Columbus – Toronto 1:4 (kon.) | Detroit – LA Kings 5:2 (kon.) | Dallas – Anaheim 1:2 (po pr.)
Calgary – Nashville 4:3 (kon.)
koniec
Detroit Red Wings
5:2 (4:0, 0:1, 1:1)
Los Angeles Kings
Sobota 01.11.2014, 00:30 • Joe Louis Arena • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:50
    Detroit Red Wings dal gól!
    Trojica hráčov Detroitu sa dostala do prečíslenia, následne Justin Abdelkader naviazal na ľavom krídle na seba dvoch hráčov Kings, poslal puk do medzikružia Zettebergovi, ktorý ho prenechal Dacjukovi a PAVEL DACJUK príklepom z pravého kruhu triafa prázdnu bránu Kings, čím si pripisuje štvrtý gól v sezóne a definitívne tak rozhoduje o dnešnej výhre svojho tímu. Asistencie: Henrik Zetterberg, Justin Abdelkader.
     
    41:48
    Kings dali gól!
    Vo vlastnom oslabení vybojoval Toffoli puk za bránou Detroitu, posunul ho Robynovi Regehrovi na modrú, ktorého strelu následne sám z ľavej strany doklepol do siete za Howardov chrbát. Pre TYLERA TOFFOLIHO je to už šiesty presný zásah v tomto ročníku. Asistencie: Robyn Regehr, Dwight King.
     
    30:41
    Kings dali gól!
    Kings sa s problémami dostali do útočného pásma, na pravom krídle si potom vzal puk na hokejku obranca ALEC MARTINEZ, ktorý s ním obkorčuľoval Howardovu bránu a následnou strelou z ľavej strany prekonal domáceho gólmana. Kings tak v polovici stretnutia znižujú na 1:4 z ich pohľadu. Asistencie: Mike Richards, Trevor Lewis.
     
    15:28
    Detroit Red Wings dal gól!
    Obrana Detroitu na svojej obrannej modrej vybojovala puk a rozohrala peknú akciu, pri ktorej síce Red Wings stratili v útočnom pásme puk, ale za bránou Kings ho vybojoval Nyquist, ktorý spätnou prihrávkou našiel TOMÁŠA TATARA a ten z pravej strany z tesnej blízkosti brány pridáva štvrtý gól svojho tímu. Pre slovenského krídelníka je to druhý presný zásah v sezóne. Asitencie: Gustav Nyquist, Riley Sheahan.
     
    11:44
    Detroit Red Wings dal gól!
    Detroit využíva po druhýkrát v zápase presilovú hru potom, čo sa po nádhernej biliardovej akcii odhodlal k strieľanej prihrávke od modrej čiary Kronwall, ktorého strelu ešte Quick vyrazil pred seba, ale na dorážku GUSTAVA NYQUISTA bol gólman hostí prikrátky a po tretíkrát v dnešnom stretnutí inkasoval. Pre švédskeho krídelníka je to druhý gól v zápase, celkovo siedmy v sezóne. Asistencie: Niklas Kronwall, Pavel Dacjuk.
     
    09:42
    Detroit Red Wings dal gól!
    PAVEL DACJUK za bránou hsotí začal napádať Dwighta Kinga, ktorému v blízkosti pravého kruhu puk vzal a následne sám z ľavého kruhu vypálil a prekonáva Jonathana Quciak v bráne KIngs, čím tento ruský kanonier vsieťuje svoj tretí gól v aktuálnom ročníku a posiela Red Wings do dvojgólového vedenia. Bez asistencie.
     
    05:51
    Detroit Red Wings dal gól!
    Po Kronwallovom pase od modrej našiel Zetterberg z ľavého krídla svojho švédskeho krajana GUSTAVA NYQUISTA, ktorý strelou z medzikružia využíva presilovú hru a posiela Red Wings do najtesnejšieho vedenia 1:0. Asistencie: Henrik Zetterberg, Niklas Kronwall.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 6. Nyquist (Zetterberg, Kronwall), 10. Dacjuk, 12. Nyquist (Kronwall, Dacjuk), 16. Tatar (Nyquist, Sheahan), 59. Dacjuk (Zetterberg, Abdelkader) – 31. Martinez (Richards, Lewis), 42. Toffoli (Regehr, King)


    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Ericsson, Kronwall, Smith, Kindl, DeKeyser, Quincey– Abdelkader, Dacjuk, Zetterberg (C) – Tatar, Sheahan, Nyquist – Nestrašil, Helm, Jurčo – Miller, Glendening, Andersson
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Martinez, Regehr, McNabb, Greene – Pearson, Carter, Toffoli – King, Richards, Brown (C) – Clifford, Stoll, Williams – Andreoff, Lewis, Nolan

    Rozhodca: Devorski, Rehman – Cherrey, Miller