Sunderland – Liverpool 0:1 (kon.) | Burnley – QPR 2:1 (kon.) | Chelsea – Newcastle 2:0 (kon.)
Everton – Manchester City 1:1 (kon.) | Leicester – Aston Villa 1:0 (kon.) | Swansea – West Ham 1:1 (kon.)
West Bromwich – Hull City 1:0 (kon.) | Crystal Palace – Tottenham 2:1 (kon.)
koniec
Crystal Palace FC
2:1 (0:0)
Tottenham Hotspur
Sobota 10.01.2015, 18:30 • Selhurst Park (Londýn) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Jeden z bannerov pred kotlom fanúšikov Crystal Palace hlásal „Naša sezóna začína teraz" a zrejme sa nemýlil. Eagles hneď pri ligovom debute ozbíjali Tottenham Hotspur, ktorý posledne senzačne rozstrieľal Mourinhovu Chelsea. Malé londýnske derby sa sprvu odvíjalo podľa papierových predpokladov, no gólmi Gaylea a Puncheona dokázali domáci otočiť. Pre Orlov to znamená posun na pätnástu priečku. Tottenham zostáva piaty, no už zajtra ho môže preskočiť ďalší londýnsky celok a síce Arsenal.

    To je z dnešného programu anglickej Premier League všetko, ďakujem za pozornosť. (20:29:18)

     
    90+7
    Koniec zápasu.
     
    90+6
    Alan Pardew už vyzerá premiérové ligové víťazstvo v pozícii manažéra Crystal Palace. Zostávajú len posledné sekundičky.
     
    90+5
    Znovu výborný Speroni, ktorý kryje Capoueho strelu spoza šestnástky. Hráčom zápasu medzitým vyhlásený Jason Puncheon.
     
    90+4
    Nervózny záver v Selhurst Parku speje k svojmu koncu, no loptu momentálne zviera vo svojej náruči Julián Speroni.

     
    90+3
    O pár sekúnd neskôr sa ďalším potrestaným hráčom stáva Guédioura, ktorý na polovici ihriska škaredo zostrelil Dembélého.
     
    90+2
    Wilfried Zaha teraz pekne ušiel na pár metroch Faziovi, no loptu posielal len do náruče Huga Llorisa. Do toho sa ale oprel Campbell, ktorého následne zozadu zrámoval Federico Fazio. Obaja kohúti inkasujú po žltej karte.
     
    90+1
    K druhému dejstvu sa bude pridávať extra-porcia šiestich nadstavených minút! V Selhurst Parku ešte môže byť horúco.
     
    90
    Soldado sa už-už dostával k svojej prvej príležitosti na Speroniho ohrozenie, ale včasným sklzom hasil situáciu Dann. Následný roh pristál len u Speroniho.
     
    89
    Anthony Taylor musí následne odťahovať frustrovaného Nacera Chadliho, ktorý vyštartoval po Ledleym. Belgičan ale obišiel bez karty.
     
    88
    Ten okamžite motal Walkerovi hlavu, ale následne odcentroval až za šestnástku Kohútov. Tottenham sa ale napriek tomu nedostáva k lopte.
     
    87
    Alan Pardew vymieňa na hracej ploche svojich dvoch hrotových útočníkov. Namiesto strelca vyrovnávajúceho gólu Dwighta Gaylea naskočí Fraizer Campbell.
     
    86
    Tottenham si v ich úvode pýta pokutový kop, no ten sa po páde Christiana Eriksena pískať nebude. Hrať môže Crystal Palace.
     
    85
    Crystal Palace momentálne kontroluje hru a drží Kohútov na dištanc. Do konca zápasu zostáva posledných päť minút základnej hracej doby.

     
    84
    Harry Kane sa nechce zmieriť s aktuálnym stavom a znovu skúša Juliána Speroniho. Ten ale bez problémov chytá.
     
    83
    Ten rozohrávali hostia hneď na dvakrát, no v oboch prípadoch sa húževnatá defenzíva Eagles ubránila. Stav 2:1 tak naďalej trvá.
     
    82
    Domáci sa ale budú musieť následne brániť, pretože Tottenham získava dôležitú výhodu rohového kopu z ľavej strany.
     
