Čeljabinsk – Nižnekamsk 6:2 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
6:2 (0:2, 5:0, 1:0)
Neftechimik Nižnekamsk
Sobota 15.11.2014, 13:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    KONDRATEV - 6:2
     
    58:09
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    A je definitívne rozhodnuté! MAXIM KONDRATEV si nakorčuľoval pred bránu, dostal presnú prihrávku a strelou z prvej nedal Sudnicinovi šancu! Asistencie: Stanislav Čistov, Deron Quint
    ČISTOV - 5:2
     
    34:13
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Zdá sa, že domáci naozaj ovládli druhú tretinu priam suverénne. STANISLAV ČISTOV prihral pred bránu Panovovi od neho sa puk odrazil opäť iba ku ČISTOVOVI, ktorý prekonal Sudnicina strelou z prvej. Asistencia: Konstantin Panov.
    PANOV - 4:2
     
    26:01
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Gólostroj domácich sa predsa len nezastavil! Traktor sa dostal do útoku opäť. Puk mal na svojej hokejke Piganovič, ten ho z pravej strany tak povediac iba nahodil na Kolppanena a pred ním ho ešte tečoval KONSTANTIN PANOV. Asistencie: Oleg Piganovič, Stanislav Čistov.
    POPOV - 3:2
     
    22:45
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Tak čo na to povedať? Takýto úvod domácich nedúfal snáď ani ten najväčší optimista. ANDREJ POPOV prihral v útočnej tretine na voľného Pestunova, ten mu puk z prvej vrátil a keďže sa hosťujúci brankár naspäť už presunúť nestihol, tak POPOV pálil do prázdnej brány. Asistencia: Dmitrij Pestunov.
    RUŽIČKA - 2:2
     
    21:43
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    Tak to je výborný vstup domácich do druhej tretiny! MARTIN RUŽIČKA sa dostal po pravej strany do úniku a tvrdou strelou nedal Kolppanenovi najmenšiu šancu. Asistencia: Igor Veličkin.
    PIGANOVIČ - 1:2
     
    21:00
    Traktor Čeljabinsk dal gól!
    A máme znížené! Domácim sa teraz aj so šťastím podarilo prvýkrát v dnešnom zápase prekonať Kolppanena. Od modrej vystrelil Piganovič a jeho strel sa odrazila od ANTONA GLINKINA až za domáceho brankára. Asistencie: Oleg Piganovič, Dmitrij Pestunov
    SEXTON - 0:2
     
    19:51
    Nižnekamsk dal gól!
    Tak to je priam neuveriteľný záver prvej tretiny v podaní hostí! Tí sa dokonca dostávajú do vedenia na rozdiel dvoch gólov. Garnett síce prvú strelu dokázal vyraziť, ale puk sa dostal presne na hokejku DANA SEXTONA a ten strieľa gól do takmer odkrytej brány. Asistencie: Jegor Milovzorov, Tim Stapleton.
    MILOVZOROV - 0:1
     
    18:30
    Nižnekamsk dal gól!
    Tak to je obrovská chyba domácich! Tí stratili puk za vlastnou bránou, zmocnil sa ho Sexton, pred bránou našiel úplne voľného JEGORA MILOVZOROVA a ten presnou strelou nedal Garnettovi šancu. Asistencia: Dan Sexton.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 21. Glinkin (Piganovič, Pestunov), 22. Ružička, 23. Popov (Pestunov), 27. Panov (Piganovič, Čistov), 35. Čistov (Panov), 59. Kondratev (Čistov, Quint) – 19. Milovzorov (Sexton), 20. Sexton (Milovzorov, Stapleton)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Demčenko) – Quint, Borodkin, Davydov, Katičev, Aťjušov, Kondratev, Piganovič – Popov, Pestunov, Glinkin, Osnovin, Zavaruchin, Čistov, Ružička, Gubarev, Bulis, Panov, Kokujov, Penkovskij, Veličkin
    Neftechimik Nižnekamsk: Kolppanen (27. Sudnicin) – Kalašnikov, Berezin, Kosmačjov, Eronen, Jevsejenkov, Amirov – Stanislav Alševskij, Hennessy, Kulikov, Nikulin, Stapleton, Mnichovič, Rybin, Sexton, Chochrjakov, Milovzorov, Polygalov, Ivanov, Jaroslav Alševskij, Zdunov

    Rozhodca: Gusev, Dejev – Birin, Čubykin