Poprad – Martin 3:0 (kon.) | Nitra – Zvolen 2:4 (kon.) | Žilina – Trenčín 0:1 (kon.)
B. Bystrica – Košice 2:3 (kon.) | Skalica – Piešťany 3:4 (0:1 po s.n.)
koniec
HK Poprad
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
HK VITAR Martin
Utorok 09.12.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej časti hry ešte Kamzíci pohodlne zvýšili svoje vedenie, keďže sa presadil v 46. minúte Paukovček. Popradskí hokejisti teda pomohli Kostúrovi ku zisku ďalšieho čistého konta a zároveň aj dostávajú ďalšie dôležité tri body do tabuľky.

    Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera.
    Lúči sa s vami Lukáš R. Ovšonka. (19:10:10)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:41
    Poprad v útočnom pásme, Sýkora strieľal, následne sa ho pokúšal napodobniť aj Paločko, no nepodarilo sa mu to.
     
    59:04
    Martinskí hokejisti budú hrať ešte posledných 47 sekúnd v oslabení o dvoch hráčov. Dve minúty za podrazenie dostáva Oliver Jokeľ.
     
    59:01
    Matúš Paločko to teraz sa nahodením puku mierne nedomyslel. Spred útočnej modrej čiary namieril presne na ochrannú sieť. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    58:24
    V týchto chvíľach bol popradský útočník Sýkora nepríjemne zrazený na mantinel v obrannom pásme, ale vyzerá to tak, že bude v poriadku.
     
    58:08
    Tomáš Sýkora si prevzal puk v obrannom pásme, následne sa chcel uvoľniť cez strednú tretinu, ale nepodarilo sa mu to.
     
    57:28
    Martin Lojek bezpečne získal puk po prehratom vhadzovaní Popradu v útočnom pásme a puk bez sekundového váhania odstrelil cez všetky čiary.
     
    57:13
    Presilovku si ešte zahrajú Popradčania. Dominik Fujerík dostáva dve minúty za seknutie.
     
    56:53
    Daniel Brejčák sa vysunul na pravý kruh a odtiaľ sa snažil švihom prekvapiť Michala Dzubinu, no tento martinský gólman bezpečne vyrazil puk svojimi betónmi.
     
    56:06
    Kamzíci už viacmenej zahajujú fázu bránenia, teraz sa napríklad Arne Kroták nikde po zachytení puku v strednom pásme nepúšťal, len odstrelil kus čiernej gumy do útočného pásma.
     
    55:38
    Radoslav Suchý rozohrával akciu Popradu na dva razy, no ani v jednom z prípadov sa jeho spoluhráčom nepodarilo dostať do útočnej tretiny.
     
    54:32
    Andreas Štrauch prenechal v útočnom pásme Marekovi Nagyovi, ktorý následne vykonával kľučku na stredovú os, ale cez pozorného Kolbu sa neprepracoval.
     
    53:34
    Jokeľ získal na útočnej modrej čiary puk, okamžite ho presúval na pravú stranu, kde bol Jaroslav Markovič, no jeho následné zakončenie vyrazil gólman domácich úplne bezpečne.
     
    53:02
    Strelou od modrej čiary vyskúšal Marek Kolba pozornosť popradského gólmana Kostúra, no ten s pokojom a so silným sebavedomím zachytil puk vo svojej výstroji.
     
    51:56
    Daniel Brejčák teraz v týchto chvíľach možno aj fauloval Radoslava Illa, ktorého odzbrojil za pomoci rúk vo vysokej výške, no hlavný rozhodca Lokšík svoju pažu nevystiera.
     
    51:28
    Paukovček sa snažil z útočnej modrej čiary okamžite prehadzovať na Matúša Matisa do medzikružia, ale tento pokus bol kvôli nepresnosti naozaj nevydarený.
     
    50:47
    Marek Nagy šiel dravo po jemne nahodenom puku do útočného pásma, napokon sa však za využitia svojej agresivity nedočkal úspechu, keďže Martinčania pozorne ubránili situáciu.
     
    49:59
    Martinskí hokejisti sú už v plnom počte, Poprad začína svoju novú útočnú akciu bezpečnou rozohrávkou z obranného pásma.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 4. T. Sýkora (Paukovček, Suchý), 16. Paločko (Takáč, Kroták), 46. Paukovček (Kurali)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), D. Brejčák – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Matis, Paukovček, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Macík, Mlynčár, Hvila – Gápa, M. Nagy, Štrauch
    HK VITAR Martin: Dzubina (Pieš) – Ďatelinka ("C"), Matejka – Lojek, Brcko – Kolba ("A"), Dvořák – Rusina, Tupý – Markovič ("A"), Svoboda, Pokrivčák – Illo, Fujerík, Jokeľ – Themár, T. Klíma, L. Klíma – Šugár, Dírer, Jurášek

    Rozhodca: Lokšík – Bogdaň, Smrek

    Diváci: 782