Boston – NY Islanders 2:3 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | St. Louis – Vancouver 1:4 (kon.)
Nashville – Chicago 3:2 (kon.) | Minnesota – Arizona 2:0 (kon.) | Calgary – Carolina 5:0 (kon.)
LA Kings – Buffalo 2:0 (kon.) | San Jose – Columbus 4:5 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
4:5 (2:0, 0:3, 2:2)
Columbus Blue Jackets
cz Piatok 24.10.2014, 04:40 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Mark LETESTU - 4:5
     
    59:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tento gól hostů ale již platí! MARK LETESTU tečuje před Niemim střelu Hartnella od modré a Columbus jde do vedení, jedenadvacet vteřin před koncem, vítězství je blízko! Asistence: Scott Hartnell a David Savard.
    Nick FOLIGNO - 4:4
     
    51:40
    Columbus právě vstřelil branku!
    A je opět vyrovnáno! NICK FOLIGNO se nejlépe zorientoval před brankou San Jose a jeho střela končí za Niemim, využitá přesilová hra! Asistence: Scott Hartnell a James Wisniewski.
    Logan COUTURE - 4:3
     
    48:23
    San Jose právě vstřelilo branku!
    LOGAN COUTURE skvěle napadal rozehrávku obránců Blue Jackets a poté, co vypíchl puk v mezikruží, pohotově také zakončuje a domácí vedou! Bez asistence.
    Joe PAVELSKI - 3:3
     
    42:05
    San Jose právě vstřelilo branku!
    JOE PAVELSKI vyrovnává přesnou střelou z pravého kruhu pro vhazování, dobrou práci tam v rohu odvedl Joe Thornton, který vybojoval puk proti přesile bránících hráčů soupeře a ještě stihl přihrát. Asistence: Joe Thornton.
    Ryan JOHANSEN - 2:3
     
    33:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí jsou nyní zralí doslova "na ručník", McGinn tam chybuje v rozehrávce, puk získává Forsberg, který pohotově přihrává RYANU JOHANSENOVI, jenž pohotově pálí z levého kruhu pro vhazování a prostřeluje Niemiho. Bez asistence.
    Mark LETESTU - 2:2
     
    32:13
    Columbus právě vstřelil branku!
    Gól v oslabení! MARK LETESTU dostává přesnou přihrávku od Anisimova, z pravé strany a parádním blafákem si pokládá a překonává Niemiho. Asistence: Arťom Anisimov a Fjodor Ťjutin.
    Ryan JOHANSEN - 2:1
     
    28:22
    Columbus právě vstřelil branku!
    RYAN JOHANSEN se dokázal z levé strany natlačit před branku, kde zakončuje bekhendem a byť Niemi dokázal puk ramenem přizvednout, nestačilo to na to, aby puk skončil nad brankou, naopak, ten končí pod horní tyčí! Asistence: Scott Hartnell a Nick Foligno.
    Joe PAVELSKI - 2:0
     
    14:44
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Nyní se již JOE PAVELSKI prosazuje, Couture vypálil od modré na branku, před níž právě Pavelski přesně tečuje a na změnu dráhy puku již Bobrovskij nedokázal zareagovat. Domácí využívají přesilovou hru. Asistence: Logan Couture a Patrick Marleau.
    Adam BURISH - 1:0
     
    05:11
    San Jose právě vstřelilo branku!
    ADAM BURISH na levém křídle nic nevymýšlel, po přejetí útočné modré čáry napálil puk směrem na branku a úžasnou střelou vymetl "pavučiny" v brance Columbusu, Bobrovskému šel puk zřejmě nad ramenem, to nešlo chytit. Asistence: Jason Demers.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 6. Burish (Demers), 15. Pavelski (Couture, Marleau), 43. Pavelski (Thornton), 49. Couture – 29. Johansen (Hartnell, Foligno), 33. Letestu (Anisimov, Ťjutin), 34. Johansen, 52. Foligno (Hartnell, Wisniewski), 60. Letestu (Hartnell, Savard)


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Vlasic, Braun, Irwin, Burns, Hannan, Demers – Nieto, J. Thornton, Pavelski – Marleau, Couture, Wingels –Hertl, Sheppard, Hayes – McGinn, Desjardins, Burish
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Forsberg) – J. Johnson, Savard, Erixon, Wisniewski, Ťjutin, Goloubef – Hartnell, Johansen, Foligno – Anisimov, Letestu, Skille – Calvert, Wennberg, Atkinson – Cracknell, Chaput, Boll

    Rozhodca: Watson, Walsh – Cherrey, Wheler

    Diváci: 17 562