Poprad – Martin 3:0 (kon.) | Nitra – Zvolen 2:4 (kon.) | Žilina – Trenčín 0:1 (kon.)
B. Bystrica – Košice 2:3 (kon.) | Skalica – Piešťany 3:4 (0:1 po s.n.)
koniec
HK Poprad
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
HK VITAR Martin
Utorok 09.12.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V poslednej časti hry ešte Kamzíci pohodlne zvýšili svoje vedenie, keďže sa presadil v 46. minúte Paukovček. Popradskí hokejisti teda pomohli Kostúrovi ku zisku ďalšieho čistého konta a zároveň aj dostávajú ďalšie dôležité tri body do tabuľky.

    Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera.
    Lúči sa s vami Lukáš R. Ovšonka. (19:10:10)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:41
    Poprad v útočnom pásme, Sýkora strieľal, následne sa ho pokúšal napodobniť aj Paločko, no nepodarilo sa mu to.
     
    59:04
    Martinskí hokejisti budú hrať ešte posledných 47 sekúnd v oslabení o dvoch hráčov. Dve minúty za podrazenie dostáva Oliver Jokeľ.
     
    59:01
    Matúš Paločko to teraz sa nahodením puku mierne nedomyslel. Spred útočnej modrej čiary namieril presne na ochrannú sieť. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    58:24
    V týchto chvíľach bol popradský útočník Sýkora nepríjemne zrazený na mantinel v obrannom pásme, ale vyzerá to tak, že bude v poriadku.
     
    58:08
    Tomáš Sýkora si prevzal puk v obrannom pásme, následne sa chcel uvoľniť cez strednú tretinu, ale nepodarilo sa mu to.
     
    57:28
    Martin Lojek bezpečne získal puk po prehratom vhadzovaní Popradu v útočnom pásme a puk bez sekundového váhania odstrelil cez všetky čiary.
     
    57:13
    Presilovku si ešte zahrajú Popradčania. Dominik Fujerík dostáva dve minúty za seknutie.
     
    56:53
    Daniel Brejčák sa vysunul na pravý kruh a odtiaľ sa snažil švihom prekvapiť Michala Dzubinu, no tento martinský gólman bezpečne vyrazil puk svojimi betónmi.
     
    56:06
    Kamzíci už viacmenej zahajujú fázu bránenia, teraz sa napríklad Arne Kroták nikde po zachytení puku v strednom pásme nepúšťal, len odstrelil kus čiernej gumy do útočného pásma.
     
    55:38
    Radoslav Suchý rozohrával akciu Popradu na dva razy, no ani v jednom z prípadov sa jeho spoluhráčom nepodarilo dostať do útočnej tretiny.
     
    54:32
    Andreas Štrauch prenechal v útočnom pásme Marekovi Nagyovi, ktorý následne vykonával kľučku na stredovú os, ale cez pozorného Kolbu sa neprepracoval.
     
    53:34
    Jokeľ získal na útočnej modrej čiary puk, okamžite ho presúval na pravú stranu, kde bol Jaroslav Markovič, no jeho následné zakončenie vyrazil gólman domácich úplne bezpečne.
     
    53:02
    Strelou od modrej čiary vyskúšal Marek Kolba pozornosť popradského gólmana Kostúra, no ten s pokojom a so silným sebavedomím zachytil puk vo svojej výstroji.
     
    51:56
    Daniel Brejčák teraz v týchto chvíľach možno aj fauloval Radoslava Illa, ktorého odzbrojil za pomoci rúk vo vysokej výške, no hlavný rozhodca Lokšík svoju pažu nevystiera.
     
    51:28
    Paukovček sa snažil z útočnej modrej čiary okamžite prehadzovať na Matúša Matisa do medzikružia, ale tento pokus bol kvôli nepresnosti naozaj nevydarený.
     
    50:47
    Marek Nagy šiel dravo po jemne nahodenom puku do útočného pásma, napokon sa však za využitia svojej agresivity nedočkal úspechu, keďže Martinčania pozorne ubránili situáciu.
     
    49:59
    Martinskí hokejisti sú už v plnom počte, Poprad začína svoju novú útočnú akciu bezpečnou rozohrávkou z obranného pásma.
     
    49:16
    Kasík ešte stihol zachytiť puk na modrej čiare, okamžite ho dával na opačný pravý kruh Krotákovi, ktorý bez váhania prihrával pred bránkovisko na Hvilu, lenže tento popradský útočník nestihol využiť túto možnosť na zakončenie.
     
