SP v biatlonu - závod s hromadným startem žen Vítěz: Darja Domračevová (BLR) (kon.) | SP v biatlonu - závod s hromadným startem mužů Vítěz: Martin Fourcade (FRA) (kon.)
koniec udalosti
SP v biatlonu - závod s hromadným startem mužů, 15 km, Oberhof

Vítěz: Martin Fourcade (FRA)

cz Nedeľa 11.01.2015, 14:15Biatlon
     
    Cíl
    Michal Šlesingr ve finiši předčil o vteřinu a desetinu Andrejse Rastorgujevse a dojíždí na pátém místě. To je další česká paráda. Ondřej Moravec dokončuje závod na třinácté pozici.
     
    4.st.
    Ostatní biatlonisté toho příliš nevyužili, chybuje téměř každý. Bohužel i Michal Šlesingr, který jde na dvě trestná kola, stejně jako Ondřej Moravec.
     
    12,0
    Ondřeje Moravce máme nyní někde kolem dvanácté pozice, před jedenáctým Rastorgujevsem má však český závodník mezeru 12 vteřin.
     
    10,8
    Michal Šlesingr si pochutnal na Benediktu Dolllovi a po třetí střelbě na něj najel pět vteřin. Nyní je tak čtvrtý.
     
    7,5
    Bezchybný je také Ondřej Moravec a Michal Šlesingr, pro české barvy se zatím závod vyvíjí dobře!
     
    6,6
    Michal Šlesingr se posunul již na desáté místo, Ondřeje Moravce evidujeme n osmnácté pozici. Právě Šlesingr se pokouší docvaknout na první osmičku, ale mezi osmým Simonem Fourcadem a desátým Antonem Šipulinem je osm vteřin.
     
    4,1
    Trošku se naopak propadl Michal Šlesingr, v tuto chvíli je až na 27. místě. Český závodník měl zřejmě nějakou komplikaci.
     
    3,7
    A někteří běžci začínají pomalu ztrácet. České fanoušky může těšit, že Michal Šlesingr se drží na 14. místě a Ondřej Moravec o šest míst za ním.

    Tomáš Lysý