    80
    Crystal Palace dal gól!
    Obrodení Eagles otáčajú priebeh malého londýnskeho derby a Selhurst Park sa teraz ocitá v plameňoch. Ak tu bol doteraz rachot, tak sa teším na záverečnú desaťminútovku. Klobúk dolu pred fantastickým sóličkom Wilfrieda Zahu, ktorý povyzvŕtal trojicu hosťujúcich hráčov, aby následne z ľavej strany šestnástky prihrával na JASONA PUNCHEONA. Ten sa v šestnástke zorientoval na výbornú a krížnou ranou do ľavého dolného rohu svätyne Spurs nedal Llorisovi najmenšiu šancu na zákrok. Crystal Palace otáča priebeh stretnutia, Alan Pardew je v laufe!
    Jason PUNCHEON - 2:1
     
    79
    Kyle Walker síce loptu nesledoval, no rukou hral jednoznačne. Ťažká pozícia pre Anthonyho Taylora, ktorý však mal nariadiť penaltu!
     
    78
    Medzitým prebieha ošetrovanie otraseného Huga Llorisa. Kevin Friend vypĺňa pauzu pikantným rozhovorom s Alanom Pardewom.
     
    77
    Alan Pardew a celý Selhurst Park si po nešikovnej Walkerovej hre rukou pýta pokutový kop, no výsledkom všetkého je len žltá karta pre protestujúceho Puncheona.
     
    76
    Eagles mali k dispozícii rohový kop z ľavej strany, ktorý priniesol dve zrazené strely domácich, no ani jedna na Llorisa neprešla.

     
    75
    Na ofenzívu myslí aj Mauricio Pochettino, ktorý z lavičky vytiahol mlčiaceho kanoniera Roberta Soldada. Priestor mu vypratal práve penaltový vinník Stambouli.
     
    74
    Živý prejav domácich Orlov príde ešte zvýrazniť rýchlonohý Wilfried Zaha, ktorý na hracej ploche nahradí útočníka Glenna Murrayho.
     
    73
    K tomu ešte samozrejme môže prísť, ale prípadná presilovka Orlov by domácich k tomu ešte väčšmi priblížila. Eagles ale teraz lietajú veľmi vysoko.
     
    72
    Stambouli môže byť mimochodom veľmi rád, že ho Anthony Taylor neposlal predčasne pod sprchy. To by mohlo zapríčiniť aj úplný obrat.
     
    70
    Následne tu máme striedanie na strane hostí, keď aktívneho Androsa Townsenda na hracej ploche nepochopiteľne nahradí defenzívna výstuž v podobe Capoueho.
     
    69
    Crystal Palace dal gól!
    DWIGHT GAYLE už zahodil jednu príležitosť na vyrovnanie, no z pokutového kopu sa nemýlil a práve naopak si počínal maximálne suverénne. Loptu napálil presne do pravého dolného rohu hosťujúcej svätyne. Hugo Lloris čakal do poslednej chvíle v strede bránky, napokon si vybral správny smer, no lopta smerovala za háčiky. Francúzsky gólman zostal bez šance, Crystal Palace vyrovnáva!
    Dwight GAYLE - 1:1
     
    68
    Teraz ale môže prísť k zásadnému zvratu! Benjamin Stambouli totiž v šestnástke kosí na zem Joea Ledleyho a Anthony Taylor v tom má jasno! Ukazuje na biely bod, bude to penalta! Crystal Palace sa môže vrátiť vyrovnaním vrátiť do stretnutia!
     
    67
    Jason Puncheon taktiež nezmenil stereotyp domácich krídelných akcií. Loptu posiela len do Vertonghena, Eagles budú vhadzovať.
     
    66
    Crystal Palace potrebuje čerstvý impulz z lavičky. Alan Pardew ale zatiaľ striedania zrejme nepripravuje. Aspoň zatiaľ sa tak nedeje.
     
    65
    Hotspur teraz podstatne viacej kombinuje s loptou na kopačkách a snaží sa o väčšiu kontrolu nad priebehom stretnutia.
     
    64
    Dwight Gayle teraz centroval z pravej strany veľmi nepresne. Lopta pristala až na tribúne. Na jeho miesto sa na lavičke pýta predovšetkým Wilfried Zaha.
     
    63
    Navyše okrem Gaylovej príležitosti si domáci nedokázali pripraviť ani jednu ďalšiu gólovku. Pred nami je rozhodujúca polhodina.
     
    62
    Crystal Palace v druhom polčase vedie v držaní lopty pomerom 60:40, taktiež je aktívnejší v streľbe, no Spurs napriek tomu vedú.
     
    61
    Po Gayleovom zrazenom centri mohli domáci rozohrávať ďalší rohový kop, ktorý opäť obstaral Puncheon. S prehľadom ale odvrátil Dembélé.
     
