Dánsko – Nórsko 2:6 (kon.) | Česko – Fínsko 3:6 (kon.) | Estónsko – Lotyšsko 1:6 (kon.)
Švédsko – Švajčiarsko 10:1 (kon.)
koniec
Dánsko
2:6 (2:3, 0:0, 0:3)
Nórsko
cz Sobota 13.12.2014, 10:00 • Lisebergshallen Arena, Švédsko • Majstrovstvá sveta mužov
    Willy FAUSKANGER - 2:6
     
    58:17
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Evensen poslal míček na hůl Fauskangera, který si vyměnil ještě dvakrát míček s Kronbergem, aby následně mohl poslat míček pod horní tyčku Wedeovy brány. Asistence: Ketil Kronberg.
    Willy FAUSKANGER - 2:5
     
    54:03
    Norsko právě vstřelilo branku!
    K míčku se v předbrankovém prostoru po přihrávce Evensena dostal WILLY FAUSKANGER a ten už si dokázal poradit se zakončením. Asistence: Glen Evensen.
    Ole Mossin OLESEN - 2:4
     
    53:36
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra! Střela Janssona byla sražena na hůl OLE MOSSINA OLESENA, jeho střela už si ale cestičku do brány přeci jen našla, Wede bez šance zasáhnout. Asistence: Ole Martin Skau Jansson.
    Niklas JENSEN - 2:3
     
    16:06
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Jannik Wede adresoval při zavezení míčku na útočnou polovinu svojí přihrávku na hůl NIKLASE JENSENA a tomu už stačilo do přihrávky vložit pouze hůl, aby míček nasměřoval správným směřem. Asistence: Jannik Trolle Wede.
    Ole Mossin OLESEN - 1:3
     
    14:15
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Velká parádička ze strany Norska. OLE MOSSIN OLESEN při zpracování přihrávky od svého spoluhráče použil ke vstřelení brány freestyle. Vše bylo dle pravidlových regulí, branka je uznána. Asistence: Ole Martin Skau Jansson.
    Niklas JENSEN - 1:2
     
    13:12
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Když dostal NIKLAS JENSEN míček na svojí hůl, nerozmýšlel se a poslal ho na bránu Jelsnese. Míček propadl norskému brankáři až do brány. Asistence: Jannik Trolle Wede.
    Chrostoffer NILSSON - 0:2
     
    06:49
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Teď to Norové sehráli náramně. Od půlící čáry byl míček vyslán na hůl Krosgaarda, který ještě posunul na lépe postaveného CHRISTOFFERA NILSSONA, který si pohrál s Wedem a poté mu poslal míček do sítě. Asistence: Thomas Straete.
    Lars Erik TORP - 0:1
     
    01:14
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Straete dostal od spoluhráče na půlící čáře míček, poslal ho přes celou šíři hrací plochy na LARSE ERIKA TORPA a ten už dokázal dostat míček za záda Wedeho. Asistence: Thomas Straete.

    Josef Cestr

    Góly a asistencie: 14. N. Jensen (J. T. Wede), 17. N. Jensen (J. T. Wede) – 2. Torp (Straete), 7. Nilsson (Straete), 15. Olesen (Jansson), 54. Olesen (Jansson), 55. Fauskanger (G. Evensen), 59. Fauskanger (Kronberg)


    Dánsko: M. T. Wede (Kjaer) – Erichsen, J. T. Wede, Krogsgaard, J. F. Andersen, Skytte, Bendtsen – Hedorf, J. M. Andersen, N. Jensen – S. Jensen, Nielsen, Glad – Cabe, Kristensen, Larsen – Nisbeth, B. Jensen
    Nórsko: Jelsnes (Ronnmark) – Kvisik, E. Evensen, Vidar, Gustavsen, Martinsen, De Santana, Rognlien, Gidske – Fauskanger, Kronberg, G. Evensen – Torp, Straete, Nilsson – Jansson, Bjerknes, Olesen – Eriksen

    Rozhodca: Dennis Lim, Ismail Sharil (oba SIN)

    Diváci: 748