
    Už se rozběhla druhá polovina základní hrací doby, Flyers v klidu dostřídali a Mark Streit už rozjíždí další možnost pro domácí barvy.
     
    31:45
    Read teď získal kotouč ve sředním pásmu skoro zadarmo, jelikož Bolts o něj neprojevili tolik urputný zájem. Pokračují hrou kupředu Letci.
     
    32:40
    Stralmanova nepřesná rozehrávka skončila pouze na zadním mantinelu, Steven Stamkos ale následně pálil jen těsně nad horní tyčku.
     
    33:20
    Jakub Voráček z následné protiakce zahrozil, ale jeho zakončení nebylo tentokráte niktera povedené.
     
    33:28
    Rob Zepp a jeho pohodový zákrok. Domácí gólman může na rozdíl od svého protějšku zůstat zatím úplně v klidu.
     
    34:01
    Readova rychlá střela zápěstím sražena do ochranné sítě, přichází krátká reklamní pauza.
     
    34:13
    Tampa neměla moc možností než vyhodi puk přes všechny čáry, o zakázané uvolnění se ale nejednalo. Giroux hned obracel hru.
     
    35:01
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Zdá se vám, že už jsme čekali nějak dlouho na gól? Ten právě teď přichází. Philadelphia v klidu vystřídala celou pětici a poslala na led čerstvé síly, to se jí pořádně vyplatilo. Jsme kousek za polovinou základní hrací doby a Flyers nastříleli bělomodrým už sedm puků do sítě. MICHAEL RAFFL překvapil nejen Bena Bishopa, ale i zbytek obecenstva v aréně. Asistence: Scott Laughton, Wayne Simmonds.
    Michael RAFFL - 7:1
     
    35:23
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bolts ale necházejí rychlou odpověď na soupeřův sedmý zásah, druhou třetinu už teď můžeme klidně označit za opravdu divokou dvacetiminutovku. Jedna střela po dlouhé době stačila k tomu, aby BRIAN BOYLE poslal puk za Roba Zeppa. Rozhodčí se ještě musel o regulérnosti branky jít přesvědčit na video, ale gól nakonce potvrdil. Tampa prozatím alespoň trochu zmírňuje jednoznačný náskok domácího mančaftu. Asistence: Cedric Paquette, Anton Stralman.
    Brian BOYLE - 7:2
     
    37:53
    Ben Bishop si zahrál s pukem za vlastní brankou, dal tak hned spoluhráčům možnost, aby se vydali na útočný výlet.
     
    38:35
    Michael Raffl měl pomyšlení na svůj druhý dnešní gól. Ve vyložené šanci ale trefil pouze náruč nyní připraveného Bena Bishopa.
     
    39:13
    Začala poslední minuta druhé třetiny, v útočném pásmu Tampa Bay. Flyers ale hned nahazují alespoň do středního pásma.
     
    39:42
    Ještě se bude v závěru druhé části vylučovat. Dvě minuty za hákování dostává domácí hokejista Mark Streit (PHI).
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Tak tohle byla hodně divoká třetina ve Philadelphii. Nabídla celkem šest branek, z toho pět dalších puků padlo do sítě Tampa Bay Lightning. Flyers zatím vedou rozdílem pěti branek 7:2 a je dost možné, že nějaké zásahy ještě uvidíme. Na to si ale počkejme do třetí periody.
     
    Střely na branku ve druhé třetině

    Philadelphia Flyers: 13

    Tampa Bay Lightning: 6
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:23
    Je to Tampa, kdo se stále ještě na začátku své přesilové hry přesunul před branku soupeře. Moc dlouho tam ale hosté nevydrželi.
     
    41:01
    A znovu vyhození, Stamkosovi a jeho spoluhráčům se nepodařilo udržet kotouč před modrou čarou.
     
