Bulldogs – Vítkovice 8:9 (1:2 po s.n.) | Pardubice – Otrokovice 4:5 (0:2 po s.n.) | Bohemians – Chodov 8:9 (po pr.)
Tatran – Královské Vinohrady 10:3 (kon.) | Sparta – Liberec 7:1 (kon.)
koniec po predl.
FbŠ Bohemians
8:9 (4:2, 2:3, 2:3 - 0:1)
FAT PIPE Florbal Chodov
cz Nedeľa 11.01.2015, 18:00 • SH Děkanka • Livesport Superliga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Přeji příjemný nedělní podvečer při sledování online přenosu ze zápasu 15. kola AutoCont extraligy, ve kterém se nám představí dva pražské celky a sice FbŠ Bohemians a TJ JM FAT PIPE Chodov.
     
    Čeká nás jistě velmi zajímavý duel, neboť se jedná o souboj sousedů v tabulce, které od sebe děli pouhé 2 body. Chodov se se ziskem 27 bodů nachází na čtvrté pozici, ale Bohemians se díky vítězné sérii na něho dotahují.
     
    Bohemians naposledy prohráli 28.10., v 7 kole s Vítkovicemi. Od té doby pouze vítězí a před Vánoci dokázal tým pod taktovkou Michala Jedličky oplatit Vítkovicím domácí porážku a hned v dalším kole si vyšlápl i na Mladou Boleslav. Také vstup do nového roku byl pro zelenobílé vítězný, když dokázali navázat na dobré výkony z loňského roku a vyloupili Liberec.

    FBC Liberec 7:10 FbŠ Bohemians
    branky: 6. L. Böhm (B. Ferdan), 22. Vážný (Marek), 29. Valeš (L Böhm), 35. Marek (D. Böhm), 47. B. Ferdan (Strobach), 48. Vážný (Marek), 57. Valeš (P. Ferdan) – 5. Šárka (Bagin), 7. Šimek (Šárka), 12. Šimek (Šárka), 16. Šimek (Bagin), 28. Bagin (Šárka), 33. Bagin (Kisugite), 44. Šimek (Bagin), 49. Kindl (Höffer), 53. Kisugite, 55. P. Ferdan (vla.)
    střely na branku: 22:34
    vyloučení: 0:1
    využití: 1:0
    po třetinách: 1:4, 3:2, 3:4
     
    Chodov má po čtrnácti odehraných zápasech stejný počet bodů jako třetí Vítkovice a druhá Mladá Boleslav, ale má o jeden odehraný zápas více. I tak ale tým z Jižního Města ukazuje, že se s ním opět musí počítat. Navíc Chodov o vánoční přestávce získal do svých řad zvučnou posilu. Na Jižní Město se ze švédského Pixba Wallenstam vrací reprezentační útočník Patrik Dóža, který Chodovu před dvěma lety pomohl svými góly k dosud největšímu klubovému úspěchu, účasti v superfinále. Dóža si premiéru odbyl v neúspěšném pohárovém semifinále v Mladé Boleslavi a dnes ho čeká po návratu do Česka premiéra i na extraligové palubovce. Chodov bude chtít jistě navázat na poslední domácí utkání, ve kterém po prodloužení zdolal brněnské Buldoky.

    TJ JM FAT PIPE Chodov 7:6pr. itelligence Bulldogs Brno
    branky: 5. Bouša (Pražák), 10. Sýkora (Ondrušek), 25. Kotlas (Ondrušek), 35. Vávra (Kotlas), 41. Pražan (Mikeš), 50. Pražan (Sýkora), 64. Mikeš (Sýkora) – 13. Komenda (Hrazdíra), 14. Jiří Koutný (Mendrek), 17. Mendrek, 19. Koutný (Juhaňák), 22. Žižka (Veselý), 55. Jiří Koutný (Mendrek)
    střely na branku: 25:26
    vyloučení: 3:2
    využití: 0:0
    2:4, 2:1, 2:1 – 1:0
     
    Nejproduktivnější hráči týmů:

    FbŠ Bohemians:
    Vojtěch Bagin 27 (12+15)
    Martin Kisugite 24 (10+14)
    Jakub Šárka 21 (12+9)
    Martin Šimek 20 (15+5)

    TJ JM FAT PIPE Chodov:
    Tom Ondrušek 38 (16+22)
    Ondřej Mikeš 25 (11+14)
    Tomáš Sýkora 17 (7+10)
    Petr Pražák 14 (6+8)
     
    První vzájemný duel dnešních soupeřů se odehrál v rámci 8. kola na Jižním Městě, tedy na domácí palubovce Chodova. Po velké bitvě se před zraky 365 diváků nakonec z těsného vítězství radovali florbalisté Bohemians.

