Columbus – Toronto 1:4 (kon.) | Detroit – LA Kings 5:2 (kon.) | Dallas – Anaheim 1:2 (po pr.)
Calgary – Nashville 4:3 (kon.)
koniec
Detroit Red Wings
5:2 (4:0, 0:1, 1:1)
Los Angeles Kings
Sobota 01.11.2014, 00:30 • Joe Louis Arena • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    O výsledku dnešného duelu rozhodla prvá tretina, v ktorej Red Wings nasúkali svojmu súperovi štyri góly, keď sa najskôr v šiestej minúte presadil Švéd Gustav Nyquist, v deviatej po peknej individuálnej akcii ruská hrajúca legenda Pavel Dacjuk a v dvanástej minúte zvyšoval už na rozdiel triedy svojím druhým gólom v zápase Nyquist. V čase 15:28 sa z tesnej blízkosti brány presadil aj slovenský krídelník Tomáš Tatar, ktorý svojím druhým tohtosezónnym gólom zvyšoval už na 4:0 pre domácich. Prvá tretina bola pre poškodenie plexiskla ukončená predčasne a v tej druhej sme videli len jeden gól, o ktorý sa postaral v 31. minúte obranca Los Angeles Alec Martinez.

    Do tretieho dejstva dnešného hokejového predstavenia vstupovali Red Wing v trojgólovom vedení 4:1, ale už v 42.minúze znížil na rozdiel dvoch gólov vo vlastnom oslabení Tyler Toffoli a o minútku neskôr mal po faule Dannyho DeKeysera veľkú šancu na zníženie skóre o jeden gól kapitán Kings, Dustin Brown, ale neuspel. V 44.minúte sme boli svedkami šarvátky medzi domácim Jonathanom Ericssonom a hosťujúcim Jordanom Nolanom, ktorej predchádzal tvrdý hit Nolana na Darrena Helma.V samotnom závere predviedla pri power-play hostí peknú akciu prvá formácia Detroitu, ktorú zakončil strelou do prázdnej brány Dacjuk. Jeho príklepova delovka bola gólovou bodkou dnešného duelu, v ktorom za zmienku stoja aj výkony oboch gólmanov, Jimmyho Howarda v bráne Red Wings i jeho náprotivka v svätyni Kings Jonathana Quicka.


    Tri hviezdy duelu

    1. Gustav Nyquist (DET) 2+1
    2. Pavel Dacjuk (DET) 2+1
    3. Jimmy Howard (DET) – 28 zákrokov


    S konštatovaním, že Detroit Red Wings na vlastnom ľade v Joe Louis Aréne zdolali Los Angeles Kings 5:2, sa s Vami lúčim a prajem Vám príjemný zvyšok prvého novembrového víkendu. (03:44:53)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:57
    V absolútnom závere duelu sa k strele od modrej dostal český bek Jakub Kindl, ale jeho pokus končí len na pozornom Quickovi, ktorý vyráža puk.
     
    59:30
    Dnešné stretnutie sa už len dohráva.
     
    58:50
    Detroit Red Wings dal gól!
    Trojica hráčov Detroitu sa dostala do prečíslenia, následne Justin Abdelkader naviazal na ľavom krídle na seba dvoch hráčov Kings, poslal puk do medzikružia Zettebergovi, ktorý ho prenechal Dacjukovi a PAVEL DACJUK príklepom z pravého kruhu triafa prázdnu bránu Kings, čím si pripisuje štvrtý gól v sezóne a definitívne tak rozhoduje o dnešnej výhre svojho tímu. Asistencie: Henrik Zetterberg, Justin Abdelkader.
     
    57:38
    Quick opúšťa bránu Kings a tí tak bojujú o vyrovnanie v šestici!
     
    56:55
    Po ďalšej Zetterbergovej strele sa dostali do útočného tlaku Kings, ale k strele na bránu ich snaha neviedla a Detroit sa vďaka vyhodeniu do obrannej tretiny hostí oslobodil od náporu Los Angeles.
     