    41:20
    Tampa právě vstřelila branku!
    Třetí třetina začíná ve stejném rytmu, v jakém skončila ta druhá. Tedy gólově naladěně. Druhou branku po sobě střílí hostující družina, zároveň také využívá početní výhodu. Flyers možná vstoupili do dvacetiminutovky až moc riskantně, využil toho RYAN CALLAHAN, jenž přidává třetí zásah Tampy Bay. Stále mají však domácí oranžoví bojovníci slušný náskok. Asistence: Jonathan Drouin, Valtteri Filppula.
    Ryan CALLAHAN - 7:3
     
    42:38
    Hra přerušena ve středním pásmu, Philadelphia Flyers v postavení mimo hru.
     
    42:57
    Umberger bojoval o kotouč za brankou soupeře, tam se ale nevyhl tvrdé srážce. Puk tak ukořistil hostující obránce rozehrál.
     
    43:38
    Nikita Kučerov a jeho pokus mezi kruhy, avšak zmiňovaný jedinec tvrdou ránou ani netrefil zařízení Roba Zeppa.
     
    44:20
    Vincent Lecavalier nabízel skoro před prázdnou branku jednomu ze spoluhráčů, ale ten už nedokázal doklepnout kus černé pryže za Bishopova záda.
     
    44:55
    Filppula a Killorn vyrazili na útočnou cestu do pásma Letců, tam ale velice brzy ztroskotali na bránících hráčích Philadelphie.
     
    45:42
    Zepp nepřidržoval zbytečně puk pod lapačkou a raději rozehrál na beka za branku, aby hra plynula. Flyers jsou tím týmem, který nikam nespěchá.
     
    46:17
    Jakub Voráček nabídl krásnou nahrávku Girouxovi, ale zkušený mazák Flyers netrefil mezírku mezi betony Bena Bishopa.
     
    46:32
    Tampa se hned po vhazování snažila vyhodit puk co nejdále od své branky a zamířit vystřídat, aby na led mohly vletět čerstvé síly.
     
    47:15
    Lecavalier a Couturier si nadvakrát vyměňovali v útočné třetině puk, k zakončení se ale nedostali, možná už měl některý z dvojice pálit dříve.
     
    47:39
    Bolts měli dlouho problém projít přes střední pásmo do útočného, nakonec ale problémy vyřešili a zakončila na Zeppa. Ten v klidu zasahuje.
     
    48:25
    Mark Streit počkal za brankou, až zbytek jeho spoluhráčů dostřídá, nyní může Philadelphia znovu čerstvě vyrazit zkusit útočit.
     
    48:55
    Brankář domácích barev po nepřehledné situaci u své klece raději přeruší hru, přeci jen by nerad inkasoval čtvrtý puk.
     
    49:22
    Andrej Šustr dostal parádní přihrávku do mezikruží, z tohoto místa pálil střelou po ledě. Ale na Roba Zeppa si nepřišel v rozkleku.
     
    49:39
    Ondřej Palát byl dalším z našich krajánků, kdo se snažil prosadit v oranžovém roji. Ale on zase netrefil branku a kotouč končí v ochranné síti.
     
    50:04
    MacDonaldova střela sražena také mimo mantinely, pokračovat budeme hned poté, co uplyne komerční přestávka.
     
    50:29
    Tampa opět poznala, jak moc těžké je dnes se dostat před soupeřova brankáře. Její akce skončila na modré čáře.
     
    51:06
    Teď už ale Bolts za svatyní Flyers a Killorn dlouho držel puk na hokejce. Před branku se s ním ale vytočil a nezakončil.
     
    51:45
    Brian Boyle mířil úplně sám do roje čtyř hráčů v oranžovém dresu, takovou situaci pochopitelně snad ani zvládnout nemohl. Flyers nahazují puk.
     
    52:15
    Connollyho dobrá předávka před branku, kde ale nikdo nestál ještě ke kličce do bekhendu nebo dorážce. Vhazování před Robem Zeppem.
     
    52:51
    Couturier pozdě zpracoval přihrávku dozadu k pravému mantinelu, nahrávka zpátky už mu nevyšla. A tak Flyers přišli o další z možností.
     
    53:42
    Dvojice hráčů v oranžovém dresu pouze zavezla kus černé pryže za útočnou modru čáru, tam ale akce končí. Tampa nyní důsledná.
     