    48:56
    Jaroslav Kasík napriahol svoju hokejku na modrej čiare, ale jeho tvrdú delovku už okamžite spozoroval martinský brankár Dzubina, a preto aj patrične výstrojou reagoval.
     
    48:24
    Michal Dvořák sa zmocnil puku v obrannom pásme a následne s absolútnym pokojom poslal puk von cez všetky čiary.
     
    47:58
    Poprad si zahrá presilovku. Tomáš Brcko dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    47:47
    Radoslav Macík sa mohol vo svojom prvom zápase za Poprad presadiť aj gólovo, keď si krásne z rohu klziska nakorčuľoval pred bránu, položil si ešte Dzubinu, ale následne mu puk skĺzol z čepele hokejky!
     
    47:20
    Filip Mlynčár vyhral buly v útočnom pásme, okamžite dával pred bránu, kde už bleskovo vyštartoval Macík, no napokon sa do dorážky nedostal. Rýchlejší bol ešte predsa len Dzubina.
     
    Dnešné stretnutie sleduje 782 divákov.
     
    46:54
    Cez stred ihriska zrýchlil Oliver Jokeľ, ktorý sa následne dostal až do zakončenia z medzikružia, vyskúšal Kostúra prízemnou strelou, no gólman Popradu mal betóny na správnom mieste a teda bezpečne zareagoval.
    PAUKOVČEK - 3:0
     
    45:53
    Poprad dal gól!
    Po dlhej dobe tu máme znovu presný zásah, konkrétne je to po 30 minútach. Kurali získal puk v útočnom pásme v rohu klziska, prekorčuľoval za bránu a na modrú čiaru prihral LUKÁŠOVI PAUKOVČEKOVI, ktorý tvrdou strelou vypálil na bránu. Puk ešte tečoval Kolba, ktorý tak Dzubinovi už definitívne zažehnal šancu na zachytenie tejto strely.
    Asistencia: Mário Kurali.
     
    45:08
    Brcko strieľal okamžite po vhadzovaní v útočnom pásme priamo na bránu, Kostúr vyrážal pred seba, kde prišiel Radoslav Illo, no svoj dôraz nepretavil do konca, keďže brankára Popradu neprekonal.
     
    44:46
    Ku dobrej šanci z medzikružia sa dostal Tomáš Pokrivčák, ktorý strieľal ihneď z prvej po prihrávke, ale pozorný gólman Kostúr dokázal betónmi vyraziť puk do bezpečia!
     
    44:11
    Do zakončenia z pravého kruhu sa dostal Andrej Themár, no jeho strela z týchto priestorov nesmerovala do priestoru brány.
     
    43:32
    Radoslav Illo si na pravom kruhu spracoval prihrávku a ihneď sa snažil šikovne strieľať na bránu, napokon sa tak aj podarilo, ale jeden z popradských hráčov zblokoval strelu na ochrannú sieť.
     
    43:01
    Radoslav Suchý nahadzoval od modrej čiary pred bránu, ale napokon nik z popradských hráčov nedokázal tečovať puk. Dzubina vychytal strelu Suchého so stopercentnou istotou.
     
    42:42
    Lukáš Hvila využil svoju rýchlosť, nahodil od modrej čiary puk priamo na Dzubinu, ktorý najprv na hokejke zastavil puk, ale potom ho pre istotu prikryl, keďže k nemu už smeroval usilovný Hvila.
     
    41:47
    Mierne vtipný moment sme mali v týchto chvíľach možnosť vidieť, keďže martinský brankár Michal Dzubina počas toho ako rozohrával za bránu padol, hra bola prerušená, ale gólman Martina je v poriadku.
     
    41:28
    Tomáš Brcko korčuľoval za voľným pukom pri mantineli v strednom pásme, no pozorný Fabian ho bezpečne od puku odstavil.
     
    40:51
    Ešte vo väčšej šanci Popradu sa ocitol Mário Kurali, ktorý si pred bránkoviskom spracoval prihrávku od Matisa, strieľal najprv len do Dzubinovho betónu. V dorážke však napokon prestrelil bránu!
     
    40:39
    Na opačnej strane sa blysol pekným pokusom Paukovček, ktorý sa prebojoval kľučkami až do tesnej blízkosti, položil Dzubinu, ale následne už zakončil mimo brány.
     