    60
    Hodinka hry za nami, Tottenham od 49. minúty vedie v Selhurst Parku 1:0. Rozhodnuté ale rozhodne o ničom nie je. Pardew určite nechce pri svojej premiére obísť s dlhým nosom.
     
    59
    Avšak mohlo byť horúco, keď Delaneyho nedôraznú malú domov takmer vystihol Harry Kane. Speroni ale stihol zahrať aspoň do outu.
     
    58
    Tottenham sa ale akoby tým streleným gólom uspokojil a až príliš nechal hrať čoraz aktívnejších Orlov. Do konca ešte polhodina hry.

     
    57
    Guédioura po svojom naskočení do stretnutia srší aktivitou, no jeho ďalší pokus z vyše dvadsiatich metrov letí mimo ľavej žrde.
     
    56
    Dwight Gayle ešte predtým pohotovo zakončoval nožničkami, ktoré však obtrel o Dembélého. Lloris tak mal uľahčenú prácu.
     
    55
    Guédioura bol na vlastnej polovici nepríjemne zasiahnutý Stamboulim, ktorý za svoj neskorý sklz uvidel od Anthonyho Taylora žltý trest.
     
    54
    O niečo neskôr sa o slovo znovu hlásil Dwight Gayle, ktorý ale napriek dobrému nábehu na Puncheonov center nedoskočil.
     
    52
    Nuž, ale Orlom sa to mohlo podariť hneď v zápätí! Domáci dostali na pravej strane výhodu štandardnej situácie. Voľný kop rozohrával Jason Puncheon. Center anglického krídelníka smeroval na hranicu malého vápna, kde pod seba hlavičkoval tohtomesačný kapitán Eagles Damien Delaney. Po jeho sklepnutí mohol v ideálnej pozícii zakončovať Dwight Gayle, ktorý však v páde poslal loptu priamo vo stredu bránky. Anglický forward síce zakončoval z bezprostrednej vzdialenosti, no Lloris stihol reflexívne zasiahnuť.
     
    51
    Alan Pardew tak musí pri ligovej premiére na lavičke Crystal Palace otáčať skóre. Má na to takmer celý druhý polčas.
    Harry KANE - 0:1
     
    49
    Tottenham dal gól!
    Bravó, kto iný, než HARRY KANE mohol pozdvihnúť zástavu Kohútov?! Anglický útočník hrajúci vo fantastickej forme potvrdil svoju fazónu. Po krásnej prihrávke Dembélého pred šestnástku sa okolo Danna ešte krajšie otočil Nacer Chadli. Ten následne prehrával na Kanea, ktorý sa poľahky odpútal od Delaneyho a krížnou strelou do pravého dolného rohu Speroniho bránky otvoril skóre. Argentínsky gólman sa za jeho strelou z hranice veľkého vápna ani len nepohol. Favorit duelu sa ujíma očakávaného vedenia!
     
    48
    Glenn Murray sa síce nedokáže presadiť, no v šestnástke súpera sa orientuje na výbornú. Ďalšia koncovka už patrila Gaylovi, ktorý v páde trafil len Dembélého.
     
    47
    Guédioura hneď v úvode svojho počínania na hracej ploche centroval na Murrayho, pred ktorým v poslednej chvíli hasil Jan Vertonghen.
     
    46
    V polčasovej prestávke došlo k jednej zmene na domácej strane a síce keď Barryho Bannana nahradil alžírsky záložník Adlène Guedioura.

     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Dianie na hracej ploche v prvom polčase jednoznačne zatienili výborní fanúšikovia Crystal Palace, ktorí hnali svoje mužstvo vpred. Lajtmotívom udalostí na zelenom koberci sú dve stopercentné gólovky Eriksena a Murrayho, no ani jedna z nich gólov neskončila. Dánsky technik mieril vo výbornej pozícii tesne mimo, Murrayho vychytal Hugo Lloris. Na góly si tak budeme musieť počkať do druhého polčasu, ktorý začína približne o 19:31.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    V rámci jednej nadstavenej minútky tu máme ešte jednu žltú kartu pre domáceho stopéra Scotta Danna, ktorý za polovicou ihriska zostrelil Kanea.
     
    45
    Po drobnej chybe Juliána Speroniho dostal na okamžik priestor Christian Eriksen, ktorého ale okamžite zozadu dostúpil Joe Ledley.
     
    44
    Ešte ale mohlo byť rušno, keď tesne pred šestnástkou Kohútou padol Dwight Gayle, no Federico Fazio hral podľa Taylora čisto.
     