    55:24
    Z ľavého kruhu veľmi nebezpečne a prekvapujúco vystrelil Henrik Zetterberg, ale kapitán domácich Red Wings nenasmeroval svoju strelu presne a krátko potom hráči Detroitu o pásmo prišli.
     
    54:47
    Hra sa opäť prerušovala, tentokrát v obrannej tretine Detroitu, kde Howard prikrýval strelu od jedného z hostí.
     
    54:32
    Kings vyhrali buly v útočnom pásme, ale následne sa Brendan Smith sám vytlačil do stredu klziska a krátko potom bol Detroitu pískaný ofsajd, v ktorom bol Glendening.
     
    54:24
    Detroit sa zo stredného pásma dokázal dostať do toho útočného a Helm z vrcholu medzikružia pálil na Quicka, pred ktorým sa dva či trikrát pokúsil o dorážku slovenský krídelník Tomáš Jurčo a následne i z pravej strany z tesnej blízkosti brány Darren Helm, ale Jonathan Quick potvrdil svoju pozíciu jedného z najlepších gólmanov NHL a v ťažkej situácii podržal svoj tím.
     
    53:36
    Takmer okamžite po buly sa hra prerušovala, opäť pre ofsajd Los Angeles Kings.
     
    53:34
    Akcia hostí bola zastavená pre ofsajd na ľavej strane útočnej tretiny.
     
    53:12
    Zetterberg svojím pasom z obrannej tretiny nikoho zo spoluhráčov nenašiel a v strednom pásme získali puk Kings, ktorí ho však následne len nahadzovali do pásma, kde si ho opäť na hokejky vzali hráči Red Wings. Detroit sa krátko potom dokázal dostať do ofenzívneho tlaku, ktorý zakončili domáci nebezpečnou strelou Lukea Glendeninga, po ktorej sa hra prerušovala.
     
    52:04
    V strednom pásme stratil Detroit puk a dopredu mohlo ísť Los Angeles, ale ani hosťom sa nepodarilo dostať sa do vážnejšej šance, pretože autor druhého gólu Kings, Tyler Toffoli, v sľubnej pozícii minul bránu. Hra sa krátko potom prerušovala a nasledovala reklamná pauza.
     
    51:25
    Ja sa ospravedlňujem za menší technický výpadok, počas ktorého hrali Red Wings presilovku pri vylúčení Doughtyho. K strele na bránu sa dostal aj slovenský hokejista v službách Red Wings, Tomáš Tatar, ale Detroit svoju šancu na piaty gól nevyužil a stav tak ostáva nezmenený, 4:2 pre domácich.
     
    48:22
    Kanadský obranca v službách Los Angeles, Drew Doughty, dostal dvojminútový trest za hákovanie Dacjuka.
     
    46:29
    Po akcii Detroitu Jonathan Quick prikrýva puk, hra sa prerušuje a nasleduje reklamná pauza.
     
    45:47
    Veľmi nebezpečnú strelu vyslal na Howarda Jeff Carter a po delovke niekdajšieho kanoniera Philadelphie a Columbusu sa hra prerušovala.
     
    45:37
    Oba celky už hrajú v plnom počte.
     
    44:48
    Po Dacjukovej strele na Quickovu bránu sa strhla pred sväytňou LA menšia mela tiel, ale Quick predviedol veľkú obratnosť a podobne ako pred chvíľou jeho náprotivok Howard, nepustil puk za svoj chrbát.
     
    44:38
    Po prihrávke do Williamsa sa dostal k strele Dustin Brown a Howard mal s jeho delovkou veľké problémy, ale napokon zabránil ,aj po dorážkach hostí, puku v ceste za jeho chrbát.
     
    44:01
    Red Wings sa pokúšali o rýchle zaútočenie, ale prekazilo im to postavenie mimo hru, v ktorom bol Riley Sheahan.
     