    40:12
    Hneď prvé zakončenie v tejto tretine sa udialo, keď Suchý zle rozohral a jeho prihrávku zachytil v pásme Jaroslav Markovič, no mieril iba do Kostúrovej lapačky.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V prostrednej časti hry sme videli ešte menej výrazný a zaujímavý hokej, pár svetlých momentov na oboch stranách, no inak nič zvláštne hokejového. Stav je po druhej tretine nezmenený, Poprad vedie 2:0
    Tretia časť hry začne približne o 18:34.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:53
    Popradský útočník Paukovček to skúšal šikovným a rýchlym nahodením z ľavého kruhu, keďže počítal s tým, že pred bránou bude niekto z jeho spoluhráčov. Bol tam síce Matis, no ku dorážke sa nedostal.
     
    39:17
    Popradčanom sa v úvode presilovej hry podarilo usadiť v útočnom pásme, no Kroták zle prihrával krížnym spôsobom, a to znamenalo zisk puku na hokejky hráčov Martina a následné oslobodenie sa zárukou vyhodenia od Ďatelinku.
     
    39:00
    Poprad získava presilovú hru, ktorej presne prvú polovicu dohrá v druhej časti hry a ďalej bude pokračovať v tretej dvadaťminútovke. Na dve minúty za podrazenie odchádza Matej Dírer.
     
    38:42
    Dobrý útočný pohyb predviedol Matúš Matis, ktorý zrýchlil po pravom krídle, dostal sa na pravý kruh, no odtiaľ iba vyprášil betóny brankára Dzubinu.
     
    38:23
    Oba tímy už v týchto chvíľach hrajú v plnom počte.
     
    37:58
    Kasík v týchto chvíľach rozohrával útočnú akciu cez Paločka v strednom pásme. Tento popradský útočník nižšieho vzrastu len tečoval puk do útočnej tretiny.
     
    36:59
    Markovič nahodil z hornej časti pravého kruhu pred bránu, kde ešte rýchlym korčuliarskym pohybom prichádzal Svoboda, ale ku dorážke sa už nedostal, pretože šikovný Kostúr ihneď upratal puk do bezpečia.
     
    36:23
    Obojstranné vylúčenie. Na trestnú lavicu si sadajú Daniel Brejčák s Lukášom Klímom. Obaja si totižto po prikrytí puku brankárom Popradu mierne brúsili navzájom zuby a ruky, no stálo ich to oboch dvoj-minútové vylúčenie.
     
    36:21
    Arne Kroták nepredviedol úspešnú rozohrávku, prihral na hokejku Lukáša Klímu na útočnej modrej čiare Martina, ktorý pokračoval do zakončenia z medzikružia. Kostúr dokázal niekde nad lapačkou zastaviť puk, ale následne sa ešte musel obzrieť za seba, pretože keby to neurobil a následne neprikryl puk, tak Martin strieľa kontaktný gól!
     
    35:43
    Martinskí hokejisti boli znovu v útočnom záťahu, Lukáš Klíma sa dostal ku streľbe z ľavého kruhu, no jeho razantný projektil dokázal Matúš Kostúr s prehľadom zachytiť vo svojej lapačke.
     
    35:06
    Marek Nagy potiahol zase na opačnej strane akciu cez stred ihriska, dával na Petra Gápu ku pravému kruhu, no tento popradský útočník iba vyskúšal Dzubinu, ktorý vyrazil strelu s istotou za pomoci svojich betónov.
     
    34:45
    Jaroslav Markovič našiel z pravého kruhu peknou prihrávkou Tomáša Pokrivčáka v medzikruží, no pozorný Kostúr sa v priebehu niekoľkých stotín sekundy presunul a zachytil puk do svojej lapačky!
     
    34:12
    Popradskí hokejisti to v týchto chvíľach mierne prekombinovali, keďže Sýkora dával na útočnú modrú čiaru Hvilovi, ktorý chcel na opačnú stranu dávať rozbehnutému na Matisovi, no ten nejakým nedopatrením iba narazil do Sýkoru a navyše to ešte znamenalo aj postavenie mimo hry.
     
    33:33
    Lukáš Klíma prenechal bekhendom v útočnom pásme Andrejovi Themárovi, ktorý zakončoval švihom z pravého kruhu, no napokon bránu prestrelil.
     
    32:41
    Peter Gápa sa zmocnil puku na ľavom kruhu, následne sa ešte mierne priblížil ku bráne, ale strieľal iba mizerne do stredu brány, kde bol pripravený gólman Dzubina, ktorý bezpečne zachytil puk vo svojej výstroji!
     
