Boston – San Jose 5:3 (kon.) | NJ Devils – NY Rangers 3:4 (po pr.) | NY Islanders – Toronto 2:5 (kon.)
Montreal – Detroit 2:1 (po pr.) | Winnipeg – Carolina 3:1 (kon.) | Nashville – Arizona 4:3 (2:1 po s.n.)
Chicago – Philadelphia 4:0 (kon.) | Dallas – Vancouver 6:3 (kon.) | Colorado – Florida 3:4 (po pr.)
Calgary – Tampa Bay 1:2 (po pr.)
koniec
Dallas Stars
6:3 (3:0, 3:2, 0:1)
Vancouver Canucks
cz Streda 22.10.2014, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jannik HANSEN - 6:3
     
    46:45
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak se hosté nakonec tedy dočkávají své třetí branky. Dorsett si vybruslil zpoza domácí brány, ale puk mu byl vyseknut z hole přímo na JANNIKA HANSENA, jenž už dopravil touš za záda domácího brankáře. Asistence: Derek Dorsett, Linden Vey.
    ZAck KASSIAN - 6:2
     
    33:56
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Snaha Canucks je však přece jenom odměněna pukem v síti Lehtonena, kam jej po nahození Taneva tečoval ZACK KASSIAN. Asistence: Christopher Tanev, Brad Richardson.
    Erik COLE - 6:1
     
    24:44
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jenže Stars mají připravenou okamžitou odpověď, protože Dillon přihrál Horcoffovi, jenž zavezl puk do útočné třetiny, kde nakonec z levého rohu přihrál před bránu Canucks, kam si najel ERIK COLE, od jehož hole se touš odrazil za záda Lacka, který velice rychle přichází o svou neprůstřelnost. Asistence: Shawn Horcoff, Brenden Dillon.
    Radim VRBATA - 5:1
     
    23:42
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak i Canucks se dočkávají své první branky, protože Eakin ztratil puk za svou bránou, kde jej získal D. Sedin, jenž přihrál RADIMU VRBATOVI, kterému to ještě z pravé strany nevyšlo, ale následně dostal český útočník ještě pas před už prázdnou bránu, a tak vstřelil první branku Vancouveru. Asistence: Daniel Sedin, Henrik Sedin.
    Cody EAKIN - 5:0
     
    21:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je parádní vstup do druhé třetiny ze strany domácích! Garbutt ujížděl zcela sám na Millera, který jeho zakončení dokázal vyrazit za svou bránu, kde si touš znovu vzal Garbutt, aby jej přihrál mezi kruhy na CODYHO EAKINA, který svou pohotovou střelou překonává Millera. Asistence: Ryan Garbutt.
    Jamie BENN - 4:0
     
    20:48
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je už obrovská smůla pro brankáře Millera. Stars se dostali do svého útočného pásma, kde Seguin nahrál k pravému mantinelu JAMIEMU BENNOVI, jehož střela nemířila mezi tři tyče hostující klece, ale přesunující brankář Canucks si touš do své brány srazil. Asistence: Tyler Seguin, Jason Spezza.
    Tyler SEGUIN - 3:0
     
    19:18
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se velice rychle dostali ze svého obranného pásma až do útoku, kde se Ja. Benn pokusil obkroužit bránu Canucks a zasunout do ní puk, jenže touš mu ujel z hole přímo na TYLERA SEGUINA, jenž už jej pouze vstřelil do brány Vancouveru, protože Miller zde byl zcela zablokován svým vlastním obráncem, a nemohl tak nic dělat. Asistence: Jamie Benn, Kevin Connauton.
    Erik COLE - 2:0
     
    17:46
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars využívají přesilovou hru! Cole po vyhraném vhazování nahrál na pravou stranu Jo. Bennovi, jenž skvěle podržel puk, aby jej následně vrtáil na střed útočného pásma zcela volnému ERIKU COLEOVI, který už neměl problém prostřelit Millera. Asistence: Jordie Benn, Shawn Horcoff.
    Cody EAKIN - 1:0
     
    04:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars se však prosazují ihned ze své první střely v utkání! Domácí hokejisté se dostali do rychlého protiútoku, kde nakonec RYAN GARBUTT přihrával před bránu Canucks, kde touš tečoval hostující obránce přesně za záda svého brankáře. Asistence: Antoine Roussel, Trevor Daley.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 5. Garbutt (Roussel, Daley), 18. Cole (Jo. Benn, Horcoff), 20. Seguin (Ja. Benn, Connauton), 21. Ja. Benn (Seguin, Spezza), 22. Eakin (Garbutt), 25. Cole (Horcoff, Dillon) – 24. Vrbata (D. Sedin, H. Sedin), 34. Kassian (Tanev, Richardson), 47. Hansen (Dorsett, Vey)


    Dallas Stars: Lehtonen (Lindback) – Goligoski, Daley, Dillon. Jo. Benn, Connauton, Oleksiak – Ja. Benn, Spezza, Seguin – Roussel, Eakin, Garbutt – McKenzie, Fiddler, Hemský – Cole, Horcoff, Sceviour.
    Trenér: Lindy Ruff.

    Vancouver Canucks: Miller (22. Lack) – Hamhuis, Bieksa, Edler, Tanev, Weber, Sbisa – D. Sedin, H. Sedin, Vrbata – Higgins, Bonino, Burrows – Matthias, Richardson, Kassian – Dorsett, Vey, Hansen.
    Trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodca: Peel, Martell – Sharrers, Cormier

    Diváci: 15 678