B. Bystrica – Poprad 2:0 (kon.) | Skalica – Nitra 4:3 (kon.) | Košice – Žilina 4:2 (kon.)
Piešťany – Zvolen 3:5 (kon.) | Martin – Trenčín 2:1 (kon.)
koniec
ŠHK 37 Piešťany
3:5 (1:4, 1:0, 1:1)
HKM Zvolen
Nedeľa 28.12.2014, 17:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    ROMÁNEK - 3:5
     
    52:28
    Piešťany dali gól!
    Veľmi pekný gól dosiahol JÁN ROMÁNEK, ktorý bombou z ľavého kruhu pod brvno prekonal Šimka a dáva ešte akú takú teoretickú nádej domácim. Minimálne aby nepôsobili rezignovane.

    Asistencia: Toman, Kotaška.
    HRAŠKO - 2:5
     
    50:02
    Zvolen dal gól!
    A je rozhodnuté. Z ľavého kruhu prestrelil Rybárovu lapačku PETER HRAŠKO. Rybár dobre naskočil do zápasu, mal viacero fajn zákrokov, ale oba góly mal chytať. To je však údel brankára, jeho chybu nemá kto napraviť. Škoda, že zvolenský fanclub si neodpustil posmešný pokrik na adresu domáceho fanclubu, doteraz sa fandilo slušne.

    Asistencia: Podkonický, Pokovič.
    PAŠEK - 2:4
     
    26:40
    Piešťany dali gól!
    Všetko teda v poriadku, zvýšené úsilie Piešťan vedie ku gólu, ktorý zápasu môže pomôcť. Jeho autorom bol DUŠAN PAŠEK, ktorý sa v skrumáži pred bránkou zorientoval najlepšie a najrýchlejšie.

    Asistencia: Vaculín, Románek.
    PULIŠ - 1:4
     
    17:44
    Zvolen dal gól!
    A RADOVAN PULIŠ strieľa vzápätí gól. Prešiel na ľavú stranu, z kruhu vystrelil neveľmi prudkú strelu švihom, ktorá prekvapila Rybára a skončila za jeho chrbtom. Nemala, gól na vrub brankára.

    Asistencia: Sloboda.
    PODKONICKÝ - 1:3
     
    07:29
    Zvolen dal gól!
    Rozostup Škadru so Srncom bol obrovský, presnú prihrávku medzi nich dostal ANDREJ PODKONICKÝ a vyhnal Šúreka na striedačku. Neskutočne efektívni hostia, katastrofálne obranné chyby domácich.

    Asistencia: Chovan, Hraško
    PODKONICKÝ - 1:2
     
    05:33
    Zvolen dal gól!
    Ale teraz to už vyšlo, spred bránky zase slabučko bránený ANDREJ PODKONICKÝ ponad ruku klačiaceho Šúreka dostáva Bryndziarov do vedenia. Tá obrana Piešťan narobí Gudasovi asi vrásky, ošedivieť už nemôže.

    Asistencia: Chovan, Hraško.
    KONEČNÝ - 1:1
     
    04:08
    Piešťany dali gól!
    Lacný gól teraz z pohľadu hostí. Vysoký lob zo stredného pásma Šimko len vyrazil pred seba, kde chyboval aj obranca, ktorý ho nedokázal vziať, zmocnil sa ho RASTISLAV KONEČNÝ, ktorý do prázdnej bránky nemal problém.

    Asistencia: Rapáč.
    PULIŠ - 0:1
     
    02:15
    Zvolen dal gól!
    No ale lekcia z efektivity. V podstate prvý pobyt Zvolenčanov v pásme končí druhou vypracovanou šancou, keď už za dezorientovaného Šúreka dostal puk RADOVAN PULIŠ. Zase bránenie priestoru pred vlastným brankárom, veľká to slabina Havranov.

    Asistencia: Brabenec, Sloboda

    Vlado Zimányi

    Góly a asistencie: 5. Konečný (Rapáč), 27. Pašek (Vaculín, Románek), 53. Románek (Toman, Kotaška) – 3. Puliš (Brabenec, Sloboda), 6. Podkonický (Chovan, Hraško), 8. Podkonický (Chovan, Hraško), 18. Puliš (Sloboda), 51. Hraško (Podkonický, Pokovič)


    ŠHK 37 Piešťany: Šúrek (8. Rybár) – Šedivý, Kotaška, Brňák (C), Leppänen, Srnec, Škadra, Hluch, Bučka – Holovič (A), Mišura, Klempa – Rapáč, Peško, Haring – Konečný, Toman, Kutálek – Románek (A), Pašek, Vaculín
    Tréner: L. Gudas

    HKM Zvolen: Šimko – Bagin, Juraško (A), Hraško, Pokovič, Pichnarčík, Ťavoda, Fekiač F., Koch – Sloboda, Brabenec, Puliš – Chovan (A), Jurík (A), Podkonický – Obdržálek, Bortňák, Škvaridlo – Ďaloga, Fekiač V., Žilka
    Tréner: J. Turek

    Rozhodca: Mullner – Holienka, Junek