    31:53
    Jaroslav Kasík sa teraz činil ako rozohrávač akcie, no zo stredného pásma iba nahodil do útoku, kde sa snažil vyhľadať spoluhráčov, no Poprad sa týmto spôsobom nakoniec nedostal do koncovky.
     
    31:18
    Lukáš Klíma sa snažil zúžitkovať svoju šikovnosť, keď najprv zrýchlil po ľavom krídle a následne sa snažil za pomoci kľučky dostať do zakončenia, no cez pozorného Kasíka neprešiel ani na krok ku bráne.
     
    30:28
    Jokeľ hľadal nebezpečnou prihrávkou spoza brány Dominika Fujeríka, ktorý už vyčkával pred bránkoviskom, no napokon sa mu využiť túto prihrávku nepodarilo.
     
    29:38
    Andreas Štrauch sa zmocnil puku na obrannej modrej čiare, pokračoval za pomoci svojho rýchleho korčuliarskeho pohybu po pravom krídle, no napokon sa cez Ďatelinku ku strele nedostal.
     
    28:45
    Hvila prenechal v útočnom pásme Marekovi Nagyovi, ktorý z ľavého kruhu nastreľoval na bránu, Dzubina vyrazil nesebaisto pred seba. Následne pred bránu ešte korčuľoval usilovný Gápa, no dorážkou nepresunul puk do brány.
     
    27:41
    Oliver Jokeľ sa dostal do nebezpečného zakončenia z tesnej blízkosti, blafákom sa snažil prekvapiť Kostúra strelou ku ľavej žrdi, no Kostúr tesne-tesne dal do strely hokejku, ktorou usmernil puk len veľmi blízko ľavej žrde, napokon to však gól nebol!
     
    27:23
    Radoslav Illo šikovne premiešal na ľavom kruhu a okamžite sa premiestnil do medzikružia, odkiaľ vyskúšal pozornosť gólmana Kostúra, no ten bezpečne vyrazil puk.
     
    26:33
    Pokrivčák si v útočnom pásme popri mantineli nerozumel s Matejkom, prišiel tam okamžite Takáč, ktorý odobral túto dvojicu Martinčanov o puk a vyhodil ho.
     
    25:55
    Presilová hra pre Martin. Daniel Brejčák dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    25:34
    Oliver Jokeľ si spracoval puk na pravom krídle, pokračoval vysokou rýchlosťou na pravý kruh, odkiaľ sa prezentoval strelou švihom, no pozorný Kostúr bezpečne uchmatol puk do svojej lapačky.
     
    25:16
    Popradskí hokejisti si nedokázali ani poriadne v útočnom pásme vymeniť puk a už sa aj ich presilová hra končí.
     
    24:34
    Dobú hru momentálne predviedol martinský útočník Jaroslav Svoboda, ktorému sa podarilo hru dostať do útočného pásma. Dokázal napokon aj preveriť gólmana Kostúra príklepom z ľavého kruhu, no brankár Popradu bezpečne vyráža.
     
    23:59
    Kasík sa zmocnil puku na pravom kruhu, snažil sa ho ešte nejako presunúť krížne pred bránkovisko, no Lukáš Hvila, ktorý nemal prihrávku prijať, ju zrazil do rohu klziska.
     
    23:28
    Popradskí hokejsti boli vyprevadení z útočného pásma, následne zakladá novú útočnú akciu domácich Štefan Fabian.
     
    23:15
    Vylučuje sa opäť. Hráčska lavica Martina dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Tresti si odchádza odsedieť Matej Dírer.
     
    22:25
    Dobrú prácu odviedol Lukáš Hvila, ktorý vyviezol puk do útočného pásma, prekorčuľoval priestor za bránou a následne sebavedomo vrátil na obrannú modrú čiaru Suchému.
     
    21:50
    Popradčania sa bezpečne ubránili nadchádzajúceho martinského útoku, Kurali bezpečne zachytil puk a poslal ho von z obranného pásma.
     
    21:16
    Hrať sa bude v počte štyroch proti štyrom. Marek Kolba dostáva dve minúty za držanie hokejky a Arne Kroták dve minúty za seknutie.
     
    21:01
    Od modrej čiary preveril gólmana Kostúra tvrdou strelou Ivan Ďatelinka, no jeho veľmi prudká delovka bola bezpečne vyrazená gólmanom domácich do rohu klziska.
     
    20:54
    Popradčania sa ledva zbavili oslabenia a už majú na rováši ďalšie. Samuel Takáč odchádza na dve minúty za hákovanie.
     
