Mainz – Brémy 1:2 (kon.) | Hannover – Frankfurt 1:0 (kon.) | Stuttgart – Wolfsburg 0:4 (kon.)
Hamburger – Leverkusen 1:0 (kon.) | Bayern – Dortmund 2:1 (kon.)
koniec
VfB Stuttgart
0:4 (0:2)
VfL Wolfsburg
Sobota 01.11.2014, 15:30 • Mercedes-Benz-Arena, Stuttgart • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
     
    Do druhého polčasu vstúpil Wolfsburg v dvojgólovom vedení, ktoré ešte v 48.minúte zvýšil na rozdiel triedy Kevin De Bruyne a o štyridsaťminút neskôr, v závere zápasu pridal gólovu bodku svojím druhým dnešným zásahom Ivan Perišič.

    S konštatovaním, že Wolfsburg vyhral vysoko 0:4 na ihrisku Stuttgartu, sa s Vami lúčim a prajem príjemný zvyšok víkendu. (17:46:36)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Dnešné stretnutie, ktoré sa už len dohráva, sleduje 50 000 divákov.
    PERIŠIČ - 0:4
     
    90
    K riadnemu hraciemu času druhého polčasu sa nadstavujú tri minúty.
     
    87
    VfL Wolfsburg dal gól!
    Na ľavej strane získal loptu Kevin De Bruyne, ktorý následne našiel prihrávkou do vápna IVANA PERIŠIČA, ktorý pred odkrytou svätyňou domácich nemal problém zvýšiť skóre na 0:4 a vsietil tak svoj druhý presný zásah v tomto stretnutí.
     
    85
    Striedanie v tíme VfL Wolfsburg: z ihriska odchádza Ivica Olič, prichádza Aaron Hunt.
     
    85
    Dnešný duel sa dostal do poslednej päťminútovky riadneho hracieho času.
     
    84
    K hlavičke sa vo vápne hostí dostal Rumun v drese domáceho celku, Alexandru Maxim, ktorý však nenasmeroval svoj pokus hlavou presne a bol z toho len odkop od brány.
     
    82
    Hosťujúci Portugalčan Vierinha nasmeroval svoju strelu nad brvno domácej brány a krátko po Kirschbaumovom odkope sa dostali dopredu hráči Stuttgartu, ale Martin Harnik čakal v sľubnej pozícii na prihrávku márne.
     
    80
    Spolupráca domácej dvojica Gentner a Kostič nevyšla a po nej sa k lopte dostal hosťujúci Wolfsburg, zatiaľ čo sa dnešný duel prehupol do svojej poslednej desaťminútovky.
     
    79
    Striedanie v tíme VfB Stuttgart: z ihriska odchádza Georg Niedermeier, prichádza Adam Hloušek.
     
    76
    Ospravedlňujem sa za menší technický výpadok, počas ktorého sa však stav zápasu nezmenil a Wolfsburg je stále v pohodlnom trojgólovom vedení. Momentálne sa hra na ihrisku prerušovala a do opatery lekárov sa po súboji musel zveriť domáci Georg Niedermeier.
     
    68
    Do dvoch sľubných šancí sa teraz dostali domáci, ale ani Kostič a ani Harnik Diega Benaglia v bráne Wolfsburgu neprekonali.
     
    66
    Striedanie v tíme VfB Stuttgart: z ihriska odchádza Oriol Romeu, prichádza Moritz Leitner.
     
    64
    Z hranice šestnástky pekne vystrelil autor tretieho gólu hostí, Kevin De Bruyne, ale jeho strelu dokázal domáci gólman vytlačiť na roh. Po ňom sa Wolfsburg k strele nedostal, ale hostia zostali na útočnej polovici s loptou na kopačkách.
     
    62
    Striedanie v tíme VfB Stuttgart: z ihriska odchádza Sercan Sararer, prichádza Timo Werner.
     
    60
    Suttgart nedokázal využiť ponúknuté šance v podobe rohu a ani v podobe dvoch voľných kopov na súperovej polovici., Za nami je hodinka hry, Wolfsburg vyhráva nad domácim Stuttgartom 0:3.
     
    57
    Perišič si do vápna nabehol na Guilavoguiov center, ale nedostal sa k zakončneiu a krátko potom išli dopredu domáci, ktorích akcia bola zastavená faulom, po ktorom zahrával priamy kop Stuttgartu Alexandru Maxim, ale ten trafil svojím pokusom len múr brániacich hráčov.

    Tomáš Pajerský

    Góly: 15. Perišič, 45+1. Knoche, 48. Bruyne, 87. Perišič

    Karty:   28. Sararer (STU)


    VfB Stuttgart: T. Kirschbaum - F. Klein, D. Schwaab, G. Niedermeier, A. Rüdiger, C. Gentner, S. Sararer, Oriol Romeu, A. Maxim, M. Harnik, F. Kostić
    Náhradníci: S. Ulreich, G. Sakai, K. Haggui, M. Leitner, C. Gruezo, T. Werner, A. Hloušek

    VfL Wolfsburg: D. Benaglio – Naldo, M. Schäfer, S. Jung, R. Knoche, Luiz Gustavo, I. Perišić, D. Caligiuri, J. Guilavogui, K. De Bruyne, I. Olić
    Náhradníci: Vieirinha, A. Hunt, B. Dost, C. Träsch, B. Malanda Adje, M. Grün, M. Arnold

    Rozhodca: B. Dankert – M. Hacker, R. Rohde