    TJ JM FAT PIPE Chodov 7:8 FbŠ Bohemians
    branky:3. Fiala (Ondrušek), 6. Bouša (Sýkora), 16. Sýkora (Fiala), 19. Sýkora (Ondrušek), 29. Ondrušek (Fiala), 37. Pražák (Jastřembský), 47. Ondrušek (Sýkora) – 4. Čihák (Kindl), 11. Bagin (Šimek M.), 17. Šimek D. (Poláček), 26. Koubek (Růžek), 31. Bagin (Kisugite), 36. Šimek M. (Šárka), 49. Růžek (Poláček), 50. Šárka (Šimek M.)
    střely na branku: 25:24
    vyloučení: 2:1
    využití: 1:1
    po třetinách: 4:3, 2:3, 1:2
     
    Úvodní sestavy:

    FbŠ Bohemians: Cimbálek (Hyršl) – Zezulka, Kisigute, Šimek M., Bagin, Musil, Bezpalec, Kordoš, Šimek D., Zapletal, Kuncman, Čihák, Chlumský, Kieler, Mandík, Kindl, Höffer, Šárka

    TJ JM FAT PIPE Chodov: Zich (Barák) – Jelínek, Pražan, Fiala, Vávra, Běhavý, Klápa, Flousek, Ondrušek, Sýkora, Mikeš, Schubert, Chmelíček, Vojtíšek, Jastřembský, Strachota, Kotlas, Bouša, Dóža

    Rozhodčí: František Pangerl, Jiří Šedivý.
     
    Oba týmy již nastupují na hrací plochu. Domácí Bohemians budou hrát v tradiční zelenobílé kombinaci, hosté z Chodova v modrém. Přímý souboj o čtvrté místo za pár okamžiků začne.
     
    Line-up domácích, FbŠ Bohemians: brankář: Jan Cimbálek; hráči v poli: Aleš Höffer, Marek Chlumský, Radek Mandík, Jakub Kordoš, Tomáš Kindl

    Line-up hostů, TJ JM FAT PIPE Chodov: brankář: Martin Zich; hráči v poli: Tomáš Sýkora, Martin Pražan, Patrik Dóža, Ondřej Mikeš, Tom Ondrušek
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    Chodov vyhrál buly a hned podnikl první útočnou akci, kterou zakončoval Ondrušek, ale míček se přes hradbu těl až k Cimbálkovi nedostal.
     
    00:55
    Domácí útočníci si aktivním pohybem vynutili na chodovských nedovolený zákrok a jejich akce tak bude pokračovat.
     
    01:14
    Chodov právě vstřelil branku!
    Fiala prohodil míček mezi dvěma obránci na TOMÁŠE VÁVRU, který běžel sám na Cimbálka a po pěkné kličce posílá Chodov hned v úvodu do vedení. Asistence: Jan Fiala.
     
    02:22
    Šárka zakončoval skákající míček, ale trefil jen boční síť Zichovy branky.
     
    02:56
    Dóža se snažil několikrát prostrčit míček před branku na Mikeše. Ten byl ale dobře hlídaný Höfferem a Cimbálek mohl tentokrát zůstat relativně v klidu.
     
    03:51
    Martin Šimek zkoušel vystřelit od mantinelu, ale jeho pokus zblokovala chodovská obrana.
     
    04:24
    Na hřišti to jiskří od úvodních okamžiků. tentokrát se faulem provinili domácí.
     
    04:53
    Ondrušek zezadu klepl Mandíkovi do hole, hrát budou Bohemians.
     
    04:57
    Po rozehrání volného úderu přestřelil branku David Šimek.
     
    05:36
    Chodovští se dostali do dalšího protiútoku, tentokrát 2 na 1. Bouša to vzal na sebe, ale Cimbálek dokázal jeho pokus vykrýt tělem.
     
    06:09
    Bagin ani Zezulka nedokázali prostřelit míček skrz klubko těl.
     
    06:19
    Vojtěch Zezulka odchází na trestnou lavici poté, co musel hasit další z chodovských brejků. Dostává 2 minuty za sekání.
     