    43:53
    Darren Helm bol tvrdo priklincovaný na mantinel od hosťujúceho Jordana Nolana pri útočnej modrej čiare Red Wings a to nenechal bez povšimnutiua Helmov spoluhráč, švédsky zadák Jonathan Ericsson, ktorý svojho spoluhráča pomstil a pustil sa do prudkej šarváítky s Nolanom. Obaja hráči, Nolan (LAK) a Ericsson (DET) dostávajú dve minúty a bude sa tak hrať 4 na 4. Ericsson dostal trest za hrubosť, Nolan za narazenie na mantinel.
     
    42:42
    Quick prikrýva ouk po prudkej strele Rusa Dacjuka z pravej strany.
     
    42:29
    Dustin Brown svoj samostatný nájazd zahral pekne, ale svojími kľučkami Howarda neoklamal a nepremieňa tak svoju šancu na druhý gól v sezóne.
     
    42:29
    Kapitán Kings, Dustin Brown, bol podrazený Dannym DeKeyserom pri svojom samostatnom úniku na bránu Jimmyho Howarda a hlavný arbiter tak dáva Kings obrovskú šancu na zníženie v podobe trestného strieľania.
     
    41:48
    Kings dali gól!
    Vo vlastnom oslabení vybojoval Toffoli puk za bránou Detroitu, posunul ho Robynovi Regehrovi na modrú, ktorého strelu následne sám z ľavej strany doklepol do siete za Howardov chrbát. Pre TYLERA TOFFOLIHO je to už šiesty presný zásah v tomto ročníku. Asistencie: Robyn Regehr, Dwight King.
     
    41:43
    Zetterberg pekne operoval s pukom na ľavom krídle, ktorý následne posúval na modrú Brendanovi Smithovi, ale ten si ho nedokázal postrážiť a stratil ho, čo znamenalo pre Kings šancu zaútočiť vo vlastnom oslabení.
     
    41:01
    Detroit už hrá v pätici a tak sa začala skrátená presilová hra domácich.
     
    40:40
    Hosťujúci Jarret Stoll dostáva dve minúty za zovretie puku rukou a bude sa tak hrať 4 na 4.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina sa nehrala v tak vysokom tempe ako tá prvá, ale nemožno povedať, že by sme sa nudili, hra sa prelievala z jednej strany na druhú a oba celky si vytvorili niekoľko zaujímavých príležitostí. Gól sme videli len jeden, keď sa v 31.minúte presadil obranca Martinez, ktorý znížil stav stretnutia na 1:4 z pohľadu hostí.

    Tretie dejstvo dnešného hokejového predstavenia sa začne približne 2:34,
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:55
    Los Angeles rozpútalo v obrane Detroitu veľký ofenzívny kolotoč, ale ani jedna zo striel hostí nemala prívlastok gólová. V absolútnom závere sa Detroit dokázal dostať k puku, ktorý hráči v červených dresoch vyviezli do stredného pásma.
     
    38:59
    Do veľkého presilovkového tlaku sa dostali Kings, ale Martinez svoju strelu z vrcholu ľavého kruhu nenasmeroval presne a krátko po nej sme videli tvrdé súboje o puk za Howardovou bránou. pri jednom z nich fauloval Danny DeKeyser Justina Williamsa a domáci bek dostal trest za krosček.
     
    38:20
    Hra sa prerušovala v obrannom pásme Los Angeles potom, čo Quick zasahoval proti strele Darrena Helma.
     
    38:05
    Doughty si vymieňal na útočnej modrej puk s Muzzinom, čo však hosťujúcej obrannej dvojici nevyšlo a Detroit sa dostal k puku, ktorý dokázali domáci vyhodiť až ku Quickovi.
     
    37:30
    Krátko po Pearsonovej strele a nebezpečnej dorážke Cartera sa vhadzovalo pred Howardom, ktorý čelil ďalšej nepríjemnej strele z hokejky Pearsona, ktorý tentokrát pálil z tesnej blízkosti brány.
     