    43
    Crystal Palace teraz upokojuje hru prihrávkou na Scotta Danna, ktorý posúva loptu na Delaneyho. Prestávka je už predo dvermi.
     
    42
    To sú jednoduché počty, remíza je zatiaľ spravodlivým rezultátom. Hovoria o tom aj iné ukazovatele, aj keď prevahu v držaní loptu má Tottenham.
     
    41
    Päť minút pred polčasovou prestávkou pokračujeme vo výbornej atmosfére stále bez gólov. Na veľké príležitosti je to zatiaľ 1:1.
     
    40
    Práve na pozícii hrotového útočníka tlačí Orlov topánka. Hovorilo sa o januárovom príchode Gomisa zo Swansea, ale to je v prípade Bonyho odchodu do Man City zrejme pasé.
     
    38
    Alan Pardew už dvíhal ruky pri obrovskej šanci Glenna Murrayho. Útočník väčších kvalít by s touto príležitosťou naložil zrejme inak.
     
    37
    Po ňom sa ale domáci nedokázali presadiť a práve naopak sa museli brániť rýchlej kontre na druhej strane. Za cenu žltej karty ju potom zastavil Barry Bannan.
     
    35
    Po dlhšom čase sa dopredu vyhrnuli i domáci a takmer sa na konci svojej snahy dočkali otváracieho gólu londýnskeho derby. Wardov center z ľavej strany ešte dokázal odvrátiť Federico Fazio, no následne tu bola po spolupráci Puncheona a Bannana kolmica do šestnástky, ktorú nedokázal zastaviť Vertonghen. Glenn Murray dostal loptu ideálne do kroku, no v samostatnom nájazde neprekonal výborného Llorisa ani z desiatich metrov. Francúzsky gólman a kapitán Spurs stačil jeho prízemný pokus pomedzi nohy ešte zraziť na rohový kop pre Eagles.
     
    34
    Atmosféra v Selhurst Parku pripomína hukot z bundesligových štadiónov. Fanúšikovia Orlov si užívajú druhý rok medzi elitou v rade.
     
    33
    Scott Dann suverénne odvracia do bezpečia a Eagles sa už teraz snáď dokážu definitívne ubrániť zovretiu Tottenhamu.
     
    32
    Townsondov center smeroval do malého vápna, kde mal prácu Speroni. Ten vyboxoval do strany, odkiaľ prišiel ďalší Townsendov center, ktorý odvracal Delaney na roh.
     
    31
    Nedáva ho ani Nacer Chadli, no Roseov center po zásahu Juliána Speroniho prinesie hosťom ďalší rohový kop z pravej strany.
     
    30
    V úvodnej polhodinke zápasu sme zatiaľ videli len jednu gólovú príležitosť, ktorá ale rozhodne stála zato. Harry Kane mohol a mal dať gól.
     
    29
    Peknú kombináciu Spurs prerušil až McArthur, ktorý dobre vystúpil proti otáčajúcemu sa Harrymu Kaneovi. Hrať budú opäť domáci.
     
    28
    Nuž a opäť center Warda a hlavička Murrayho, ktorý v páde posiela loptu mimo bránku. Crystal Palace hrá zatiaľ ďaleko priamočiarejšie.
     
    27
    Ešte predtým tu bola zaujímavá Murrayho hlavička, ktorý však z desiatich metrov taktiež zakončoval vysoko nad bránku.
     
    26
    Po následnej štandardke sme mohli vidieť koncovku Delaneyho, ktorý však prepadnutý center napálil volejom len vysoko nad.
     
    25
    Andros Townsend nedokázal vyviesť loptu po pravej strane a po jej strate musel naopak zatiahnuť ručnú pred unikajúcim Wardom. Anthony Taylor siahol po prvýkrát do kapsy.
     
    23
    Toto už ale za úvodnú gólovú príležitosť dnešného zápasu kľudne označiť môžeme. Andros Townsend rozkmital svoje rýchle nohy na osi ihriska. Odtiaľ následne prihrával doprava, kde sa otvoril priestor pre uzdraveného Kylea Walkera. Anglický bek potom prudko centroval na bližšiu žrď, kde jeho prízemnú prihrávku zrážal dnešný kapitán Orlov Damien Delaney. Guľatého nezmyslu sa každopádne zmocnil Christian Eriksen, ktorý pálil v ťažkej pozícii zo šiestich metrov. Loptu ale v páde nedokázal upratať medzi tri žrde. Tú ľavú minul azda o tridsať centimetrov.
     
