Slavia – Vítkovice 4:3 (1:0 po s.n.) | Třinec – Plzeň 4:1 (kon.) | Zlín – Pardubice 3:2 (kon.)
Olomouc – Liberec 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 5:1 (kon.) | Hradec Králové – Litvínov 2:1 (kon.)
Kometa Brno – Sparta Praha 2:8 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
5:1 (2:0, 0:1, 3:0)
HC Energie Karlovy Vary
cz Nedeľa 28.12.2014, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    Dominik PACOVSKÝ - 5:1
     
    57:54
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Málokdo by asi před chvílí řekl, že Středočeši nadělí energetikům "bůra". Nakonec se tak ale stalo, když si DOMINIK PACOVSKÝ najel do pravého kruhu, odkud překonal Závorku. Asistence: Radan Lenc, Pavel Musil.
    Marek TRONČINSKÝ - 4:1
     
    56:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    MAREK TRONČINSKÝ se prosazuje poměrně snadno, když nadvakrát překonal Tomáše Závorku. Vary už byly v pěti, o přesilovkovou branku se tedy nejedná. Asistence: Martin Látal, David Výborný.
    David VÝBORNÝ - 3:1
     
    54:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři bleskově využívají přesilovou hru. Z pravého kruhu se prosadil DAVID VÝBORNÝ a Závorka tedy inkasuje první gól v tomto zápase. Asistence: Marek Trončinský.
    Radek DUDA - 2:1
     
    29:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Paráda v podání Energie. Rozjetý RADEK DUDA byl nikým nehlídán a prostřelil Martina Růžičku chladnokrevně do pravého rohu domácí branky. Asistence: Radim Hruška, Vladimír Sičák.
    Matěj STŘÍTESKÝ - 2:0
     
    05:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Velice trestuhodné zaváhání gólmana Energie. MATĚJ STŘÍTESKÝ chtěl Habala prověřit nenápadným nahozením, jenže kotouč propadl brankáři až do branky! Boleslavští se tedy velmi snadno ujímají dvougólového vedení. Asistence: Milan Mikulík, Radan Lenc.
    Martin LÁTAL - 1:0
     
    01:01
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak na druhý pokus už to mladoboleslavskému útočníkovi vyšlo! Boleslav si vytvořila skvělý tlak a MARTIN LÁTAL nic nevymýšlel. Z pravého kruhu donutil Habala poprvé v zápase inkasovat. Asistence: Michal Broš, Tomáš Klimenta.

    Vojtěch Drbohlav

    Góly a asistencie: 2. Látal (Broš, Klimenta), 6. Stříteský (Mikulík, Lenc), 55. Výborný (Trončinský), 57. Trončinský (Látal, Výborný), 58. Pacovský (Lenc, Musil) – 30. Duda (Hruška, Sičák)


    BK Mladá Boleslav: Růžička M. (Rittich) – Trončinský, Ovčačík, Stříteský, Kočí, Žabka, Vidmar, Trška, Čermák – Mikulík, Výborný, Pabiška – Látal, Broš, Klimenta – Bárta, Kašpařík, Kubica – Pacovský, Musil, Lenc
    HC Energie Karlovy Vary: Habal (6. Závorka) – Sičák, Harant, Bičánek, Šmach, Redlihs, Tomeček, Šidlík, Deyl – Duda, Balán, Hruška D. – Micka, Hruška R., Flek – Vachovec, Skuhravý, Tomeček – Pšurný, Kverka, Koblasa

    Rozhodca: Hribik, Smitka – Komárek, Ondráček

    Diváci: 3 640