Bulldogs – Vítkovice 8:9 (1:2 po s.n.) | Pardubice – Otrokovice 4:5 (0:2 po s.n.) | Bohemians – Chodov 8:9 (po pr.)
Tatran – Královské Vinohrady 10:3 (kon.) | Sparta – Liberec 7:1 (kon.)
koniec po predl.
FbŠ Bohemians
8:9 (4:2, 2:3, 2:3 - 0:1)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Nedeľa 11.01.2015, 18:00 • SH Děkanka • Livesport Superliga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    62:42
    Chodov právě vstřelil branku!
    Dlouho byla na hřišti první chodovská lajna a nakonec se prosadila. Po faulu na Mikeše měli chodovští možnost rozehrávky z rohu. Mikeš přistrčil balonek na TOMA ONDRUŠKA, který si s ním vyběhla na střed a kolem dvou obránců poslal míček nad Cimbálkovu nohu. Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    56:08
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté rozehrávali z rohu, Ondrušek našel na chvíli volného PATRIKA DÓŽU, který rychlou střelou z první vyrovnává na 8:8. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    54:54
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Strhující podívanou sledují diváci na Děkance. Poté, co Cimbálek podržel svůj tým, vyrazili zelenobílí do protiútoku, po kterém dokázal dorazitt míček do branky LUKÁŠ KUNCMAN. Asistence: Jakub Šárka.
     
    54:27
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Chvilku před návratem Fialy na hrací plochu domácí přesilovku využívají. Bagin posunul míček na levou stranu, odkud ho nádhernou střelou uklidil do vzdálenějšího rohu PAVEL ČIHÁK. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    50:46
    Chodov právě vstřelil branku!
    Další souhra reprezentantů v chodovském dresu a další gól. Tentokrát PATRIK DÓŽA ze středu střílel a trefil se přesně k tyči. Chodov jde dnes poprvé do vedení. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    49:50
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tentokrát už se hosté můžou radovat. Dóža se uvolnil od mantinelu, seběhl si na střed a adresoval přesnou přihrávku na TOMA ONDRUŠKA, který z první trefil odkrytou část branky. Asistence: Patrik Dóža.
     
    37:23
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tentokrát už to vyšlo a MARTIN ŠIMEK po přihrávce Kisugiteho trefuje z první přesně vzdálenější růžek Barákovy branky. Asistence: Martin Kisugite.
     
    25:23
    Chodov právě vstřelil branku!
    Vedení domácím moc dlouho nevydrželo. Na středu hřiště dostal prostor MICHAL KLÁPA, který se svojí střelou z otočky trefuje do horních pater branky. Asistence: Jan Jastřembský.
     
    25:01
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí strhávají vedení zpět na svoji stranu. Po souhře kolem Barákovi branky se míček dostal na hůl DAVIDA ŠIMKA, který nezaváhal a poslal míček za bezmocného Baráka. Asistence: Patrik Kieler.
     
    20:53
    Chodov právě vstřelil branku!
    Snový vstup do třetiny v podání Chodova. Vávra předal míček JANU FIALOVI, který ukázal své šikovné ruce, na malém prostoru oklamal dva obránce a podél padajícího brankáře zasunul míček do branky. Asistence: Tomáš Vávra.
     
    20:28
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté měli k dispozici volný úder. O jeho rozehrání se postarali Dóža s Ondruškem a PATRIK DÓŽA se trefil přesně pod víko. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    15:27
    Chodov právě vstřelil branku!
    MARTIN PRAŽAN nic nevymýšlel, vystřelil ze své pozice pravého beka a trefil se přesně mezi nohu a ruku Cimbálka. Asistence: Patrik Dóža.
     
    13:56
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Chodovským byla odpískána malá domů a domácí měli příležitost rozehrát volný úder z hranice brankoviště. Bagin přiklepl PAVLU ČIHÁKOVI, který nekompromisně prostřelil Zicha. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    12:36
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Při signalizovaném trestu jednoho z chodovských hráčů se domácí nastěhovali na útočnou polovinu. Ve finální fázi putoval míček od Kisugiteho na MARTINA ŠIMKA, který překonává Zicha potřetí. Asistence: Martin Kisugite.
     
    08:56
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Neuplynula ani minuta a situace na Děkance je úplně jiná. Bohemians se ubránili Chodovskému útoku a podnikli protiakci, ze které se přesnou tečí Šimkovi střely prosazuje PATRIK KIELER. Asistence: David Šimek.
     
    08:04
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí vyrovnávají ve vlastním oslabení. Dlouhou přihrávku dokázal na hranici brankoviště před Baginem vleže vypíchnout Zich, ale VOJTĚCH BAGIN se dostal rychle zpět k balonku a poslal jej do poloprázdné branky. Asistence: Jakub Kordoš.
     
    01:14
    Chodov právě vstřelil branku!
    Fiala prohodil míček mezi dvěma obránci na TOMÁŠE VÁVRU, který běžel sám na Cimbálka a po pěkné kličce posílá Chodov hned v úvodu do vedení. Asistence: Jan Fiala.

    Lukáš Vacuška

    Góly a asistencie: 9. Bagin (Kordoš), 9. Kieler (D.Šimek), 13. M.Šimek (Kisugite), 14. Čihák (Bagin), 26. D.Šimek (Kieler), 38. M.Šimek (Kisugite), 55. Čihák (Bagin), 55. Kuncman (Šárka) – 2. Vávra (Fiala), 16. Pražan (Dóža), 21. Dóža (Ondrušek), 21. Fiala (Vávra), 26. Klápa (Jastřembský), 50. Ondrušek (Dóža), 51. Dóža (Ondrušek), 57. Dóža (Ondrušek), 63. Ondrušek (Mikeš)


    FbŠ Bohemians: Cimbálek (Hyršl) – Zezulka, Kisigute, Šimek M., Bagin, Musil, Bezpalec, Kordoš, Šimek D., Zapletal, Kuncman, Čihák, Chlumský, Kieler, Mandík, Kindl, Höffer, Šárka
    FAT PIPE Florbal Chodov: Zich (od 14. Barák) – Jelínek, Pražan, Fiala, Vávra, Běhavý, Klápa, Flousek, Ondrušek, Sýkora, Mikeš, Schubert, Chmelíček, Vojtíšek, Jastřembský, Strachota, Kotlas, Bouša, Dóža

    Rozhodca: František Pangerl, Jiří Šedivý

    Diváci: 232