    37:23
    V úvode oslabenia sa obrane Red Wings podarilo vyhodiť puk, ale Kings ho zachytili v strednom pásme a išli do útoku. Z medzikružia pekne forhendom vystrelil Tanner Pearson a jeho strelu sa ešte snažil z pravej strany tečovať Carter, pred ktorým Howard s problémami, ale predsa, dokázal prikryť puk.
     
    37:01
    Do sľubnej streleckej šance sa na pravom krídle rútil Mike Richards, ktorý bol však faulovaný Gustavom Nyquistom a vypýtal si tak svojou aktivitou presilovú hru pre Kings. Švédsky útočník domáceho tímu dostal dve minúty za podrazenie.
     
    36:30
    Bezprostredne po vhadzovaní pred Howardom si hľadal výhodnú streleckú pozíciu kapitán LA, Dustin Brown, ale pošmykol sa na ľade a stratil puk. Následný protiútok Red Wings však nemal dlhé trvanie a hra opäť vrátila do stredu klziska, kde oba celky bojovali o puk.
     
    35:25
    Jimmy Howard musel zasahovať proti strele z hokejky Justina Williamsa a Američan v bráne domáceho celku radšej prikrýval puk pred napádajúcimi hráčmi, snažiacimi sa o dorážku. Hra sa prerušovala a nasleduje reklamná pauza.
     
    35:10
    Jordan Nolan veľmi pekne bojoval o puk v útočnom pásme, ale napokon to boli Red Wings, kto šiel do útoku, ale domáci sa k strele na Quicka nedostali.
     
    34:20
    Kings sa dostali do útočného pásma, kde sa tvrdou strelou od modrej čiary prezentoval kanadský obranca Drew Doughty, ktorý však pripraveného Howarda neprekvapil.
     
    33:26
    Po strele švédskeho kanoniera Henrika Zetterberga z pravého kruhu Jonathan Quick prerušuje hru.
     
    33:12
    Detroit si z pravého krídla vytvoril sľubnú šancu, keď sa dostal k strele Riley Sheahan, ktorý krátko na to vlastnú strelu i dorážal. Následne sa však k puku dostali Kings, ale prihrávka do brejku na Clifforda bola pridlhá a bolo z toho len zakázané uvoľnenie Kings.
     
    32:35
    Hra sa prerušuje pre ofsajd jedného z hráčov Los Angeles Kings.
     
    32:00
    Sledujeme neatraktívnu pasáž stretnutia, v ktorej sa oba celky striedajú v držaní puku, ale ani jeden z tímov sa nevie dostať na dostrel súperovej brány.
     
    31:16
    Red Wings bojovali o puk v útočnom pásme, ale nedokázali ho vybojovať a tak sa k nemu dostal zadák Kings, Jake Muzzin, ktorý založil akciu, na konci ktorej prikrýval Jimmy Howard strelu z hokejky Jeffa Cartera.
     
    30:41
    Kings dali gól!
    Kings sa s problémami dostali do útočného pásma, na pravom krídle si potom vzal puk na hokejku obranca ALEC MARTINEZ, ktorý s ním obkorčuľoval Howardovu bránu a následnou strelou z ľavej strany prekonal domáceho gólmana. Kings tak v polovici stretnutia znižujú na 1:4 z ich pohľadu. Asistencie: Mike Richards, Trevor Lewis.
     
    30:05
    Detroit bojoval o puk pri mantineli, ale úspešnejšia bola defenzíva Los Angeles, lenže Kings krátko potom stratili puk pri prechode do útočného pásma, zatiaľ čo sa dnešný duel prehupol do svojej druhej polovice.
     
    29:12
    Jordan Nolan poslal prudkú prihrávku do útočného pásma Kings, kde hostia vybojovali puk a k strele sa dostal Kyle Clifford, ale jeho pokus Jimmy Howard zneškodnil a prikrytím puku prerušil hru. Nasleduje reklamná pauza.
     
    28:42
    Hráčom Los Angeles nevyšla rozohrávka a bolo im pískané zakázané uvoľnenie.
     