    22
    Hrá sa zväčša medzišestnástkový futbal, čo postupom času začne páliť predovšetkým hostí, ktorí by dnes pokračovali v stíhacej jazde za Ligou majstrov.
     
    21
    Za nami je takmer štvrtina zápasu a stále len márne čakáme na premiérovú gólovú príležitosť dnešného malého londýnskeho derby.
     
    20
    Po dvadsiatich minútach hry je tu i pauza na občerstvenie, pretože po strete s Martinom Kellym zostáva na hracej ploche ležať Rose.
     
    19
    Kane s Eriksenom v strede útoku naštartovali Chadliho útok, ktorý následne vracal Kaneovi, no ten sa už cez Danna nepresadil.
     
    18
    Dlhou loptou sa teraz domáci snažili prekopnúť stred poľa, no Puncheona si znovu postrážil zatiaľ dobre hrajúci Danny Rose.
     
    17
    Máme tu aspoň prvý strelecký pokus na bránku v podaní Harryho Kanea, ktorý však zo šestnástky po Eriksenovej prihrávke mieril presne do stredu bránky.
     
    16
    Jason Puncheon potvrdil svoj výborný dribling, keď uhájil loptu pred dobiedzajúcou trojicou Kohútov, no beztak musel následne prihrávať dozadu.

     
    15
    Vo výbornej atmosfére v Selhurst Parku tak po štvrťhodine hry stále márne čakáme na úvodnú zaujímavú príležitosť na gól.
     
    14
    Nacer Chadli prepadol pomedzi dvojicu Delaney a Ward, no pokutový kop pre Spurs sa pískať nebude a Belgičan za svoju hereckú vložku rovnako neuvidí žltú kartu.
     
    13
    Puncheon si na pravej strane lahodne posadil na zadok Stambouliho, no loptu mu následne vypichol dobre sa orientujúci Rose.
     
    12
    Vyrovnaný futbal s dvomi streleckými pokusmi od Dembélého a Murrayho. Ani jeden sa však na jednej či druhej strane neujal.
     
    11
    Predovšetkým ten výprask londýnskej Chelsea staval pred týmto duelom hostí do role favorita. Úvodná desaťminútovka ale priniesla vyrovnaný futbal.
     
    10
    Glenn Murray následne v postavení mimo hru. Eagles ale začínajú lietať po hracej dobre, čo je pre nezaujatého diváka len dobre.
     
    9
    Francúzsky stredopoliar ale z toho napokon vykorčuľoval s veľkou gráciou a loptu dokázal rozohrať na Nacera Chadliho.
     
    8
    Stambouli si na ľavej strane poriadne zavaril a takmer ho o loptu pripravil napadajúci Puncheon. Ten by spolu s Murraym a Gayleom postupoval 3 na 2!
     
    7
    Crystal Palace zvoli pre rozohrávku signál, ktorý ponúkol Bannanovu strelu z asi dvadsiatich metrov, ktorá ale minula pravý horný roh Llorisovej svätyne.
     
    6
    Hráči Eagles ale zatiaľ nedokážu preniesť elektrinu z hľadiska na hraciu plochu. Uvidíme, čo prinesie priamy kop po faule Vertonghena.
     
    5
    Atmosféra v Selhurst Parku je absolútne úchvatná. Fanúšikovia Orlov veria, že ich sezóna začína práve príchodom Alana Pardewa.
     
    4
    Spurs zatiaľ hodne aktívni, čo deklaroval i Mousa Dembélé. Jeho krížny pokus z vyše dvadsiatich metrov ale smeroval asi meter mimo pravej žrde.
     
    3
    Na druhej strane sa snažil presadiť i Glenn Murray, no okolo urasteného stopéra Federica Fazia sa nedokázal obtočiť.
     
    2
    Danny Rose okamžite na výpade po ľavej strane. Jeho strieľaný center ale nenašiel Kanea a taktiež ani neohrozil domáceho gólmana Speroniho.

     
    1
    Hosťujúci Tottenham v bielych dresoch práve zahájil dnešné stretnutie. Domáci Eagles v modro-červenej kombinácii zľava-doprava.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Crystal Palace FC: Speroni – Kelly, Dann, Delaney (C), J. Ward – Bannan, McArthur, Ledley – Puncheon, G. Murray, Gayle
    Náhradníci: Hennessey – Guédioura, Mariappa, Hangeland, F. Campbell, Zaha, Thomas
    Manažér: Alan Pardew (ENG)

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Walker, Fazio, Vertonghen, Rose – Stambouli, M. Dembélé – Townsend, Ch. Eriksen, Chadli – Kane
    Náhradníci: Vorm – Kaboul, Lennon, Paulinho, Soldado, Capoue, B. Davies
    Manažér: Mauricio Pochettino (ARG)

    Rozhodca: Anthony Taylor – G. Beswick, S. Ledger – K. Friend.
     