    07:00
    Chodovští drží svého soupeře před svojí brankou, ale nedokáží si vytvořit žádnou střeleckou příležitost.
     
    07:50
    Z vrcholu přesilovkové formace pálil Dóža, Cimbálek připraven.
     
    08:04
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí vyrovnávají ve vlastním oslabení. Dlouhou přihrávku dokázal na hranici brankoviště před Baginem vleže vypíchnout Zich, ale VOJTĚCH BAGIN se dostal rychle zpět k balonku a poslal jej do poloprázdné branky. Asistence: Jakub Kordoš.
     
    08:19
    Domácí v plném počtu.
     
    08:56
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Neuplynula ani minuta a situace na Děkance je úplně jiná. Bohemians se ubránili Chodovskému útoku a podnikli protiakci, ze které se přesnou tečí Šimkovi střely prosazuje PATRIK KIELER. Asistence: David Šimek.
     
    09:50
    Míček vylétl z klubka těl u mantinelu a prolétl jen těsně nad brankou Zicha.
     
    10:23
    Patrik Dóža zblízka trefuje Cimbálka do masky.
     
    11:15
    Před brankou domácích často vznikají závary a míček se snaží trefit všichni přítomní. Tentokrát se to povedlo chodovským a Cimbálek měl štěstí, když se míček snesl těsně vedle branky.
     
    12:36
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Při signalizovaném trestu jednoho z chodovských hráčů se domácí nastěhovali na útočnou polovinu. Ve finální fázi putoval míček od Kisugiteho na MARTINA ŠIMKA, který překonává Zicha potřetí. Asistence: Martin Kisugite.
     
    13:05
    Hra je hodně otevřená, útok střídá útok. Střely obou týmů ale většinou míří mimo branku.
     
    13:56
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Chodovským byla odpískána malá domů a domácí měli příležitost rozehrát volný úder z hranice brankoviště. Bagin přiklepl PAVLU ČIHÁKOVI, který nekompromisně prostřelil Zicha. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    13:56
    Čtvrtý gól vyhnal z branky Martina Zicha, kterého nahrazuje reprezentant Jan Barák.
     
    15:03
    Barák musí být hned v pozoru, Bohemians se ženou do dalšího útoku.
     
    15:27
    Chodov právě vstřelil branku!
    MARTIN PRAŽAN nic nevymýšlel, vystřelil ze své pozice pravého beka a trefil se přesně mezi nohu a ruku Cimbálka. Asistence: Patrik Dóža.
     
    17:20
    Hra je na obou stranách dost neurovnaná. Oba týmy se po zisku balonku co nejrychleji vrhají do útoku. Nějakou nebezpečnou situaci jsme ale za poslední dvě minuty neviděli, zato soubojů požehnaně.
     
    18:36
    Míček se dostal k volnému Kielerovi. Než se ale stihl domácí útočník otočit směrem k brance, vypíchl mu míček Sýkora a celou situaci dořešil Barák.
     
    19:41
    Chodovská druhá lajna se nastěhovala na útočnou polovinu. po trošku kostrbaté kombinaci přistrčil Vávra míček Fialovi, který svojí pohotovou střelou orazítkoval břevno Cimbálkovy branky.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce. Oba týmy se hned od úvodních vteřin pustily do zápasu s velkou vervou. Hra měla po celých dvacet minut vysoké tempo, nechyběly góly ani tvrdé souboje. Do vedení šel hned z kraje třetiny Chodov, když domácí obraně pláchl Vávra a poradil si i se zakončením. Chodov měl poté výhodu přesilové hry. nejen, že ji nedokázal využít, ale navíc inkasoval vyrovnávací branku z hole Bagina. Za necelou minutu se se přesnou tečí prosadil Kieler a domácí byli rázem ve vedení. Zelenobílou radost pak zdvojnásobili Martin Šimek s Čihákem a Chodov sáhl k výměně brankářů. Do konce třetiny se hostům povedlo snížit, když Cimbálka prostřelil Pražan. Další šance zůstaly na obou stranách nevyužity a stav po první třetině je tedy 4:2 ve prospěch domácích Bohemians.
    druhá třetina začne přibližně v 18:58.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Dóžovu střelu z otočky srazil do bezpečí Chlumský.
     
