Poprad – Martin 3:0 (kon.) | Nitra – Zvolen 2:4 (kon.) | Žilina – Trenčín 0:1 (kon.)
B. Bystrica – Košice 2:3 (kon.) | Skalica – Piešťany 3:4 (0:1 po s.n.)
koniec
HK Poprad
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
HK VITAR Martin
Utorok 09.12.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    PAUKOVČEK - 3:0
     
    45:53
    Poprad dal gól!
    Po dlhej dobe tu máme znovu presný zásah, konkrétne je to po 30 minútach. Kurali získal puk v útočnom pásme v rohu klziska, prekorčuľoval za bránu a na modrú čiaru prihral LUKÁŠOVI PAUKOVČEKOVI, ktorý tvrdou strelou vypálil na bránu. Puk ešte tečoval Kolba, ktorý tak Dzubinovi už definitívne zažehnal šancu na zachytenie tejto strely.
    Asistencia: Mário Kurali.
    PALOČKO - 2:0
     
    15:44
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti sa pohodlne dostávajú do dvoj-gólového vedenia v tomto zápase. Arne Kroták potiahol útočnú akciu po ľavom krídle, následne nahodil po mantineli na Paločka, ktorý dával do medzikružia na Takáča. Ten však ešte počkal, kým si práve jeho spoluhráč MATÚŠ PALOČKO príde ku dolnej časti pravého kruhu, následne mu prihral a Paločko s prehľadom zakončil cez ležiaceho Dzubinu!
    Asistencie: Samuel Takáč, Arne Kroták.
    T. SÝKORA - 1:0
     
    03:33
    Poprad dal gól!
    Hneď v úvode stretnutia máme možnosť vidieť prvý presný zásah tohto stretnutia! Radoslav Suchý sa zmocnil puku v strednom pásme, dával ho z obrannej modrej čiary na červenú čiaru, kde bol Paukovček, ktorý okamžite šikovne videl na ľavom krídle rozbehnutého TOMÁŠA SÝKORU. Ten zrýchlil bližšie ku bráne a peknou strelou pomedzi brankára Dzubina posiela Poprad do vedenia!
    Asistencie: Lukáš Paukovček, Radoslav Suchý.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 4. T. Sýkora (Paukovček, Suchý), 16. Paločko (Takáč, Kroták), 46. Paukovček (Kurali)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), D. Brejčák – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Matis, Paukovček, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Macík, Mlynčár, Hvila – Gápa, M. Nagy, Štrauch
    HK VITAR Martin: Dzubina (Pieš) – Ďatelinka ("C"), Matejka – Lojek, Brcko – Kolba ("A"), Dvořák – Rusina, Tupý – Markovič ("A"), Svoboda, Pokrivčák – Illo, Fujerík, Jokeľ – Themár, T. Klíma, L. Klíma – Šugár, Dírer, Jurášek

    Rozhodca: Lokšík – Bogdaň, Smrek

    Diváci: 782