    Vitajte v Selhurst Parku, kde malým londýnskym derby ukončíme sobotňajší program 21. kola anglickej Premier League.

    Tabuľkové postavenie:

    18. Eagles: 3 – 8 – 9; skóre 20:30; body 17
    5. Spurs: 10 – 4 – 6; skóre 29:27; body 34

    Forma:

    Eagles: R – P – P – R – R – V
    Spurs: V – V – V – R – V – R

    Kontroverzného Alana Pardewa dnes v Selhurst Parku čaká veľká premiéra. Ako hráč tu strávil štyri roky, počas ktorých za Orlov odohral 128 ligových zápasov. Dnes si po prvýkrát sadne na lavičku Londýnčanov v pozícii manažéra. Súťažnú derniéru si odbil pred týždňom, keď v rámci FA Cup-u dokázal zdolať trpaslíka z Doveru (4:0).
    V lige však Eagles nedokázali zvíťaziť už v ôsmich stretnutiach po sebe! Naposledy doma trochu prekvapujúco zdolali liverpoolsky FC (3:1). V posledných šiestich domácich dueloch navyše neudržali čisté konto. Zmení to bývalý manažér Newcastle United Alan Pardew?

    Väčšina odborníkov si myslí, že nie. Tottenham Hotspur totiž po rozpačitom nástupe Mauricia Pochettina nabral správny kurz a momentálne už patrí medzi horúcich favoritov na postup do budúceho ročníka Ligy majstrov. Kohúti sa nakopli k sérii siedmich súťažných zápasov bez prehry, ktorú pred dvomi týždňami ozdobili i senzačným výpraskom londýnskej Chelsea.
    Mourinhova ekipa padla na White Hart Lane po divokej prestrelke s ôsmimi gólmi. Až päťkrát sa dokázali presadiť domáci Kohúti. Koncertoval predovšetkým strelec dvoch gólov Harry Kane, ktorý hral výnimočné stretnutie. Pre Spurs to znamenalo štvrté ligové víťazstvo z ostatných piatich duelov. Rozšírením tejto série by mohli predskočiť jedného z dvojice Manchester United a Southamton, ktorých zajtra čaká vzájomné stretnutie.

    Absencie:

    Domácim dnes bude chýbať dvojica reprezentantov. Yannick Bolasie odcestoval na africký a Mile Jedinak na ázijský pohár.
    Z kádru bol navyše v týždni vyškrtnutý Andy Johnson. Orlom sa dnes vracia do zostavy McArthur a Murray, zatiaľčo štart Chamakha zostáva otázny.

    Argentínsky manažér Tottenhamu Mauricio Pochettino dnes bude musieť riešiť absenciu svojich tradičných stredových záložníkov.
    Nabil Bentaleb odcestoval reprezentovať Alžírsko na africký Pohár národov, zatiaľčo Ryan Mason je zranený. Okrem neho je na maródke aj Érik Lamela.

    Môj tip: 1:1
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.

    Erik Farkaš

    Góly: 69. Gayle (pen.), 80. Puncheon – 49. Kane

    Karty:   37. Bannan (CRP), 45+1. Dann (CRP), 77. Puncheon (CRP), 90+2. F. Campbell (CRP), 90+3. Guédioura (CRP) – 25. Townsend (TOT), 55. Stambouli (TOT), 90+2. Fazio (TOT)


    Crystal Palace FC: Speroni – Kelly, Dann, Delaney (C), J. Ward – Bannan, McArthur, Ledley – Puncheon, G. Murray, Gayle
    Náhradníci: Hennessey – Guédioura, Mariappa, Hangeland, F. Campbell, Zaha, Thomas
    Manažér: Alan Pardew (ENG)

    Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Walker, Fazio, Vertonghen, Rose – Stambouli, M. Dembélé – Townsend, Ch. Eriksen, Chadli – Kane
    Náhradníci: Vorm – Kaboul, Lennon, Paulinho, Soldado, Capoue, B. Davies
    Manažér: Mauricio Pochettino (ARG)

    Rozhodca: Anthony Taylor – G. Beswick, S. Ledger – K. Friend