    28:20
    Kings vybojovali puk pri mantineli v útočnej tretine a k strele z vrcholu pravého kruhu sa dostal český zadák Jakub Kindl, ale nenasmeroval svoju strelu na bránu Kings, ktorí tak získali puk a mohli zaútočiť.
     
    27:25
    V strednom pásme Kings stratili puk, ale Detroit sa do útoku nehrnul, domáci v kľude vystriedali a následne rozohrali akciu spoza vlastnej brány. Detroit sa však dlho v útočnom pásme neudržal a do ich obrannej tretiny nahadzoval puk Doughty, ktorý sa krátko potom dostal k strele, ale nemieril presne.
     
    25:40
    Kings sú už v pätici a presilová hra Detroitu sa skončila.
     
    25:16
    Kings vysoko napádajú a forčekujú domácich hráčov a tým pádom získavajú cenné sekundičky v oslabení, pričom sa im darí držať si hráčov "Červených krídel" ďaleko od vlastnej brány.
     
    24:52
    Kings sa vyhodením puku na chvíľu oslobodili a následný protiútok Detroitu rozohral Brendan Smith, ale akcia domáceho celku nemala dlhé trvanie, pretože center Riley Sheahan bol v ofsajde.
     
    24:12
    Detroit sa hneď od úvodu usadil v útočnom pásme, domáci sa dostali do presilovkového rozostavenia a k strele od modrej čiary sa odhodlal švédsky zadák Niklas Kronwall, ale Jonathan Quick v bráne hostí jeho strelu videl a bez problémov zneškodnil.
     
    23:40
    Druhá tretina sa už nehrá v tak vysokom tempoe ako tá prvá, čo je pochopiteľné vzhľadom na skóre stretnutia. Red Wings si však teraz zahrajú presilovku potom, čo Mike Richards úmyselne vyhodil puk z ľadovej plochy a dostal dve trestné minúty za zdržovanie hry.
     
    22:37
    Quick prikrýval strelu od jedného z domácich a prerušil hru, zatiaľ čo na lavičku odkorčuľoval otrasený Justin Williams, ktorý krátko predtým po korčuliarskom súboji s Kronwallom stratil rovnováhu a čelne narazil do mantinelu. Bol to nepríjemný náraz, ale dúfajme, že si skúsený útočník neprivodil vážnejšie zranenie.
     
    21:55
    Hra sa prerušovala pre ofsajd Kings a krátko potom sa prerušovalo znova, tentokrát sa Detroit previnil zakázaným uvoľnením.
     
    21:12
    Los Angeles bojovali o pásmo, podobne ako krátko potom Red Wings, ale zatiaľ čo hostia sa nevedeli dostať k strele na bránu, tak Tomáš Ttar v drese Detroitu nastrelil tyčku Quickovej brány.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:00
    Vrátili sme sa späť do hry a prvá tretina vstupuje do svojej poslednej minútky, pri puku sú hráči Kings.
     
    18:08
    Pre už spomínané poškodenie plexiskla sa hra prerušila a prestávka sa posúva. Prvá tretina je tak teda neoficálne za nami a nasleduje pauza.
     
    18:08
    Po súboji pri mantineli sa ocitol na ľade center Los Angeles, Jeff Carter a rozhodcovia prerušili hru, pretože došlo zrejme k poškodeniu plexiskla v Joe Louis Aréne.
     
    17:36
    Kings sa opäť nedokázali v útočnom pásme dostať k strele a spoza vlastnej brány tak môže zakladať ďalšiu domácu akciu obrana Detroitu.
     
    17:09
    Kings si vymenili niekoľko prihrávok vo vlastnom pásme a následne len nahadzovali puk do obrannej tretiny Red Wings, kde oň bojovali, ale nedostali sa k strele. Do útoku prešiel Detroit, ale ani domáci sa nedostali k ohrozeniu Quickovej svätyne. Po zlej rozohrávke hostí sa pískalo zakázané uvoľnenie Los Angeles.
     
