Mainz – Brémy 1:2 (kon.) | Hannover – Frankfurt 1:0 (kon.) | Stuttgart – Wolfsburg 0:4 (kon.)
Hamburger – Leverkusen 1:0 (kon.) | Bayern – Dortmund 2:1 (kon.)
koniec
1. FSV Mainz 05
1:2 (1:1)
Werder Brémy
Sobota 01.11.2014, 15:30 • Coface Arena, Mainz • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Všetko nasvedčuje tomu, že práve v tomto zápase desiateho kola dokáže hosťujúci Werder Brémy získať do tabuľky prvú výhru a prvý plný bodový zisk v tejto sezóne!
     
    90+1
    Hostia sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, keď po peknej prihrávke od Hajroviča zakončoval Lukimya, no ten napokon trafil len pozorného gólmana Kariusa.
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty!
     
    85
    Aj trénerské duo z Brém využíva svoje posledné striedanie. Namiesto aktívneho Bartelsa nastupuje do hry Lukimya.
     
    84
    Domáci tréner posiela na trávnik posledné striedanie. Namiesto Baumgartlingera nastupuje do hry Sliškovič.
     
    84
    Trénerská dvojica hostí posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto dvojgólového strelca Di Santa nastupuje na trávnik Hajrovič.
     
    82
    Geis z výhody priameho kopu nekompromisne zakončoval, no napokon trafil len dobre postavený dvojčlenný múr hosťujúceho celku. Mainz však stále ostáva pri lopte a má k dispozícii rohový kop.
     
    77
    Domáci tréner Hjulmand posiela na trávnik aj druhé striedanie. Namiesto Malliho nastupuje na trávnik Allagui.
     
    75
    Pred bránou hosťujúceho Werderu Brémy ostal na trávniku ležať hosťujúci kapitán Fritz, ktorý bol podľa všetkého tvrdo faulovaný, uvidíme, ako túto situáciu bude hlavný rozhodca ďalej riešiť...
     
    74
    Domácemu celku sa v týchto chvíľach naozaj veľmi nedarí. Po nekompromisnom faule na Garcíu si ďalšiu žltú kartu odnáša vystriedaný Duričič.
     
    72
    Po nekompromisnom sklze zozadu na hosťujúceho Makiadiho sa hlavný rozhodca Stark už s domácim Mallim nemaznal a ukázal mu kartu žltej farby.
     
    71
    Domáci diváci sa po skvelej kolmej prienikovej prihrávke od Geisa už tešili z vyrovnávajúceho gólu, no zakončujúci Okazaki bol síce úspešný, no v ofsajdovej pozícii, a tak gól neplatí!
     
    69
    Hosťujúci gólman Raphael Wolf za zdržiavanie hry pri výkopoch od svojej brány obdržal žltú kartu.
     
    67
    Domáci tréner Hjulmand posiela na trávnik prvé striedanie. Namiesto Kórejca Koo-a nastupuje na trávnik Srb Duričič.
     
    59
    Hostia sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance! Po skvelej strele z pravej strany od Fritza sa lopta dostala na rukavice gólmana Kariusa a od nich sa odrazila do žŕdky domácej brány. Na rad prichádza rohový kop pre Werder.
     
    55
    Trénerská dvojica hostí v zložení Skripnik – Nouri posiela na trávnik prvé striedanie, namiesto Obraniaka nastupuje na trávnik Makiadi.
     
    55
    Franco Di Santo mal na svojej ľavej nohe hetrik v tomto zápase, keď po peknej strieľanej prihrávke z pravej strany od Kroosa siahol na loptu, no napokon ju umiestnil len tesne vedľa Kariusovej brány.
    Di SANTO - 1:2
     
    49
    Werder Brémy dali gól!
    Hostia dokázali z ničoho nič bez problémov udrieť! Po fantastickom prihrávkovom centri z centrálnej časti od Kroosa sa k zakončeniu pred bránou gólmana Kariusa ocitol osamotený FRANCO DI SANTO, ktorý domáceho gólmana bez problémov preloboval.
    Di SANTO - 1:1
     
    44
    Werder Brémy dali gól!
    Hostia dokázali po ponúknutej penalte skórovať! Argentínčan FRANCO DI SANTO síce svoju delovku z pokutového kopu nedokázal premeniť, keď mu ju gólman Karius zneškodnil, no na následnú Di Santovu dorážku hlavičkou už Karius nemal žiaden nárok.
     