    20:25
    Účinne to však napravil Lukáš Paukovček, ktorý sa prebojoval do zakončenia po pravom krídle, strieľal z pravého kruhu na Dzubinu, ktorý vyrazil pred seba, a potom ešte Paukovček aj dorážal svoju strelu, no len priamo do tela gólmana Martina!
     
    20:08
    Na začiatku druhej časti hry vybojovali vhadzovanie domáci hokejisti, ktorí sa snažili rýchlym nahodením dostať do útoku, ale nepodarilo sa.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V prvej časti hry sme videli vcelku pokojný hokej, viac šancí si vytvorili domáci hokejisti, ktorým sa podarilo dvakrát presne skórovať. V 4. minúte otvoril skóre Sýkora a v priebehu 16. minúty zvýšil na 2:0 Paločko.
    Druhá tretina sa začne približne o 17:48.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:58
    Martinskí hokejisti si puk dokázali cez pozorných Popradčanov posúvať len po mantineloch, následne Malina odzbrojil Illa, ktorému ešte poľahky uchmatol puk Kasík a ten v závere tretiny vyhodil.
     
    19:15
    Popradčania v týchto chvíľach vyhodili puk cez všetky čiary, Matejka sa ho zmocnil za bránou a to už pravdepodobne bude znamenať poslednú šancu pre Martin v tejto tretine.
     
    18:52
    Jaroslav Markoviči si na pravom kruhu spracoval prihrávku od Matejku, následne sa vysunul bližšie do medzikružia a strieľal na bránu, no Matúš Kostúr absolútne sebavedomo vytiahol svoju lapačku, do ktorej reflexívne zachytil puk.
     
    18:33
    Napokon však popradský útočník Samuel Takáč dostáva trest za toto konanie. Odchádza si odsedieť dve minúty za seknutie.
     
    18:26
    Marek Kolba si teraz mierne v obrannom pásme brúsil zuby na Takáčovi, bolo tam pár dotykov hokejkami a niekoľko vražedných pohľadov, no hlavný rozhodca akosi ponecháva hru bez prerušenia.
     
    17:40
    Martinský útočník Tomáš Klíma teraz v obrannom pásme spadol nepríjemne na mantinel, spoluhráčmi mu však bezpečne pomohli a odprevadili ho na striedačku.
     
    17:22
    Peter Gápa si myslel, že ešte zadrží puk v útočnom pásme po Illovom vyhodení, ale napokon však popradský útočník už spracoval puk v strednom pásme, čo znamenalo prerušenie hry kvôli ofsajdu.
     
    16:41
    Svoju nebezpečnú hru teraz prezentovali aj martinskí hokejisti! Jaroslav Markovič sa prebojoval do šance z tesnej blízkosti po Svobodovej prhrávke, ale z tesnej blízkosti trafil iba ľavú žŕdku Kostúrovej brány!
    PALOČKO - 2:0
     
    15:44
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti sa pohodlne dostávajú do dvoj-gólového vedenia v tomto zápase. Arne Kroták potiahol útočnú akciu po ľavom krídle, následne nahodil po mantineli na Paločka, ktorý dával do medzikružia na Takáča. Ten však ešte počkal, kým si práve jeho spoluhráč MATÚŠ PALOČKO príde ku dolnej časti pravého kruhu, následne mu prihral a Paločko s prehľadom zakončil cez ležiaceho Dzubinu!
    Asistencie: Samuel Takáč, Arne Kroták.
     
    15:28
    Radoslav Illo zakladal útočnú akciu pre svoj tím, no tá sa skončila iba vhadzovaním v obrannom pásme Martina, keďže sme po jeho nepresnej prihrávke zbadali zakázané uvoľnenie.
     
    15:03
    Do dobrej šance sa po ľavom krídle dostal Sýkora, ktorý prešiel s istotou cez Matejku, natlačil sa bekhendovou stranou, ale napokon svojou hokejkou mieril iba do betónov brankára Michala Dzubinu.
     
    14:33
    Pokrivčák prenechal v útočnom pásme na pravom kruhu Svobodovi, ktorý strieľal z týchto priestorov, no Kostúr ani nemusel zasahovať, keďže Kurali pozorne zblokoval strelu.
     
    14:20
    Jakub Makovský zakladal novú útočnú akciu domáceho mužstva, no nahodenie puku zo stredného pásma na mantinel už znamenalo zakázané uvoľnenie.
     
