Liberec – HC Plzeň 5:2 (kon.) | HC Litvínov – Zlín 4:5 (0:2 po s.n.) | Pardubice – Vítkovice 3:4 (kon.)
Kometa Brno – Sparta Praha 2:3 (kon.) | Třinec – Mladá Boleslav 6:4 (kon.) | Č. Budějovice – Chomutov 7:3 (kon.)
Olomouc – Slavia 3:2 (2:0 po s.n.) | Jihlava – Kladno 5:2 (kon.)
po s.n. (0:2)
HC Litvínov
4:5 (2:1, 0:3, 2:0 - 0:0)
Berani Zlín
cz Štvrtok 08.01.2015, 17:30 • ZS Ivana Hlinky • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým PSG Zlín.
    Autorem vítězné branky je DOMINIK MATULA.
     
    55:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Domácí využívají přesilové hry a stav utkání je 4:4. Z mezikruží propálil Čápa expresní střelou DOMINIK ŠTĚPKA. Asistence: Tomáš Kučera
     
    40:11
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí ihned ze startu třetí třetiny snižují vedení hostí. Baránek od modré poslal puk k bráně a za záda Čápa po ledě poslal puk PETR UJFALUŠI. Asistence: Marek Baránek, David Cvrk.
     
    35:02
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté již vedou o dvě branky. Odraženou střelu Kužílka našel u pravé tyčky DANIEL KAROLA, který puk posunul za bezmocného Klečky. Asistence: Jakub Kužílek.
     
    30:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají konce přesilové hry a dostávají se do vedení. Po přihrávce Matuly z levého rohu prostřelil od modré PETR PROCHÁZKA úplně všechno co mu stál v cestě. Asistence: Dominik Matula.
     
    22:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají stav utkání na 2:2. Opět Klečka neuspěl v duelu. Sám se před ním objevil s pukem JAN VYORAL a z levého horního růžku brány domácích vymetl pavučinky a rozsvítil červené světlo za zády Klečky. Asistence: Jakub Kužílek.
     
    19:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    I když to vypadalo že si dvoubrankový náskok domácí udrží, Zlín je vyvedl z omylu. Vteřinu před koncem třetiny se podařilo skórovat poprvé hostím. Naprosto sám nikým nebráněný se s pukem proti Klečkovi postavil ADAM HOŘANSKÝ, a v tomto duelu byl úspěšnější. Asistence: Michal Gago, Dominik Matula.
     
    14:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A domácí své vedení navyšují na dvoubrankový rozdíl. Ve vlastním pásmu se k puku dostal Kučera a probojoval se s ním k levé tyčce brány hostí. Jeho střelu Čáp vyrazil, ale za sebou nechal volnou branku i puk a na neštěstí pro hosty i ONDŘEJE SLÁDKA, který pukem rozvlnil síť za jeho zády. Asistence: Tomáš Kučera.
     
    11:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre a získávají vedení. Pravidlo nedáš dostaneš se prokazuje i dnes. Řezníček nedokázal skórovat, to se však podařilo na druhé straně TOMÁŠI KUČEROVI, který našel pro puk místo pod rukou Čápa. Asistence: Jindřich Sklenička, Ondřej Sládek.

    Barbora Wolfová

    Góly a asistencie: 12. Kučera (Sklenička, Sládek), 15. Sládek (Kučera), 41. Ujfaluši (Baránek, Cvrk), 56. Štěpka (Kučera) – 20. Hořanský (Gago, Matula), 23. Vyoral (Kužílek), 31. Procházka (Matula), 36. Karola (Kužílek), rozh. náj. Matula

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Daniel Karola (ZLN)
    0:0   Josef Stříbrný (LIM)
    2. séria:
    0:1   Dominik Matula (ZLN)
    0:1   Tomáš Kučera (LIM)
    3. séria:
    0:2   Michal Gago (ZLN)


    HC Litvínov: Klečka (Sroka) – Jonák, Baránek, Šesták, Cvrk, Sklenička, Vostárek, Šefl "A" – Kučera, Trübenekr, Stříbrný, Sládek, Ujfaluši, Reichel, Válek, Štěpka "C"
    Berani Zlín: Čáp (Haloda) – Macharáček, Kužílek, Řezníček, Žabčík, Kobylík, Procházka, Talán – Hořanský, Hlaváč "A", Hančinec, Dalajka "A", Zaremba, Karola, Pavlůsek, Vyoral, Gago, Bumbál, Matula "C", Werbik

    Rozhodca: Tomáš Turčan – Richard Coubal, Ondřej Kokrment