SP skokanů na lyžích - jednotlivci HS200 (zruš.)
zrušené
SP skokanů na lyžích - jednotlivci HS200, Bad Mitterndorf

cz Nedeľa 11.01.2015, 14:15Skoky na lyžiach
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 14:15.
     
    Také v neděli se bude skákat na mamutím můstků v rakouském Bad Mitterndorf, tentokráte ale uvidíme kvalifikaci těsně před začátkem hlavního závodu a startovní listinu Vám tak přineseme ihned po skončení kvalifikace. Do ní nastoupí celkem padesát závodníků, do 1. kola se nedostane deset skokanů.
     
    Včerejším vítězem se stal německý letec Severin Freund, který zvítězil suverénně o více jak 25 bodů před rakouským vítězem Turné čtyř můstků Stefanem Kraftem. Třetí skončil překvapivě Slovinec Jurij Tepeš. Český skokan Roman Koudelka sice v kvalifikaci předvedl dlouhý let, ovšem v hlavním závodě obsadil desáté místo a až zase tak spokojený být nemohl.
     
    V kvalifikaci by se opět měli objevit všichni čtyři čeští skokané, tedy kromě Koudelky Čestmír Kožíšek, Jan Matura a Antonín Hájek. Pro Kožíška by byl úspěch postup do 1. kola, Antonín Hájek by rád vylepšil své 30. místo a Jan Matura jistě chce nevázat na 7. místo z prvního kola sobotního závodu.
     
    Já Vás ke sledování tohoto závodu srdečně zvu a přeji příjemnou zábavu.
     
    Tak nedělní závod skokanů na lyžích nakonec neuvidíme. Kvůli velmi špatným povětrnostním podmínkám je závod úplně zrušen bez náhrady. Mějte hezký den a u zimních sportů zase někdy příště. (14:13:02)
    Bouře znemožnila zahájit nedělní závod v Kulmu:

    Patrik Sandev