Čeljabinsk – Dinamo Minsk 2:3 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – A. Mytišči 2:3 (0:2 po s.n.) | Nižnekamsk – HC Slovan 1:3 (kon.)
Togliatti – Záhreb 2:1 (kon.)
koniec
Neftechimik Nižnekamsk
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
HC SLOVAN Bratislava
Streda 22.10.2014, 17:00 • Ľadový dvorec Neftechimik, Nižnekamsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:04
    Nižnekamsk dal gól!
    Brejk domácich v oslabení, JAROSLAV ALŠEVSKY sa zbavil Fostera, ktorý sa hodil na ľad, nakorčuľoval pred bránku a po ľade pomedzi betóny poslal puk do bránky Backlunda.
     
    42:55
    Slovan Bratislava dal gól!
    Tak konečne to Tomášovi vyšlo, Štajnoch začal akciu v pásme, puk si v strednom pásme prevzal na palicu od Nedorosta TOMÁŠ NETÍK, ktorý nakorčuľoval na ľavý kruh a jednoducho prestrelil okolo lapačky na vzdialenejšiu žrď Sudnicina v bránke. Asistencia: Václav Nedorost.
    TIČAR - 0:2
     
    24:17
    Slovan Bratislava dal gól!
    Je to veselé, brejk hostí dva na jeden, Jeglič poslal puk na ľavú stranu na palicu ROKA TIČARA a ten ho zavesil pod brvno Alexandrovej bránky. Asistencia: Žiga Jeglič.
    NEDOROST - 0:1
     
    07:14
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan zamkol domácich v pásme, strelu od modrej v podaní Baranku stihol ešte Sudnicin vyraziť pred seba, Bližňák puk poslal jemne vpravo a VÁCLAV NEDOROST ho poslal za Alexandrov chrbát. Asistencie: Mário Bližňák a Ivan Baranka.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 52. J. Alševsky – 8. Nedorost (Bližňák, Baranka), 25. Tičar (Jeglič), 43. Netík (Nedorost)


    Neftechimik Nižnekamsk: Sudnicin (43. Kolppanen) – Eronen, Berezin, Jevsejenkov, Kosmačov, Belov, Guskov, Bryncev, Mnichovič – Stapleton, Polygarov, Milovzorov – Hennessy, Koroľuk, Rybin – Žukov, Kulikov, Stepanov – S. Alševsky, Chochriakov, J. Alševsky
    HC SLOVAN Bratislava: Backlund (Janus) – Štajnoch, Sigalet, Baranka, Sersen (A), Foster, Starosta, Mihalik – Hudáček, Surový, Bartovič (C) – Vondrka, Nedorost, Netík – Nagy (A), Tičar, Jeglič – Bližňák, White, Lunter

    Rozhodca: Beljajev, Ščeňov – Gordenko, Tomilov

    Diváci: 4.000