    15:28
    Detroit Red Wings dal gól!
    Obrana Detroitu na svojej obrannej modrej vybojovala puk a rozohrala peknú akciu, pri ktorej síce Red Wings stratili v útočnom pásme puk, ale za bránou Kings ho vybojoval Nyquist, ktorý spätnou prihrávkou našiel TOMÁŠA TATARA a ten z pravej strany z tesnej blízkosti brány pridáva štvrtý gól svojho tímu. Pre slovenského krídelníka je to druhý presný zásah v sezóne. Asitencie: Gustav Nyquist, Riley Sheahan.
     
    14:36
    Hra sa prelieva z jednej strany na druhú, ale ani jeden z celkov sa nedostal k strele na bránu a prerušovalo sa potom, čo Zetterberg nenašiel svojho tímového kolegu Dacjuka na ľavom krídle a pískalo sa zakázané uvoľnenie Red Wings.
     
    13:00
    Kings sa po dlhšej snahe podarilo vybojovať útočné pásmo, kde sa k delovke od modrej čiary dostal ich zadák Drew Doughty, po ktorého strele sa strhla pred bránou domácich menšia mela. Gólman Red Wings, JimmyHoward, neudržal puk v moci a hra pokračuje ďalej, ale puk už majú na hokejkách hráči Red Wings.
     
    11:44
    Detroit Red Wings dal gól!
    Detroit využíva po druhýkrát v zápase presilovú hru potom, čo sa po nádhernej biliardovej akcii odhodlal k strieľanej prihrávke od modrej čiary Kronwall, ktorého strelu ešte Quick vyrazil pred seba, ale na dorážku GUSTAVA NYQUISTA bol gólman hostí prikrátky a po tretíkrát v dnešnom stretnutí inkasoval. Pre švédskeho krídelníka je to druhý gól v zápase, celkovo siedmy v sezóne. Asistencie: Niklas Kronwall, Pavel Dacjuk.
     
    11:16
    Presilovku si zahrajú Red Wings potom, čo bol faulovaný slovenský krídelník Tomáš Jurčo Mikeom Richardsom, ktorý dostáva dvojminútopvý trest a odchdáza na lavicu hanby za hákovanie.
     
    10:50
    Oba celky sa vystriedali v ofenzívnej snahe, teraz Red Wings rozohrávajú spoza vlastnej brány.
     
    09:42
    Detroit Red Wings dal gól!
    PAVEL DACJUK za bránou hsotí začal napádať Dwighta Kinga, ktorému v blízkosti pravého kruhu puk vzal a následne sám z ľavého kruhu vypálil a prekonáva Jonathana Quciak v bráne KIngs, čím tento ruský kanonier vsieťuje svoj tretí gól v aktuálnom ročníku a posiela Red Wings do dvojgólového vedenia. Bez asistencie.
     
    09:05
    Teraz sa hra presúva od jedného útočného pásma k druhému, ale ani jeden z celkov sa nevie dostať k strele na bránu.
     
    07:57
    Tentokrát to boli hosťujúci Kings, kto dostal svojho súpera pod tlak. po Martinezovej strele z pravého kruhu sa nepríjemne tlačili pred gólmana Howarda, Clifford s Lewisom a tak americký brankár v službách Detroitu radšej prerušil hru.
     
    07:33
    Po vhadzovaní v strednom pásme sa hra opäť prerušovaôla, pretože puk opustil ľadovú plochu.
     
    07:03
    Red Wings nevyšla rozohrávka z valstnej tretiny a bolo im pískané zakázané uvoľnenie.
     
    05:51
    Detroit Red Wings dal gól!
    Po Kronwallovom pase od modrej našiel Zetterberg z ľavého krídla svojho švédskeho krajana GUSTAVA NYQUISTA, ktorý strelou z medzikružia využíva presilovú hru a posiela Red Wings do najtesnejšieho vedenia 1:0. Asistencie: Henrik Zetterberg, Niklas Kronwall.
     