    20:28
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté měli k dispozici volný úder. O jeho rozehrání se postarali Dóža s Ondruškem a PATRIK DÓŽA se trefil přesně pod víko. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    20:53
    Chodov právě vstřelil branku!
    Snový vstup do třetiny v podání Chodova. Vávra předal míček JANU FIALOVI, který ukázal své šikovné ruce, na malém prostoru oklamal dva obránce a podél padajícího brankáře zasunul míček do branky. Asistence: Tomáš Vávra.
     
    22:19
    Na 2 minuty za bránění ve hře vyloučen Pavel Čihák.
     
    23:11
    Domácím se zatím daří úspěšně bránit a chodovští obránci teď museli hodně rychle pospíchat dozadu, aby dostihli Bagina.
     
    24:01
    Míček je teď sice na polovině Bohemians, ale že by ho měli hosté pod kontrolou, to se říct nedá a jejich přesilovka je téměř u konce.
     
    24:19
    Domácí v plném počtu.
     
    25:01
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí strhávají vedení zpět na svoji stranu. Po souhře kolem Barákovi branky se míček dostal na hůl DAVIDA ŠIMKA, který nezaváhal a poslal míček za bezmocného Baráka. Asistence: Patrik Kieler.
     
    25:23
    Chodov právě vstřelil branku!
    Vedení domácím moc dlouho nevydrželo. Na středu hřiště dostal prostor MICHAL KLÁPA, který se svojí střelou z otočky trefuje do horních pater branky. Asistence: Jan Jastřembský.
     
    27:03
    Chodov rozehrával volný úder z nebezpečné pozice, ale hostující hráči napálili jen zeď klokanů.
     
    28:01
    Šárka mířil sám na Baráka, ale v poslední chvíli mu míček sebral jeden z hostujících obránců. Domácí se hodně zlobí na rozhodčí, že nepískal nedovolený zákrok.
     
    29:48
    Fiala posílal nebezpečnou přihrávku před branku, kde číhal Vávra. Dobře ale zasáhla domácí obrana a Vávra se tak k balonku nedostal.
     
    30:48
    Mikeš se dostal ke střele, ale padli mu do ní hned dva hráči Bohemians.
     
    31:01
    Na druhé straně se snažil Kordoš na několikrát dostat míček na nabíhajícího spoluhráče, ale nepovedlo se mu to. Vybojoval alespoň volný úder.
     
    31:48
    Po útočném faulu Bohemians budou hrát hosté.
     
    32:04
    Ondrušek trefil vzduchem letící míček. Bohužel pro něho s emu to nepovedl zcela ideálně a balonek končí až za zadním mantinelem.
     
    32:34
    Mikeš našel na středu volného Ondruška, který si přihrávku ale zpracovával příliš dlouho a Zezulka ho stihl o šanci připravit.
     
    33:25
    Kindl zamíchal míčkem na čepeli a od mantinelu zkusil vystřelit na vzdálenější tyč. Minul o pár centimetrů.
     
    34:29
    Po přihrávce Mikeše se na levé straně ocitl tváří v tvář Cimbálkovi Ondrušek. Cpal míček na přední tyč, ale domácí brankář se překonat nenechal.
     
    34:58
    Střelu Zezulky zastavil ještě před Barákem Bouša.
     
    35:53
    Kordoš byl nedovoleně zastaven u mantinelu, hrát budou domácí.
     
    36:18
    Mandík střílí z pravého křídla, Barák kryje.
     
    36:47
    Kisugite mohl střílet, ale rozhodl se ještě přihrát na Šimka, který ale promáchl.
     
    37:23
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Tentokrát už to vyšlo a MARTIN ŠIMEK po přihrávce Kisugiteho trefuje z první přesně vzdálenější růžek Barákovy branky. Asistence: Martin Kisugite.
     
    38:57
    Sýkorovi při zpracování přeskočil míček hůl a Chodov se tak bude muset místo na útok soustředit na obrannou činnost.
     
    39:37
    Kieler byl sám před Barákem, ale asi nevěděl, že je tam i míček a než se stihl zorientovat, byl míček v rukou chodovského gólmana.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi i druhá perioda, která za tou úvodní v ničem nezaostala. Perfektní vstup se podařil Chodovu, který během první minuty smazal dvougólové manko, které si přinesl z prvního dějství. Přesnými střelci Dóža a Fiala. Vedení Bohemians vrátil David Šimek, jenže jen na pár vteřin. To se trefil chodovský Klápa. Dvě a půl minuty před koncem však překlopil misky vah na stranu domácích svým druhým gólem v utkání Martin Šimek a Bohemians si tak do závěrečné třetiny ponesou těsný náskok.
    Druhá třetina začne přibližně v 19:39.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:26
    Mandík se snažil vysunout do brejku Kordoše, ale jeho přihrávka byla sražena mimo dosah domácího útočníka.
     
