Čeljabinsk – Nižnekamsk 6:2 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
6:2 (0:2, 5:0, 1:0)
Neftechimik Nižnekamsk
Sobota 15.11.2014, 13:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:52
    Tak predsa spomínané vylúčenie. Na trestnú lavicu ešte odchádza Kosmačjov.
     
    58:58
    Na trestnú lavicu putujú Stanislv Slševskij a domáci Gubarev, obaja za hrubosť. Hrať sa nám bude 4 na 4.
    KONDRATEV - 6:2
     
    58:09
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    A je definitívne rozhodnuté! MAXIM KONDRATEV si nakorčuľoval pred bránu, dostal presnú prihrávku a strelou z prvej nedal Sudnicinovi šancu! Asistencie: Stanislav Čistov, Deron Quint
     
    56:22
    Rybin fauloval v obrannej tretine strieľajú Piganoviča a odchádza na trestnú lavicu za sekanie. Tak to je dovolím si tvrdiť naozaj koniec všetkým nádejám hostí.
     
    55:15
    Pestunov postiahol puk do útočnej tretiny, prihral Glinkinovi, ale jeho strela z medzi kruhov gólom nekončí! tak to bola obrovská možnosť domácich.
     
    50:54
    Domáci si vybojovali presilovú hru. Na 2 minúty putuje na trestnú lavicu za faul kolenom Alševskij.
     
    45:30
    Zdunov putuje na trestnú lavicu za vrazenie na mantinel a hostia tak budú hrať ďalšie oslabenie.
     
    44:01
    Na puk si teraz siahol aj Sudnicin, ten zasahoval proti výbornej príležitosti Ružičku z pravej strany.
     
    41:59
    Gubarev a Alševskij Jaroslv sa teraz do seba pustili. Obaja kohúti odhodili rukavice a putujú na trestnú lavicu. Zdá sa ale, že to bude osobný 10 minútový trest pre oboch hráčov.
     
    38:22
    Opäť sú už však v útoku hostia! Garnett strelu vyrazil, následne ju aj prikryl, ale puk sa snažil doraziť Sexton, ten sekol Garnetta a tak putuje na trestnú lavicu za sekanie. Toto je celkom zbytočné vylúčenie.
     
    35:21
    Chochrjakov teraz mohol znížiť! Hosťujúci útočník dostal prihrávku medzi kruhy, ale trafil iba brankára Garnetta ten hoci s problémami, ale predsa puk pokryl.
    ČISTOV - 5:2
     
    34:13
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Zdá sa, že domáci naozaj ovládli druhú tretinu priam suverénne. STANISLAV ČISTOV prihral pred bránu Panovovi od neho sa puk odrazil opäť iba ku ČISTOVOVI, ktorý prekonal Sudnicina strelou z prvej. Asistencia: Konstantin Panov.
     
    29:50
    Obrovská príležitosť! Pestunov dostal prihrávku na pravú stranu, odkiaľ naozaj nepríjemne vystrelil, ale triafa Sudnicina do prilby. Hra je tak prerušená.
     
    29:27
    Rybin teraz fauluje a putuje na trestnú lavicu. Pridajú domáci piaty gól?
     
    28:39
    Doplním ešte dôležitú informáciu, že po štvrtom góle do brány Neftechimiku nastúpil Sudnicin.
    PANOV - 4:2
     
    26:01
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Gólostroj domácich sa predsa len nezastavil! Traktor sa dostal do útoku opäť. Puk mal na svojej hokejke Piganovič, ten ho z pravej strany tak povediac iba nahodil na Kolppanena a pred ním ho ešte tečoval KONSTANTIN PANOV. Asistencie: Oleg Piganovič, Stanislav Čistov.
    POPOV - 3:2
     
    22:45
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Tak čo na to povedať? Takýto úvod domácich nedúfal snáď ani ten najväčší optimista. ANDREJ POPOV prihral v útočnej tretine na voľného Pestunova, ten mu puk z prvej vrátil a keďže sa hosťujúci brankár naspäť už presunúť nestihol, tak POPOV pálil do prázdnej brány. Asistencia: Dmitrij Pestunov.
    RUŽIČKA - 2:2
     
    21:43
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Tak to je výborný vstup domácich do druhej tretiny! MARTIN RUŽIČKA sa dostal po pravej strany do úniku a tvrdou strelou nedal Kolppanenovi najmenšiu šancu. Asistencia: Igor Veličkin.
    PIGANOVIČ - 1:2
     
    21:00
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    A máme znížené! Domácim sa teraz aj so šťastím podarilo prvýkrát v dnešnom zápase prekonať Kolppanena. Od modrej vystrelil Piganovič a jeho strel sa odrazila od ANTONA GLINKINA až za domáceho brankára. Asistencie: Oleg Piganovič, Dmitrij Pestunov
    SEXTON - 0:2
     
    19:51
    Nižnekamsk dal gól!
    Tak to je priam neuveriteľný záver prvej tretiny v podaní hostí! Tí sa dokonca dostávajú do vedenia na rozdiel dvoch gólov. Garnett síce prvú strelu dokázal vyraziť, ale puk sa dostal presne na hokejku DANA SEXTONA a ten strieľa gól do takmer odkrytej brány. Asistencie: Jegor Milovzorov, Tim Stapleton.
    MILOVZOROV - 0:1
     
    18:30
    Nižnekamsk dal gól!
    Tak to je obrovská chyba domácich! Tí stratili puk za vlastnou bránou, zmocnil sa ho Sexton, pred bránou našiel úplne voľného JEGORA MILOVZOROVA a ten presnou strelou nedal Garnettovi šancu. Asistencia: Dan Sexton.
     
    13:42
    Buliš sa dostal až pred Kolppanena, z medzikruhov nebezpečne vystrelil, ale hosťujúci brankár si pripisuje zákrok vyrážačkou! Tak toto bola naozaj dobrá príležitosť.
     
    11:00
    Ale pozor, prvé vylúčenie! Aťjušov putuje na trestnú lavicu za nedovolené bránenie. Traktor sa tak bude brániť.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 21. Glinkin (Piganovič, Pestunov), 22. Ružička, 23. Popov (Pestunov), 27. Panov (Piganovič, Čistov), 35. Čistov (Panov), 59. Kondratev (Čistov, Quint) – 19. Milovzorov (Sexton), 20. Sexton (Milovzorov, Stapleton)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Demčenko) – Quint, Borodkin, Davydov, Katičev, Aťjušov, Kondratev, Piganovič – Popov, Pestunov, Glinkin, Osnovin, Zavaruchin, Čistov, Ružička, Gubarev, Bulis, Panov, Kokujov, Penkovskij, Veličkin
    Neftechimik Nižnekamsk: Kolppanen (27. Sudnicin) – Kalašnikov, Berezin, Kosmačjov, Eronen, Jevsejenkov, Amirov – Stanislav Alševskij, Hennessy, Kulikov, Nikulin, Stapleton, Mnichovič, Rybin, Sexton, Chochrjakov, Milovzorov, Polygalov, Ivanov, Jaroslav Alševskij, Zdunov

    Rozhodca: Gusev, Dejev – Birin, Čubykin