    05:43
    Detroit sa po pravom krídle dostal do útočného pásma, dostal sa do presilovkového rozostavenia a Danny DeKeyser vyslal prudkú strelu od modrej, po ktorej skryl Quick puk vo svojej lapačke.
     
    05:19
    Kings dokázali zastaviť prvý presilovkový útok Detroitu a vyhodiť puk.
     
    04:54
    Tlak Detroitu podľa očakávania prináša faulovanie Kings, ktorého sa dopustil Matt Greene, ktorý dostáva dve minúty za držanie. Faulovaným hráčom bol slovenský reprezentant Tomáš Tatar.
     
    03:59
    Detroitu nevyšla rozohrávka z vlastného pásma a puk s problémami vo vlastnej obrannej tretine získali Kings, ale krátko potom sa do bvrejku rútila trojica Detroitu Daqcjuk, Abdelkader a Zetterberg, pričom sa psoledný menovaný Švéd odhodlal k strele, ktorú Quick pohotovo vyrazil do rohu klziska.
     
    03:38
    Obranca obhajcov Stanley Cupu Alec Martinez teraz rozohral akciu hostí, ktorá sa však neskončila strebou na Howarda, pretože Kings boli v postavení mimo hru.
     
    03:09
    Po strele Drewa Millera z vrcholu ľavého kruhu prikrýva Quick puk a hra sa opäť prerušuje v obrannej tretine Kings.
     
    03:02
    Hra sa opäť prerušovala pred bránou Kings, ktorí sú ofenzívnym náporom Detroitu zjavne zaskočení.
     
    02:26
    Akcia Red Wing bola zastavená pre ofsajd.
     
    02:13
    Formácia so Sheahanom a Tatarom s Nyquistom an krídlach zamotala obrana Kings hlavu, keď najskôr Tomáš Tatar skúšal trafiť vo vzduchu letiaci puk pred bránou a krátko potom Gustav Nyquist minul puk pred odkrytou bránou Kings.
     
    01:24
    O prvý útok stretnutia sa postarali domáci Red Wings, ale nepresadili sa apodobne tak ani Kings, ktorých útok viedol Stoll. Následne sa po dlhej Kronwallovej rozohrávke dostal k strele z ľavého krídla Zetterberg a krátko na to Jonathan Quick prikrýval puk po streôle od jedného z Red Wings od červenej čiary.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Ako býva pri NHL zvykom, úvod duelu sa o pár minút omešká.
     
    Úvodné zostavy:

    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Ericsson, Kronwall, Smith, Kindl, DeKeyser, Quincey– Abdelkader, Dacjuk, Zetterberg (C) – Tatar, Sheahan, Nyquist – Nestrašil, Helm, Jurčo – Miller, Glendening, Andersson

    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Martinez, Regehr, McNabb, Greene – Pearson, Carter, Toffoli – King, Richards, Brown (C) – Clifford, Stoll, Williams – Andreoff, Lewis, Nolan

    Rozhodca: Devorski, Rehman – Cherrey, Miller.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 00:30.

    Tomáš Pajerský

    Góly a asistencie: 6. Nyquist (Zetterberg, Kronwall), 10. Dacjuk, 12. Nyquist (Kronwall, Dacjuk), 16. Tatar (Nyquist, Sheahan), 59. Dacjuk (Zetterberg, Abdelkader) – 31. Martinez (Richards, Lewis), 42. Toffoli (Regehr, King)


    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Ericsson, Kronwall, Smith, Kindl, DeKeyser, Quincey– Abdelkader, Dacjuk, Zetterberg (C) – Tatar, Sheahan, Nyquist – Nestrašil, Helm, Jurčo – Miller, Glendening, Andersson
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Martinez, Regehr, McNabb, Greene – Pearson, Carter, Toffoli – King, Richards, Brown (C) – Clifford, Stoll, Williams – Andreoff, Lewis, Nolan

    Rozhodca: Devorski, Rehman – Cherrey, Miller