    40:54
    Martin Šimek zkusil vystřelit kolem obránce. Ten však jeho střelu lehce tečoval a nasměroval ji mimo branku.
     
    41:48
    Bagin střílel z pravého křídla. Trefil ale jen Sýkoru a Barák tak nemusel nic řešit.
     
    42:48
    Chodov bude rozehrávat volný úder od pravého mantinelu.
     
    42:59
    Strachotovu střelu srazil obětavý Höffer.
     
    43:30
    Dnešní utkání sleduje 232 diváků.
     
    44:10
    Martin Šimek uvolnil Davida Šimka, který se už už chystal ke střele, ale na poslední chvíli se vrátil Ondrušek a domácího útočníka o šanci připravil.
     
    45:35
    Cimbálek bez problémů chytá dalekonosnou střelu Pražana.
     
    45:47
    Mikeš zahrál při své snaze trefit míček ze vzduchu vysokou holí.
     
    46:43
    Klápova střela ze středu hřiště přeletěla Cimbálkovu branku.
     
    47:17
    Chodov je mírně lepším týmem a snaží se vyrovnat. Domácí však pozorně brání a blokují všechny hostující střely, jako teď Šárka tu Pražanovu.
     
    48:56
    Domácí hráči si svým pohybem a důrazem vybojovali rozehrávku v rohu u chodovské branky.
     
    49:29
    Ondruškova střela mimo.
     
    49:40
    A znovu Ondrušek. Tentokrát branku trefil, ale Cimbálek předvedl dobrý zákrok.
     
    49:50
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tentokrát už se hosté můžou radovat. Dóža se uvolnil od mantinelu, seběhl si na střed a adresoval přesnou přihrávku na TOMA ONDRUŠKA, který z první trefil odkrytou část branky. Asistence: Patrik Dóža.
     
    50:23
    Vávra byl sám před Cimbálkem, ale domácí brankář podržel vůj tým.
     
    50:46
    Chodov právě vstřelil branku!
    Další souhra reprezentantů v chodovském dresu a další gól. Tentokrát PATRIK DÓŽA ze středu střílel a trefil se přesně k tyči. Chodov jde dnes poprvé do vedení. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    51:09
    Všichni svatí stáli nyní při domácích. po dalším útočném výpadu elitní chodovské formace zazvonilo za Cimbálkem břevno.
     
    52:21
    Na druhé straně se předvedl barák, když nadvakrát zlikvidoval nebezpečnou střelu ze strany.
     
    52:31
    2 minuty za sekání dostává Jan Fiala.
     
    53:34
    Chodovským se daří blokovat střely domácích a následně vyhazovat míčky k jejich brance.
     
    54:05
    Po souboji se Strachotou zůstal na zemi ležet Čihák, který se drží za obličej. Píšťalka rozhodčích ale zůstává němá.
     
    54:14
    Bohemians drží míček na polovině Chodova.
     
    54:27
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Chvilku před návratem Fialy na hrací plochu domácí přesilovku využívají. Bagin posunul míček na levou stranu, odkud ho nádhernou střelou uklidil do vzdálenějšího rohu PAVEL ČIHÁK. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    54:36
    Výborný Cimbálek. Nejprve dokázal vyrazit prudkou střelu směřující pod břevno, poté ještě v leže posunul míček do bezpečí před dotírajícím protihráčem.
     
    54:54
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Strhující podívanou sledují diváci na Děkance. Poté, co Cimbálek podržel svůj tým, vyrazili zelenobílí do protiútoku, po kterém dokázal dorazitt míček do branky LUKÁŠ KUNCMAN. Asistence: Jakub Šárka.
     
    56:08
    Chodov právě vstřelil branku!
    Hosté rozehrávali z rohu, Ondrušek našel na chvíli volného PATRIKA DÓŽU, který rychlou střelou z první vyrovnává na 8:8. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    57:27
    Oba týmy nic nevzdávají a snaží se rozhodnout zápas v základní hrací době.
     