    44
    Gólman Karius síce pokutový kop Argentínčana Di Santa dokázal vychytať, no na následnú dorážku už nemal nárok.
     
    43
    Domáci gólman Karius obdržal za tvrdý faul na hosťujúceho Bartelsa žltú kartu.
     
    43
    Na rad prichádza pokutový kop pre hosťujúci Werder Brémy! Unikajúci Bartels bol faulovaný gólmanom Kariusom!
     
    35
    Di Santo sa po skvelej prihrávke od Fritza dostal k lopte na pravej strane, kde ju posúval ešte na Bartelsa do centrálnej časti, ten bol však dobre bránený Brosinskim a už zakončovať nedokázal.
     
    22
    Mainz pridáva na ofenzívnej aktivite a aj tentokrát sa dostal do fantastickej gólovej šance! Po peknom centri z rohového kopu na ľavej strane sa k zakončeniu dostal aktívny Malli, ktorý však svojim strieľaným centrom minul hosťujúcu bránu len o pár centimetrov.
     
    21
    Domáci Jairo Samperio sa rýchlo presúval po pravom krídle, no napokon bol tvrdo faulovaný hosťujúcim Gálvezom, ktorý sklzom s jasným úmyslom zneškodnil svojho súpera. Aj Gálvez vidí žltú kartu.
     
    19
    Hosťujúci Kroos to tentokrát v strede ihriska mierne prehnal, keď zápasníckym chmatom chytil domáceho Jaira Sampeira za krk a nekompromisne ho zložil na trávnik. Hlavný rozhodca Stark situáciu videl veľmi dobre a Kroosovi ukázal žltú kartu.
     
    10
    Po peknej kolmej prihrávke na ľavej strane sa k lopte dostal Geis, ten pätičkou našiel Okazakiho, no napokon ešte pred jeho zakončením asistent rozhodcu avízoval jasný ofsajd, po ktorom sú pri lopte hostia.
     
    5
    Okazaki sa po skvelom centri z priameho kopu od Malliho dostal do hlavičkového zakončenia pred gólmanom Wolfom, no jeho projektil napokon smeroval len tesne vedľa brémskej svätyne.
    OKAZAKI - 1:0
     
    3
    Mainz dal gól!
    Domáci hráči sa po veľmi jednoduchej útočnej kombinácii dostávajú do vedenia! Po skvelej kolmej prihrávke takmer z polovice ihriska od Koo-a sa k lopte v hosťujúcom pokutovom území dostal domáci útočník SHINJI OKAZAKI, ktorý si svoje zakončenie poriadne premyslel, najskôr loptu zachytil, následne sa zbavil troch obrancov a spoza nich nechytateľne prekonal gólmana Wolfa.

    Góly: 3. Okazaki – 44. Di Santo, 49. Di Santo

    Karty:   43. Karius (MAI), 72. Malli (MAI), 74. Duričič (MAI) – 19. Kroos (BRE), 21. Gálvez (BRE), 69. Wolf (BRE)

    Nepremenená penalta: 44. Di Santo (MAI), brankár Karius zneškodnil


    1. FSV Mainz 05: Karius – Bungert ("C"), Díaz, Brosinski, Bell, Baumgartlinger (84. Sliškovič), Koo (67. Duričič), Malli (77. Allagui), Geis, Samperio, Okazaki
    Náhradníci: Kapino – Jara, Wollscheid, Allagui, Duričič, Park, Sliškovič

    Werder Brémy: Wolf – Prödl, Gebre Selassie, García, Gálvez, Fritz ("C"), Obraniak (55. Makiadi), Junuzovič, Bartels (85. Lukimya), Kroos, Di Santo (84. Hajrovič)
    Náhradníci: Strebinger – Caldirola, Lukimya, Makiadi, Hajrovič, Ayçiçek, Selke

    Rozhodca: W. Stark – M. Pickel, M. Petersen