Karabach – Saint-Étienne 0:0 (kon.) | Limassol – Zürich 3:2 (kon.) | Mönchengladbach – Villarreal 1:1 (kon.)
Brugge – Turín 0:0 (kon.) | Kodaň – Helsinki 2:0 (kon.) | Partizan – Tottenham 0:0 (kon.)
Besiktas – Asteras 1:1 (kon.) | Salzburg – Celtic 2:2 (kon.) | D. Záhreb – Giurgiu 5:1 (kon.)
Eindhoven – Praia 1:0 (kon.) | Panathinaikos – FK Dinamo Moskva 1:2 (kon.) | Dnipropetrovsk – Inter 0:1 (kon.)
Liége – Rijeka 2:0 (kon.) | Sevilla – Feyenoord 2:0 (kon.) | Everton – Wolfsburg 4:1 (kon.)
Lille – FK Krasnodar 1:1 (kon.) | YB Bern – Slovan Bratislava 5:0 (kon.) | Neapol – Sparta Praha 3:1 (kon.)
FCSB – Aalborg 6:0 (kon.) | Rio Ave – D.Kyjev 0:3 (kon.) | Fiorentina – Guingamp 3:0 (kon.)
Solún – Minsk 6:1 (kon.) | Met. Charkov – Trabzonspor 1:2 (kon.) | Légia Varšava – Lokeren 1:0 (kon.)
koniec
PAOK Solún
6:1 (4:0)
Dinamo Minsk
Štvrtok 18.09.2014, 21:05 • Stadio Toumbas (Thessaloníki) • Európska liga
Predzápasové kurzy
    TZANDARIS - 6:1
     
    89
    PAOK dal gól! Sprvu to nevyzeralo, že by sa mal hráčom vydariť, následne však Papadopoulos našiel na pravom krídle úplne voľného THEOFANISA TZANDARISA, ktorý sám zoči voči Gutorovi nezaváhal a zvyšuje zrejme na konečných 6:1.
     
    87
    Posledné striedanie v zápase znamená, že zápas sa predčasne končí pre Udodjiho, toho vystrieda Rassadkin.
    NIKOLIć - 5:1
     
    79
    FC Dinamo Minsk dáva gól! Ako blesk z čistého neba prichádza gól do siete Solúnu! Na pravej strane loptu získal NEMANJA NIKOLIĆ , ten si Glykosa položil na zem a pohodlne zakončil do prázdnej brány. Ten tak aspoň odčinil vlastný gól z prvého polčasu.
     
    72
    Domáci celok strieda posledný krát v zápase, na posledných cca 20 minút na ihrisko vybehne Spyropoulos, ktorý vystrieda Raţa.
     
    67
    Solún strieda druhý raz v zápase, z ihriska za mohutného potlesku odchádza hetrikový hrdina Athanasiadis, ktorého vystrieda Golasa.
     
    66
    Athanasiadis vyštartoval do rýchleho útoku, toho zozadu sklzom zostrelil Nikolić za čo automaticky prichádza žltá karta.
     
    63
    Ten sa bude musieť opakovať pre faul Simovića, čo je však dôležitejšie Simović v súboji s Katsikasom hráča za dres za čo vidí druhú žltú kartu a tím aj červenú!
     
    56
    Prichádza druhé striedanie na strane Minsku, z ihriska tentoraz odíde Voronkov, jeho miesto zaujme Figueredo.
     
    52
    Skóre mohol znížiť Adamović, ten z pravej strany mieril taktiež pod brvno, Glykos sa ale teraz blysol pohotovým zákrokom a loptu vyrazil na roh.
    PAPADOPOULOS - 5:0
     
    50
    PAOK dal gól! Netrvalo to dlho a Gutor vyťahuje loptu zo svojej siete aj v druhom polčase! Skondras z pravej strany poslal pred bránu prudkú loptu k nej sa dostal DIMITRIOS PAPADOPOULOS, ktorý chladnokrvne zavesil pod brvno a zvyšuje už na 5:0!
     