    13:50
    Do útoku sa však okamžite dostali hostia, keď Oliver Jokeľ získal rýchlosť po pravom krídle, dostal sa s pukom na pravý kruh, kde mierne pozastavil akciu. Následne vystrelil na bránu, ale v nej bol sebavedomý Kostúr, ktorý bezpečne prikryl puk pod svoju lapačku.
     
    13:26
    Kroták nahodil do útočného pásma priamo na Dzubinu, ku ktorému okamžite dokorčuľoval Paločko. Druhá formácia Popradu teda úspešne vybojoval vhadzovanie pre ďalších spoluhráčov.
     
    12:46
    Paukovček sa vysunul s pukom po ľavom krídle, následne v útočnom pásme hľadal v medzikruží Tomáša Sýkoru, no pozorný Brcko bol s istotou na mieste a nepustil Popradčanov do zakončenia.
     
    12:07
    Povedal by som, že Martinu sa ani veľmi nechce hrať táto hra v početnej výhode. Sýkora bezpečne získal puk v obrannom pásme, v strednom pásme sa pohral s dvomi protihráčmi a následne nahodil.
     
    11:27
    Kasík s istotou pridržal puk v obrannom pásme, nebol napádaný, takže si to s prehľadom mohol dovoliť. Keď sa už k nemu blížil Markovič, tak jednoducho puk odstrelil ku Dzubinovi.
     
    11:11
    Martinským hokejistom už ubehla prvá minúta presilovej hry, zatiaľ sa im nepodarilo rozostaviť v útočnom pásme.
     
    10:30
    Tomáš Klíma si nahodil puk do útočného pásma, no kus čiernej gumy sa odrazil od mantinelu priamo na Kostúrovu hokejku, ktorý pohotovo reagoval a odstrelil ho po mantineli preč z obranného pásma.
     
    10:11
    Vylučuje sa teraz aj na popradskej strane. Ľubomír Malina dostáva dve minúty za podrazenie. Martin má ľahšiu šancu na vyrovnanie.
     
    09:49
    Martinčania už hrajú v plnom počte, musíme zhodnotiť, že Popradčania predviedli vcelku dobrú presilovú hru. Vytvorili si niekoľko šancí na zakončenie, problém im teda robil jedine Dzubina.
     
    09:11
    Kroták zariskoval s prihrávkou na Hvilu do medzikružia, keďže pri popradskom útočníkovi už bol pozorný Jaroslav Svoboda, ktorý vybojoval puk a vyviezol ho do stredného pásma.
     
    08:42
    Matis posunul z dolnej časti ľavého kruhu na hornú časť rovnakého kruhu, kde si puk spracoval Sýkora. Ten so strelou neváhal dlho a okamžite vyskúšal Dzubinu, ktorý však s istotou schoval puk vo svojej výstroji.
     
    08:18
    Martinskí hokejisti využili zaváhanie Popradu v útočnom pásme, s pukom sa dostali do stredného pásma a odtiaľ ho nahodili na Kostúra, ktorý už okamžite rozohrával.
     
    07:55
    Od modrej čiary strieľal na bránu netradične Paločko, ktorý ukázal celkom chválitebnú strelu, ktorú ešte tečoval Hvila, no len do výstroje brankára Dzubinu, ktorý sebavedomo zachytil toto zakončenie,.
     
    07:39
    Kroták dokázal z pravého kruhu pekne nájsť medzi kruhmi Lukáša Hvilu, ktorý neváhal a okamžite strieľal, no Dzubina pozorne vyrazil hokejkou na pleksisklo.
     
    07:21
    Poprad si ako prvý v tomto zápase vyskúša presilovú hru. Na trestnú lavicu odchádza Tomáš Klíma, ktorý dostáva dve minúty za hrubosť.
     
    06:41
    Martinský útočník Andrej Themár sa dostal do zakončenia z medzikružia, keď sa bekhendom zbavil protihráčov, ale následne strieľal iba do obrancu Kuraliho.
     
    05:56
    Štvrtá útočná formácia Popradu sa dostala do útočného pásma, postaral sa o to najmä Štrauch, ktorý vybojoval nahodený puk od Nagya, ale následne už ďalej nedokázal vyprodukovať zmysluplnú prihrávku.
     
    05:20
    Opäť sa Kamzíkom nepodarilo presne rozohrať. Kasík dával na pravé krídlo, kde mu korčuľoval Macík, no následne táto prihrávka znamenala iba zakázané uvoľnenie.
     