    57:32
    Pražan vyslal na Cimbálka nikterak nebezpečnou střelu, ani netrefil branku, Míček se však prapodivně odrazil od zadního mantinelu a skočil do malého brankoviště. Jako první si ho ale všiml Cimbálek a nebezpečí zažehnal.
     
    58:41
    Kotlas skvělým pasem našel běhavého, který ale prohrál souboj s domácími obránci.
     
    59:00
    Pražan zachytil Kisugiteho rozehrávku a hned se snažil najít Dóžu, Tomu míček vypíchl Cimbálek, ale Dóža zůstává nadále u balonku.
     
    59:16
    Pražanova střela si našla cestu skrz klubko těl před brankou a trefila Cimbálka do masky.
     
    59:31
    Oddechový čas pro hosty.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Je za námi poslední dvacetiminutovka, která opět nabídla mnoho vzrušujících okamžiků. Oba týmy se přetahovaly o vedení, nakonec však zápas končí remízou a uvidíme prodloužení. Ve třetí třetině se poprvé dostal do vedení Chodov a to díky Dóžovi s Ondruškem. Během jediné minuty ale dokázali dvěma góly strhnout vedení zpět na stranu domácích Čihák s Kuncmanem. Prodloužení zařídil svým třetím dnešním gólem Dóža.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:01
    Pětiminutové prodloužení začnou s míčkem na svých holích hráči Chodova.
     
    60:54
    Mikešovu příležitost likviduje pozorný Cimbálek.
     
    61:16
    Pražan nabil Ondruškovi, který ale z první přestřelil.
     
    61:32
    Strachotovu střelu příklepem vyráží nad bránu Cimbálek. Domácí brankář dnes chytá skvěle.
     
    62:08
    Čihákův pokus zastavuje Barák.
     
    62:42
    Chodov právě vstřelil branku!
    Dlouho byla na hřišti první chodovská lajna a nakonec se prosadila. Po faulu na Mikeše měli chodovští možnost rozehrávky z rohu. Mikeš přistrčil balonek na TOMA ONDRUŠKA, který si s ním vyběhla na střed a kolem dvou obránců poslal míček nad Cimbálkovu nohu. Asistence: Ondřej Mikeš.
     
    65:00
    Konec zápasu.
     
    Chodov tedy nakonec ukořistil bonusový bod a to hlavně díky skvělému výkonu své elitní lajny. Domácí bojovali, dnes jim ale nebylo přáno a musí se spokojit s jedním bodem. Chodov tak uhájil své postavení v tabulce a je nadále čtvrtý.
     
    Statistiky utkání:
    střely na branku: 25:28
    vyloučení: 2:1
    využití: 1:0
    v oslabení: 1:0

    Nejlepší hráči utkání:
    Martin Šimek (BOH) – Patrik Dóža (CHD)
     
    To je ode mě pro dnešek vše. přeji vám příjemný zbytek nedělního večera a budu se těšit při sledování dalších florbalových online přenosů. (20:29:19)

    Lukáš Vacuška

    Góly a asistencie: 9. Bagin (Kordoš), 9. Kieler (D.Šimek), 13. M.Šimek (Kisugite), 14. Čihák (Bagin), 26. D.Šimek (Kieler), 38. M.Šimek (Kisugite), 55. Čihák (Bagin), 55. Kuncman (Šárka) – 2. Vávra (Fiala), 16. Pražan (Dóža), 21. Dóža (Ondrušek), 21. Fiala (Vávra), 26. Klápa (Jastřembský), 50. Ondrušek (Dóža), 51. Dóža (Ondrušek), 57. Dóža (Ondrušek), 63. Ondrušek (Mikeš)


    FbŠ Bohemians: Cimbálek (Hyršl) – Zezulka, Kisigute, Šimek M., Bagin, Musil, Bezpalec, Kordoš, Šimek D., Zapletal, Kuncman, Čihák, Chlumský, Kieler, Mandík, Kindl, Höffer, Šárka
    FAT PIPE Florbal Chodov: Zich (od 14. Barák) – Jelínek, Pražan, Fiala, Vávra, Běhavý, Klápa, Flousek, Ondrušek, Sýkora, Mikeš, Schubert, Chmelíček, Vojtíšek, Jastřembský, Strachota, Kotlas, Bouša, Dóža

    Rozhodca: František Pangerl, Jiří Šedivý

    Diváci: 232