    46
    Druhý polčas sa nám začal, počas prestávky registrujeme jedno striedanie a to na domácej strane, na druhý polčas už nenastúpi Róbert Mak, toho na ihrisku nahradí Papadopoulos.
     
    43
    A ďalšia veľká príležitosť na zvýšenie skóre! Po priamom kope Tzandaris opäť sklepával pred bránu, kde si tentoraz nabehol Athanasiadis, toho ale výborne vychytal Gutor.
     
    40
    Obrovskú príležitosť zahodil Salpingidis! Tomu totiž z pravého krídla ako na podnose loptu naservíroval Tzandaris, no Salpingidis nám síce predviedol krásnu rybičku, ale z bezprostrednej vzdialenosti bránu minul!
     
    33
    Tréner Zhuravel sa situáciu snaží zachrániť striedaním už v 33. minúte, z ihriska odchádza Dja Djedjé, toho na trávniku nahradí Adamović.
     
    31
    Následne v útoku zozadu nepekne fauloval Simović, ktorý za svoj zákrok uvidí aj prvú žltú kartu v zápase.
    ATHANASIADIS - 4:0
     
    28
    PAOK dal gól! Demolácia Minsku pokračuje! Po centri Maka sa do zakončenia z ťažkého uhla dostal Raţ. Jeho strelu stihol Gutor len vyraziť presne na kopačky STEFANOSA ATHANASIADISA, ktorý tak kompletizuje svoj dnešný hetrik!
     
    18
    A už mohlo byť 4:0! Mak prešiel cez dvojicu hráčov na pravom krídle, loptu naservíroval presne pred bránu Athanasiadisovi, tomu ale hetrik v priebehu siedmych minút výborným zákrokom vychytal Gutor.
    ATHANASIADIS - 3:0
     
    16
    PAOK dal gól! Tak toto je neuveriteľné, PAOK Solún vedie už 3:0! Po nacvičenom signále loptu pred bránu poslal Raţ a STEFANOS ATHANASIADIS hlavou strieľa svoj druhý gól v zápase! 3:0.
    ATHANASIADIS - 2:0
     
    11
    PAOK dal gól! Minsk znova v obrane zaváhal a je z toho druhý gól v sieti Gutora! Kaçe prudkým centrom našiel pred bránu nabiehajúceho si STEFANOSA ATHANASIADISA, na ktorého akosi obrana pozabudla, navyše prihrávku mal jednoznačne zablokovať pravý obranca. Nestalo sa tak a Athanasiadis z prvej nedal Gutorovi najmenšiu šancu zasiahnuť. 2:0.
    NIKOLIć - 1:0
     
    4
    PAOK dal gól! A predstavte si, je z toho gól! Na letiacu loptu si pred bránou najvyššie vyskočil Raţ, ten sa ale k zakončeniu nedostal. Naopak, NEMANJA NIKOLIĆ, ktorý bránil Raţa nešťastne loptu tečoval a prekonal tak bezmocného Gutora.

    Andrej Marienka

    Góly: 4. Nikolić (vla.), 11. Athanasiadis, 16. Athanasiadis, 28. Athanasiadis, 50. Papadopoulos, 89. Tzandaris – 79. Nikolić

    Karty:   31. Simović (DMN), 66. Nikolić (DMN)   63. Simović (DMN)


    PAOK Solún: Glykos – Raţ, Katsikas, Miguel Vitor, Skondras – Tziolis – Kaçe, Tzandaris – Mak, Athanasiadis, Salpingidis
    Náhradníci: Giakoumis – Spyropoulos, Pozatzidis, Martens, Kitsiou, Papadopoulos, Golasa

    Dinamo Minsk: Gutor – Veretilo, Bangura, Palitsevich, Karpovich – Simović – Nikolić, Voronkov – Stasevich, Dja Djedjé, Udodji
    Náhradníci: Ignatovich – Molosh, Rassadkin, Diomandé, Figueredo, Kontsevoy, Adamović

    Rozhodca: Gestranius – Heininen, Alakare (všetci FIN)