Kladno – Mladá Boleslav 3:5 (kon.) | Kometa Brno – HC Litvínov 8:2 (kon.) | HC Plzeň – Liberec 4:1 (kon.)
Třinec – Olomouc 7:1 (kon.) | Slavia – Jihlava 2:1 (kon.) | Sparta Praha – Č. Budějovice 4:5 (po pr.)
Pardubice – Chomutov 3:4 (2:3 po s.n.) | Vítkovice – Zlín 7:3 (kon.)
koniec
HC Vítkovice Ridera
7:3 (2:0, 2:1, 3:2)
Berani Zlín
cz Sobota 15.11.2014, 17:00 • MFH Ostrava • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Moravský souboj vyšel vítězně pro vítkovický tým, který podal sympatický výkon po výhře 7:3. Vítkovice byly od začátku jasně lepším týmem, Zlínští v první třetině hrály obranný hokej, zatímco Vítkovičtí útočili – po první třetině vedli 2:0. Ve druhé periodě se zlínská souhra zlepšila, "Ševci" lépe bruslili, ale Vítkovickým se skórově nepřiblížili. Druhá třetina byla více vyrovnaná, Zlín tlačil na pilu, přesto Vítkovice dokázaly vstřelit větší počet branek než soupeř.
    Dnes se vyznamenal Patrik Zdráhal, který Vítkovicím pomohl jedním gólem a dvěmi asistencemi. Petr Česlík dokázal svému kolegovi z týmu konkurovat, když vsítil jednu branku a jednu asistenci.
    Za Zlínské se i přes nepovedený zápas ukázal Dominik Matula, který jeden gól dal a na jednu branku nahrával.
    Ode mne je to ze zamrzlé Multifunkční haly ve Vítkovicích vše, přeji Vám krásný sobotní večer a u onlajnů zase někdy napočtenou. (19:08:36)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    56:39
    Zlín právě vstřelil branku!
    Po menším zlínském tlaku, ztraceným pukem v obrané třetině Vítkovic a následným rychlým najetím Zlína do třetiny našel Hlaváč ideálně DOMINIKA MATULU, který vystřelil těsně pod břevno branky Michala Waneckiho – 7:3.
    Asistence: Michal Hlaváč.
     
    53:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Gelnar našel osamoceného DAVIDA SYSALU před zlínskou svatyní, útočník vítkovic si s Halodou poradil bekhendovou kličkou a stav je 7:2.
    Asistence: Jakub Gelnar.
     
    52:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Puk měl v moci vítkovický Kafka, ten vzápětí udělal chybu, puku se zmocnil Hladišovi, ten jen jednoduše posunul na ADAMA HOŘANSKÉHO a ten se může radovat z gólu – 6:2.
    Asistence: Dominik Hladiš.
     
    50:34
    Richard Kobylík (ZLN) – 2 minuty, krosček.
     
    45:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nádherná kombinace vítkovických vyústila již v šestý gól. Hawlík zavezl puk do třetiny, nahrál na modré stojícímu Česlíkovi, ten vypálil, brankář Haloda puk minul a osamocený PATRIK ZDRÁHAL bez problému trefil prázdnou bránu – 6:1.
    Asistence: Petr Česlík, Adam Hawlík.
     
    44:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí se usadili záhadným způsobem do pásma, avšak Zdráhal ztratil puk, který se trošku ze štěstím dostal k PETRU ČESLÍKOVI, který svou střelou zápěstím nedal Halodovi šanci – 5:1.
    Asistence: Patrik Zdráhal.
     
    43:52
    Martin Haničinec (ZLN) – 2 minuty, vražení na hrazení.
     
    42:14
    Daniel Karola (ZLN) – 2 minuty, podražení.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    I druhá třetina patřila domácímu mužstvu, Vítkovice sice faulovaly se stejným počtem vyloučení jako Zlín, ale junioři s Rytířem Vítkem na prsou se dokázali prosadit i v oslabení. Vítkovičtí vedou i díky brankám Ollendera a Hlaváče z druhé třetiny o tři branky, čemuž pomohl také jediný gól Zlína, o který se postaral Hlaváč.
    Třetí třetina začíná přibližně v 18:30.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:17
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    37:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po velké chybě zadáků Zlína šli vítkovičtí do protiútoku, z něhož nic nebylo, avšak vzápětí přišla další chyba zlínských, při které se dostal k puku Jakub Illéš, našel ideálně SAMUELA OLLENDERA, který nadvakrát překonal bezmocného Halodu – 4:1.
    Asistence: Jakub Illéš.
     
    Hosté v plném počtu.
     
    33:44
    Zbyněk Žabčík (ZLN) – 2 minuty, vysoká hůl.
     
    33:06
    Dominik Kafka (VIT) – 4 minuty, vysoká hůl.
     
    Hosté v plném počtu.
     
    29:28
    Jakub Kužílek (ZLN) – 2 minuty, podražení.

    Patrik Martiník

    Góly a asistencie: 5. Demel (Puzič), 5. Rimmel (Zdráhal), 28. Jáchym (Sysala), 38. Ollender (Illéš), 45. Česlík (Zdráhal), 46. Zdráhal (Česlík, Hawlík), 54. Sysala (Gelnar) – 22. Hlaváč (Matula), 53. Hořanský (Hladiš), 57. Matula (Hlaváč)


    HC Vítkovice Ridera: Wanecki (Mizera) – Adamík, Hawlík, Demel, Puzič, Charvát M., Charvát A., Rudl – Ballner, Rimmel, Gřeš, Illéš, Česlík, Kafka, Blahuta, Ollender, Zdráhal, Beneš, Sysala, Jáchym, Gelnar. Trenér: Roman Ryšánek.
    Berani Zlín: Čáp (Haloda) – Macharáček, Kužílek, Žabčík, Kobylík, Stuchlík, Procházka, Talán – Hořanský, Hlaváč, Haničinec, Dalajka, Zaremba, Karola, Pavlůsek, Vyoral, Matula, Hladiš. Trenér: Radek Pšurný.

    Rozhodca: Fiala Vojtěch – Hanzlík Václav, Štěpán Jaroslav