    54:03
    Bude se vylučovat na obou stranách. Domácí MacDonald (PHI) a hostující Morrow (TBL) se spolu pustili do pěstního souboje. Oba dostávají trest po pěti minutách, navíc ještě Vyloučen Wayne Simmonds (PHI) za hákování. Takže přesilovka pro Lightning.
     
    54:23
    Na začátku početní výhody hosté dobře kombinují a drží puk v pásmu, ale ke střele se zatím dostat nemohou. Dobrou práci odvedl při pomoci obraně Claude Giroux.
     
    54:54
    Odpískán ofsajd Antonu Stralmanovi. Obránce Bolts sice jen těsně vyjel s pukem z pásma, ale vše bylo posouzeno podle pravidel naprosto správně.
     
    55:19
    Už začala druhá minuta hostující přesilovky, Valtteru Filppula zkoušel u pravé tyčky překvapit Roba Zeppa, ale marně.
     
    55:57
    Znovu talentovaný finský hokejista v zakončení, nyní ale branku netrefil. Simmonds se za pár vteřinek vrátí na ledovou plochu a jeho tým bude v plném počtu.
     
    56:45
    I nadále ale Tampa Bay zůstává v blízkosti branky Philadelphie, Jakub Voráček se snažil přičinit o to, aby domácí vykázali kotouš do střední třetiny.
     
    58:03
    Rozběhly se poslední dvě minuty třetí třetiny, zároveň už můžeme tvrdit, že to jsou také poslední dvě minuty zápasu. Hrají hosté v útočném pásmu.
     
    58:43
    Dvojice domácích obránců dlouho zvažovala, jestli poslat puk rychlou rozehrávkou na Couturiera, ale nakonec raději Flyers zvolili pomalejší přechod.
     
    59:22
    Stralman zkusil ještě dostat puk do útočného pásma. Ale jeho mančaft dobře tuší, že dnes z Philadelphie nebude odjíždět s příliš pozitivním výsledkem.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Máme za sebou utkání, které bylo bezpochyby ze všeho nejzajímavější ve druhé třetině. Flyers v prostřední části nasázeli soupeři z Tampy Bay hned pět gólů, nakonec se jejich vstřelené počiny zastavily na sedmi trefách. Bolts dokázali odpovědět jen třikrát, takže dnes máme poměrně jasného vítěze. Kanadské body si navíc opět přičetl Jakub Voráček. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezké úterý.
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Voráček (PHI) (1 + 1, čas na ledě 13:54, 1 střela)
    Andrej Šustr (TBL) (0 + 0, čas na ledě 19:18, 3 střely)
    Ondřej Palát (TBL) (0 + 0, čas na ledě 17:56, 0 střel)
     
    Tři hvězdy utkání

    1. Mark Streit (PHI) (1 + 2)
    2. Jakub Voráček (PHI) (1 + 1)
    3. Chris VandeVelde (PHI) (1 + 1) (03:43:03)

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 7. VandeVelde (L.Schenn, Giroux), 17. Umberger (Read, Coburn), 22. Voráček (Streit, Giroux), 23. Bellemare (VandeVelde, Zotto), 28. Streit (B.Schenn, Simmonds), 29. B.Schenn (Streit, Voráček), 36. Raffl (Laughton, Simmonds) – 11. Stamkos (Johnson, Stralman), 36. Boyle (Paquette, Stralman), 42. Callahan (Drouin, Filppula)


    Philadelphia Flyers: Zepp – Streit, MacDonald, Coburn, Schultz, Del Zotto, L. Schenn – Voráček, Giroux, B. Schenn – Simmonds, Laughton, Raffl – Read, Couturier, Umberger – Bellemare, Lecavalier, VandeVelde
    Tampa Bay Lightning: Nabokov (23. Bishop) – Stralman, Hedman, Šustr, Garrison, Carle, Barberio – Drouin, Stamkos, Killorn – Kučerov, Johnson, Palát – Callahan, Filppula, Paquette – Connolly, Boyle, Morrow

    Rozhodca: Hebert, Kowal – Alphonso, Nansen

    Diváci: 19 598