Magdeburg – Leverkusen 2:3 (4:5 po pen.) | Mnichov 1860 – Freiburg 2:5 (kon.) | Hamburger – Bayern 1:3 (kon.)
Hoffenheim – FSV Frankfurt 5:1 (kon.) | Frankfurt – Mönchengladbach 1:2 (kon.) | Wolfsburg – Heidenheim 4:1 (kon.)
koniec
Eintracht Frankfurt
1:2 (0:1)
Borussia Mönchengladbach
cz Streda 29.10.2014, 20:30 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • DFB-Pokal
Predzápasové kurzy
    Výborný zásah Wiedwelda
     
    90+3
    Po parádní individuální akci Herrmanna měl pojištění výsledku na kopačce Kruse, ale domácí brankář Wiedwald si připisuje další z řady svých dnešních skvělých zákroků a vytáhl ránu mířící do šibenice!
     
    90+1
    V úvodu tříminutového nastavení Inuie zválcoval bránící Jantschke a Frankfurt má možnost zajímavé standardní situace těsně vedle pokutového území a před brankou soupeře je i domácí brankář Wiedwald!
    KADLEC - 1:2
     
    89
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    V závěru zápasu se vstřelené branky dočkal i VÁCLAV KADLEC! Ten si naběhl za hostující obranu na skvělý pas Inuie, obešel brankáře Sommera a z úhlu nasměroval míč do prázdné branky!
    Střela z dálky
     
    87
    Inui napřáhl z osmnácti metrů a jeho nebezpečná tečovaná rána proletěla jen těsně vedle hostující branky, tentokrát už by Sommer neměl sebemenší šanci zasáhnout.
     
    86
    Poslední střídání hostů, jednoho z hrdinů zápasu, Thorgana Hazarda, nahrazuje americký krajní obránce Fabian Johnson.
    Zákrok Wiedwalda
     
    79
    Brankář Wiedwald je nadále v jednom ohni! Tentokrát na něj směřoval zcela osamocený Herrmann, pokusil se Wiedwalda obejít a zakončit do prázdné branky, nicméně domácí brankář se mu včas vrhl pod nohy a skvělým zákrokem zamezil dalšímu inkasování.
     
    72
    Dvojitá změna v hostující sestavě, ze hry jsou staženi Hrgota s Traorem, které nahrazují Herrmann a Hahn.
     
    68
    Žlutou kartou je napomenut Álvaro Domínguez za zákrok výrazně nad rámec pravidel ve středu pole.
     
    68
    Střídání domácích, Ignjovského nahrazuje Hideki Inui.
    TRAORE - 0:2
     
    67
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Sektor hostujících fanoušků podruhé bouří radostí! Dominguez nejdříve vyzval k zakončení Hazarda, před ním ještě stačil ukopnout míč Madlung, nicméně balón se vrátil zpět k Dominguezovi, jenž nádherným centrem vyzval ke skórování IBRAHIMU TRAOREHO a Borussia naprosto zaslouženě vede o dvě branky!
    Kramerova střela
     
    63
    Kramer si na pravém křídle elegantně narazil míč s Nordtveidtem a následným projektilem nechal vyniknout brankáře Wiedwalda.
    Obranný zákrok Oczipka
     
    56
    A trest mohl přijít vzápětí na druhé straně! Po levém křídle se rozběhl Traore, všiml si u vzdálenější tyče naprosto osamoceného Hrgoty, tomu ale v poslední možnou chvíli stačil ukopnout míč od kopačky Oczipka, jinak by hostující útočník zakončoval do takřka odkryté branky.
    Kadlec neproměnil
     
    54
    Václav Kadlec zahodil ohromnou příležitost! Někdejšímu sparťanskému forvardovi připravil Aigner téměř stoprocentní příležitost, proti Kadlecovi už stál pouze brankář Sommer, ten ale fantastickým zákrokem vytáhl Kadlecovu ránu nad branku!
     
    48
    Právě Seferovič ale kvůli evidentním zdravotním potížím s ramenem zápas nedohraje, to vše je způsobené zákrokem Jantschkeho v samém závěru prvního poločasu a byť to po změně stran zkusil domácí útočník rozběhat, tak nakonec musí chtě nechtě přenechat své místo na hřišti Václavu Kadlecovi.
    Faul hostujícího stopera
     
    41
    Prvním žlutým hříšníkem zápasu se stává hostující stoper Jantschke za svůj atak na rozběhnutého Seferoviče.
    Zákrok domácího brankáře
     
    34
    Po následném rohovém kopu musel domácí brankář opět zasahovat, to když po Hazardově centru vykopl nebezpečnou hlavičku Stranzla, jenž skákal nikým neatakován na hranici brankoviště.
     
    33
    Traore posadil parádní centr přímo na Hazardovu levačku a proti voleji mladého Belgičana musel Wiedwald rychle na zem, aby dokázal nebezpečnou ránu vyrazit!
    Stendera střílí nad
     
    26
    Stendera získal před pokutovým územím dostatek prostoru k zakončení, jeho falšovaná rána ale prosvištěla nad hostující brankou.
    HAZARD - 0:1

     
    17
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Hosté sehráli povedenou rychlou akci po celé šíři útočné poloviny, v jejímž závěru Hrgota vybídl k zakončení THORGANA HAZARDA a mladší bratr slavnějšího Edena prostřelil bezmocného brankáře Wiedwalda!
    Střela Seferovice
     
    5
    Seferovic si na hranici pokutového území zpracoval padesátimetrový pas Ignjovského, nádherně se obtočil s míčem kolem Stranzla, ve stoprocentní šanci tváří v tvář Sommerovi ale míjí hostující svatyni!

    Tomáš Kohlmann

    Góly: 89. Kadlec – 17. Hazard, 67. Traore

    Karty:   41. Jantschke (MNC), 68. Domínguez (MNC)


    Eintracht Frankfurt: Wiedwald – Ignjovski (68. Inui), Madlung, Anderson, Oczipka – Russ, Hasebe – Aigner, Medojevič, Stendera – Seferovič (48. Kadlec)
    Náhradníci: Hildebrand – Chandler, Inui, Kadlec, Kinsombi, Lanig, Piazon

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Korb, Stranzl, Jantschke, Dominguez – Nordtveit, Kramer, Traoré (72. Hahn), Hazard (86. Johnson) – Kruse, Hrgota (72. Herrmann)
    Náhradníci: Blaswich – Brouwers, Hahn, Herrmann, Johnson, Raffael, Wendt

    Rozhodca: Kircher – Kempter, Schiffner