    04:57
    Popradská posila Radoslav Macík šprintovala za nahodeným pukom do útočného pásma, no už nezastihla puk predtým, než preťal bránkovú čiaru.
     
    04:24
    Andrej Themár bojoval v útočnom pásme pri rohu klziska s Takáčom, no pozorný popradský útočník zachoval chladnú hlavu a bezpečne hokejkou vzal martinskému hráčovi puk.
    T. SÝKORA - 1:0
     
    03:33
    Poprad dal gól!
    Hneď v úvode stretnutia máme možnosť vidieť prvý presný zásah tohto stretnutia! Radoslav Suchý sa zmocnil puku v strednom pásme, dával ho z obrannej modrej čiary na červenú čiaru, kde bol Paukovček, ktorý okamžite šikovne videl na ľavom krídle rozbehnutého TOMÁŠA SÝKORU. Ten zrýchlil bližšie ku bráne a peknou strelou pomedzi brankára Dzubina posiela Poprad do vedenia!
    Asistencie: Lukáš Paukovček, Radoslav Suchý.
     
    03:10
    Andreas Štrauch viedol v rohu klziska súboj s Rusinom, ktorý mu napokon čisto odobral puk. Následne sa Martinčana oslobodili.
     
    02:36
    Po ďalšej nepodarenej akcii martinských hráčov sa okamžite snažili prekvapiť domáci, no pomocou nahodenia puku sa im do rýchleho zakončenia nepodarilo dostať.
     
    01:59
    Do dobrej šance z tesnej blízkosti sa dostal Tomáš Pokrivčák, ktorý sa zmocnil puku pred bránkoviskom a okamžite zakončoval, no pozorný Kostúr vyrazil puk svojou hokejkou do rohu klziska.
     
    01:40
    Kamzíci si v kombinácii cez stredné pásmo nerozumeli, keďže Hvila vošiel do útočného pásma skôr ako mal. Následne to teda znamenalo prerušenie hry kvôli ofsajdu.
     
    01:22
    Popradský kapitán Arne Kroták sa dostal prvýkrát na ľad v tomto zápase, pozorne rozohráva prvú akciu Popradčanov spoza brankára Kostúra.
     
    00:33
    Hokejisti Popradu odolali prvému pokusu o útok hostí. Následne Kurali rozohrával akciu, nahodil taktiež puk, no pozorní Martinčania bezpečne zastavili možnosť domácich o zakončenie. Ďatelinka sa zastavil s pukom za bránou a čaká na striedanie svojich spoluhráčov.
     
    00:08
    Úvodné vhadzovanie dnešného stretnutia vybojoval Svoboda, ktorý posunul na obrancov a okamžite sa martinskí hokejisti zárukou nahodeného puku premiestnili do útočného pásma.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Obe mužstvá už vychádzajú zo šatní na ľadovú plochu. Popradskí hokejisti dnes nastúpia už aj s novou posilou, Radoslavom Macíkom, ktorý prišiel do Popradu z Liptovského Mikuláša. Koučom Popradu je Milan Jančuška.
    Martinskí hokejisti dnes ukážu svoju hokejovosť v bielych dresoch pod vedením trénera Jaroslava Töröka.

    Vážení športoví priatelia, nech nás čítate kdekoľvek, prajeme vám príjemné sledovanie!
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), D. Brejčák – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Matis, Paukovček, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Macík, Mlynčár, Hvila – Gápa, M. Nagy, Štrauch

    MHC Mountfield (Martin): Dzubina (Pieš) – Ďatelinka ("C"), Matejka – Lojek, Brcko – Kolba ("A"), Dvořák – Rusina, Tupý – Markovič ("A"), Svoboda, Pokrivčák – Illo, Fujerík, Jokeľ – Themár, T. Klíma, L. Klíma – Šugár, Dírer, Jurášek

    Rozhodca: Lokšík – Bogdaň, Smrek.
     
