Čeljabinsk – Dinamo Minsk 2:3 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – A. Mytišči 2:3 (0:2 po s.n.) | Nižnekamsk – HC Slovan 1:3 (kon.)
Togliatti – Záhreb 2:1 (kon.)
po s.n. (0:2)
Jugra Chanty-Mansijsk
2:3 (2:0, 0:1, 0:1 - 0:0)
Atlant Mytišči
Streda 22.10.2014, 15:30 • Jugra Aréna • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Maxim MAJOROV - 2:3
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Atlant Mytišči.

    Rozhodol ich gólom IGOR RADULOV. Práve ten jeho bol víťazným.
     
    Na prvý nájazd pôjdu hostia, konkrétne Igor Radulov proti brankárovi Stepanovi Goriačevskemu!
     
    64:43
    Andrej Čibisov predviedol krásny nájazd, keď sa najprv tesne za modrou čiarou v útočnom pásme uvoľnil cez protihráča, puk si posunul pomedzi jeho nohy a následne šiel sám na Engrena, no ten v závere predĺženia dokázal podržať svoj tím pekným zákrokom!
     
    61:34
    Domácich fanúšikov teraz už dvihol zo sedadiel Lukáš Kašpar, ktorý z medzikružia vystrelil, rozvlnil sieť, no napokon to bola len bočná!
     
    56:37
    Veľkú šancu na skórovanie mal Alexej Pepeliajev, ktorý si spracoval prihrávku pri pravom kruhu a z prvej po Gusevovej prihrávke strieľal, no len do výstroje pozorného Engrena!
     
    55:01
    Začala sa posledná päťminútovka tretej tretiny. Dokáže jeden z tímov rozhodnúť ešte v riadnom hracom čase alebo pôjde duel do predĺženia?
     
    51:44
    Tentokrát nám však Iľja Korenev ukázal a niečo pekného na hokeji, dokázal sa šikovne dostať po pravom krídle, prehodením puku cez hráča sa dostal sám proti Engrenovi, no blafákom na bekhend ho už neprekonal!
     
    43:38
    Na opačnej strane sa mohlo už zvyšovať vedenie, keď sa Igor Magogin dostal do samostatného úniku, no blafákom na forhend neprekonal výborného Engrena, ktorý použil svoje betóny!
    Nikita SOŠNIKOV - 2:2
     
    43:28
    Atlant Mytišči dál gól!
    Hráči Atlantu vyrovnávajú skóre tohto stretnutia! Na ľavom kruhu získal puk Voronin, ktorý ho krásne posunul ku opačnej žrdi, kde bol NIKITA SOŠNIKOV a ten strelou z prvej ponad bezmocného Birjukova skóroval druhý gól Mytišči v tomto zápase!
    Asistoval mu: Arťom Voronin.
     
    36:40
    Nikita Sošnikov sa snažil svojou dravosťou a šikovnosťou dostať cez obrancu, do brejku sa mu nepodarilo dostať, ale vypýtal si aspoň faul, keď ho k zemi poslal Michail Mamkin, ktorý dostáva dve minúty za držanie.
    Arťom ČERNOV - 2:1
     
    29:40
    Atlant Mytišči dál gól!
    Hostia znižujú stav stretnutia! Šmelov potiahol akciu po pravom kruhu, následne len tak nahadzoval pred bránu, pretože tam bol iný hráč Atlantu. Puk sa však odrazil od Birjukova priamo do medzikružia, kde prišiel ARŤOM ČERNOV a ten do ľavého vinklu skóroval!
    Asistencia: Sergej Šmelov.
     
    27:38
    Presilová hra pre Jugru. Na dve minúty za vrazenie na mantinel odchádza Michail Ťuliapkin.
     
    23:51
    Na trestnú lavicu odišiel domáci hráč Ben Maxwell, čo znamená presilovú hru pre hostí. Odišiel na dve minúty za vyhodenie puku.
     
    16:02
    Lukáš Kašpar sa ideálne z rohu klziska natlačil pred brankára Engrena, no napokon sa puk odrazil od žŕdky iba na bočnú sieť!
     
    13:45
    Na opačnej strane mal gól na hokejke Nikita Gusev, ktorý si našiel miesto na ľavej strane v medzikruží, nabil mu tam Magogin, no Gusev trafil iba zázračnú hokejku brankára Engrena, ktorá sa znenazdajky zjavila v mieste, na ktoré Gusev strieľal!
     
    13:06
    Igor Radulov sa zmocnil puku v medzikruží, následne vystrelil ku pravej žrdi, Birjukovovi puk vypadol ku žrdi, no tam nebol žiaden hráč Mytišči, ktorý by skóroval!
    Igor MAGOGIN - 2:0
     
    11:37
    Jugra dal gól!
    Domáca "garda" sa dostáva do dvoj-gólového vedenia v tomto zápase! Gusev mal puk pri mantineli v okolí ľavého kruhu a krásne našiel v medzikruží voľného IGORA MAGOGINA, ktorý si pripravil puk a švihom do protipohybu brankára trafil miesto pod jeho pravým ramenom, čiže ho prekonal takzvaným teplomerom!
    Asistencia: Nikita Gusev.
     
    06:15
    Presilovka pre hostí. Arťom Ternavskij dostáva dve minúty za hákovanie.
    Nikita GUSEV - 1:0
     
    02:01
    Jugra dal gól!
    Domáci hokejisti sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! NIKITA GUSEV sa dokázal pekne uvoľniť na ľavej strane, zasekol si Dmitrija Korobova, prišiel na dolnú časť ľavého kruhu a odtiaľ krásne namieril do pravého horného rohu!
    Bez asistencie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 3. Gusev, 12. Magogin (Gusev) – 30. Černov (Šmelov), 44. Sošnikov (Voronn), rozh. náj. Igor Radulov

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:1   Igor Radulov (ATL)
    0:1   Pavel Medvedev (JUG)
    2. séria:
    0:2   Maxim Majorov (ATL)
    0:2   Arťom Bulianskij (JUG)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Birjukov (Goriačevskich) – Sergejev, Pepeliajev, Larsen, Ternavskij, Stalnov, Sokolov, Mamkin, Putilov – Maxwell, Gorbunov, Kašpar, Magogin, Bulianskij, Gusev, Čibisov, Romancev, Medvedev, Korenev, Tochitskij, Jacenko
    Atlant Mytišči: Engren (Šikin) – Dyblenko, Gilroy, Ťuliapkin, Nemec, Korobov, Rukavišnikov, Baldajev – Engqvist, Černov, Šmelov, Potapov, Majorov, Glukov, Igor Radulov, Taraťukin, Jašin, Voronin, Leščenko, Levickij, Sošnikov

    Rozhodca: Karabanov, Safiullov – Sadovnikov, Nazarov