SP skokanů na lyžích - jednotlivci HS200 (zruš.)
zrušené
SP skokanů na lyžích - jednotlivci HS200, Bad Mitterndorf

cz Nedeľa 11.01.2015, 14:15Skoky na lyžiach
    Bouře znemožnila zahájit nedělní závod v Kulmu:

     
    Tak nedělní závod skokanů na lyžích nakonec neuvidíme. Kvůli velmi špatným povětrnostním podmínkám je závod úplně zrušen bez náhrady. Mějte hezký den a u zimních sportů zase někdy příště. (14:13:02)
     
    Já Vás ke sledování tohoto závodu srdečně zvu a přeji příjemnou zábavu.
     
    V kvalifikaci by se opět měli objevit všichni čtyři čeští skokané, tedy kromě Koudelky Čestmír Kožíšek, Jan Matura a Antonín Hájek. Pro Kožíška by byl úspěch postup do 1. kola, Antonín Hájek by rád vylepšil své 30. místo a Jan Matura jistě chce nevázat na 7. místo z prvního kola sobotního závodu.
     
    Včerejším vítězem se stal německý letec Severin Freund, který zvítězil suverénně o více jak 25 bodů před rakouským vítězem Turné čtyř můstků Stefanem Kraftem. Třetí skončil překvapivě Slovinec Jurij Tepeš. Český skokan Roman Koudelka sice v kvalifikaci předvedl dlouhý let, ovšem v hlavním závodě obsadil desáté místo a až zase tak spokojený být nemohl.
     
    Také v neděli se bude skákat na mamutím můstků v rakouském Bad Mitterndorf, tentokráte ale uvidíme kvalifikaci těsně před začátkem hlavního závodu a startovní listinu Vám tak přineseme ihned po skončení kvalifikace. Do ní nastoupí celkem padesát závodníků, do 1. kola se nedostane deset skokanů.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 14:15.

    Patrik Sandev