    Prajem príjemný podvečer z popradského zimného štadióna, kde bude zahájené 32. kolo našej najvyššej hokejovej súťaže. HK Poprad dnes na svojom ľade privíta MHC Mountfield Martin. Stretnutie sa začne o 17:00 a jeho priebehom vás od klávesnice bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Momentálne popradskí hokejisti neprežívajú najlepšie obdobie. Súťaž rozbehli vynikajúco, no od posledných novembrových dní na nich pôsobí kríza, z ktorej sa zatiaľ plnohodnotne nedostali. Aktuálne si však Kamzíci strážia štvrtú pozíciu v tabuľke. Na konte majú spolu 62 bodov, ktoré sa im podarilo získať spôsobom 22 víťazstiev (z toho 17 riadnom hracom čase) a jednej prehry po predĺžení.
    Momentálna forma Popradu nie je vôbec oslnivá. Hokejisti celku spod Tatier prehrali ešte v novembri so Skalicou a Nitrou. Následne sa po dvoch výhrach v Žiline a doma so Zvolenom zdalo, že zlé výsledky už vystriedajú tie dobré, ale v poslednom zápase na ľade Trenčína boli Podtatranci opäť neúspešní, keďže prehrali 3:1.
    Tešiť však najmä môže výkon brankára Kostúra, ktorý bol aj jedným nemenovaným športovým portálom ohodnotený za jeden z najlepších nákupov sezóny. Naozaj to môžem len potvrdiť. Je to jediný brankár, ktorý zatiaľ nepustil do brány náhradníka. Taktiež sa táto informácia odrazí aj na skóre. Poprad inkasoval 70 gólov (menej dostali už len Košice a Trenčín). Naopak sa popradskí hokejisti presadili 108-krát. Najviac z nich nastrieľal Matúš Paločko, ktorý bránkovú sieť počas tejto sezóny rozvlnil 16 ráz.

    MHC Mountfield Martin
    Martinskí hokejisti určite prichádzajú pod Tatry so snahou o malý progres v boji o vyššie priečky tabuľky. Majú naozaj čo robiť, veď sídlia na siedmej pozícii so 40 bodmi. Šiesty Trenčín má na konte 52, čo bude na dobehnutie Vojakov naozaj ťažká úloha.
    Vonku sa Martinčanom body získavajú veľmi ťažko. Kosačky majú nedobré štatistiky v nedomácich zápasoch. Dokázali takto vyhrať len päť zápasov (z toho 2 v riadnom hracom čase). Horšiu štatistiku majú už len Piešťany.
    Aktuálne majú martinskí hokejisti skákavú formu, môžeme konštatovať, že je podobná ako aktuálna popradská. Z posledných piatich zápasov vyhrali hokejisti z Turca tri zápasy a dva prehrali. Ešte v novembri zdolali Nitru a Piešťany, potom prišiel dosť vyrovnaný zápas, s ktorým môžu byť martinskí hokejisti spokojní. Hovoríme o domácom zápase s Košicami, ktorí Martinčania prehrali 1:2. no ukázali, že Košice naozaj vedia potrápiť. No a v posledných dvoch stretnutiach Martin podľahol Bystrici 7:4 a doma zdolal Skalicu 4:3.
    Najproduktívnejším hráčom hostí je Jaroslav Markovič, ktorý doposiaľ nazbieral 32 bodov.

    Vzájomné zápasy v tejto sezóne
    16.11.2014, Martin – Poprad 4:5 s.n.
    17.10.2014, Poprad – Martin 4:1
    21.09.2014, Martin – Poprad 4:1

    Kurzy
    Stávkové kancelárie pred týmto zápasom viac veria Popradu, na ktorého výhru sa pohybuje kurz okolo 1.40. Výhra hostí je ohodnotená kurzom podstatne vyšším, nejak okolo 5.30. Ak vám vyhovuje voľba remíza, určite využijete kurz, ktorý sa pohybuje okolo 4.80.

    Animácie gólov prostredníctvom GIF obrázkov, dôležité informácie a celý priebeh zápasu nájdete od sedemnástej hodiny exkluzívne na webe Onlajny.eu. Z miesta komentátora vás zápas pozýva sledovať Lukáš R. Ovšonka, ktorý vám želá ešte príjemné sledovanie a pekný športový zážitok!
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 4. T. Sýkora (Paukovček, Suchý), 16. Paločko (Takáč, Kroták), 46. Paukovček (Kurali)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), D. Brejčák – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Matis, Paukovček, T. Sýkora – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Macík, Mlynčár, Hvila – Gápa, M. Nagy, Štrauch
    HK VITAR Martin: Dzubina (Pieš) – Ďatelinka ("C"), Matejka – Lojek, Brcko – Kolba ("A"), Dvořák – Rusina, Tupý – Markovič ("A"), Svoboda, Pokrivčák – Illo, Fujerík, Jokeľ – Themár, T. Klíma, L. Klíma – Šugár, Dírer, Jurášek

    Rozhodca: Lokšík – Bogdaň, Smrek

    Diváci: 782