Sunderland – Liverpool 0:1 (kon.) | Burnley – QPR 2:1 (kon.) | Chelsea – Newcastle 2:0 (kon.)
Everton – Manchester City 1:1 (kon.) | Leicester – Aston Villa 1:0 (kon.) | Swansea – West Ham 1:1 (kon.)
West Bromwich – Hull City 1:0 (kon.) | Crystal Palace – Tottenham 2:1 (kon.)
koniec
Crystal Palace FC
2:1 (0:0)
Tottenham Hotspur
Sobota 10.01.2015, 18:30 • Selhurst Park (Londýn) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    80
    Crystal Palace dal gól!
    Obrodení Eagles otáčajú priebeh malého londýnskeho derby a Selhurst Park sa teraz ocitá v plameňoch. Ak tu bol doteraz rachot, tak sa teším na záverečnú desaťminútovku. Klobúk dolu pred fantastickým sóličkom Wilfrieda Zahu, ktorý povyzvŕtal trojicu hosťujúcich hráčov, aby následne z ľavej strany šestnástky prihrával na JASONA PUNCHEONA. Ten sa v šestnástke zorientoval na výbornú a krížnou ranou do ľavého dolného rohu svätyne Spurs nedal Llorisovi najmenšiu šancu na zákrok. Crystal Palace otáča priebeh stretnutia, Alan Pardew je v laufe!
    Jason PUNCHEON - 2:1
     
    69
    Crystal Palace dal gól!
    DWIGHT GAYLE už zahodil jednu príležitosť na vyrovnanie, no z pokutového kopu sa nemýlil a práve naopak si počínal maximálne suverénne. Loptu napálil presne do pravého dolného rohu hosťujúcej svätyne. Hugo Lloris čakal do poslednej chvíle v strede bránky, napokon si vybral správny smer, no lopta smerovala za háčiky. Francúzsky gólman zostal bez šance, Crystal Palace vyrovnáva!
    Dwight GAYLE - 1:1
    Harry KANE - 0:1
     
    49
    Tottenham dal gól!
    Bravó, kto iný, než HARRY KANE mohol pozdvihnúť zástavu Kohútov?! Anglický útočník hrajúci vo fantastickej forme potvrdil svoju fazónu. Po krásnej prihrávke Dembélého pred šestnástku sa okolo Danna ešte krajšie otočil Nacer Chadli. Ten následne prehrával na Kanea, ktorý sa poľahky odpútal od Delaneyho a krížnou strelou do pravého dolného rohu Speroniho bránky otvoril skóre. Argentínsky gólman sa za jeho strelou z hranice veľkého vápna ani len nepohol. Favorit duelu sa ujíma očakávaného vedenia!

    Erik Farkaš

    Góly: 69. Gayle (pen.), 80. Puncheon – 49. Kane

    Karty:   37. Bannan (CRP), 45+1. Dann (CRP), 77. Puncheon (CRP), 90+2. F. Campbell (CRP), 90+3. Guédioura (CRP) – 25. Townsend (TOT), 55. Stambouli (TOT), 90+2. Fazio (TOT)


    Crystal Palace FC: Speroni – Kelly, Dann, Delaney (C), J. Ward – Bannan, McArthur, Ledley – Puncheon, G. Murray, Gayle
    Náhradníci: Hennessey – Guédioura, Mariappa, Hangeland, F. Campbell, Zaha, Thomas
    Manažér: Alan Pardew (ENG)

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Walker, Fazio, Vertonghen, Rose – Stambouli, M. Dembélé – Townsend, Ch. Eriksen, Chadli – Kane
    Náhradníci: Vorm – Kaboul, Lennon, Paulinho, Soldado, Capoue, B. Davies
    Manažér: Mauricio Pochettino (ARG)

    Rozhodca: Anthony Taylor – G. Beswick, S. Ledger – K. Friend